- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Benim ilk kimyasalda da ettiler eğer şimdi hamileysem alyçttan bakıtmam heralde inşallahta hamileyimdir yarın sabah erkenden anasağlıkta yaptırırım öğlenede hemen alırım evimin hemen yanın daEttiler cnn ama dogru bulmuyorum ama değerin yüksek cikarsa yaptır özelde keseyi girdu mu tamam onleminu alir dr benim de ilki kimyasal olabilir bilmiyorum adetim on gun gecti sonra adet olur gibi kanama oldu bitti
Cnm ogrenirsin hap kullanmasan bile yatarsin gecene kadar benceBenim ilk kimyasalda da ettiler eğer şimdi hamileysem alyçttan bakıtmam heralde inşallahta hamileyimdir yarın sabah erkenden anasağlıkta yaptırırım öğlenede hemen alırım evimin hemen yanın da
Evet hemen gittim sürpriz oldu çünkü.96.21 çıktı 2 gün sonra 193.17 4 gün sonra 525.17 kesem görüldü.6 gün sonra 2binlerdeydi 4 gün sonrası 3228 4 gün sonra 6binlerdeİlk kaç çıktı hcgn direk doktoruna mı gittin ?
Kımıldamam bile şimdiden işlerimi yavaş yavaş yapmaya başladım sıkıca giyinip yatıyorum hepCnm ogrenirsin hap kullanmasan bile yatarsin gecene kadar bence
Allah hayırlıca kucağına almayı nasip etsin benim içinde dua et canım yarın kan veriyin diyorunEvet hemen gittim sürpriz oldu çünkü.96.21 çıktı 2 gün sonra 193.17 4 gün sonra 525.17 kesem görüldü.6 gün sonra 2binlerdeydi 4 gün sonrası 3228 4 gün sonra 6binlerde
Test yapmışmıydınn belirtin var mı peki.İnşallah vardır duamı ediyorum senin içinde.Ben de direk göğüs acısı başlamıştı.adet Zaman'ı.Başka belirtim hiç olmadıAllah hayırlıca kucağına almayı nasip etsin benim içinde dua et canım yarın kan veriyin diyorun
Benim Allah razi olsun eşim yaptı bugun keseyi gorduk yemegi hep o yapti :) esin yapsın cnnKımıldamam bile şimdiden işlerimi yavaş yavaş yapmaya başladım sıkıca giyinip yatıyorum hep
Bana da edin banadaTest yapmışmıydınn belirtin var mı peki.İnşallah vardır duamı ediyorum senin içinde.Ben de direk göğüs acısı başlamıştı.adet Zaman'ı.Başka belirtim hiç olmadı
Normalde adet olmadan 2-3 gün önce kasık ve bel sancılaeım başlar.Test yapmışmıydınn belirtin var mı peki.İnşallah vardır duamı ediyorum senin içinde.Ben de direk göğüs acısı başlamıştı.adet Zaman'ı.Başka belirtim hiç olmadı
Ederim Can'ım okucam zaten .Ezan vakitlerinde ediyorum özellikleBana da edin banada
Bende de göğüs acısı olurdu olmadı bu kez.Adet günü olmaya başladı aniden şüphelendim hemen.Kasık Ağrı'm olurdu o da olmadı hiç.Kasıkta seğirme oldu yalnızAdet günün ne zaman peki.Kanama mı oldu bir de senin leke gibiNormalde adet olmadan 2-3 gün önce kasık ve bel sancılaeım başlar.
Şimdiyse göğüs uçlarım dikleşiğ dokundukca ağrımaya başladı.Sol kasığımda damar atar gidi atmaya başladı bir ikikezde miğdem bulandı ve yumru gibi boğazıma oturdu
2 ay önce sağlam bi hastalığa kapıldım bir ay boyunca yattım wc ve hastane dışında ayağa kalmadım eşim saolsun herşeyi yaptı.Babası bize geldi o geldiği halde yemek yapmada bana yardım etti ve sabah kalkamicak hale gelince babasının kahvaltısınıda o hazırladı Eşim yönünden rahatım allaha şükürBenim Allah razi olsun eşim yaptı bugun keseyi gorduk yemegi hep o yapti :) esin yapsın cnn
Kp in mi geldi o haldeyken birde.Bu durumda hem misafir gelmemeli hem de eşin tabi ki yardım etmeli.2 ay önce sağlam bi hastalığa kapıldım bir ay boyunca yattım wc ve hastane dışında ayağa kalmadım eşim saolsun herşeyi yaptı.Babası bize geldi o geldiği halde yemek yapmada bana yardım etti ve sabah kalkamicak hale gelince babasının kahvaltısınıda o hazırladı Eşim yönünden rahatım allaha şükür
Bugün adet fünüm canım.Bende de göğüs acısı olurdu olmadı bu kez.Adet günü olmaya başladı aniden şüphelendim hemen.Kasık Ağrı'm olurdu o da olmadı hiç.Kasıkta seğirme oldu yalnızAdet günün ne zaman peki.Kanama mı oldu bir de senin leke gibi
Kayın pederim köyde oturuyo normalde etlikte işi olunca mecbur bize geldi canımKp in mi geldi o haldeyken birde.Bu durumda hem misafir gelmemeli hem de eşin tabi ki yardım etmeli.
Büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır.Kilo sorunun,Pko veya çikolata kisti sorunun yoksa Tabiki.Ben pkoyum kilom arttığı dönem lekelenme oldu 3 gün ve bitti.Doktor onu adet say demiştiBugün adet fünüm canım.
İlk gün leke şeklinde oldu .
İkinci gün biraz adetimai gibi oldu ama adetteki gibi çok değil az 1 ped 1 günde ne doldu ne dolmadı.
Üçüncü gün yani bugün azalmaya başladı ve şuanda çok az koyubkahverengiler var
Yok canım şekerim var sadece o da öyle büyük birşek değil.Allaha şükür yok yani çoğunluk yerleşme kanması diyorBüyük ihtimal yerleşme kanamasıdır.Kilo sorunun,Pko veya çikolata kisti sorunun yoksa Tabiki.Ben pkoyum kilom arttığı dönem lekelenme oldu 3 gün ve bitti.Doktor onu adet say demişti
Yani bana da öyle geliyor.Belirti o inşallah. Mutlu haber al sende dualarım seninle :)Yok canım şekerim var sadece o da öyle büyük birşek değil.Allaha şükür yok yani çoğunluk yerleşme kanması diyor
Saolasın vanım inşallah iyi haberlerimi iletirim burdaYani bana da öyle geliyor.Belirti o inşallah. Mutlu haber al sende dualarım seninle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?