- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
Canim kanama nasil vc den sonra bi iki damla mi ne renk pembe mi lekelenme diyorlar onaÇoook istiyorum yaptırmayı ama hüsrana uğramakda istemiyorum eğer yarına hiç bir kanamam olmazsa zaten bir iki güne yaptırıeım inşallah olumlu sonuçlanırım
Pedde kahverengi daha ön planda wc ye girdiğimde idrarımdan sonrada açık pembemsi bir kaç damla oluyor peçeteylede kontrol ediyorumCanim kanama nasil vc den sonra bi iki damla mi ne renk pembe mi lekelenme diyorlar ona
Bendekinin aynisi ama benim ki pembeydi kirmizi geldigi de oldu cok pis kokuyordu kahve degildi ayaklarimi diktim yattim hemde dokuz gün hem igne vurundum iki kez hemde progestan kullandim belki de alakasi yoktur onla bilmiyorum sonucta cocugu veren Allah ama doktor bugun her ihtimale karsi devam edelim dedi igne ile hapaPedde kahverengi daha ön planda wc ye girdiğimde idrarımdan sonrada açık pembemsi bir kaç damla oluyor peçeteylede kontrol ediyorum
Senin tam kaç gün sürmüştü yoğunluğu ne kadardı canım?Bendekinin aynisi ama benim ki pembeydi kirmizi geldigi de oldu cok pis kokuyordu kahve degildi ayaklarimi diktim yattim hemde dokuz gün hem igne vurundum iki kez hemde progestan kullandim belki de alakasi yoktur onla bilmiyorum sonucta cocugu veren Allah ama doktor bugun her ihtimale karsi devam edelim dedi igne ile hapa
Benim ki sekiz gun surdu cnm gece birsey yok gündüz oluyordu her wc den sonra geliyordu bazen 4 5 damla bazen 2 bazen daha fazla ama sekiz gun boyunca bi pedi doldurmazdi yine de ben hamileligimi öğrendim 3 gun sonra basladi cok sinir bozucuydu bide düşüğüm vardi bnm Ama gebelikden 7 yada 14 gun sonra oluyormus benim ki de gec dollenmeymis cnm bugun doktor dedi yerlesme kanamasiymis ama ben düşüğüm oldugu icin onun durmasini bekleyemezdim elimden geleni yapmam lazimdi ki icin rahat etsinSenin tam kaç gün sürmüştü yoğunluğu ne kadardı canım?
Benim bir sıkıntım yok allahtan.Sen öğrenir öğrenmez doktoramı gittin canım
Benim de 1 haftadır lekelenme oldu acaba yerleşmemiydi benimki de.Önce kırmızıydı biraz pıhtılı.Sonra pembe ve sonra çamur rengi olduBenim ki sekiz gun surdu cnm gece birsey yok gündüz oluyordu her wc den sonra geliyordu bazen 4 5 damla bazen 2 bazen daha fazla ama sekiz gun boyunca bi pedi doldurmazdi yine de ben hamileligimi öğrendim 3 gun sonra basladi cok sinir bozucuydu bide düşüğüm vardi bnm Ama gebelikden 7 yada 14 gun sonra oluyormus benim ki de gec dollenmeymis cnm bugun doktor dedi yerlesme kanamasiymis ama ben düşüğüm oldugu icin onun durmasini bekleyemezdim elimden geleni yapmam lazimdi ki icin rahat etsin
Sonra doktara gittin ama demi olabilir belki senin ki de gec dollenme miBenim de 1 haftadır lekelenme oldu acaba yerleşmemiydi benimki de.Önce kırmızıydı biraz pıhtılı.Sonra pembe ve sonra çamur rengi oldu
Benim ki sekiz gun surdu cnm gece birsey yok gündüz oluyordu her wc den sonra geliyordu bazen 4 5 damla bazen 2 bazen daha fazla ama sekiz gun boyunca bi pedi doldurmazdi yine de ben hamileligimi öğrendim 3 gun sonra basladi cok sinir bozucuydu bide düşüğüm vardi bnm Ama gebelikden 7 yada 14 gun sonra oluyormus benim ki de gec dollenmeymis cnm bugun doktor dedi yerlesme kanamasiymis ama ben düşüğüm oldugu icin onun durmasini bekleyemezdim elimden geleni yapmam lazimdi ki icin rahat etsin
Geç döllenme evet.Gittim tabi 2 haftadır pazarları iğne vurunuyorum.Düşük oluyor diye hcg yapıyorlar ama hep arttı.Sonra doktara gittin ama demi olabilir belki senin ki de gec dollenme mi
İnşallah düşük degikdir cnm bak mesela bugun idrara sıkışmışyirum psikolojik man diyorum ki birsey mi var halbu ki bugun geldim doktordan ama insan korkuyor acikcasi sen bilirsin cnm icinden ne geliyorsa onu yapİnşallah yerleşmedir benimde canım yarın bir olsun olmadı kan vereyim düşükde olsa bi bilgim olur daha sonra tekrar denerim
İlk kaç çıktı hcgn direk doktoruna mı gittin ?Geç döllenme evet.Gittim tabi 2 haftadır pazarları iğne vurunuyorum.Düşük oluyor diye hcg yapıyorlar ama hep arttı.
Kan tahlili aldılar bir de ne içinse o .Bütün değerlerime bakıldı
Kan sayimi falan cnm wbc vs kan hücreleri olsun cnn bebis buyuyorsa sikinti yokGeç döllenme evet.Gittim tabi 2 haftadır pazarları iğne vurunuyorum.Düşük oluyor diye hcg yapıyorlar ama hep arttı.
Kan tahlili aldılar bir de ne içinse o .Bütün değerlerime bakıldı
97 çıktı adetten 3 gun sonra ogrendim iki gün sonra kanamam başladı simdi bile evhamliyim bugun idrara sikismadim problem mi var yok basim agrimiyor bisi mi olduİlk kaç çıktı hcgn direk doktoruna mı gittin ?
Korkmaya başladım bak allah korusun düşük ne olmasın yarın en iyisi bir kan vereyimİnşallah düşük degikdir cnm bak mesela bugun idrara sıkışmışyirum psikolojik man diyorum ki birsey mi var halbu ki bugun geldim doktordan ama insan korkuyor acikcasi sen bilirsin cnm icinden ne geliyorsa onu yap
İnşallah canımm birşey olmaz peki kaç gün sonra tekrar yaptırdın hcg kaç çıktı o zaman97 çıktı adetten 3 gun sonra ogrendim iki gün sonra kanamam başladı simdi bile evhamliyim bugun idrara sikismadim problem mi var yok basim agrimiyor bisi mi oldubu evhamlar biter inşallah
Kanamanin ilk gunu yaptırdım 644 çıktı cnm ertesi gün 1244 tabi hakli da olabilir arkadasin ama ne bikeyim belli ki ugrasiyorsun hamile kalmak icin ben o yuzden dedim rabbim hayirlisi neyse onu versin ama bebce hamilesin çünkü ayni seyleri yaşıyorsun benimleİnşallah canımm birşey olmaz peki kaç gün sonra tekrar yaptırdın hcg kaç çıktı o zaman
Ay seninle konuştukca daha bir iyi oluyorum canımKanamanin ilk gunu yaptırdım 644 çıktı cnm ertesi gün 1244 tabi hakli da olabilir arkadasin ama ne bikeyim belli ki ugrasiyorsun hamile kalmak icin ben o yuzden dedim rabbim hayirlisi neyse onu versin ama bebce hamilesin çünkü ayni seyleri yaşıyorsun benimle
Bana da herkes gitme dedi doktora kanamamda neymis normal mis ama birsey olsaydi vicdan azabi cekerdim olmasa bile elinden geleni yap vicdan azabi cekme cnmAy seninle konuştukca daha bir iyi oluyorum canım
Arkadaşım öyle siyince korktum ama sende kanaman olduğunda gitmişsin ben birde ikiz iatiyorum allahım hayırlısıyla verirse eğer
Doğru diyorsun vallaha bir kimyasal gebelik yaşadım düşük oldu baya bi ağladım.Bana da herkes gitme dedi doktora kanamamda neymis normal mis ama birsey olsaydi vicdan azabi cekerdim olmasa bile elinden geleni yap vicdan azabi cekme cnm
Ettiler cnn ama dogru bulmuyorum ama değerin yüksek cikarsa yaptır özelde keseyi girdu mu tamam onleminu alir dr benim de ilki kimyasal olabilir bilmiyorum adetim on gun gecti sonra adet olur gibi kanama oldu bittiDoğru diyorsun vallaha bir kimyasal gebelik yaşadım düşük oldu baya bi ağladım.
Hele şimdi hamileysem ve birşey olursa çok kötü hissederim.
Seni alttan muane ettilermi canım hamileyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?