zaten orada yaşamakla başta hata yapmışsınız bunuda kabul ediyorsunuz kadın oradan gidemicenizi bildigi için yapıyor size bunları tahin isteme gibi bir durumunuz yok mu ? size başka gelin hakkında konuşuyorsa sizde başkalarının kayınvalidesini övün bence
Evlilik boyunca hüküm sürmüş kadına sınırları nasıl kavgasız gürültüsüz siz çizeceksiniz?
Kabullenecek, anlayacak gibi gelmedi; umarım yanılıyorumdur.
arkadaşım o eve 20 milyar masraf yapacağına evinde oturup 1 sene ücretsiz izin alıp çocuğuna kendin baksaydınya ne diye kaynanalara güvenip çocuk doğuruyorsunuz anlamıyorum ya bakıcı tutacaktın ya da mis gibi kendi çocuğuna kendin bakacaktın sen o kafayla okula gidip ne dersi anlatacaksın acaba çok yazık etmişsin hem kendine hem evliliğine..
Senaryo qayet açık arkadaşım;
Eğer çocuğun olduğunda ücretsiz izin almassan ona kayınvaliden bakacak, o yukarıda otururken senin bakıcı tutman mümkün değil kıyametler kopar.He kayınvaliden bakarsa o daha da kötü, bütün qün sizin evde olduğu için düzeninine de, evine de, temizliğinede, çocuğunun bakımına da karışacak.bütün qün o baktığı için sen eve qeldiğinde de o rolü üstünden atamayacak ve sürekli çocuğunla arandaki diyaloğa bile karışacak.
Bana kalırsa biraz maddi açıdan dişini sıkıp ücretsiz izne ayrılman, hem evladına sen bakarsın, hem kayınvalidene muhtaç olmadığın için ağzına laf vermemiş olursun, böylece sana karışamazda.Baştan çok büyük hata yapmışsınız zaten umarım bu konuda doğru kararı alabilirsin arkadaşım.Allah yardımcın olsun.25;
sanırım tek çare bu olacak, inan ciddi borçlarımız olmasa ücretsiz izin hakkımı hemen kullancagım, ya canım ben cidden bunaldım cok, onun sesini duymaktan usandım.. uzakta olsam ayda bir gelsem gelişimiz bayram havasında olur kıymetli oluruz, ama şimdi 3. gün çıkmasak bir karış surat, laf sokmalar... Allah bu durumdakilere yardım etsin sabır versin gercekten
Ev kayınvalidenizin sanırım.
Derhal o evden çıkıp, o evi kiraya verin gelen kirayıda krediye yatırın.
O evin içini neticede siz yenilettiniz. Kaynvalidenizin karşı çıkacağını sanmam.
Aile bütçenizden krediye para gitmemiş olur. sizde buradaki diğer arkadaşların önerdiği gibi ücretli izninizi kullanır bebeğinize bakarsınız. Daha sonrada ya bakıcı tutarsınız, yada kreşe verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?