bende senin aynı durumdayım 3 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyor bazen çok özeniyorum çocuklu kadınlara :) bazen evin sessizliğine çoook kızıyorum ağlıyorum ama rabbimin takdiri ne diyelim işallah bi gün bize de o güzel duyguyu tattırır.ha bi de çevre baskısı var tabi çocuk düşünmüyomusunuz ne zaman yapcaksınız v.s bunların hepsi psikolojik olarak beni kötüye götürüyor o yüzden bende olumlu yönler yaratıyorum kendimce mesela eşimle istediğimiz gibi keyif yapıyoruz,uyuyoruz,tatilde gönlümüzce davranıyoruz,gezmeye rahat gidiyoruz evimiz her daim derli toplu gibi züğürt tesellileriyle kendiimi kandırıyorum ama bunları yapmadığım an daha kötüyüm bi de cumaları dua ediyorum (iç huzurum için)
Hayirli veya hayirsiz benim parçam olacak ya
Hem çocuğu yetistirene bagli bence ki ben kendime güveniyorum ona huzur dolu bi ortam ve manen iyi bi eğitim vermek bizim elimizde değil mi??
Her ayrintiyi dusunecek olursak konu derinnn..
Hayirli veya hayirsiz benim parçam olacak ya
Hem çocuğu yetistirene bagli bence ki ben kendime güveniyorum ona huzur dolu bi ortam ve manen iyi bi eğitim vermek bizim elimizde değil mi??
Her ayrintiyi dusunecek olursak konu derinnn..
Merhaba arkadaşlar
Herhangi bi yerde TVde yolda parkta bi bebek gördüğümde içimden cigliklar atarak ağlamak geliyor 2 senedir ugrasiyoruz olmuyor tedavi görüyorum ama bu tesellisi olmuyor bende evime neşe katacak hic yoktan bana yoldaş olacak parçam olsun istiyorum askimin canini tasimak istiyorum
Biliyorum psikolojide çok önemli ama kendime engel olamiyoru. Gozyaslarim akip gidiyor
Bebeklerini sokağa atan ölümüne sebep olan olmadik işkence yapan anneleride bogasim parcalayasim geliyor
Bende birgün ANNE sozunu duymak istiyorum o küçük bedende simsiki sarilip sevgimi vermek istiyorum bebisimee
ALLAHİM BANADA NASİP EDER İNSALLAH
ben de aynı durumdayım benim de olmuyor cocugum bol bol dua ediyorum rabbime.
Aslında en büyük ornegin annem var 4yil bebeği olmamis sonra anime hamile kalmis 7 aylikken talihsiz bi olay sonucu erken doğum sonrasi abimi kaybetmiş ve 6 ay hamile kalmaması gerekirken korunduğu halde bana hamile kalmisAllah tüm isteyenlere sağ salim hayırlı bebekler nasip etsin..
Ben de sırf bu korkudan doğum kontrol hapı kullanmıyorum. Insan tüm ihtimalleri göz önünde bulunduruyor.. Tüm korkuları yaşıyor..
İnşallah anne olmayı hak eden herkes anne kelimesini duyar küçük yavrusundan...
Aslında en büyük ornegin annem var 4yil bebeği olmamis sonra anime hamile kalmis 7 aylikken talihsiz bi olay sonucu erken doğum sonrasi abimi kaybetmiş ve 6 ay hamile kalmaması gerekirken korunduğu halde bana hamile kalmis
Bazilari d kontrol hali 1 yoldan sonra kullnmasnda bi yol koruyormus DİE ama bende şuan kullanmak zorundaim över kistlerimn erimesi icin
Hepimiz için hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?