bebek gordugumde dayanamiyorum

frezya10

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
219
8
16
35
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar
Herhangi bi yerde TVde yolda parkta bi bebek gördüğümde içimden cigliklar atarak ağlamak geliyor 2 senedir ugrasiyoruz olmuyor tedavi görüyorum ama bu tesellisi olmuyor bende evime neşe katacak hic yoktan bana yoldaş olacak parçam olsun istiyorum askimin canini tasimak istiyorum
Biliyorum psikolojide çok önemli ama kendime engel olamiyoru. Gozyaslarim akip gidiyor
Bebeklerini sokağa atan ölümüne sebep olan olmadik işkence yapan anneleride bogasim parcalayasim geliyor
Bende birgün ANNE sozunu duymak istiyorum o küçük bedende simsiki sarilip sevgimi vermek istiyorum bebisimee
ALLAHİM BANADA NASİP EDER İNSALLAH

Bilsen ki.. cocugun olucak ve cok hayirsiz olucak.. yinede bile bile cocuk istermiydiniz?
Vardir rabbimin bildigi..
Allah yardimcin olsun. Sen yanliz degilsin ki benimde tanidiklarim var cevremde cocugu olmayan... hersey kismet inan..

Hayirli veya hayirsiz benim parçam olacak ya

Hem çocuğu yetistirene bagli bence ki ben kendime güveniyorum ona huzur dolu bi ortam ve manen iyi bi eğitim vermek bizim elimizde değil mi??

Her ayrintiyi dusunecek olursak konu derinnn..

bizzat ben 5 yıllık tedavi sonrası olmuş bir çocuktum. annemde sizin gibi çok üzlürmüş, başkalarının çocuklarını kıskanırmış tek diyebileceğim şey umudunuzu kesmeyin ve tıbba güvenin

hakkında hayırlısı olsun.....fakat Allahın vardır bir bildiği..ben hep buna inandımm...her hayır sandığımızda bir şer,her şer sandığımızda bir hayır vardır....bizimde 4.seneye yaklaşırken oldu..inşallah size de nasip olur en kısa ve en hayırlı zamanda....

bende senin aynı durumdayım 3 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyor bazen çok özeniyorum çocuklu kadınlara :) bazen evin sessizliğine çoook kızıyorum ağlıyorum ama rabbimin takdiri ne diyelim işallah bi gün bize de o güzel duyguyu tattırır.ha bi de çevre baskısı var tabi çocuk düşünmüyomusunuz ne zaman yapcaksınız v.s bunların hepsi psikolojik olarak beni kötüye götürüyor o yüzden bende olumlu yönler yaratıyorum kendimce mesela eşimle istediğimiz gibi keyif yapıyoruz,uyuyoruz,tatilde gönlümüzce davranıyoruz,gezmeye rahat gidiyoruz evimiz her daim derli toplu gibi züğürt tesellileriyle kendiimi kandırıyorum ama bunları yapmadığım an daha kötüyüm bi de cumaları dua ediyorum (iç huzurum için)

Biz esimle evliligimizin yedinci yilinda kizimiza kavustuk.evlendikten hemen sonra esim isten cikarildi.ev degistirdik.buyuk maddi sikintilara girdik.bir sekilde atlattik.birkac sene gecti bu arada.hadi bebek zamani dedik cunku ikimizde cok istiyorduk.birkac ay denedik hoop ben dis gebelik yasadim.kanamalar,agrilar,ameliyat.cok zordu.neyseki iyilestim.hadi bebek dedik annem hastalandi.kanser ameliyat kemoterapi vs.hep annemin yanindaydim.mecburen ara verdik.zaman gecti annem iyilesti hadi bebek dedik yine birkac ay denedik baktik olmuyo dr a gittk herseyimiz normal.denemelere devam derken hooop esimin babasi kanser.yine ayni seyler....
Her gece esimin omzuna basimi koyup agliyordum artik.bizim ne zaman bebegimiz olacak diye.esim de vakti saati vardir askim derdi....saglikliyiz ya...
Nihayetinde yine denemelere basladik yine ve ben 4.ayda hamile kaldim.ve ay parcasi kizimi kucagima aldim.esimin dedigi gibi vakti saati geldi yani.

minniecimm allah sana da nasip etsin en hayırlı zamanda....ama düşündükçe olmuyor yada zamanı gelmediği için...ben de alıştım kaç senedir derli toplu eve....sıkıntıdan hastalık derecesine gelmişti evi toplayıp durmak....derken alışkanlık oldu...bakalım bizim canavar gelince ne hale gelecek

Bu arada kizim simdi 5.5 yasinda ve 1yasinda da oglum var.ogluma hamile kalmam kiziminkiyle cok tezat.
Şoyle ki,hastanmismiydik neydi hatirlayamiyorum,o ay sadece bir kez esimle samimi olabildik ve tarihte 14 subatti.gecenin anlam ve oneminin hatrina herjhalde hamile kaldim.korunmuyorduk.olsada olur olmasa da modundayken rabbim bize bir meyve daha verdi.
Simdi esimle onlari seyrederken gozlerimiz dolar hep sukrederiz....

EVET CANIM GERÇEKTEN ÖYLE BİR SÜRÜ İHTİMAL VAR ay büyük harfle yazmışım yaa neyse
ama hiçbirşey için kendime güveniyorum çocuğun kişiliği yetiştirmeye bağlı yok bilmem diye büyük konuşma nacizane tavsiyem

allah nasibeder inşallah anne olmayı..dr durumunuz hakkında ne dedi bilemem tabii ama umutsuz olmayın olur daha 2 sene çok uzun bir zaman değil aşılama yaptınız mı

mesela ben ilk evliliğmde çocuğum olmasına vede eşiminde bir çocuğununolmasına rağmen çocuk için tedavi gördüm bende aşılama yöntemiyle kızıma hamile kalmıştım

allah inşallah en yakın zamanda hayırlısını nasip eder canım

Öyle deme canım ya, Allah korusun Allah'ın gücüne gitmesin

Rabbime zor ne var , sen sadece hayırlısını iste ve dualarını hic eksik etme
Allah'ın izniyle hayırlı bir evlat sahibi olursun insallah
Sen sadece dua et hayırlı bir evlat iste Rabbin kapısından
Eminim en hayırlı zamanda nasip eder seni geri çevirmez

beş sene çocuğu olmamış biri olarak seni öyle iyi anlıyorum ki seninle aynı duyguları paylaştım çocuksuzluk özlemini yaşadım sonra çocuğum oldu onun sevgisini yaşadım ikinci kez hamile kaldım bebeğim öldü evlat acısını yaşadım her şeyin hayırlısı diye dua et ve sabret zor olsada şunu düşün amannnn olmuyor zamanı var demekki de ve başka işler yap spor yap resim kursuna git ve bu gittiğin yeni yerlerde yeni evliyiz çocuk düşün müyoruz çok borçluyuz de yani toplum seni kıskaca almasın olur olur bunu sakın unutma benimde bir gün hayırlı bir evladım olacak de olmuyor deme ayrıca seninde bir gün bebeğin olur o yargıladığın annelerin yaptıklarını yaparsın benide hatırlarsın hiç unutmuyorum bir gün pazardan dönerken önüme 5 yaşında bir oğlan çocuğu çıkıp yarın anneler günü anneler gününüz kutlu olsun dedi gözlerim doldu teşekkür ederim ama benim çocuğum yok dedim başını öne eğdi bende eğdim ama yinede teşekkür ederim dedim hiç kimse kutlamamıştı dedim evlat öyle güzel bir şey ki

Allah tüm isteyenlere sağ salim hayırlı bebekler nasip etsin..
Ben de sırf bu korkudan doğum kontrol hapı kullanmıyorum. Insan tüm ihtimalleri göz önünde bulunduruyor.. Tüm korkuları yaşıyor..
İnşallah anne olmayı hak eden herkes anne kelimesini duyar küçük yavrusundan...

Destek veren arkadaşlara tesekkur ederim her zaman hayirlisini diliyorum Rabbimin bir bildiği vardır elbet..

Şuan tedavi asamasindaim pko rahatsizligim var henüz asilama tecrubemmde yok daha yolun basindaim ama kafaya herşeyi takan biriyim cevremde baskici bi ortamimda yok Esim bile beni uzmemek adina konusu acildiginda kapatiyor askim gör bak çok yaramaz bi yavrumuz olucak biktiracak seni DİE takiliyor

Carsidan ne zaman gecsek yolumuzun üzerimde bi bebek butiği var oradaki ayakkabilara hep gözüm takilir askim bigun kendi bebegimize alicaz bunları hic üzülme der Esim gözlerim dolar saklarim

Geceleri yastigima 2damla inci tanesi dökülür uyuyamam uyudugumda her ruyami bebeğe yorarim allahim önce sabrini versin

Kaderimizde ne varsa Rabbim ne yazdiysa o olsun..

Aslında en büyük ornegin annem var 4yil bebeği olmamis sonra anime hamile kalmis 7 aylikken talihsiz bi olay sonucu erken doğum sonrasi abimi kaybetmiş ve 6 ay hamile kalmaması gerekirken korunduğu halde bana hamile kalmis

Bazilari d kontrol hali 1 yoldan sonra kullnmasnda bi yol koruyormus DİE ama bende şuan kullanmak zorundaim över kistlerimn erimesi icin

Hepimiz için hayirlisi..

İnş cnm mesajını okudum ve çok duygulandım cevap yazmak istedim bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum inş Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş

Kistler için tedavi amaçlı yazıyor doktorlar.. Bu da bana kısırlık yapmadığını açıklıyor aslında..
Aman ne biliyim korkuyorum işte.

İcinizi ferah tutun rabbim ol dedigi zamanda oyle guzel oluyo ki bizimde iki yil olmadi baya stresli bi donem sizi anliyorum ama o ayda umudum yoktu esim yurt disina gidicekti bi sansimizi deniyelim yinede dedik ama kesin bu ayda kaldi diyodumki oglum geldi sukur onu veren rabbime biraz kafanizi dagitin psikolojik olarak rahatlayin gercekten psikoloji cok onemli ins allah gonlunuze gore verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…