bebek gordugumde dayanamiyorum

amin allhım yardımcımız olsun bizde aynıyız başkasının bebeklerine bile kendi çocuğmz gibi davranırız sevriz gözlerimz dolar
benmde babaannem çocuksuz insan neişe yarar gibisinden sözler söylmişti gözümn içine baka baka çocuk istediğimi bile bile çok ağladım allha havale ettim sende öyle yap

allah razı olsun kardeşim inşallah

haklısın ama üzülmeden edemiyorum bi topluma giriyorum herkes de çoluk çocuk muhabbetti benden sonra evlenenlerin hepsi ya hamile ya bebek büyütüyor bazen kendimi eksikli gibi hissediyorum

Bu senin elinde olan bir şey değil ki..
Sen sevdin adamla namusunla evlenmişsin..
Şimdi de meyvesini istiyorsun ama Allah şuanda zamanı değil diyorsa senin elinden ne gelir..
Allah istemedikçe hiçbir şeyin sAhibi olamıyoruz..
Bu noktada umutsuzluk da yakışmaz bize..
Dua et.. Ben sizler için dua ettim.. Umarım burada hamile olduğunuz haberlerinizi de okurum..
Tahmin ediyorum ne kadar zor olduğunu..
Ama Allah istedikten sonra hiç zor değil..
Sabredin dualarla..
Olmuyorsa da hayırlısı budur.. Sineye çekmek gerek. Başka çare kalmaz o vakit..
Ama şimdi hep olumlu düşün..
Stres yapma ve hiç vazgeçme..

haklısın ama üzülmeden edemiyorum bi topluma giriyorum herkes de çoluk çocuk muhabbetti benden sonra evlenenlerin hepsi ya hamile ya bebek büyütüyor bazen kendimi eksikli gibi hissediyorum

bende aynı hissediyorum canm yalnız değillsin eksikde değilsin ve değiliz aama ister istemez öyle hissediyor insan

Ben de evleneli 4 buçuk sene oldu şimdiye kadar eşim istemedi, sizi çok iyi anlıyorum ama ben hep hayırlısı diye dua ediyorum 2 aydır eşim de istiyo ben yine hayırlısı diyorum, ne çocuklar annesini babasınj döven, sahip çıkmayan, eğitimle alakası bence çok fazla yok bu işin biz 6 kardeşiz içimizden bir hayırsız çıktı hepimizi huzursuz ediyor ve hepimizi aynı anne baba yetiştirdi, onu gördükçe,Rabbim sen beni benden iyi bilirsin bana hayırlısını ver evlatla imtihan etme diyorum, inan çok zor, Allahhepimize hayırlı ve ahlaklı evlatlar nasip etsin

öyle yapmaktan başka çarem yok zaten ama çok kırıldım durumumu bile bile söylemesine...
çok haklısın doğru zamanı bizim için hayırlı olanı rabbim bilir.duaların ve iyi niyetin için çok sağol.
sabırlı olmaya çalışıyorum ama bazen karamsarlık çöküyor...
bende aynı hissediyorum canm yalnız değillsin eksikde değilsin ve değiliz aama ister istemez öyle hissediyor insan
annemlerin bi akrabası var uzaktan köydeler durumları çok kötü kız 3. bebeğe hamileymiş bunları duyunca hem üzülüyorum hem de diyorum ki demekki benim hayatta ki imtihanımda bu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…