bebek gordugumde dayanamiyorum

Allah inşallah size ve isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasip eder inşallah....Tanıdığım 2 kişi o kadar çok tedavi gördü, o kadar çok bekledi ki Allah ikisine de kendiliğinden hamile kalmayı nasip etti....Hiç bir zaman umutsuz olmayın....Darısı sizlerin başına inşallah

Aslında çok da geç değil yaşınız da geçmediyse bebek sahibi olabilirsiniz
Mesela evlendikten 15 yıl sonra çocukları olanlar var
Belki zamanı daha gelmediği için bebeğiniz gelmiyor
Allah size hayırlı evlat nasip etsin

iyi canım çok sevndm

benm adetlerimde aynı koyukahve aspirinden dolayı kanaman normal gelmiş olabilir canımbenm aman kilo alma canım ben aldım 3 5 kilo evlende doğur hemen yeğenimi bacının gülü

bir gün biz de işallah Böyle gezicez

insallah canım insallah

iyi canım çok sevndm

benm adetlerimde aynı koyukahve aspirinden dolayı kanaman normal gelmiş olabilir canımbenm aman kilo alma canım ben aldım 3 5 kilo evlende doğur hemen yeğenimi bacının gülü

kuzum benim cok tatlısın ya.olabilir canım bence moralde cok önemli oyüzden hiç aklına kötü sey getirme kafana takmaman gerek.benimde tabi.bende aldım kuzu 62 idim 66 olmusumya:26: Diyet yapmayı düsünyom.canım benim insallah bacısının datlısısen güzel müjdelerle gel ben peşinden gelcem insallah ikimizde böle tontiş tontiş göbişli bebekli olalim

Hepimiz insallah hepimiz

Haklisin arkadasim daha 25 ime yeni girdim ne erken ne gec fakat insana hic olmayacakmis endişesi geliyor

Brnim hayatimda o kadar çok ornek var ki annem 4 yol sonunda abimin 5 gunluk yasaminin ve olumunun ardından bi mucize gibi koru urken bana hamile olduğunu soler

Halamda 12-13 yol sonra ilk kuzenini evlatlık aliuor bi çok tüp bebekten Sonra umudu keserek ama evlatlık aldıktan 7 ay snra kendiligine hile kaliyor ornegin çok endisemde..belki de sabirli davranamiyorumhherşeyin Basi saglik ve zaman zaman herşeyin ilacidir allahim bana hep gösterdi zamanla herşeyin yoluna gireceğini bebegimde gelmek için zamanini bekliyor..

Allahim nasip ederse ol diyecek bebisim gobisime gelecek...

Arkadaslar birbirimizi hic desteksiz birakmayalim tum deneyimlerimizi paylasalim ki yalniz kalmayalim

insallah bu konuda hamile haberlerimizide paylasmak nasip olur
......

Tüm güzel duaalara amin diyorum burdaki yazıları okuyup teselli buluyorum kendim gibi sorunlarla uğraşanları dörünce tek değilmişsin onu anlıyosun ve açıkçası umutlanıyosun benim gibi bebek görmekten korkan çevresine durumunu anlatmak istemeyen arkadaşlar görünce biraz rahatlıyorum..ilk tüp bebek denemem pozitif sonuçlandı fakat kalp atışı olmadığı için yarın vedalaşıcaz nede çok sevinmiştim ilkinde oldu diye bende 7 yıllık evliyim 30 yaşındayım çok üzgünüm ama umutsuz değilim yaşımız daha genç olur Allahın izniyle 45 inde anne olanlar gördüm benimki sebepsiz infertilite Allahtan umut kesilmez ya varsa rızkı gelir bebişlerimiz.

Arkadasim allah sabir ve kolaylik versin

Bebegin için çok uzuldum allah hayirlisini versin inş

Arkadasim allah sabir ve kolaylik versin

Bebegin için çok uzuldum allah hayirlisini versin inş

Amin canım sağolasın Allah razı olsun Allahtan gelene razıyız yapıcak bişey yok herşey insanlar için ve herkes kaderini yaşıyo yanı zor işler tabi keyifsiz ve can sıkıcı ama napalım bu da bizim sınavımız

canım çok geçmiş olsun öncelikle demekki böyle hayırlıymış zor birşey elbette ki ama rabbim çok büyük hepimize verecek inşallah hayırlı güzel evlatlar

üzülme canim, benimde iki düsügüm oldu.Simdi ücünsüne hamileyim. yaklasik 4 yillik evliyim. En kisa zamanda bebegin olur canim...Sadece kendini strese sokma, önemli olan bu.

Amin hanımlar inşallah mutlu hamişler tatlı bebişler falan gibi topiklerde konuşuruz:) Allah tan hayırlısı doğsa eksik olsa rahatsız olsa yada daha sonra kaybetsem daha zor olrdu 9 alık bebeklerini kaybedenler var doğurup bi kere emziremeyenler var Allah altından kalkamıcamız sorunlarla sınamasın yeterki hepimiz anne olucaz inşllah elimizde kucağımızda dolucak evimizde şenlenicek ben inanıyorum Allah nasip etmiceği şeyi istedmezmiş kuluna

Bak en yakında bile örneklerin var işte
Üzülme artık yaşın çok genç, ben de aynı yaştayım eğer evlenir evlenmez hamile kalmasaydım en az üç yıl çocuk düşünmüyorduk
yani artık bayanlar geç evleniyor geç çocukları oluyor kafana takma
Bazı şeyler bizim elimizde değil Allah zamanını ayarlıyor
Elbet sende birgün hamile olacaksın, bebişin olacak inşallah canım dualarım seninle

MERHABA 4 yıl sonra oldu demişssiniz nasıl bir yol izledniz banada bilgi veriri misiniz?

canım hiç üzülme RABBİM olu ver der olu verir.mutlaka en hayırlı olacağı gün yaklaşmamıştır.çok var çevremde seneler sonra çocuğu olanlar.umudunu yitirme yeterki.

inşallah inşallah kuzum bende 64 idim 67 olmuşum evlendğimde 55 kilolardaydım bayağı aldım kilo bende zayıflayınca göz altlarım çöküyor korkuyorum zayıflamaya çirkenleşeceğim diye

dünde 2 tane klomen içtim 3 tane içersem zararı olur diye içmedim canım inş yumoşlar büyür perşembe günü doktora gidecem bakalım gelişmleri sana fakslarım şekerim zaten göbüşüm büyüsün çekeceğim fotoları koycam ultrason fotolarını falan sende düğün fotolarını paylaşırsın evlendkten 1 ay sonrada ultrason fotolarını inş öptüm ballı

oy oyyy insallah kuzum hadi müjdelerle gel kuzum bizede umut ol.tahminen benim doktorumda klomen vercek evlenince aynı sekilde yani.cok içme canım zaten gerek görürse doktor cogaltır:26:kız cokta tontiş olmayalım napcaz biz bilyon pcosta kilo iyi degil:26:dikkat etmemiz gerekama bende zayıf halimşi sevmiyorum dediğin gibi böle iyiyiz dahadaalmayalım alıyosak bebişten alalım insallahhhhhhinsallah kuzum ben resmimi koycaktım benimki izin vermedi üye oldugumu bilyo kk ya anlatyom bazeninsallah canım insallahrazı edersem koymak istiyomhadi büyüsünler insallah carsamba sana dua edicem kuzum.insallah ablasının gülü insallah yüzümüz güler kuzumdualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…