kızlar bu ay benim hormonlarım düzelmiş sasırdım sanırım moralden dolayı Allaha sükür bu aralar iyiyim ondan sanırımve her ay adetim böyle koyu kahve ve az olurdu bu ay temiz bir kanamam var.ben glifor1000 mg içiyorum aksamları 1 tane acaba ondan dolayımı etki etti derseniz bide her gün ecopirin aspirin türü ilaç içiyorum.bide adet söktürücü lutenly içiyorum.endokrin uzmanım doktorun iyi tedavi etmiş dedi.insallah hep güzel devam eder.ama bu aralar kilo almaya basladım artık almasam iyi olacak:26:bende önümüzdeki ay doktora gidip görünecegim simdiden baslıcam tedaviye insallah.Allah yardımcımız olsun canlarım
bir gün biz de işallahBöyle gezicez
iyi canım çok sevndm
benm adetlerimde aynı koyukahve aspirinden dolayı kanaman normal gelmiş olabilir canımbenm aman kilo alma canım ben aldım 3 5 kilo evlende doğur hemen yeğenimi bacının gülü
Aslında çok da geç değil yaşınız da geçmediyse bebek sahibi olabilirsiniz
Mesela evlendikten 15 yıl sonra çocukları olanlar var
Belki zamanı daha gelmediği için bebeğiniz gelmiyor
Allah size hayırlı evlat nasip etsin
bilmiyorum canım zamanını bekliyor galibaSenin neden olmuyor canim allah önce sabir versin sonra bebis ins
Tüm güzel duaalara amin diyorum burdaki yazıları okuyup teselli buluyorum kendim gibi sorunlarla uğraşanları dörünce tek değilmişsin onu anlıyosun ve açıkçası umutlanıyosun benim gibi bebek görmekten korkan çevresine durumunu anlatmak istemeyen arkadaşlar görünce biraz rahatlıyorum..ilk tüp bebek denemem pozitif sonuçlandı fakat kalp atışı olmadığı için yarın vedalaşıcaz nede çok sevinmiştim ilkinde oldu diye bende 7 yıllık evliyim 30 yaşındayım çok üzgünüm ama umutsuz değilim yaşımız daha genç olur Allahın izniyle 45 inde anne olanlar gördüm benimki sebepsiz infertilite Allahtan umut kesilmez ya varsa rızkı gelir bebişlerimiz.
Arkadasim allah sabir ve kolaylik versin
Bebegin için çok uzuldum allah hayirlisini versin inş
Amin canım sağolasın Allah razı olsun Allahtan gelene razıyız yapıcak bişey yok herşey insanlar için ve herkes kaderini yaşıyo yanı zor işler tabi keyifsiz ve can sıkıcı ama napalım bu da bizim sınavımız
Haklisin arkadasim daha 25 ime yeni girdim ne erken ne gec fakat insana hic olmayacakmis endişesi geliyor
Brnim hayatimda o kadar çok ornek var ki annem 4 yol sonunda abimin 5 gunluk yasaminin ve olumunun ardından bi mucize gibi koru urken bana hamile olduğunu soler
Halamda 12-13 yol sonra ilk kuzenini evlatlık aliuor bi çok tüp bebekten Sonra umudu keserek ama evlatlık aldıktan 7 ay snra kendiligine hile kaliyor ornegin çok endisemde..belki de sabirli davranamiyorumhherşeyin Basi saglik ve zaman zaman herşeyin ilacidir allahim bana hep gösterdi zamanla herşeyin yoluna gireceğini bebegimde gelmek için zamanini bekliyor..
Allahim nasip ederse ol diyecek bebisim gobisime gelecek...
hakkında hayırlısı olsun.....fakat Allahın vardır bir bildiği..ben hep buna inandımm...her hayır sandığımızda bir şer,her şer sandığımızda bir hayır vardır....bizimde 4.seneye yaklaşırken oldu..inşallah size de nasip olur en kısa ve en hayırlı zamanda....
insallah canım insallah
kuzum benim cok tatlısın ya.olabilir canım bence moralde cok önemli oyüzden hiç aklına kötü sey getirme kafana takmaman gerek.benimde tabi.bende aldım kuzu 62 idim 66 olmusumya:26: Diyet yapmayı düsünyom.canım benim insallah bacısının datlısısen güzel müjdelerle gel ben peşinden gelcem insallah ikimizde böle tontiş tontiş göbişli bebekli olalim
Hepimiz insallah hepimiz
inşallah inşallah kuzum bende 64 idim 67 olmuşum evlendğimde 55 kilolardaydım bayağı aldım kilo bende zayıflayınca göz altlarım çöküyor korkuyorum zayıflamaya çirkenleşeceğim diye
dünde 2 tane klomen içtim 3 tane içersem zararı olur diye içmedim canım inş yumoşlar büyür perşembe günü doktora gidecem bakalım gelişmleri sana fakslarımşekerim zaten göbüşüm büyüsün çekeceğim fotoları koycam ultrason fotolarını falan sende düğün fotolarını paylaşırsın evlendkten 1 ay sonrada ultrason fotolarını inş öptüm ballı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?