- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
Hayirli veya hayirsiz benim parçam olacak ya
Hem çocuğu yetistirene bagli bence ki ben kendime güveniyorum ona huzur dolu bi ortam ve manen iyi bi eğitim vermek bizim elimizde değil mi??
Her ayrintiyi dusunecek olursak konu derinnn..
canım benimde 4 yıldır olmuyor malesefrabbim büyük bizlere de verecek inşallah ama bence hayırlı yada hayırsız deme canım rabbim herşeyin hayırlısını versin hayırsız evlat olmasındansa olmasın daha iyi.....niye doğdun doğmaz olaydın demektense olmaması daha iyi rabbim hayırlı,sağlıklı,imanli evlatlar versin hepimize inşallah canım.....
Canim o msji ben ilk msji yazn arkdasa karsilik yazdim kimse kimsenin derdi i bilemez ole konuşmuş iste.
Hayirli veya hayirsiz benim parçam olacak ya
Hem çocuğu yetistirene bagli bence ki ben kendime güveniyorum ona huzur dolu bi ortam ve manen iyi bi eğitim vermek bizim elimizde değil mi??
Her ayrintiyi dusunecek olursak konu derinnn..
böyle söyleme çok tehlikeli ...
seni anlıyorum çok zor evlat hasreti ama yinede hayırlısını dileyelim..
ben 7 yıllık evliyim bebeğim olmadı hiç gebeliğim olmadı....
nedeni benim tüplerim kapalı 1 laparoskopi ameliyatı 1 aşılama ve 6 kere tüp bebek tedavisi oldum ama olmadı işte
bu tedaviler dışında bir sürü de bitkisel şeyler denedik öğüre öğüre türlü türlü sularda içtim, kaynar sularda totoşumuda yaktım
soslanmış tavuk gibi 8 saat arpa lapasındada yattım poşetlere sarınarak ama olmadı ....
bizimle aynı sene evlenen arkadaşların çocukları okula başladılar.. 2. hatta 3. bebelerini doğurdular
kardeşimin eşindede pco vardı doktorları tedavi olmasanız bebeniz olmaz demiş tedavi olmadılar
ama veren RABBİM O ol derse olmayacak şey yok ... hamile olduğundan bile haberi olmamış gelinimizin ...
şimdi bebeleri 3 aylık MAŞALLAH ..evliliklerinin 5. senesinde aldılar bebelerini kucaklarına
yani bir arkadaş yazmış vakti saati vardır diye gerçekten vakti saati RABBİM herşeyin en iyisini bilendir
İnşallah en kısa zamanda gönlümüzün muradına erişiriz sen ben ve tüm isteyenler...
Merhaba arkadaşlar
Herhangi bi yerde TVde yolda parkta bi bebek gördüğümde içimden cigliklar atarak ağlamak geliyor 2 senedir ugrasiyoruz olmuyor tedavi görüyorum ama bu tesellisi olmuyor bende evime neşe katacak hic yoktan bana yoldaş olacak parçam olsun istiyorum askimin canini tasimak istiyorum
Biliyorum psikolojide çok önemli ama kendime engel olamiyoru. Gozyaslarim akip gidiyor
Bebeklerini sokağa atan ölümüne sebep olan olmadik işkence yapan anneleride bogasim parcalayasim geliyor
Bende birgün ANNE sozunu duymak istiyorum o küçük bedende simsiki sarilip sevgimi vermek istiyorum bebisimee
ALLAHİM BANADA NASİP EDER İNSALLAH
Destek veren arkadaşlara tesekkur ederim her zaman hayirlisini diliyorum Rabbimin bir bildiği vardır elbet..
Şuan tedavi asamasindaim pko rahatsizligim var henüz asilama tecrubemmde yok daha yolun basindaim ama kafaya herşeyi takan biriyim cevremde baskici bi ortamimda yok Esim bile beni uzmemek adina konusu acildiginda kapatiyor askim gör bak çok yaramaz bi yavrumuz olucak biktiracak seni DİE takiliyor
Carsidan ne zaman gecsek yolumuzun üzerimde bi bebek butiği var oradaki ayakkabilara hep gözüm takilir askim bigun kendi bebegimize alicaz bunları hic üzülme der Esim gözlerim dolar saklarim
Geceleri yastigima 2damla inci tanesi dökülür uyuyamam uyudugumda her ruyami bebeğe yorarim allahim önce sabrini versin
Kaderimizde ne varsa Rabbim ne yazdiysa o olsun..
canım tedaviye yenimi başladın kaç aydır tedavi görüyorsun bende pco var bu ay başladım tedaviye inş olumlu olur ben günde 2 tane klomen alıyorum bugün ilacımn 2.günü sen günde kaç klomen içiyorsun ve yumurtan geliştimi bende tedaviye yeni başladığımdan çok merak ediyorum benm durumumda olanları inş hepimz sağlıklı hayırlı bebeişleri olur allahım kimseyi evlatsızlıkla evladıyla sınamasın
yalnız değilsin çocugu olmayan herkes senin hissettiklerini düşünüyor emin ol bende bazen bu acıyı tek ben yaşıyorum sanıyorum ama öyle değil binlerce kişi evlat hasreti çekiyor allahım yormadan incitmeden bekletmeden versin
Canim ben klomen kullanmiyorum kullandigm ilaçlar glikophage 850 aldacton dostinex Diane 35 vr androcur kullanıyorum..önce hormonlarimi düzene koyacagiz dedi dr
kızlar bu ay benim hormonlarım düzelmiş sasırdım sanırım moralden dolayı Allaha sükür bu aralar iyiyim ondan sanırımve her ay adetim böyle koyu kahve ve az olurdu bu ay temiz bir kanamam var.ben glifor1000 mg içiyorum aksamları 1 tane acaba ondan dolayımı etki etti derseniz bide her gün ecopirin aspirin türü ilaç içiyorum.bide adet söktürücü lutenly içiyorum.endokrin uzmanım doktorun iyi tedavi etmiş dedi.insallah hep güzel devam eder.ama bu aralar kilo almaya basladım artık almasam iyi olacak:26:bende önümüzdeki ay doktora gidip görünecegim simdiden baslıcam tedaviye insallah.Allah yardımcımız olsun canlarım
Senin adina sevindim arkadasim
Asprini kan sulandirmak için mi verdi doktorun adetin kolay sokulsun DİE ???
İnşallah en yakin zamanda guzel haberlerini aliriz kontrole gittiğinde muhakkak paylas sonuçları
Bence burada birbirimize destek olmamiz da insana moral veriyor en azindan benim acimdan ole..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?