bebek gordugumde dayanamiyorum

Olur olur acele etme.
Ben de senin gibiydim 3 senenin sonunda kavuştum bu mucizeye.
Allah'ım sana da nasip eder.
Tedavini aksatma, doktorunun sözünden dışarı çıkma, bol bol dua et, sabret
Psikoloji çok önemli sakin ol rahat ol

canım benimde 4 yıldır olmuyor malesefrabbim büyük bizlere de verecek inşallah ama bence hayırlı yada hayırsız deme canım rabbim herşeyin hayırlısını versin hayırsız evlat olmasındansa olmasın daha iyi.....niye doğdun doğmaz olaydın demektense olmaması daha iyi rabbim hayırlı,sağlıklı,imanli evlatlar versin hepimize inşallah canım.....

Canim o msji ben ilk msji yazn arkdasa karsilik yazdim kimse kimsenin derdi i bilemez ole konuşmuş iste.

böyle söyleme çok tehlikeli ...
seni anlıyorum çok zor evlat hasreti ama yinede hayırlısını dileyelim..
ben 7 yıllık evliyim bebeğim olmadı hiç gebeliğim olmadı....
nedeni benim tüplerim kapalı 1 laparoskopi ameliyatı 1 aşılama ve 6 kere tüp bebek tedavisi oldum ama olmadı işte
bu tedaviler dışında bir sürü de bitkisel şeyler denedik öğüre öğüre türlü türlü sularda içtim, kaynar sularda totoşumuda yaktım
soslanmış tavuk gibi 8 saat arpa lapasındada yattım poşetlere sarınarak ama olmadı ....
bizimle aynı sene evlenen arkadaşların çocukları okula başladılar.. 2. hatta 3. bebelerini doğurdular
kardeşimin eşindede pco vardı doktorları tedavi olmasanız bebeniz olmaz demiş tedavi olmadılar
ama veren RABBİM O ol derse olmayacak şey yok ... hamile olduğundan bile haberi olmamış gelinimizin ...
şimdi bebeleri 3 aylık MAŞALLAH ..evliliklerinin 5. senesinde aldılar bebelerini kucaklarına
yani bir arkadaş yazmış vakti saati vardır diye gerçekten vakti saati RABBİM herşeyin en iyisini bilendir
İnşallah en kısa zamanda gönlümüzün muradına erişiriz sen ben ve tüm isteyenler...

Son düzenleme:

Hayirlisi olsun canim allah en kisa zamanda nasip etsin sanada inş hepimize

Benim bi önceki drum yumurtalık kanal röntgeni istemişti fakat bi kaç kişiden duydum çok acili ve sancilimi oluyrmus doğru mu??şuan benim hapla hormonlarimi duzrnr koymaya calisiyor d r um çünkü bi kaç para düşkünü Dr geciktirdi sirf muayeneleri kapndigi için devlet has.ilgilenmedi ve tedavm gecikti haliyle bu süreçte bütün horminlarim aksi yönde bozuldu ve kiloda aldkm sonunda allhim bu Dr u yoluma cikardi ve çok güveniyorum ona önce allaha sonra Dr uma 4 aydir hap kolik oldum ocakta kontrolüm Var inş hormonlarim duElmistir..

Canım anı yollardan geçen birçok kişi var bende onlardan biriyim özeniyorsun sende yaşamak istiyorsun elbette ama Rabbim bilir zamanını canım her kulun bu dünyaya geleceği tarih bellidir elinden geleni yap gerisini Yaradana bırak inan tevekkül etmek seni rahatlatacak veren Allah hayırlısını versin önemli olan o canımönce evindeki huzurun bozulnasın hayrıyla gelsin. Ben artık bebekk sevemiyorum sevsem kızacaklarmış gibi geliyor kucağıma alamıyorum öyle bir şey oluştu bende. Ama artık kabullendim. İki aşılam bir tüp yaptırdım birka ay sonra dondurulmuşları denicem hala yılmıyorum sen hangi aşamadasın okumadım ama sakın yılma pes etme bitti deme son ana kadar savaş diren ama olmazsa da hayat bu herkesin her istedği olamauyabiliyor çocuğun yok diye sen eksik biri olmayacaksın kadınlığın yokmuş gibi de olmayacaksın kimbilir ne meziyetlerin vardır hayat devam ediyor. Ama olacak canım ve sen bugünlerine güleceksin.

canım benımm ınan bana o kadar fazlayızkı... hepımız aynı seylerı hıssedıyoruz... bende gelecek ay 5. tup bebek denememı yaptırıcam... esım azospermı bendede pko var... ama hiç vazgecmeden yola devam bızde 4 yıllık evlıyız... rabbım nasıp ettıyse elbet bı gun olucak... tedavı ol sakın aksatma... şifayı aramakta önemlı umarım bı gün ısteyen herkes anne olur... rabbım hepımıze nasıp etsın o yüce duyguyu

canim ayni kaderi yasiyoruz bizim de 5 yildir olmuyor gitmedigimiz doktor icmedigimiz ilac kalmadi kurler de cabasi ama olmuyor ben de cok uzuluyorum rabbim insaalllah bir gun bizim de yuzumuze gulecek ben inaniyorum sabir sabir

Bende 13 yıldır pko hastasıyım gitmediğim doktor içmediğim doğum kontrol ilacı kalmadı. Bu ilaçların yan etkileri beni mahvetti hiç almadığım kadar kilo aldım ve tüylendim, ilaçları bıraktığım anda da yine adet düzensiliği yaşadım. Her gittiğim doktor çocuğun zor olur dedi. Hatta evlendikten sonra eşimle gitmiştik doktor eşimle benim yüzümüze karşı senin çocuğun olmaz olursada çok tedavi görmen lazım dedi ve bizim moralimiz çok bozuldu eşim belli etmese de o anda çok üzüldüğünü anladım. 2011 yılında benim hayatımı değiştiren doktorumla tanışma imkanı buldum. Doktora özgeçmişimi anlattım ve bana ilk defa bir doktor doğum kontrol ilacı vermek yerine başka şeyler arama gereği duydu. İnsülin direnci denilen bir hastalığım varmış ve bu birçok pko'lu hastada olabiliyormuş. Doktorum hemen ilaç verdi ve beni diyetisyene yönlendirdi ve inanın şu 11 yılda görmediğim kadar düzenli adet gördüm. Eşimle maddi durumumuzdan ve ev durmumuzdan ötürü ilk yıllarda çocuk istemedik bu yaz yeni eve taşındık ve artık zamanı geldi çocuk çalışmalarına başlayalım dedik ama bizim aklımızda nasıl olsa olmayacak bari bu yıl dener seneye tedaviye başlarız diye düşünüyorduk ama Allahımın bir mucizesi oldu senin çocuğun olmaz demişlerdi ve ben şuanda hamileyim. Ne tedavi ne başka bir şey kendiliğinden oldu. Kontrole gittiğim doktorumda doğru bir tedavi uygulandığını ve bu tedavinin yumurtalıklarımın düzenli çalışmasına neden olduğunu söyledi. Yani diyeceğim şu ki sakın kendini bırakma inan bana bir mucizede senin için gerçekleşicek. Kötü şeyler düşünmeve kafaya takma herşeyi oluruna bırak.

ahh ahh canım duygularıma tercüman olmuşsun bebek gördüğümde istemsiz gözlerimden akıveriyor benmde olmuyor 2.5 yıldır çok üzüyorum seni çok iyi anlıyorum allah yardımcımız olsun sana bana ve tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin rabbim biranönce
probleminz ne canım sizin neden olmuyor
bende pcos var ondan olmuyor

canım tedaviye yenimi başladın kaç aydır tedavi görüyorsun bende pco var bu ay başladım tedaviye inş olumlu olur ben günde 2 tane klomen alıyorum bugün ilacımn 2.günü sen günde kaç klomen içiyorsun ve yumurtan geliştimi bende tedaviye yeni başladığımdan çok merak ediyorum benm durumumda olanları inş hepimz sağlıklı hayırlı bebeişleri olur allahım kimseyi evlatsızlıkla evladıyla sınamasın

yalnız değilsin çocugu olmayan herkes senin hissettiklerini düşünüyor emin ol bende bazen bu acıyı tek ben yaşıyorum sanıyorum ama öyle değil binlerce kişi evlat hasreti çekiyor allahım yormadan incitmeden bekletmeden versin

arkadaşım hiç içini sıkma Allah en uygun zamanı ayarlamıştır sizin için.psikolojini bozma Allaha sığın dua et bol bol Allah en hayırlısını verir inşallah..

Canim ben klomen kullanmiyorum kullandigm ilaçlar glikophage 850 aldacton dostinex Diane 35 vr androcur kullanıyorum..önce hormonlarimi düzene koyacagiz dedi dr

Canim ben klomen kullanmiyorum kullandigm ilaçlar glikophage 850 aldacton dostinex Diane 35 vr androcur kullanıyorum..önce hormonlarimi düzene koyacagiz dedi dr

aldocton u tüylenme için kullanıyorsun değil mi bir çeşit tansiyon ilacı tüylere karşı etksi var
şeker hapı insülün direncin için dostinex prolaktin hormonun yüksek oldugu içinmi kullanıyorsun canım prolaktin hormonun yüksek olduğu içinmi Diane 35 kullanıyorsun şuan kist olmasın diyemi kontorol hapı kullanıyorsun yani prolaktinin düşmesini bekliyorsunuz sanırım klomene başlamak için doğrumu anladım benim prolaktinim fsh lh normal değerlerde sadece lh ve fsh da yerdeğişikliği var tüm pcolarda olduğu gibi şeker hapı falanda kullanmıyorum bu ay ilk klomen tedavim benm inş hayırlısıyla olur sende stres yapma canım stres düşman bize biliyorsun bende perşembe gidecğm kontorole inş yumurtalar büyümüş çatlamış olur

Aldacton ödem attirici olarak geçiyor fakat kistlerin küçülmesine yardimciymis dostinex prolakyin hormonun yuksek olduğu için glikophage insulin direnci Diane 35 ise d kontrol hapi
hem bu süreçte hamile kalmamam için hem de duzebli adet gorebilmek için tedaviye basladigomdan beri bikini bölgedeki kkillar dahi azalmaya basladi kiloda verdim 13-15 aradi daha bebek için altyapi bile yok suan tamamen sagligimn yerine gelmesi için tedavi..

kızlar bu ay benim hormonlarım düzelmiş sasırdım sanırım moralden dolayı Allaha sükür bu aralar iyiyim ondan sanırım ve her ay adetim böyle koyu kahve ve az olurdu bu ay temiz bir kanamam var.ben glifor1000 mg içiyorum aksamları 1 tane acaba ondan dolayımı etki etti derseniz bide her gün ecopirin aspirin türü ilaç içiyorum.bide adet söktürücü lutenly içiyorum.endokrin uzmanım doktorun iyi tedavi etmiş dedi.insallah hep güzel devam eder.ama bu aralar kilo almaya basladım artık almasam iyi olacak:26:bende önümüzdeki ay doktora gidip görünecegim simdiden baslıcam tedaviye insallah.Allah yardımcımız olsun canlarım

Senin adina sevindim arkadasim

Asprini kan sulandirmak için mi verdi doktorun adetin kolay sokulsun DİE ???

İnşallah en yakin zamanda guzel haberlerini aliriz kontrole gittiğinde muhakkak paylas sonuçları

Bence burada birbirimize destek olmamiz da insana moral veriyor en azindan benim acimdan ole..

canım ben diane 35 kullandım uzun süre ondan verdi doktor simdi adet söktürücü içiyorum.netten baktım canım rahme kan akımını arttırıyomus doktoruna sor kuzum uygunsa sende iç.yani hamile kalmada etkisi varmıs.evet canım destek olmalıyız bu ay sogan kürüne baslamaya karar verdim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…