- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
Hayirli veya hayirsiz benim parçam olacak ya
Hem çocuğu yetistirene bagli bence ki ben kendime güveniyorum ona huzur dolu bi ortam ve manen iyi bi eğitim vermek bizim elimizde değil mi??
Her ayrintiyi dusunecek olursak konu derinnn..
sakın böyle bi dua etme hayırlı ya da hayırsız diye çünkü dua ederken söylenen şeyler çok önemli rabbim hayırsız bi evlatta verebilir sen ne kadar uğraşsanda... benim bi tanıdığımdan örnek vereyim senin gibi dayanamaz duruma gelmiş çocuk olmadığı için ve hep dua ederken Allahım bana bi evlat verde nasıl olursa olsun diye dua ediyordu hep ve tüp bebekle ikiz bebekleri oldu ve hasta oldu bebekler sonra tedavi süreci vs derken uzun bi stres sıkıntı dönemi yaşadılar ve daha kötüsü oldu tabi yaşamadı bebekler. dua ederken dikkat etmek gerek
düğün arabanız cok güzelmiş kuzucukevet benziyo canım insallah kaderimiz bebeklerimizle şenlenir canım benim.cok öpyom seni
O mesajin aciklamasini yapmistim ilk yorum yapan arkdasa karsilik yazmistim
Lütfen halden anlamayanlar yorum yapmasin
sende insanlarla ilgili ön yargılarda bulunma! fikir istemiyorsanda konu açma! sana yardımcı olanda kabahat benim alanıma bakabilirsin benimde bebeğim olmuyor durumumda baya bi riskli sen önce psikoloğa git bence buraya yazma senin gibilere cevap verenlerin emeğine yazık (halden anlamamakmış) sen daha aşılama bile olmamışsın benim 2. tüp denemem olacak (aşılama şansı bile vermediler bana) sana üzülüp cevap yazdığım için çok pişman oldum seninle burda yazışmak bile gereksiz asıl sen benim halden ANLAMAZSIN Allah gönlüne göre versin
sağol canım
inşş gelecek aya bebek müjdesi veririm sana sende 3 4 ay sonra verirsin inş bebek müjdesini ttalım öptüm seni
internetim gitmişti canım kusuruma bakma güle gülee
kızlar bende pıcosluyum dugunden 6 ay sınra dogal yolla hamıle kaldım uc ay sogan kuru bı ay hayıt kuru kullandım ertesı ay hıc bısey yapmadım 5 ayım sureklı hastaneye gıtmekle gectı en son dedım rabbım ol derse olur kaderımde yok sayapcak bısey yok aglasam kendımı paralasam nolcak ne tadavı olucak maddıı gucum var nede dogal yolla ılaccsız hamıle kalmam zor dedım attım kafamdan ne hesaplama yaptım ne dogru duzgun calısma yaptım ama rabbım nasp ettı hıc beklemedıgım kafamdan attıgım donem hamıle kaldım sıtres enbuyuk engel benım hormonlarım yuksektı hem pcostan hemde sıtres yukseltıyordu ama klımdan attım allah nasıp ettı hamıle kaldım bebegımı kaybettım ama vardır bır hayır
Cnm listen guncelmi bide nerde oturuosun
kuzu acsana skaypi oldum heyacandan kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ayy kız havalar da güzel çıkar tabii gzü gönlü açılsın sıpanınn
yok gülüm düşünmüyorum yaptırmıcam....yapışıklıklardan kurtulmuşken yeniden enfeksiyon falan kaparım neme lazım...şimdi zeynep kamilde başlıcam eğer orda da sıkıntı çıkarsa belki döner nolursa olsun der yatarım o masayaaa ama içimdeki ses aldın boyunun ölçüsünü histreskopi risk diyor..ameliyatlarımı yapan daktırım da kesinlikle yaptırma dedi..eğer yaptıracaksan işinin ehli bir daktır olmalı didi...
akşam oldu ben de temzilik yemek vs derken ancak oturabildim pc başına... ok yorulmuşum zatne geç de kalkıncaaa ancak bitti amaaa ben de bitmişim kalkıiim de duş aliim diyom amaaa tootmun iç kalkası yok koltuktan
aynen bebekimm...ben de bayaa erkenciyimm
allah kucağınızı boş bırakmasınMerhaba
Rica etsem bana bu bahsettiğin duayı mesaj atabilirmisin tşk ederim
Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
Mrblar benım msj atma hakkım olmadığı ıcın msj ataamdımcanlarım ben Allah nasip ederse hayırlısı ile 2 ay 22 gün sonra evlenicem pamugumla.BizimdeBebişimizOlsun nikim banlandıgım için arkadastan giriyorum.bende pcos var bu yüzden hamile kalamamaktan korkuyorum ve duaları ve kürleride arastırıyorum simdiden sizleride cok iyi anlıyorum.topikleri gezerken bi arkadasımız dua paylasmıs bir tane gebe kalmak için etkili bir duaymıs paylasmak istedim insallah vesile olurum sizlere bende evlenince bu duayı yapacagım insallah aldıgım gibi paylasıyorum kızlar Allah kabul etsin Allah yardımcımız olsun.
allah kucağınızı boş bırakmasın
gece yarısı,abdest alınır,tam 12 de başla
* niyet edilir
1-Allahu Ekber - 10 defa
2- tövbe ,istiğfar ; Estağfirullah el aziym ve etubu ileyh ( 100 defa )
3-hamd yani şükür ; elhamdülillah 10 defa
4-salavat 10 defa
5 - dua okunur 170 ayetel kürsi
6-bitiminde tekrar salavat 10 defa
ve tekrar niyetinizi yineleyin ve peygamber efendimize tüm halilefere ehli beytine fatiha gönderin.
akabinde tekrar niyetinizi isteklerinizi sıralayın.peygamber efendimiz yüzü gözü hürmetine rabbim diyin ,iş ve hayırlı evlat ve ne istiyorsanız..
bunuda yaptım,
Abdest alinir, mümkünse gusledir. Zira abdest ve gusl (Dini bir emir, baslibasina bir ibadet, özel bir temizlik olmasinin disinda) sinir, kandolasim ve lenf sistemlerinin normale dönmesini saglar. Ayrica kisinin nefsini kibir, kin, hased, cimrilik, kiskanclik gibi kötü huylardan arindirir, huzur saglar
Sessiz, sakin bir yere cekilinir. Bu da, Dünyanin etkinlerinden kurtulmak, konsantre olmak, daha icten ve daha samimi olarak dua etmeye yardimci olur.
Tevbe -istigfar edilir. Bunun icin tevbe- istigfar dualarindan herhangi biri okunur. Veya 3 kere: "Estagfirullah" denir.
Allah rizasi icin 2 rek´at namaz kilinir. Sonra:
Namazdaki oturus sekli bozulmadan; yalvaris, yakaris, husu ve endise duygulari icinde:
"Sübhane Rabbiye´l- Aliyyi´l- A´le´l- Vehhab" denilerek ellerin ici, yüze gelecek ve koltukaltlari da görünücek sekilde kaldirilir. "Amin" denir.
Sonra söyle devam edilir:
Euzu bi´llahimine´s-seytani´r-racim
Bismi´llahi´r-Rahmani´r-Rahim.
Elhamdü lillahi Rabbi´l-Alemin. Ve´l-akibeti li´l-müttekin. Ve´s-salatü ve´s-selamü ala Rasulüna Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain. Ve-la udvane illa ala´z-zalimin.
(Bundan sonra, hangi duayi okuyacaksan, onu okursun veya gönlünce ve Türkce olarak dua edersin. Sonra, duani söyle tamamlarsin).
Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed. Kema salleyte ala Ibrahime ve ala ali Ibrahime inneke Hamidün Mecid.
Allahümme barik ala Muhammedin ve ala ali Muhammed.
Kema barekte ala Ibrahime ve ala ali Ibrahime inneke Hamidün Mecid.
Rabbena atina fi´d-dünya haseneten ve fi´l-ahirati hasseneten ve kina azabe´n-nar.
Rabbenagfir li ve li-valideyye ve li´l-mü´minine yeve yekümül´l-hisab.
Amin, amin, amin. Bi-hürmeti seyyidi´l mürselin ve´l-hamdü lillahi Rabbi´l-Alemin. Birahmetike ya er-hamer-Rahimin.
Esselatü ve´s-selamü aleyke ya Rasulullah, esselatü ve´s-selamü aleyke ya HabibAllah, esselatü ve´s-selamü aleyke ya Seyyide´l-evveline ve´l-ahirin.
Sübhane Rabbike Rabbi´l-izzeti amma yasifun ve selamün ale´l-mürselin ve´l-hamdü lillahi Rabbi´l-Alemin. (El-Fatiha)
"Allahümme salli ala Muhammed" dendikten sonra Fatiha suresi ve ardindan bir salavat daha okunup, ellerle yüz mesh edilir.
Duadan sonra (veya önce) yoksullara sadaka vermek veya yetileri, dullari sevindirmek, hayvanlara yiyecek vermek, bunlardan hicbirini yapmaya gücü yetmeyen icin, cicekleri sulamak, duanin kabul edilmesi icin vesiledir.
birde en son bunu yaptım,
"Fatiha + Allahümme bi cahi sahıbil vesileti seyyidina Muhammedin aleyhis salatü ves selamü ıkdı haceti bi lutfike ve keramike ya ekramel ekramin"
Bunu akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 41 kere okuyup dileğini söylersen dileğin kısa zamanda 3 gün veya 15 günde Allah'ın izniyle mutlak olur
Hadi inşallah Allah kabul eder,edecektir inşallah yeterki içten kalpten dua et.
Mrblar benım msj atma hakkım olmadığı ıcın msj ataamdım
Ama bubduanın aynısı ıstersen de tekrar yollatm ama aynısı benıde ıcıne katsana allah ıcınm
Merhaba arkadaşlar
Herhangi bi yerde TVde yolda parkta bi bebek gördüğümde içimden cigliklar atarak ağlamak geliyor 2 senedir ugrasiyoruz olmuyor tedavi görüyorum ama bu tesellisi olmuyor bende evime neşe katacak hic yoktan bana yoldaş olacak parçam olsun istiyorum askimin canini tasimak istiyorum
Biliyorum psikolojide çok önemli ama kendime engel olamiyoru. Gozyaslarim akip gidiyor
Bebeklerini sokağa atan ölümüne sebep olan olmadik işkence yapan anneleride bogasim parcalayasim geliyor
Bende birgün ANNE sozunu duymak istiyorum o küçük bedende simsiki sarilip sevgimi vermek istiyorum bebisimee
ALLAHİM BANADA NASİP EDER İNSALLAH
kızlar pcos varsa 1-günde en az 45 dk tempolu yürüyün 2-glukofen kullanın 3-soğan suyu için 4-kilo verin 5- sakın üzülüp strese girmeyin
eger hiç bir sebeb yok deniyorsa bolca cin süresi okuyun zilzal süresi ve ihlas süresi üzerinize okunsun
eger endometriozisiniz varsa kesinlikle kilonuza dikkat edin zayıflamayın ve yapışıklıklarınız çok fazlaysa vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırın
rahim anomaliniz varsa muhakkak opere olun
kromozom anomalileri olanlar var bütün testleri sıkıca yaptırın belkide bebeğiniz bundan olmuyor
allah hepinize cennet kokusu olan bir evlat versinde gece uykusuz kalın inşallah şişmanlayıp tombalak olursunuz inşallah hepinize sabır diliyorum zor ama azıcık daha
Canim yanliz olmadigini bil tamam miBen de ayni sekildeyim sorulardan milletin lafindan kucagima bebeklerini verip al al kucakla seninde olur demeleri bogazima hickiriklarin dugumlenip kalmasi ve suan istemiyoruz demekten baska bisey diyememek ne kadar aci hepsini cok iyi biliyorum.Insallah Allahim bizede verir birgun insan icine girmemek sorular duymamak icin her bahaneyi bulur oldum.Benim esimde varikosel sorunu var ameliyat olmasi gerekiyor degerleri cok dusuk ve aglamaktan yoruldum artik bende psikolojim bozuldu resmen.Sizde muayene oldunuz mu esin de mutlaka muayene olsun degerlerine baktirsin.
İlk 6 ay korunmadigimz halde gebe kalmainca esimi gönderdim önce tahlilde allaha şükür onda bi prob yok hatta sperm sayisi oldukça fazla ileri hareketlerinde yuksek fakat bende pko var yurtaliklarim gelişmiyor ve horminlarim baya etkilenmiş durumda şuan hap tedavisi görüyorum inşaallah önümüzdeki temmuzda tedavim bitecek allah isteyen hrkese bi evlat.nasip etsin senin yazdiklarinida.çok ii anliyorum yaşananlar hep ayni derdini veren allah dermaninida verir be arkadasim..
merhabalar, ya bu pco neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum, yanlış anlamayın çok bir bilgim de yok ama :/
Bundan 2 sene önce gittiğim kadın doğum uzmanı pco oldugumu söyledi, hamile kalmamın zor olacagı vs vs adetlerimin düzensizliği falan vardı, ve ben 72 kiloydum. 5 ayda 62 kiloya düştüm, glikofor kullandım, haftada 3 gün 1 saat yürüyüş yaptım, bu süreden önce 3 5 ay kadar yasmin kullandım ve 1,5 sene sonra muaneye gittiğimde pcom yoktu. Yani bu bende mi gelip geçen birşey oldu yada ben birşeyleri yanlış mı biliyorum :S
canım bende aynı durumdayım bide bizim hiç bir sorunumuz yok tamamen psikolojik yada insanların dediği gibi zamanı gelmemiş daha bebişimizin... burda soğan kürü incir kürü uygulayanlar var onlardan dene istersen bende incir kürüne başlamayı düşünüyorum yumurtalarımı çoğalmak için inşallah işe yarar... adetimi bekliyorum şuan inş tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza..
sağol canım
inşş gelecek aya bebek müjdesi veririm sana sende 3 4 ay sonra verirsin inş bebek müjdesini ttalım öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?