bebek gordugumde dayanamiyorum

sakın böyle bi dua etme hayırlı ya da hayırsız diye çünkü dua ederken söylenen şeyler çok önemli rabbim hayırsız bi evlatta verebilir sen ne kadar uğraşsanda... benim bi tanıdığımdan örnek vereyim senin gibi dayanamaz duruma gelmiş çocuk olmadığı için ve hep dua ederken Allahım bana bi evlat verde nasıl olursa olsun diye dua ediyordu hep ve tüp bebekle ikiz bebekleri oldu ve hasta oldu bebekler sonra tedavi süreci vs derken uzun bi stres sıkıntı dönemi yaşadılar ve daha kötüsü oldu tabi yaşamadı bebekler. dua ederken dikkat etmek gerek

O mesajin aciklamasini yapmistim ilk yorum yapan arkdasa karsilik yazmistim

Lütfen halden anlamayanlar yorum yapmasin

düğün arabanız cok güzelmiş kuzucuk evet benziyo canım insallah kaderimiz bebeklerimizle şenlenir canım benim.cok öpyom seni

sağol canım

inşş gelecek aya bebek müjdesi veririm sana sende 3 4 ay sonra verirsin inş bebek müjdesini ttalım öptüm seni

O mesajin aciklamasini yapmistim ilk yorum yapan arkdasa karsilik yazmistim

Lütfen halden anlamayanlar yorum yapmasin

sende insanlarla ilgili ön yargılarda bulunma! fikir istemiyorsanda konu açma! sana yardımcı olanda kabahat benim alanıma bakabilirsin benimde bebeğim olmuyor durumumda baya bi riskli sen önce psikoloğa git bence buraya yazma senin gibilere cevap verenlerin emeğine yazık (halden anlamamakmış) sen daha aşılama bile olmamışsın benim 2. tüp denemem olacak (aşılama şansı bile vermediler bana) sana üzülüp cevap yazdığım için çok pişman oldum seninle burda yazışmak bile gereksiz asıl sen benim halden ANLAMAZSIN Allah gönlüne göre versin

Son düzenleme:

Yanlis anlasildim sanirim OZUR DİLERİMM.

UYARİM BASKALARİNA..

Bu kadar görgüsüz ve kaba olduğumu düşünmüyorum eğer kirdigim başka arkadaşlar varsda OZUR DİLERİM

ben buraya bi nebze olsun derdimi acimi azaltmak için iyi dostluklar kurmak için Yazmistim kendime yeni dertler edinmek içi. Değil hepimizin problemleri ayni ve bunu farklı şekilde aksettiriyorsm ole düşünen arkadaşlar olmasina uzuldmmm.

sağol canım

inşş gelecek aya bebek müjdesi veririm sana sende 3 4 ay sonra verirsin inş bebek müjdesini ttalım öptüm seni

internetim gitmişti canım kusuruma bakma güle gülee

Cnm listen guncelmi bide nerde oturuosun

kuzu acsana skaypi oldum heyacandan kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canlarım ben Allah nasip ederse hayırlısı ile 2 ay 22 gün sonra evlenicem pamugumla.BizimdeBebişimizOlsun nikim banlandıgım için arkadastan giriyorum.bende pcos var bu yüzden hamile kalamamaktan korkuyorum ve duaları ve kürleride arastırıyorum simdiden sizleride cok iyi anlıyorum.topikleri gezerken bi arkadasımız dua paylasmıs bir tane gebe kalmak için etkili bir duaymıs paylasmak istedim insallah vesile olurum sizlere bende evlenince bu duayı yapacagım insallah aldıgım gibi paylasıyorum kızlar Allah kabul etsin Allah yardımcımız olsun.

allah kucağınızı boş bırakmasın

gece yarısı,abdest alınır,tam 12 de başla
* niyet edilir
1-Allahu Ekber - 10 defa
2- tövbe ,istiğfar ; Estağfirullah el aziym ve etubu ileyh ( 100 defa )
3-hamd yani şükür ; elhamdülillah 10 defa
4-salavat 10 defa
5 - dua okunur 170 ayetel kürsi

6-bitiminde tekrar salavat 10 defa
ve tekrar niyetinizi yineleyin ve peygamber efendimize tüm halilefere ehli beytine fatiha gönderin.
akabinde tekrar niyetinizi isteklerinizi sıralayın.peygamber efendimiz yüzü gözü hürmetine rabbim diyin ,iş ve hayırlı evlat ve ne istiyorsanız..

bunuda yaptım,

Abdest alinir, mümkünse gusledir. Zira abdest ve gusl (Dini bir emir, baslibasina bir ibadet, özel bir temizlik olmasinin disinda) sinir, kandolasim ve lenf sistemlerinin normale dönmesini saglar. Ayrica kisinin nefsini kibir, kin, hased, cimrilik, kiskanclik gibi kötü huylardan arindirir, huzur saglar
Sessiz, sakin bir yere cekilinir. Bu da, Dünyanin etkinlerinden kurtulmak, konsantre olmak, daha icten ve daha samimi olarak dua etmeye yardimci olur.
Tevbe -istigfar edilir. Bunun icin tevbe- istigfar dualarindan herhangi biri okunur. Veya 3 kere: "Estagfirullah" denir.
Allah rizasi icin 2 rek´at namaz kilinir. Sonra:
Namazdaki oturus sekli bozulmadan; yalvaris, yakaris, husu ve endise duygulari icinde:
"Sübhane Rabbiye´l- Aliyyi´l- A´le´l- Vehhab" denilerek ellerin ici, yüze gelecek ve koltukaltlari da görünücek sekilde kaldirilir. "Amin" denir.

Sonra söyle devam edilir:
Euzu bi´llahimine´s-seytani´r-racim
Bismi´llahi´r-Rahmani´r-Rahim.
Elhamdü lillahi Rabbi´l-Alemin. Ve´l-akibeti li´l-müttekin. Ve´s-salatü ve´s-selamü ala Rasulüna Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain. Ve-la udvane illa ala´z-zalimin.

(Bundan sonra, hangi duayi okuyacaksan, onu okursun veya gönlünce ve Türkce olarak dua edersin. Sonra, duani söyle tamamlarsin).

Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed. Kema salleyte ala Ibrahime ve ala ali Ibrahime inneke Hamidün Mecid.
Allahümme barik ala Muhammedin ve ala ali Muhammed.
Kema barekte ala Ibrahime ve ala ali Ibrahime inneke Hamidün Mecid.
Rabbena atina fi´d-dünya haseneten ve fi´l-ahirati hasseneten ve kina azabe´n-nar.
Rabbenagfir li ve li-valideyye ve li´l-mü´minine yeve yekümül´l-hisab.
Amin, amin, amin. Bi-hürmeti seyyidi´l mürselin ve´l-hamdü lillahi Rabbi´l-Alemin. Birahmetike ya er-hamer-Rahimin.
Esselatü ve´s-selamü aleyke ya Rasulullah, esselatü ve´s-selamü aleyke ya HabibAllah, esselatü ve´s-selamü aleyke ya Seyyide´l-evveline ve´l-ahirin.
Sübhane Rabbike Rabbi´l-izzeti amma yasifun ve selamün ale´l-mürselin ve´l-hamdü lillahi Rabbi´l-Alemin. (El-Fatiha)

"Allahümme salli ala Muhammed" dendikten sonra Fatiha suresi ve ardindan bir salavat daha okunup, ellerle yüz mesh edilir.

Duadan sonra (veya önce) yoksullara sadaka vermek veya yetileri, dullari sevindirmek, hayvanlara yiyecek vermek, bunlardan hicbirini yapmaya gücü yetmeyen icin, cicekleri sulamak, duanin kabul edilmesi icin vesiledir.

birde en son bunu yaptım,

"Fatiha + Allahümme bi cahi sahıbil vesileti seyyidina Muhammedin aleyhis salatü ves selamü ıkdı haceti bi lutfike ve keramike ya ekramel ekramin"

Bunu akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 41 kere okuyup dileğini söylersen dileğin kısa zamanda 3 gün veya 15 günde Allah'ın izniyle mutlak olur

Hadi inşallah Allah kabul eder,edecektir inşallah yeterki içten kalpten dua et.

Mrblar benım msj atma hakkım olmadığı ıcın msj ataamdım
Ama bubduanın aynısı ıstersen de tekrar yollatm ama aynısı benıde ıcıne katsana allah ıcın m

Mrblar benım msj atma hakkım olmadığı ıcın msj ataamdım
Ama bubduanın aynısı ıstersen de tekrar yollatm ama aynısı benıde ıcıne katsana allah ıcın m

cok tesekkür ederim canım o arkadaslar görsün die alıntıladım yani duayı görsünler diye.Allah dualarımızı kabul etsin cok tesekkürler canım dua ederim canım sagol ben daha bekarım ama pcos var bende zorluk cekmekten korkuyom 2 ay sonra düğünüm var .insallah hepimizin bebişi olur amin

Son düzenleme:
• sevgili kardeşim hakkınızda hayırlı olacaksa size hayırlı bir evlat olacaksa Allahım en kısa zamanda versin.Aşağıdaki duaalrı okuyun.
Merhaba bende Hocamız Nihat Hatipoğlunun tavsiye ettiği meryem suresini okumanızı dilerim.Ayrıca Allahtan bir isteği olanlar öncelikle güzelce bir abdest alamalı mümkünse gusul abdesti de alınırsa daha iyi olur.Niyet ederek Allah rızası için 2 rekat namaz kılınır.Önce Günahların affı için tövbe istiğfar edilir.Sonra peygamberimize salatü selam geitirlir.Allaha sonsuz şükür ve hamd edilir.Yapacağınız dua nın öncelikle Allahın rızasını kazanmak olduğunu Allaha bildirmek ve bu dua hürmetine,habibi hürmetine duanın kabul olmasını dilemelisin.Dua ederken de aklını ve gönlünü isteğine yönlendirerek ve mutlaka kabul olacağına inanarak dua etmelisiniz.
Şimdi duaları veriyorum Allah hakkınızda hayırlı olacak sa dualrınızı kabul etsin ve makbul dualardan etsin.
Cocuklari Olmayanin Insallah Cocuklari Olmasi icin
19 gece arka arka ya okunur.
*-Abdes alip Allah rizasi icin 2 rekat namaz kilinir
*-Kibleye karsi oturarak
*-Niyet edilir
* 21 defa Selavatu selam okunur
* 1 adet Fatiha
*3 adet Ihlas
* 15 adet Ayetul Kursi
* 95 adet .Bismillahir Rahmanur Rahim Ferdun Hayyun Kayyemun Hakemun Adlun Kuddus
Inne Rabbeke Huvel Hallakul Alim
* 661 defa = Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari okunur
*ALLAHA sukret
tecrube edilmistir
=kaynagi Gizli Ilimler Hazisesinden alintidir .
not=
Ilk gece okumaya baslamadan once Namaz kilinir
Diger geceler sart degil namaz kilmak ama istiyen kilabilir
MANASI
YA MUSAVVIR
Herseye Butun Varliklara Sekil verendir
YA Halik
Yaratan Halk eden .Yoktan var eden
Ya Bari
Ornegi olmaksizin Yaratan ve Mukemmel Olarak Yaratan demektir
Ayrıca başka bir tertib daha var.
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.
Çoçugu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahin izniyle hayırıi evlat sahibi olur.
Allah yar ve yardımcınız olsun.En önemliside mutlaka isteğinizi Allah’tan isterken Hakkınızda hayırlı ise kabul etmesini hayırlı değilse olmamasını isteyin.Her konuda böyle değilmi.Mesela eğer çocuğunuz olacak ve ilerde size Allaha karşı geln bir çocuk olacaksa olmasın.Eğer çocuğunuz olacak ta hastalık lı yada özürlü olacaksa olmasın(tabi buda Allahın emri ama) Bu nedenle hep hayırlı ise ver deyin.

• Çocuk sahibi olmak isteyen ve dua isteyen tüm kardeşlerimiz için 3-5-7 yada 21 okuyalım
Bu konuda Kur’anı Kerim’de geçen Zekeriya Aleyhisselam’ın duası çok makbuldur.Çünkü Zekeriya Aleyhisselam’ın duasını Allah kabul etmiştir.
“Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semidduai”
“Rabbim,bana katından tertemiz bir soy armağan et.Doğrusu Sen,duaları işitensin.”(Al-i imran 38)

• Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa “YA MÜBDİ”yazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur. ya hayyü ya kayyum bi rahmetike esteğisü

Çocuğu olmayanlar için Zekeriya (a.s)’ın duası kabul olmuş bir duadır.
“Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai”

“Rabbim,bana katından tertemiz soy armağan et.Doğrusu Sen duaları işitensin.”

kızlar pcos varsa 1-günde en az 45 dk tempolu yürüyün 2-glukofen kullanın 3-soğan suyu için 4-kilo verin 5- sakın üzülüp strese girmeyin
eger hiç bir sebeb yok deniyorsa bolca cin süresi okuyun zilzal süresi ve ihlas süresi üzerinize okunsun
eger endometriozisiniz varsa kesinlikle kilonuza dikkat edin zayıflamayın ve yapışıklıklarınız çok fazlaysa vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırın
rahim anomaliniz varsa muhakkak opere olun
kromozom anomalileri olanlar var bütün testleri sıkıca yaptırın belkide bebeğiniz bundan olmuyor
allah hepinize cennet kokusu olan bir evlat versinde gece uykusuz kalın inşallah şişmanlayıp tombalak olursunuz inşallah hepinize sabır diliyorum zor ama azıcık daha

Canim yanliz olmadigini bil tamam miBen de ayni sekildeyim sorulardan milletin lafindan kucagima bebeklerini verip al al kucakla seninde olur demeleri bogazima hickiriklarin dugumlenip kalmasi ve suan istemiyoruz demekten baska bisey diyememek ne kadar aci hepsini cok iyi biliyorum.Insallah Allahim bizede verir birgun insan icine girmemek sorular duymamak icin her bahaneyi bulur oldum.Benim esimde varikosel sorunu var ameliyat olmasi gerekiyor degerleri cok dusuk ve aglamaktan yoruldum artik bende psikolojim bozuldu resmen.Sizde muayene oldunuz mu esin de mutlaka muayene olsun degerlerine baktirsin.

Arkadasim dualarin kabul olsun inşallah..

AMİNNNNNNN..

himm bide merak ettim önemli bilgiler vermissiniz sanirim mesleğinize k.d uzerine

İlk 6 ay korunmadigimz halde gebe kalmainca esimi gönderdim önce tahlilde allaha şükür onda bi prob yok hatta sperm sayisi oldukça fazla ileri hareketlerinde yuksek fakat bende pko var yurtaliklarim gelişmiyor ve horminlarim baya etkilenmiş durumda şuan hap tedavisi görüyorum inşaallah önümüzdeki temmuzda tedavim bitecek allah isteyen hrkese bi evlat.nasip etsin senin yazdiklarinida.çok ii anliyorum yaşananlar hep ayni derdini veren allah dermaninida verir be arkadasim..

merhabalar, ya bu pco neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum, yanlış anlamayın çok bir bilgim de yok ama :/

Bundan 2 sene önce gittiğim kadın doğum uzmanı pco oldugumu söyledi, hamile kalmamın zor olacagı vs vs adetlerimin düzensizliği falan vardı, ve ben 72 kiloydum. 5 ayda 62 kiloya düştüm, glikofor kullandım, haftada 3 gün 1 saat yürüyüş yaptım, bu süreden önce 3 5 ay kadar yasmin kullandım ve 1,5 sene sonra muaneye gittiğimde pcom yoktu. Yani bu bende mi gelip geçen birşey oldu yada ben birşeyleri yanlış mı biliyorum :S

Son düzenleme:

canım bende aynı durumdayım bide bizim hiç bir sorunumuz yok tamamen psikolojik yada insanların dediği gibi zamanı gelmemiş daha bebişimizin... burda soğan kürü incir kürü uygulayanlar var onlardan dene istersen bende incir kürüne başlamayı düşünüyorum yumurtalarımı çoğalmak için inşallah işe yarar... adetimi bekliyorum şuan inş tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza..

Sen sansliymisin arkadasim en azindn kilo bakimindan avantajlimisin

Kilo en büyük faktör denior pko da ben6 ayda 25 kilo almistim ve sebebide pko ve insulin direnci adet duzensizligi ..Dr umun soledigi bu yani çünkü asiri bu yememde yoktu ve şuan 15 kilosunu verdim mucize gibi geliyor bana ki verilecek daha 20 kilom var yani yolum uzun.

Hergun yürüyorum ilaclarimi düzenli aliyorum insallh bnde senin gibi bu rahatsizliktan kurtulurum..

Yorumun için teskkurler en azindn bize bi isik oldn demmekki sürekli dvm eden bi sendrom edilmiş..

Amin canim demekki bi prob yoksa kafana takma rahat ol allah mucizesinin gösterir inş sana burada iyi haberlerini aliriz..mujdrni beklioz canim

Seni anlıyorum aslında. Her kadin cocuk ister.ama dua et tedavine devam et.yapilcak birsey yok...inss bir an once bebegin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…