bebek gordugumde dayanamiyorum

canım moralim çok bozuk folüküller hiç gelişmemiş bir hevesle gitmiştim hiç gelişme yok deyince doktor başımdan kaynarsu döküldü sandım
doktora 2 tane içtim dedim günde 3 tane yani toplam 15 tablet içtiğim halde hiç büyümemiş aama geç gelişebilir dedi ama umutsuzca

eltim ve 2 bebeği de bizimle gelmilerdi hastaneye onlar arabada bekliyorlardı eltim neoldu cansu abla dedi sonuç iyimi dedi bende gülümsyerek kötü dedimm ama içim öyle bir dolduki ağlamaya başladım arabada siinirleim bozuldu hıçkıra hıçkıra ağladım

eşimde arabayı durdurdu sarıldı eşimde ben ağlıyrum diye ağladı kötü olduk

sonra beni eltimlere bıraktı evde daha kötü olurum diye
eşim işe gitti bende biraz toparlandım eltimin 2 kızı var 3.ye de
hamile 20 yaşında daha

biri 2 yaşında diğeri 1 yaşında onlarla oynadım parka gittik biraz açıldım akşam eşim geldi alkol almış herzaman almaz canı sıkkın diye 2 tane bira içmiş bana sarıldı ağladı benseni çocuk içinmi seviyorum isterse olmasın dedi hazırlan annenlere gidiyoruz dedi annemler adanada oturuyor gaziantepteyim ben eltim kaynım çocuklar ben annemlere gittik gece birgece kaldık sbah erkenden yola çıktık eve geldik birazgeldim kendime ama çok üzgünüm hala 2 gündür uyku uyumuyorum çarşamba tekrar gideceğim belki büyümüştür diye ama umudum yok kendimi işe yaramaz hissediyorm moralim altüst durumda moralim düzelsin diye yarın eltimn kızının ilk doğumgünü pasta yapıp süpriz yapmak istiyorum onlarla ilgilenmek bana huzur veriyor buarada salı günü oruç tutup bu yazdığın duayı yapacağım inş bacının gülü sen benm gibi zorlanmadan alırsın inş evladını kucağına

kuzum naptın doktora gittinmi

canım moralim çok bozuk folüküller hiç gelişmemiş bir hevesle gitmiştim hiç gelişme yok deyince doktor başımdan kaynarsu döküldü sandım
doktora 2 tane içtim dedim günde 3 tane yani toplam 15 tablet içtiğim halde hiç büyümemiş aama geç gelişebilir dedi ama umutsuzca

eltim ve 2 bebeği de bizimle gelmilerdi hastaneye onlar arabada bekliyorlardı eltim neoldu cansu abla dedi sonuç iyimi dedi bende gülümsyerek kötü dedimm ama içim öyle bir dolduki ağlamaya başladım arabada siinirleim bozuldu hıçkıra hıçkıra ağladım

eşimde arabayı durdurdu sarıldı eşimde ben ağlıyrum diye ağladı kötü olduk

sonra beni eltimlere bıraktı evde daha kötü olurum diye
eşim işe gitti bende biraz toparlandım eltimin 2 kızı var 3.ye de
hamile 20 yaşında daha

biri 2 yaşında diğeri 1 yaşında onlarla oynadım parka gittik biraz açıldım akşam eşim geldi alkol almış herzaman almaz canı sıkkın diye 2 tane bira içmiş bana sarıldı ağladı benseni çocuk içinmi seviyorum isterse olmasın dedi hazırlan annenlere gidiyoruz dedi annemler adanada oturuyor gaziantepteyim ben eltim kaynım çocuklar ben annemlere gittik gece birgece kaldık sbah erkenden yola çıktık eve geldik birazgeldim kendime ama çok üzgünüm hala 2 gündür uyku uyumuyorum çarşamba tekrar gideceğim belki büyümüştür diye ama umudum yok kendimi işe yaramaz hissediyorm moralim altüst durumda moralim düzelsin diye yarın eltimn kızının ilk doğumgünü pasta yapıp süpriz yapmak istiyorum onlarla ilgilenmek bana huzur veriyor buarada salı günü oruç tutup bu yazdığın duayı yapacağım inş bacının gülü sen benm gibi zorlanmadan alırsın inş evladını kucağına

:26:GÜLÜM NE DİYECEGİMİ BİLEMEDİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN PEKİ BASKA TEDAVİ VERMEDİMİ YANİ TEDAVİYE DEVAM DEMEDİMİ DUR DAHA YENİ BASLADIN CANIM İLAÇLA ENİNDE SONUNDA GELİŞECEKLER SOGAN KÜRÜDE YAPSANA CANIM BEN YAPICAM.CANIM DUR HEMEN ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA LÜTFEN.YAP CANIM ALLAH BÜYÜK İNSALLAH DUALARIN KABUL OLUR.İNSALLAH MUCİZEN OLUR VE BÜYÜRLER.BURDA SEVİNCTEN AGLARSIN İNSALLAH.BENDE BUGÜN OTOBÜSTE BİR BEBEK SEVDİM İNSAN RAHATLIYOR GERCEKTEN DUA ETTİM ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ET DİYE COK GÜZEL BİR KIZ BEBEGİYDİ.ESİNDEN ALLAH RAZI OLSUN.NE GÜZEL DEMİŞ SENİ COK SEVİYO BUNU DÜSÜNÜP MUTLU OL CANIM.DUR DAHA YASINDA KÜÇÜK GEC DEGİL,DAHA BENİM 33 YASINDA 35 YASINDA BİLDİKLERİM VAR BEBEK DÜSÜNMEYEN CİFTLER VAR.SEN DAHA 22 YASINDASIN.İNSALLAH TEDAVİYLE HERSEY YOLUNA GİRECEK.ALLAH MUTLULUGUNUZU BEBEKLERLE DAİM ETSİN İNSALLAH CANIM.COK DUYGULANDIM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.KESKE YANINDA OLSAM DESTEK OLSAM COK İSTERDİM.SENİ KENDİME COK YAKIN GÖRÜYORUM.AYNIYIZ HERSEYİMİZLE.İNSALLAH KADERİMİZ HAYIRLI SAGLIKLI BEBEKLERLE GÜLER CANIM.İNSALLAH CANIM.İNSALLAH SEN HAMİŞ KALIRSIN BENDE SANA SÜPRİZ YAPARIM AYNI YIL DOGURURUZ YAVRULARIMIZI.BEBEKLERİMİZİ CEKİŞTİRİRİZ HAMİLELİK TAKVİMİ YAPARIZ İNSALLAH.BU PCOS TEK SENDE YOKKİ HERKESTE VAR ÖYLE DÜSÜNME LÜTFEN GÖR BİZLER NELER YASICAZ ALLAHIN İZNİYLE İNSALLAH BEBELERİMİZE KAVUSUCAZ TEDAVİLERİMİZİ OLUCAZ ELİMİZDEN GELENİ YAPICAZ HEMEN İLK TEDAVİDE UMUTSUZLUGA KAPILMA BENİM BİR YAKINIM 1 YIL TEDAVİ GÖRDÜ PCOS VARDI HAMİŞ KALDI...
HANGİ İLAÇLARI KULLANDIN CANIM GLİFOR TÜRÜ SEKER HAPI KULLANIYORMUSUN

Son düzenleme:

hayır canım şeker hapı kullanmıyorum ama bu ay başlıyacağım inş sadece klomen kullandım adetin 5.günü günde 3 tane olmak üzere 15 adet içtim geçde gelişebilir dedi ama pek umutlu değilim dedi çarşamba gel takrar bakalım durumma dedi olmazsa rahim filmi isteyeceğim dedi bilmiyorum şuan için nasıl tedavi olacağımı çarşamba gidince öğreneceğim olmazsa iğneye geçecek sanırım evett eşim çok seviyor beni ağlamama dayanamaz sağolsunçokk destek oluyr çok şükür

canımm bende seni çok yakın görüyorum kendime inş sende evliliğinde benm gibi mutlu olursun bebeişlerimz olur her yazdığın şeye inş ve amin diyorum okurken allh razı olsun desteğin için aynı memlekette olsaydım sennle çalıştığın sağlıkocağına gelrdim seni görmeye mutlaka çok iyisin inş bizde anne olacağız birgün doktorun odasının karşısı yeni doğan ünitesiydi kapılar süslü püslü eşimle dedik inş bizde bu koridorda bebeğimizi kucağımıza alıcağız dedik hayal kurmak bile çok güzel eltimn büyük kızı 2 yaşında olan eve gelince 20 dk uzandım ağladım yanıma yattı başımı okşuyor annesi yengene iğne yapmışLAR demiş iğnemi yaptılar cançu sna diyo öpüyor beni onun bana karşı şefkati beni bitirdi zaten evimiz yakın değil bugün telefonla konuşuyormuş gibi yapıyormuş kendi kendine anne cançuyla konuşuyrm diyomuş onu bile bukadar severken kendi çocuğumm nasıl olur kimbilir allhım gözümüzde koymasın inş canımbacım annemleri görmek bana iyi geldi kızkardeşimde ağlamış eşim söyleyince annmde teselli verdiler sağolsunlar

gülüm tedaviye devam yılmak yok.seker ilacıda iç bence bende içyom.oy oy onun dilini yerim.fıstık ya masallah Allah bagıslasın.bak doktor daha tedaviye devam edeck o olmadı asılama Allaha sükür tıp gelişti.elinden geleni yapacaksın daha tedaviye 1 ay oldu baslayalı.ablamda doktora gitti doktor demiş ne kafana takyon aman hap o olmadı asılama.bende seni cok seviyorum.bide pcosta kafamıza takmamamız lazım canım bunu basarsak olacak.bide bu sogan kürü yapmamız lazım dediğim yakınım sogan kürüyle hamile kaldı onu yapsana ben simdiden baslıycam.bende bide hipotroit var.keske gelsen cok isterdim belki birgün nasip olur.masallah hep böyle sevginiz devam etsin canım.inan simdi kızların yüzde 80 inde pcos var.benim arkadaslarımın cogunda var.elbet olacak bebişlerimiz Allahın yardımıyla izniyle.tedavi olcaz kürler yapcaz ,cabalıycaz dua etcez.sende benim dualarımdasın

sağol bacım sende benm dualarımdasın inş herşey iyi olur öptüm seni canım soğan kürüde yapcam bu ay inş mutfakta biraz işlerim var canım çıkacağım eşimde uyuyor bende uyumazsam girerim tekrar kendine iyi bak seni haberdar ederim

tatlım azkaldı senn düğününede hazırlıklar çoktur şimdi allhım kolaylık versin eşya falan aldınızmı canım sna öneririm siyah oturma grubu alma hatta siyah eşya alma toz tutuyor bıktım ben temizlemekten temizle temizle aynı bütün eşyalarım siyah beyaz bıktım ben sen dikkat et kullanışlı eşyalar al canm ben pişman oldum hep görüntüye aldandım öptüm
iyigeceler bacım

sagol bacım benim.insallah hersey güzel olur benim umudum var hersey içinyap canım bende yapcam mutlaka yap.canım daha hiçbişi almadık para yok ikimizde borc harc içindeyiz kredi cekicez bende oda.Allah büyük bunada sükür canım...tamam canım aklımda dursun evet siyah öyle dediğin gibi.zaten canım salon takımı alamıycam bi oturma bi yatak odası alcaz.:26:cok sagol datlım kolay gelsin balım

herşey olur canım zamanla bizde borç harç evlednk maşşllh ikinizde çalışıyormuşsunz negüzel desteklersinz birbirinizi benm eşimn babası yoktu anneside elkapısındaydı kimse destek olmadı eşime maddi manevi benm babam borçharç bişeyler yaptı eşim borç harç bişeyler yaptı bende oturma grubuyla yatakodası aldım zaten salaon takımı vs almadım şimdi eşya borcumuz kalmadı çok şükür araba ödüyorz herşey zamanla oluyor birzamanlar evimz yoktu yuvamız yoktu neyinasıl yapcaz diye düşünüp sıkıntıya giriyorduk düğünüme 2 hafta kalmıştı ev bulamıyordum kentsel dönüşmden dolayı hep yıkım vardı ev yoktu birde van deremnden sonra ve suriyedeki olayladan sonra gaziantepte yığılma oldu ev sıkıntısı yaşanıyor şuanda bile en kötü ev 250 lira düşün çok şükür son anda bulduk ama çok güzel evim maşşllh tek sıkıntı sobalı oluşu birde asansör yok 5.kata çıkana kadar bayılıyoruz :)
doğalgaz yok olduğum bölgede kaloriferlide değil bina bunada şükür eşim hep işyerinn evlerinde kalmış zamnında çok şükür şimdi kendi yuvamızdayız inş sende kendi yuvanda uyursun en kısa zamnda eşya vs önemli değil huzur olsun çokta borca girmemeye özen gösterin canım sıkıntısı çok oluyor sonra birde beyaz eşyayı renkli almamanı tavsiye ederim önermiyorlar kullananların çoğu menmun değiller ben beyaz aldım oyüzden hem fiyatla daha uygun

haklısın canım huzurumuz olsun mutlu olalım saglık olsun esyada falanda cok gözüm yok dediğin gibi cor borc etmiycem herseyi lüks almıycaz zaten.onunda cok iyi diil durumu benimde.idare etcez.dediğin gibi canım bi bir yıl cekicez insallah sonra rahatlarız.huzurlu mutlu olun insallah yuvanızda bende suan sobalıda kalyom canım.sende zorlanmıssın baya ilk zaten herkes bir zorluk cekiyo.hazırlamamız lazım bunlara kendimizi.dediğin gibi mutlu olalımda Allhtan tek dileğim bucümlemiz mutlu olalım insallah

amin canım herşey gönlünce olsun
bende klomenle yumrtası geç büyüyen varmı diye merak ediyorum konu açıcağım inş güzel şeyler yazanlar olur

Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm..
Eşin ve sen iyi niyetinizi hiç kaybetmeyin..
Sabrın sonu selamet olur inşallah...

bu çocuk konusu bazen bende de takıntılı bi hal alıyor çok üzülüyorum çok ağlıyorum etraftan çocuk var mı diye soran olunca bağıra bağıra ağlamak istiyorum .

bu çocuk konusu bazen bende de takıntılı bi hal alıyor çok üzülüyorum çok ağlıyorum etraftan çocuk var mı diye soran olunca bağıra bağıra ağlamak istiyorum .

seni çok iyi anlıyorum inan çocuktan başka birşey düşenemiyorum ben
ders çalışamıyorum ev işi yapmak istemiyorum uykuya verdim kendimi benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu benm neden yok diyorum sadece ve bütün bebekler beni ve eşimi duygulandırıyor tv olsun gerçekte olsun çok kötü bir duygu alllahım hepimize hayırlıevlatlar nasipetsin rabbim enkısa zamanda

Bana da eşime de sürekli çocuk yapın diyorlar..
Biz de sıkılıyoruz artık.
Bakma milletin sözüne.
Kime ne sizin dünyaya getireceğiniz çocuktan....

ben de öyleyim çoğu zaman. seni çok iyi anlıyorum bazen evde düşünüyorum bebek olsaydı yemeğini yedirirdim birlikte oyun oynardık diye.alışveriş merkezine gidiyoruz orda eşim masum masum bebeklere bakınca dayanamıyorum bazı şeyler çok zor yaşamayan bilmez ev sessiz hergün birbirinin aynı.yengem canımı çok yaktı bi kere bi hafta kendime gelemedim çocuklu ev pazar gibi çocuksuz ev mezar gibi dedi o laf içime oturdu resmen. çok zor çook bazı şeyler Allah bize yardım etsin...

Son düzenleme:
Hayatım boyunca hiç çocuklara ilgim olmadı,hatta çocuk sahibi olmayı istemiyorum deyip durdum.O kadar güzel yazmışsınız ki beni bile özendirdiniz ilk kez...Allahımdan bütün kalbimle diliyorum ki inşallah size hayırlısıyla tez vakitte anne olmayı nasip etsin...Dualarım sizinle olacak.

Bana da eşime de sürekli çocuk yapın diyorlar..
Biz de sıkılıyoruz artık.
Bakma milletin sözüne.
Kime ne sizin dünyaya getireceğiniz çocuktan....
haklısın ama üzülmeden edemiyorum bi topluma giriyorum herkes de çoluk çocuk muhabbetti benden sonra evlenenlerin hepsi ya hamile ya bebek büyütüyor bazen kendimi eksikli gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…