Bebek görme merasimi

Allah yardımcın olsun ve bebişine sizinle mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah canım
böyle düşüncesiz insanlarla hayat daha da bir zor oluyor ama artık senin sabretmen için bir çift göz daha bekliyor.
Bende öpeyim mi mis kokulunu :1::1:

Teşekkür ederim canım
Valla doğurdum doğuralı stresten başımı alamıyorum her gün bi sıkıntı
Keşke herkes senin gibi uzaktan uzağa öpse canım ya

Algida;
Ne kadar güzel söylemişsin geldiği gibi giderler tabi.
Bu arada konu dışı olacak biraz ama bebeğin nasıl bir bebek?
Yani huysuz mu?Yeni doğanlar genelde bir müddet huysuz oluyorlar ya:)
Ne tatlı olur şimdi pamuk gibi mis oh kokusunu çek çek dur içine:nazar::nazar::emir_bebek:

Canım çok huysuz geceleri hiç durmuyor ,gündüzleri de pek durduğu söylenemez
Çok tatlı 41.5 x maşallah Allahım onu nazarlardan korusun
Kokusu o kadar tatlı ki öp öp doyamıyorum

Allah analı babalı büyütsün evladını 2.bebeğinmi senin önceki konunuda okumuştum babası daha oğluşunu sevemedi demiştin burdada kız demişsin.

Allah analı babalı büyütsün evladını 2.bebeğinmi senin önceki konunuda okumuştum babası daha oğluşunu sevemedi demiştin burdada kız demişsin.

"bebeğini sevemedi" demişti, aç oku tekrar istersen..:19:
Bebeğinin cinsiyetini mi karıştıracak ayol yazarken..:32:
Sen avukatı mısın dersen, evet.. Ve bunun için dünyanın parasını alıyorum her ay..:27:

canım işte böyle hep olan bana oluyor :43: Anneme bişey söylesem alınganlık yapıyor hiç benim gibi düşünmüyor,yaptıklarını normal sayıyor..Eşim baba oldu ama babalığının tadını daha çıkaramadı canım oğluşunu bile sevemiyor gönlünce.Ona çok üzülüyorum ve onun yerine de kafama takıyorum maalesef.
Geceleri zaten uykusuzluktan stres,sıkıntı bir arada bende, bi de annemin yaptıkları iyice çileden çıkartıyor..İçimde biriken sessiz çığlık dışarı çıkacak diye korkuyorum. Hoş annem bişey söylediğinde bazen gereksiz yere agresif bi tablo sergilesem de, bu konuyla ilgili daha patlamadım Allah da patlatmasın.Ama eşim bi gün patlıcak diye de korkuyorum.Önceden annemi arar sorardı mesela ,önceki problemlerden dolayı çok nadir aramaya başlamıştı artık hiç aramaz heralde.
Bende adamı zorlayacak halim yok çok haklı ben olsam bende öyle yaparım ona da bişey diyemiyorum.
Canım annem beni seviyor amaona göre beni sevmesi demek eşimi sevmesi demek anlamına gelmiyor.Önceden de bahsetmiştim -daha önceki konularımda- evlenmişsek ele karıştık demektir ona göre ve eşimde el oğludur.Diyeceğim o ki el olarak gördüğü ve ömrü billah göreceği insanı annemin can ciğer sevmesi mümkün müdür :26: Kaldı ki hiç bi zaman eşine hizmet et telkininde bulunmaz senin annen gibi,aksine bırak alışsın o da sana hizmet etmeye mantığı vardır.Bak baban kaç yaşında hala bana hizmet ediyor der durur bende ona babam senin kocan,sana hizmet ediyor başkasına değil.Benim kocam da zaten bana elinden geldiğince destek oluyor kimseye hizmet etmek zorunda değil dedim

Sadece sordum arkadaşım doğru hatırıyormuşum oğluşu demiş ama yazarken yanlış yazmış olabilir yani tabiki karıştırmaz kendi bebeğinin cinsiyetini ben diğer konuda oğlan olarak hatırlıyordum bebeğinin şimdide kız deyince iki bebekmi var diye merak ettim.

Son düzenleme:
"bebeğini sevemedi" demişti, aç oku tekrar istersen..:19:
Bebeğinin cinsiyetini mi karıştıracak ayol yazarken..:32:
Sen avukatı mısın dersen, evet.. Ve bunun için dünyanın parasını alıyorum her ay..:27:

daha önceki konularını takip etmedim detaylarını bilmiyorum .şimdi baktım öyle bişeler yazıyor.açtığı konularda ne yapacağımı şaşırdım 2. sayfada.eşim oğlunu sevemedi falan diyor. bir bakın

Allah analı babalı büyütsün evladını 2.bebeğinmi senin önceki konunuda okumuştum babası daha oğluşunu sevemedi demiştin burdada kız demişsin

canım bebişimi sevemedi yerine oğluşunu sevemedi yazmışım o zaman
Ama karıştırmak değil de yanlışlıkla yazılan bişey şimdi sendeki alıntıyı görünce bende şok yaşadım nasıl böyle bi yanlışlık yaptım diye
İlk ve tek çocuğum canım cinsiyeti de kız
Maalesef uykusuzluktan kaynaklı bi yanlışlıkla yazılmıştır affola

Son düzenleme:
Bir de biz kızımızı 7 aylık olana kadar erkek diye biliyorduk
Doktor her ay kontrole gitmemize rağmen ve ultrason da akmasına rağmen erkek diye söyledi cinsiyetini..meğer kordonu pipi sanmış :)
Yaptığım bebek alışverişlerini siz düşünün artık bebeğimin beşiği bile maviydi değiştirdik pembesiyle...
Ama kıyafetler kaldı elimizde onları da artık biz bebek görmeye gittiğimiz yerlere hediye olarak götürürüz :) tabi ben bu kadar düşüncesiz olmayacağım anne ve bebeğine karşı

Back
X