25+2 gunluk hamıleyım her sey yolunda gıdıyo ama ıkı gundur bebegımın hareketlerınde cok fazla azalma var napacagımı bılmıyorum pazartesıyı beklıyorum hastaneye gıtmek ıcın benımle aynı durumu yasayan var mı sebebı ne olabılır
25+2 gunluk hamıleyım her sey yolunda gıdıyo ama ıkı gundur bebegımın hareketlerınde cok fazla azalma var napacagımı bılmıyorum pazartesıyı beklıyorum hastaneye gıtmek ıcın benımle aynı durumu yasayan var mı sebebı ne olabılır
aynı sıkıntıyla doktora gittim bugün. kalp atışları normaldi. bir sıkıntı göremedi doktor. ama hala çok az ve nazik hareket ediyo bebeğim. bilemiyorum nolacak
Uyuyordur, sana sırtını dönmüştür, canı hareket etmek istemiyordur, tembellik yapayım da annemi korkutayım demiştir :) Şaka bir yana korkma normal bunlar :)
Keşke haftasonu görseymişim Bu mesajı. Cumartesi günü aynı şikayetle dra gittim. Bıdık kıpır kıpırdı içeride. Minik minik hareket ettiği için ben hissetmiyormuşum. Dra olabilir böyle dedi. Bir de kilo almışım kilo almalta bebek hareketlerinin az hissedilmesine neden olurmuş.
Dün kulaklıkla bebeğe müzik dinletmeye Başladık. Dans ediyor resmen içeride :) karnınıza klasik müzik yaslayın bakın ne hareketler geliyor:)
Uyuyordur, sana sırtını dönmüştür, canı hareket etmek istemiyordur, tembellik yapayım da annemi korkutayım demiştir :) Şaka bir yana korkma normal bunlar :)
:):):) haklıymıssın her sey yolundaymıs bu sabah gıttım hastaneye normalmiş :) ama neler kurdum kafamda o ıkı gun varya :) nası bıtecek bu hamılelık bendekı bu kafayla :):) hepınıze tesekkurler yazdıgınız ıcın :)
:):):) haklıymıssın her sey yolundaymıs bu sabah gıttım hastaneye normalmiş :) ama neler kurdum kafamda o ıkı gun varya :) nası bıtecek bu hamılelık bendekı bu kafayla :):) hepınıze tesekkurler yazdıgınız ıcın :)
Öyle ya da böyle geçiyor merak etme :) Tadını çıkar bol bol :):) Ben de geçen sene mayısta doğum yaptım, valla yeniden yapasım var çünkü hamilelik çok ama çok güzel :)