- 12 Şubat 2017
- 273
- 125
- 103
- 31
- Konu Sahibi fadimeberk
-
Benim 2.ama 5aya girdikSıkıntı yapma ilk gebeliğimde tam 5.ayımda sabah 8 de tekmesini hissetmiştim.
Ee deseydin ?Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana 2.gebeliğim ama ilkinde çok küçüktüm hiçbirşey hatırlamıyorum 19+4günlük hamileyim bebek hareketlerini hissetmiyorum bazen kasığa yakın yerde pıt DİE birkere bişy atıyor okadar bebek mi bilmiyorum Dr moreliimi bozdu hissetmen lazım artık dedi bilen benim gibi olan varmı
Evet gerçekten çok üzdü eve geldim. Yattım ağladım morel alt üst olduHerkes 2.cide erken hissedecek diye bir kaide yok moralinizi bozmayın hissedersiniz doktorda hamile bir bayanı korkutmada üstüne yok .
Gelişiminde sıkıntı yok çok şükür 19+4 330gr 22cm olmuşuzBebeğiniz sağlıklı ve gelişimi güzelse sorun yoktur. Cogu kişi 20.haftalarda hissetmeye basliyor
Bence birkaç hafta sonra siz de hissetmeye başlarsınız endişe etmeyin
Gayet normal ölçüleri kalp atışına da bakıyordur sonuçta o da normaldir. Benim ikinci gebeliğim tamamiyle farklı mesela dokunuşları atışları . Hiç dert edip tasalanmaGelişiminde sıkıntı yok çok şükür 19+4 330gr 22cm olmuşuz
Haftaya çarşamba inşlhAyrıntılı ultrason yaptırdınız mı?doktorlar gerçekten çok garip.Niye anneyi üzüyorsun ki.bazen plesentanın duruşundan bile hissetmek güçleşebiliyor
Sağol canım Allah razı olsun kimseyle paylaşamıyorsun söyleyemiyorsun sağlıklı. Sorunsuz gelsinler inşalhGayet normal ölçüleri kalp atışına da bakıyordur sonuçta o da normaldir. Benim ikinci gebeliğim tamamiyle farklı mesela dokunuşları atışları . Hiç dert edip tasalanma
Bende henüz hissetmiyorum. Pıtt pıt atan şey hariçTecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana 2.gebeliğim ama ilkinde çok küçüktüm hiçbirşey hatırlamıyorum 19+4günlük hamileyim bebek hareketlerini hissetmiyorum bazen kasığa yakın yerde pıt DİE birkere bişy atıyor okadar bebek mi bilmiyorum Dr moreliimi bozdu hissetmen lazım artık dedi bilen benim gibi olan varmı
Senin daha 15haftalık sanırım canım var daha zamanın senin sağlıkla gelsinler inşlhBende henüz hissetmiyorum. Pıtt pıt atan şey hariç
İnşallah canım. Senın sağlıcakla doğsunSenin daha 15haftalık sanırım canım var daha zamanın senin sağlıkla gelsinler inşlh
Doktorunuz gerçekten yok yere moral bozmuş. İnşaallah genel itibariyle böyle bir yapıda değildir, ilerleyen haftalarda başka durrmlarda da sizi yersiz endişelere düşürmez. Gelişimi maaşallah gayet iyi bunu düşünüp pozitif olun, büyüdükçe yavaş yavaş hissetmeye başlarsınız elbet. Sağlıcakla kucağınıza alın inşaallahGelişiminde sıkıntı yok çok şükür 19+4 330gr 22cm olmuşuz
O pit pit durumu bende de var neki acaba cok merak ediyorum:))Bende henüz hissetmiyorum. Pıtt pıt atan şey hariç
Doktorunuz gerçekten yok yere moral bozmuş. İnşaallah genel itibariyle böyle bir yapıda değildir, ilerleyen haftalarda başka durrmlarda da sizi yersiz endişelere düşürmez. Gelişimi maaşallah gayet iyi bunu düşünüp pozitif olun, büyüdükçe yavaş yavaş hissetmeye başlarsınız elbet. Sağlıcakla kucağınıza alın inşaallah
Boşuna ağlamışsınız kendinizi üzmeyin hissedersiniz bir kac hafta sonra böyle güzel günler bidaha geri gelmiyor keyfini çıkarınEvet gerçekten çok üzdü eve geldim. Yattım ağladım morel alt üst oldu
Valla damar atması gibi inşh bebiştir DİE umuyorum ayırt edemiyorum. Ben emin değilim ciddenO pit pit durumu bende de var neki acaba cok merak ediyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?