bebek hassasiyeti

asiriduygusal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
701
120
18
28
4 aylik bebeğim var kendi memleketime gitmek istiyorum hep esim okuduğu için gidemiyoruz daha hic kayinvalidemler falan gitmedik annemlerin yanina oyuzden tek basina gidemezsin diyolar adetmis bizle beraber gidince daha sonra kendin gidebilirsin diyolar esimin cok gonderesi var cunku ben koyumu ozledim diyip duruyorum esimde tam gondercem kivamina gelince yine vazgecyo bebeğimizi üşütürsun giderken karda kiyamette kucuk bebekle gidilmez yaz gelsin hep birlikte gideriz diyolar ama ben cok sıkıldım ve ozledim ailemi iki sene olacak görüşmeyeli onumuzdeki yaza kadar gitmezsem eşimde annem izin vermiyo gittigini duyarsa kizar bni araynca anlar bi sekilde diyo gitsen cocuk usutur hasta edersin sonra 7/8 sene uğrasiriz surekli hasta olur herbiseyde diyor bu durumu yasayan varmi benim gibi

nereye gideceksin ki?
çok soğuk bir yerse, yol da uzunsa bence de bahara erteleyebilirsin
çok yalnız hissediyorsan annen gelsin biraz, olmaz mı?

7 , 8 sene süren hastalık neymiş be.
O kısmı anlamadım ama eşin haklı ben ailemede eşimin ailesinede bebeğim 6 ay olana kadar gitmedim.
2 tarafada yakın olduğum halde.
Buyrun siz gelin cıkamam dedim.
Bebek için fedakarlık şart kış ayında zorunluluk olmadkkca 1 yaş altı bebekler cıkmamalı

Biz okurken evlendik esimle unide bn dondurdum okulu esim okuyo yariyilda bile firsati yok hep dersi var ve annemler ilk benim gelmemi bekliyolar cunku dugune bile gelemediler erken evlendigim icin baya bi zaman gecti aradan anca arayi yumusatabildik sadece babamla konusmuyoruz annem bebek mevliti yapsaydik gelecekti ama yapamadik kayinvalidem bn esimin yanina gelince vazgectim burda dursaydin yapcaktim dedi annende gelirdi sonra senide gonderirdim koyune ddi ama sen sabretmedin diyo koyum bartında

Ne bilim bronşitmiydi ole bisey diyo esim kucukken kayinvalidem onu usutmuste sonra en ufak biseyde hasta oluyo diyo senin oglunda oyle olur diyolar esimde bna yazin gideriz diyo beraber sen esyalarla oglumu tek basina tasiyamazsin diyo hasta olursa pisman ederim seni gittigine falan diyo beni biliyosun diyo iyice arada kaldim yazin gidersek babam izne ayrilcak barisma fasli faln bn babami gormek icin dha hazir degilim bbm is icin ayri sehirde bn sessiz sedasiz gidip donmek istiyorum yazin nasil olacak bilmiyorum

Gideceğiniz yer uzaksa bu kış mevsiminde bu dönemlerde gerçekten bebek için baharı beklemenizde fayda var. Kaynananın ne dediği benim umurumda değil gerci o konussun kendi kendinede, bebek konusunda esine hak verebilirim.

2 senedir ailene gitmiyor musun?

Hmm tmm sagolun tavsiyeleriniz icin bn emzirdigim icin hasta olmaz saniyordum

Hmm tmm sagolun tavsiyeleriniz icin bn emzirdigim icin hasta olmaz saniyordum
Bartinliyim da su an mugladayim esim okuyo ama kaynanamda cagiriyo gel burayada biraz dur sonra yiyecek biseyler koyarim goturursun yersiniz diyo osa eskisehirde ne yapcam bilmiyorum oraya giderkende usuyecek

Şuan çok salgın var ve havalar berbat. Bence bebek için biraz daha sabredin. Baharı bekleyin. Bartında da 1 metre kar vardı. Eskişehir ne alaka bence ikisine de gitmeyin. Kv de torunu görmek için çağırıyor.

Şuan çok salgın var ve havalar berbat. Bence bebek için biraz daha sabredin. Baharı bekleyin. Bartında da 1 metre kar vardı. Eskişehir ne alaka bence ikisine de gitmeyin. Kv de torunu görmek için çağırıyor.
Biliyorum annem uzakta bari kayinvalidem gorsun torununu hani en azindan degisiklik olur bnm icin diye hem bya biseyler gondrcm diyo yani eriste falan yada oglumu gonderimde o getirsin sen gelemezsen diyo

2 yıldır nasıl görmüyorsun? Bir de bu ayaz soğukta bebeğine yazık. Ben olsam şu havada uzun yola çıkmam.

Valla unide evlendik aile rizasi almayinca boyle olurmus napalim basa gelen cekilir allahtan esim anlayisli yazin goturucem soz diyo ailem dugune gelmedi esimin ailesiyle dugun yaptik bitek kina faln oyuzden arayi anca duzeltebildik yariyilda gelin diyolardi surekli torunu sevelim diyolardi bnde esim gelemiyo dedm sen gel dediler biz seni almaya geliriz faln

Malesef gidemiyorum yaza kismet olursa artik ama kayinvalidem cagiriyo buraya gelde size yiyecek seyler koyup goturursun beraber yersiniz diyo simdi orayada gidesim kacti

Eskisehir e giden Bartin a da gider ...
Ayrıca sızın kocanız değil miydi sizi öğrenci evinde ,arkadaşlarıyla oturtan ..
Kalkmış size oğlumu hasta edersin diye tehdit mi savuruyo ..
Sevişmeyi bildiği kadar adam olmayı da bilse keşke ..
Ve keşke sizde zarttttt diye hemen doğurmasanız ..
Kendinize bile bakamazken ,bu kadar pasif ,bu kadar yoksunken her şeyden..
O çocuklarda ziyan olmasa ...
Ama nerdeeee dimi ..

Bu nedir ya annem kızar gitmene, yok annesi gondermiyormus.Hele kvye bak seni koyune yollardım filan iyice tepene cikartmissin kadini o kim oluyorda senin nereye gitcegine filan karisiyor,karar veriyor.
Kusura bakma senin evliligin evlilik degil yetiskin gozetiminde evcilik oynuyorsunuz.Kendi hayatin hakkinda bile soz sahibi olamamissin ayni sekilde eşinde oyle.Kendiniz cocuksunuz daha birde cocuk dogurmuşsun.yazik ailene yazik okuluda dondurmussun ohh..
Boyle seylere esinle karar vermelisin kv lafiyla niye haraket ediyorsunuz ya

Biliyorum annem uzakta bari kayinvalidem gorsun torununu hani en azindan degisiklik olur bnm icin diye hem bya biseyler gondrcm diyo yani eriste falan yada oglumu gonderimde o getirsin sen gelemezsen diyo

Sorunun çözümü AVM .Hem gezmiş olursun,değişiklik olur,hemde baya birşeyler alırsın erişte falan.Hem zahmetsiz,hem kısa sürede,hemde yol parasından tasarruf.Kvde biraz geç görsün birşey olmaz

ana kuzusu koca senduromu inşallah oda ailesine hasret kalırda anlar seni vicdansız

Reactions: anu
Kayınvalidenin ne haddine o kimki ailene gitmene izin vermiyor diyeceğimde bu fırsatı sen vermişsin. Yazdıklarından aile rızası almadan evlendiğini anladım. Önce kendi ellerinizle ailenizi değersizleştiriyorsunuz sonrada kendi duymadığınız saygıyı başkasından bekliyorsunuz. Sen aileni adam yerine koydunmuki eşin ya da ailesi koysun. Ailesidir tabiki gidecek desin. Okulunuda dondurmuşsun. Ahhh cehalet sen ne kötü şeysin. Şimdi özlediğin o aileyi hakediyormusun acaba. Daha okurken koca derdine düşmüşsün. Ne oldu aldın mı ağzının payını? Arkadaşların okusun meslek sahibi olsun gençliğini yaşasın. Sende kocanın ve annesinin kuklası ol. Ailenin senin için istediği hayat bumuydu. Herşeyden önce senin hayalin böyle köle hayatı yaşamaktı madem ne halt etmeye anneni babanı masrafa soktun sanki okumayı başarabilecekmiş gibi onlarıda heveslendirdin.

Son düzenleme:
Valla hayat oyle herkesin dilediği gibi olmuyor malesef he deyince hersey olmuyo bide olduktan sonra soyle olsaydi diyenleri aanlamiyorum olan oldu bn ve esim caresiziz hataliyiz tmmda artik olan oldu diyip sabrediyoruz biz boyle olacagini ne bilelim esim zaten magcup bna karsi iyi bisekilde yasatamiyorum diye annesi babasininda durumu malum napsinlar haberleri bile yok burda kaldigimizdan herseye katlaniyoruz iste gencligimmi Ev et belki artik gencligimi yasayamam ama bn oğlumu ve esimi cok seviyorum guzel gunler bizi bekliyo esim bna karsi cok hassas ailesine beni koruyan biri yani allahim sabir versinde cabucak kurtulalim sunlarin yanindan cunku esim zerre sevmiyo evde kalanlari bende oyle katlaniyoruz iste hatta gidip onlarin birlikte kaldiklarini anlatasim var ailesine ama icimdeki melekler sabret diyo cok zor gercekten ama napalim olmus gozuyle yorumlar yazin artik bn istermiydim olaylarin bu noktaya varacagini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…