- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
4 aylik bebeğim var kendi memleketime gitmek istiyorum hep esim okuduğu için gidemiyoruz daha hic kayinvalidemler falan gitmedik annemlerin yanina oyuzden tek basina gidemezsin diyolar adetmis bizle beraber gidince daha sonra kendin gidebilirsin diyolar esimin cok gonderesi var cunku ben koyumu ozledim diyip duruyorum esimde tam gondercem kivamina gelince yine vazgecyo bebeğimizi üşütürsun giderken karda kiyamette kucuk bebekle gidilmez yaz gelsin hep birlikte gideriz diyolar ama ben cok sıkıldım ve ozledim ailemi iki sene olacak görüşmeyeli onumuzdeki yaza kadar gitmezsem eşimde annem izin vermiyo gittigini duyarsa kizar bni araynca anlar bi sekilde diyo gitsen cocuk usutur hasta edersin sonra 7/8 sene uğrasiriz surekli hasta olur herbiseyde diyor bu durumu yasayan varmi benim gibi
Ne bilim bronşitmiydi ole bisey diyo esim kucukken kayinvalidem onu usutmuste sonra en ufak biseyde hasta oluyo diyo senin oglunda oyle olur diyolar esimde bna yazin gideriz diyo beraber sen esyalarla oglumu tek basina tasiyamazsin diyo hasta olursa pisman ederim seni gittigine falan diyo beni biliyosun diyo iyice arada kaldim yazin gidersek babam izne ayrilcak barisma fasli faln bn babami gormek icin dha hazir degilim bbm is icin ayri sehirde bn sessiz sedasiz gidip donmek istiyorum yazin nasil olacak bilmiyorum7 , 8 sene süren hastalık neymiş be.
O kısmı anlamadım ama eşin haklı ben ailemede eşimin ailesinede bebeğim 6 ay olana kadar gitmedim.
2 tarafada yakın olduğum halde.
Buyrun siz gelin cıkamam dedim.
Bebek için fedakarlık şart kış ayında zorunluluk olmadkkca 1 yaş altı bebekler cıkmamalı
Hmm tmm sagolun tavsiyeleriniz icin bn emzirdigim icin hasta olmaz saniyordumGideceğiniz yer uzaksa bu kış mevsiminde bu dönemlerde gerçekten bebek için baharı beklemenizde fayda var. Kaynananın ne dediği benim umurumda değil gerci o konussun kendi kendinede, bebek konusunda esine hak verebilirim.
Malesef gidemiyorum yaza kismet olursa artik ama kayinvalidem cagiriyo buraya gelde size yiyecek seyler koyup goturursun beraber yersiniz diyo simdi orayada gidesim kacti2 senedir ailene gitmiyor musun?
Bartinliyim da su an mugladayim esim okuyo ama kaynanamda cagiriyo gel burayada biraz dur sonra yiyecek biseyler koyarim goturursun yersiniz diyo osa eskisehirde ne yapcam bilmiyorum oraya giderkende usuyecekHmm tmm sagolun tavsiyeleriniz icin bn emzirdigim icin hasta olmaz saniyordum
Biliyorum annem uzakta bari kayinvalidem gorsun torununu hani en azindan degisiklik olur bnm icin diye hem bya biseyler gondrcm diyo yani eriste falan yada oglumu gonderimde o getirsin sen gelemezsen diyoŞuan çok salgın var ve havalar berbat. Bence bebek için biraz daha sabredin. Baharı bekleyin. Bartında da 1 metre kar vardı. Eskişehir ne alaka bence ikisine de gitmeyin. Kv de torunu görmek için çağırıyor.
Malesef gidemiyorum yaza kismet olursa artik ama kayinvalidem cagiriyo buraya gelde size yiyecek seyler koyup goturursun beraber yersiniz diyo simdi orayada gidesim kacti
Biliyorum annem uzakta bari kayinvalidem gorsun torununu hani en azindan degisiklik olur bnm icin diye hem bya biseyler gondrcm diyo yani eriste falan yada oglumu gonderimde o getirsin sen gelemezsen diyo
ana kuzusu koca senduromu inşallah oda ailesine hasret kalırda anlar seni vicdansız4 aylik bebeğim var kendi memleketime gitmek istiyorum hep esim okuduğu için gidemiyoruz daha hic kayinvalidemler falan gitmedik annemlerin yanina oyuzden tek basina gidemezsin diyolar adetmis bizle beraber gidince daha sonra kendin gidebilirsin diyolar esimin cok gonderesi var cunku ben koyumu ozledim diyip duruyorum esimde tam gondercem kivamina gelince yine vazgecyo bebeğimizi üşütürsun giderken karda kiyamette kucuk bebekle gidilmez yaz gelsin hep birlikte gideriz diyolar ama ben cok sıkıldım ve ozledim ailemi iki sene olacak görüşmeyeli onumuzdeki yaza kadar gitmezsem eşimde annem izin vermiyo gittigini duyarsa kizar bni araynca anlar bi sekilde diyo gitsen cocuk usutur hasta edersin sonra 7/8 sene uğrasiriz surekli hasta olur herbiseyde diyor bu durumu yasayan varmi benim gibi
Valla hayat oyle herkesin dilediği gibi olmuyor malesef he deyince hersey olmuyo bide olduktan sonra soyle olsaydi diyenleri aanlamiyorum olan oldu bn ve esim caresiziz hataliyiz tmmda artik olan oldu diyip sabrediyoruz biz boyle olacagini ne bilelim esim zaten magcup bna karsi iyi bisekilde yasatamiyorum diye annesi babasininda durumu malum napsinlar haberleri bile yok burda kaldigimizdan herseye katlaniyoruz iste gencligimmi Ev et belki artik gencligimi yasayamam ama bn oğlumu ve esimi cok seviyorum guzel gunler bizi bekliyo esim bna karsi cok hassas ailesine beni koruyan biri yani allahim sabir versinde cabucak kurtulalim sunlarin yanindan cunku esim zerre sevmiyo evde kalanlari bende oyle katlaniyoruz iste hatta gidip onlarin birlikte kaldiklarini anlatasim var ailesine ama icimdeki melekler sabret diyo cok zor gercekten ama napalim olmus gozuyle yorumlar yazin artik bn istermiydim olaylarin bu noktaya varacaginiEskisehir e giden Bartin a da gider ...
Ayrıca sızın kocanız değil miydi sizi öğrenci evinde ,arkadaşlarıyla oturtan ..
Kalkmış size oğlumu hasta edersin diye tehdit mi savuruyo ..
Sevişmeyi bildiği kadar adam olmayı da bilse keşke ..
Ve keşke sizde zarttttt diye hemen doğurmasanız ..
Kendinize bile bakamazken ,bu kadar pasif ,bu kadar yoksunken her şeyden..
O çocuklarda ziyan olmasa ...
Ama nerdeeee dimi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?