bebek hassasiyeti

Hmm erken evlendim derken anne babamin rizasi yoktu bide evlenirken zaten hamileydim hani cocugu yalniz yaptiniz yalniz dogur hesabi

isteyerek yapılmış planlanmış bir evlilik değil ki
hamile kalınca mecburen evlenmişler
sadece bir ev arkadası da evde birkaç kişi var ev küçücük bir de bebek var gelirleri sadece ailenin gönderdiği harclık olduğu için bebeğin bakımı yeterince iyi yapılamıyor vs. vs. bu böyle uzar gider
kadın okulu dondurmuş kocanın eline bakıyor
ve tüm bu olumsuzluklara rağmen takıldığı çok küçük şeyler bana o ters geliyor

nasıl yani ya
karı koca çocuk ve eşinin ev arkadaşları mı?
siz napıyosunuz ya?
oyun oynuyor gibisiniz!

aynen katılıyorum yazdıklarına
üniversite en önemlisi
eşiyle, çocuğuyla mutluysa, bu zor günlerde bile birbirlerine hala bağlılarsa, bence de atlatılır
ve aynen katılıyorum fedakarlık yapması gereken kişi anne ama nereye gelecek?

aynen zaten biyemekte goruyoruz onlari cogu zamn disari cikiyolar zaten pek muhatabim degil esim eskisi gibi degil arkadasiyla artik cunku hep kuz arkadasiyla oturuyo yanimiza hic gelmiyo cok kilibik diyolar onun icin mesela eve misafir gelsin kiz odada olsun gidyo yanina orda bekliyo ama esim evli oldugu halde bn odadayken gelmez misafir varken bya sevmiyo yani ortak kalinca belli kurallar oluyo dus yemek kahvalti faln ne bilim sevmedim bn bunlari ya sigara iciyo bide kiz bizden fazla yatip kalkiyolar valla kizin ailesinin haberide yok yaln soyleyip duruyo bnmle kaldgni anltyo ailesine seytan diyo sene sonunda cagir babasini ne mal oldugunu gorsunler

Mugladayiz cok uzak bartina ya 15 saat yani kadin yasli biraz gelemez okadar yolu eskisrhirde durup mevlit yapilsaydi gelecekti altin takmaya falan ama esimin yanina gelince mevlit yapmam artik dedi ailesi

o zaman okulunuzun bitmesini iş sahibi olmayı bekleseydiniz yanlış anlamayın amacım sizin yargılamak diil ama durum buysa sonuç bu başkada çare yok onların soylediğini yapacaksınız gibi görünüo...
Off dertleniyorum siz boyle yazinca yukum agirlasiyo gibi ya

Anaamm.Sen sinirlerini mi aldırdın ne yaptın?Arkadaşları kv yi aratmıyorlarmış zaten kvlik yapıyorlarmış

Anaamm.Sen sinirlerini mi aldırdın ne yaptın?Arkadaşları kv yi aratmıyorlarmış zaten kvlik yapıyorlarmış
Yok sabrediyorum ya bu evden cikin begenmiyosaniz dicekler sonra ortada kalcaz boyle esimde siz olmasaniz burda bn coktan onlara haddini bildirip cikmistim bu evden diyo

nasıl yani ya
karı koca çocuk ve eşinin ev arkadaşları mı?
siz napıyosunuz ya?
oyun oynuyor gibisiniz!
Oyun mu keske oyun olsa ahh ahh gercek valla bnde hersey gercek diger konularimada bakin hepsi gercek ama gececek dua edin sizde esimde bya caresiz erken yasta sorumlulugu artti baya

Yok sabrediyorum ya bu evden cikin begenmiyosaniz dicekler sonra ortada kalcaz boyle esimde siz olmasaniz burda bn coktan onlara haddini bildirip cikmistim bu evden diyo
heee.Onlar sizde kalmıyorlar yani siz Onlarda kalıyorsunuz.Köprüyü geçene kadar diyorsunuz yani...

Öğrenci evinde kalmanız gerçekten çok zor bi durum. Bide hepsi erkek degilmi. Ah ah olan olmuş artik. Keske hava sıcak olsaydı da gitseydin. Bir an çaresizliğini hissettim. Yasin küçük ne desem ki
Olmasaydı boyle

Bn takintiliyim esimde sabret diyo napicam agliyorum bazen cok sikıldım su evden biraz cikar bni disari diyorum cikamiyorum bebekle off off seviyorum esimi evdeki kizdan da kiskaniyorum baya ama mecburuz burda kalmaya okula bile gonderesim gelmiyo bisuru kizla yuz goz olcak diye aman kafayi yicem ya

heee.Onlar sizde kalmıyorlar yani siz Onlarda kalıyorsunuz.Köprüyü geçene kadar diyorsunuz yani...
Evet onlar bizden zengin cunku ikiyerden para geliyo onlara ayri bisuru aksam keyfi yapiyolar esimde bn onlardan eksik kalmim diye aliyo bisuru seyler bu arada kira 700 elektirik en az 100 su desen 70_80 lira cok harcaniyo iste allahtan ikiye bolunuyo yani bide pazar masrafi var her hafta oda en az yuz lira

eşin haklı bu kar kışta gidemezsin küçük bebekle yol çok zorlar en azından baharı bekle o bebek senin annesi biraz daha sık dişini şurda bahara ne kaldı gitsen ve hasta olsa ağzından burnundan gelir en güzeli havalar ısınınca git hem bebişin de biraz daha büyür tam sevmelik mıncıklamalık olur annesi

Bazi konular cok komik oluyo gercekten. Cocuk yasta evlenince de boyle olur iste. Karisanin cok olur adim atamazsin

dışarı bebekle gayet de güzel çıkılır sonuçta erzurum da yasamıyorsunuz muğla ne kadar soğuk olabilir ki önlemini aldıktan sonra
ayrıca ben soğuğun abartıldığını düşünüyorum hastalıkta önemli olan mikroptur virüstür bence sizin bebek o kalabalık evde dışarıda olduğundan daha cok hasta olur
bebek 7/24 vaktinizi almıyordur herhalde
okula dönmeye kararlıysanız oturun boş vakitte derslere calışın okula başlayınca sudan çıkmış balık gibi olmayın
kendinize oyalayacak bir şeyler bulun
ailenize gitmek için de ısrar edin

Yok iki sevgili evdekiler esimin arkadasi erkek olan onunda bi kiz arkadsi var iste ayni odada kaliyolar odalari bizimkinden buyuk ayni kirayi veriyoruz bide orasi isinmiyo burasi sicak terliyorum bazen kalorifer yanarken oglum icin iyi oluyo ama bu odada rutubetli ve cok bocek var evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…