- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Hmm erken evlendim derken anne babamin rizasi yoktu bide evlenirken zaten hamileydim hani cocugu yalniz yaptiniz yalniz dogur hesabiörf adet değişmez ,şöyle ki,düğüne gelmeli,bebek olunca yanında bulunmalı insan kızının..nasıl içi rahat etti annenin sen yalnız doğururken aklım almadı..istediğin kadar erken evlenmiş ol,değişmez.
ben olsam ben de bu kadar fedakarlık yapıp gitmeni uygun bulmazdım 4 aylık bebekle.
bilmem ki jes bana öyle korkunç gelmedi bu durum.evet çok küçük yaştalar falan ama güzel bir hayat kurabilirler.
ben de eskişehirde okudum ,harika bir yerdir,ev ark. da iyiyse olabilr bence..iş kocasında bitiyor neticede.
bazı kadınlar gördüm üniversitede mesela,çok da aykırı tipler aslında,evlenip aynı bu şekilde öğrenci evinde yaşadılar okula gittiler herkes gibi.burda bir de bebek var farklı olarak.yani öyle gariban cahil birileri canlanmadı gözümde konu sahibi için.
Gelemezlerki tek kalmiyoruz evde esimin arkadaslariyla kaliyoruz ortak kira yani bu senelik oyle oldu kiralar pahali olunca ailem biliyo oyuzden gelmezler buraya esimin ailesi bilmiyo oyuzden getiremeyiz bide ise girdi hic gelemez bi esimin mezuniyetine gelir o zman bile eve gelmek ister ne dicez bilmiyorum
El yapimi baska guzel olur ondan yani evet baya yol parasi var ama iste sabredemiyorum cok ozledim ailemi ya
sağolasın,farklı bir hikaye duymak iyi geldi ne yalan söyliyim.baştan keşke daha geç evlenseymiş ama gerisi bana güzel bir evlilik olacak imajı çizdi.bu arada eskişehirde okudum ben de harika bir şehirdir :)
kv söyledikleri de mantıksız gelmedi bana.4 aylık bebekle zor olur üstelik de tek başına..annesinin gelmesi en doğrusu aslında.fedakarlık yapılacaksa annesi yapmalı bence.
evet bu günler de geçer ,tek dileğim üniversiteye devam edebilmeniz konu sahibi.
aynen zaten biyemekte goruyoruz onlari cogu zamn disari cikiyolar zaten pek muhatabim degil esim eskisi gibi degil arkadasiyla artik cunku hep kuz arkadasiyla oturuyo yanimiza hic gelmiyo cok kilibik diyolar onun icin mesela eve misafir gelsin kiz odada olsun gidyo yanina orda bekliyo ama esim evli oldugu halde bn odadayken gelmez misafir varken bya sevmiyo yani ortak kalinca belli kurallar oluyo dus yemek kahvalti faln ne bilim sevmedim bn bunlari ya sigara iciyo bide kiz bizden fazla yatip kalkiyolar valla kizin ailesinin haberide yok yaln soyleyip duruyo bnmle kaldgni anltyo ailesine seytan diyo sene sonunda cagir babasini ne mal oldugunu gorsunlerbilmem ki jes bana öyle korkunç gelmedi bu durum.evet çok küçük yaştalar falan ama güzel bir hayat kurabilirler.
ben de eskişehirde okudum ,harika bir yerdir,ev ark. da iyiyse olabilr bence..iş kocasında bitiyor neticede.
bazı kadınlar gördüm üniversitede mesela,çok da aykırı tipler aslında,evlenip aynı bu şekilde öğrenci evinde yaşadılar okula gittiler herkes gibi.burda bir de bebek var farklı olarak.yani öyle gariban cahil birileri canlanmadı gözümde konu sahibi için.
Valla bn boyleyim ordan baslayip ordan bitiririm bnde sasarim kendime cok yonlu dusunuyorum severim eristeyierişteyle başladın ,aileyle bitirdin ,sen çok yaşa emi
Mugladayiz cok uzak bartina ya 15 saat yani kadin yasli biraz gelemez okadar yolu eskisrhirde durup mevlit yapilsaydi gelecekti altin takmaya falan ama esimin yanina gelince mevlit yapmam artik dedi ailesiaynen katılıyorum yazdıklarına
üniversite en önemlisi
eşiyle, çocuğuyla mutluysa, bu zor günlerde bile birbirlerine hala bağlılarsa, bence de atlatılır
ve aynen katılıyorum fedakarlık yapması gereken kişi anne ama nereye gelecek?
Off dertleniyorum siz boyle yazinca yukum agirlasiyo gibi yao zaman okulunuzun bitmesini iş sahibi olmayı bekleseydiniz yanlış anlamayın amacım sizin yargılamak diil ama durum buysa sonuç bu başkada çare yok onların soylediğini yapacaksınız gibi görünüo...
aynen zaten biyemekte goruyoruz onlari cogu zamn disari cikiyolar zaten pek muhatabim degil esim eskisi gibi degil arkadasiyla artik cunku hep kuz arkadasiyla oturuyo yanimiza hic gelmiyo cok kilibik diyolar onun icin mesela eve misafir gelsin kiz odada olsun gidyo yanina orda bekliyo ama esim evli oldugu halde bn odadayken gelmez misafir varken bya sevmiyo yani ortak kalinca belli kurallar oluyo dus yemek kahvalti faln ne bilim sevmedim bn bunlari ya sigara iciyo bide kiz bizden fazla yatip kalkiyolar valla kizin ailesinin haberide yok yaln soyleyip duruyo bnmle kaldgni anltyo ailesine seytan diyo sene sonunda cagir babasini ne mal oldugunu gorsunler
Yok sabrediyorum ya bu evden cikin begenmiyosaniz dicekler sonra ortada kalcaz boyle esimde siz olmasaniz burda bn coktan onlara haddini bildirip cikmistim bu evden diyoAnaamm.Sen sinirlerini mi aldırdın ne yaptın?Arkadaşları kv yi aratmıyorlarmış zaten kvlik yapıyorlarmış
Oyun mu keske oyun olsa ahh ahh gercek valla bnde hersey gercek diger konularimada bakin hepsi gercek ama gececek dua edin sizde esimde bya caresiz erken yasta sorumlulugu artti baya
nasıl yani ya
karı koca çocuk ve eşinin ev arkadaşları mı?
siz napıyosunuz ya?
oyun oynuyor gibisiniz!
heee.Onlar sizde kalmıyorlar yani siz Onlarda kalıyorsunuz.Köprüyü geçene kadar diyorsunuz yani...Yok sabrediyorum ya bu evden cikin begenmiyosaniz dicekler sonra ortada kalcaz boyle esimde siz olmasaniz burda bn coktan onlara haddini bildirip cikmistim bu evden diyo
Bn takintiliyim esimde sabret diyo napicam agliyorum bazen cok sikıldım su evden biraz cikar bni disari diyorum cikamiyorum bebekle off off seviyorum esimi evdeki kizdan da kiskaniyorum baya ama mecburuz burda kalmaya okula bile gonderesim gelmiyo bisuru kizla yuz goz olcak diye aman kafayi yicem yaisteyerek yapılmış planlanmış bir evlilik değil ki
hamile kalınca mecburen evlenmişler
sadece bir ev arkadası da evde birkaç kişi var ev küçücük bir de bebek var gelirleri sadece ailenin gönderdiği harclık olduğu için bebeğin bakımı yeterince iyi yapılamıyor vs. vs. bu böyle uzar gider
kadın okulu dondurmuş kocanın eline bakıyor
ve tüm bu olumsuzluklara rağmen takıldığı çok küçük şeyler bana o ters geliyor
Evet onlar bizden zengin cunku ikiyerden para geliyo onlara ayri bisuru aksam keyfi yapiyolar esimde bn onlardan eksik kalmim diye aliyo bisuru seyler bu arada kira 700 elektirik en az 100 su desen 70_80 lira cok harcaniyo iste allahtan ikiye bolunuyo yani bide pazar masrafi var her hafta oda en az yuz liraheee.Onlar sizde kalmıyorlar yani siz Onlarda kalıyorsunuz.Köprüyü geçene kadar diyorsunuz yani...
Bn takintiliyim esimde sabret diyo napicam agliyorum bazen cok sikıldım su evden biraz cikar bni disari diyorum cikamiyorum bebekle off off seviyorum esimi evdeki kizdan da kiskaniyorum baya ama mecburuz burda kalmaya okula bile gonderesim gelmiyo bisuru kizla yuz goz olcak diye aman kafayi yicem ya
Yok iki sevgili evdekiler esimin arkadasi erkek olan onunda bi kiz arkadsi var iste ayni odada kaliyolar odalari bizimkinden buyuk ayni kirayi veriyoruz bide orasi isinmiyo burasi sicak terliyorum bazen kalorifer yanarken oglum icin iyi oluyo ama bu odada rutubetli ve cok bocek var evdeÖğrenci evinde kalmanız gerçekten çok zor bi durum. Bide hepsi erkek degilmi. Ah ah olan olmuş artik. Keske hava sıcak olsaydı da gitseydin. Bir an çaresizliğini hissettim. Yasin küçük ne desem ki
Olmasaydı boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?