bebek hassasiyeti

ana kuzusu koca senduromu inşallah oda ailesine hasret kalırda anlar seni vicdansız
Yok cok gondermek istiyo ama uzak bide cocugu usutursun tasiyamazsin diye gondermek istemiyo bencil olma diyo oglumuzun sagligi icin yaza kadar sabret diyo ama ne bilim ya burdan eskisehire yakin ama bartina baya uzak ondan birazda bn de sevmiyorum otobuste yolculuk zor oluyo aglar sizlar uzun yolda bebek altini dgistrmek emzirmek gerek bn tek basima yapamam gercekten esim en ince ayrintisina kadar dusunmus kayinvalidem baska dertte topluca gidilmeden gidemezsin tek basina diyo madem oyleydi niye bu zmana kadar goturmediniz beni degilmi

Yo sinifi falan gectim ama benimde istedigim bu sekilde degildi ama napalim olan oldu artik herkesin hayati dort dortluk degil yine o zalim kaynanalrdan degil esimin annesi tmm anliyoruz ama gonderemeyiz diyolar yanlis anlarlar tek gidince diyolar

Sorunun çözümü AVM .Hem gezmiş olursun,değişiklik olur,hemde baya birşeyler alırsın erişte falan.Hem zahmetsiz,hem kısa sürede,hemde yol parasından tasarruf.Kvde biraz geç görsün birşey olmaz
El yapimi baska guzel olur ondan yani evet baya yol parasi var ama iste sabredemiyorum cok ozledim ailemi ya

Cunku daha kendi paramiz yok onlara muhtaciz bide buyuklerimiz yani orf adet faln

küçük yaşta evlendiniz,büyük ihtimal gebelik olduğu için.eşiniz okuyor,siz mecburen dondurdunuz.kv ile beraber yaşıyorsunu.
yaşlarınız muhtemele 20-21 falan en fazla...kv ne derse o oluyor ,olmak zorunda..eşiniz de henüz olgunlaşmamaış olduğu için ağırlığını koyamıyor.
bu arada aileniz duruma karşı çıktı,babanız da sizi affetmedi.bu yüzden de görüüşmüyorsunuz.
fazlası var eksiği yoktur haksız mıyım???

Gelemezlerki tek kalmiyoruz evde esimin arkadaslariyla kaliyoruz ortak kira yani bu senelik oyle oldu kiralar pahali olunca ailem biliyo oyuzden gelmezler buraya esimin ailesi bilmiyo oyuzden getiremeyiz bide ise girdi hic gelemez bi esimin mezuniyetine gelir o zman bile eve gelmek ister ne dicez bilmiyorum

kayınvalide ile yaşamıyorlar, kayınvalide başka şehirde, eskişehir'de
arkadaş evinde yaşıyorlar
kayınvalide herşeye karışmıyor, bir çok kv'ye göre iyi bir kadınmış, sadece adet gereği ilk gidişte toplu olarak gitmek istiyormuş, yoksa kız tarafı yanlış anlayabilirmiş, ilk seferden sonra konu sahibi dilediği gibi davranabilirmiş
bazı yorumlar yazmış ara ara konu sahibi
hatalarının farkında ama eşimi oğlumu seviyorum diyor, bu zor günler inanıyorum geçecek diyor...

Aynen oyle diyorum iste

keşke kv ile otursa
daha beteri kocasının öğrenci arkadaslarıyla öğrenci evinde oturuyorlar

o zaman okulunuzun bitmesini iş sahibi olmayı bekleseydiniz yanlış anlamayın amacım sizin yargılamak diil ama durum buysa sonuç bu başkada çare yok onların soylediğini yapacaksınız gibi görünüo...

sağolasın,farklı bir hikaye duymak iyi geldi ne yalan söyliyim.baştan keşke daha geç evlenseymiş ama gerisi bana güzel bir evlilik olacak imajı çizdi.bu arada eskişehirde okudum ben de harika bir şehirdir :)
kv söyledikleri de mantıksız gelmedi bana.4 aylık bebekle zor olur üstelik de tek başına..annesinin gelmesi en doğrusu aslında.fedakarlık yapılacaksa annesi yapmalı bence.
evet bu günler de geçer ,tek dileğim üniversiteye devam edebilmeniz konu sahibi.

Normalde kayinvalidemle duruyoruz tabi esim ogrenci oldugu icin ama bu sene bitiyo esimin okulu formasyonda aliyo allahtan formasyon parasi veriyolarda oglunu yari yolda birakmiyolar bide bnim aileme sorumsuz diyolar snn ne dugune geldiler ne dogum yapinca bebegi gormeye geldiler diyo burdaki orf adeti bilmiyo ama ilk bnm gtmem gerekiyo erken evlendigim icin

Ay valla icim daraldi.bu ne b.ktan hayat yahu.her yol kapali.ozaman oturcaniz evde kamerali gorusun webten.

keşke kv ile otursa
daha beteri kocasının öğrenci arkadaslarıyla öğrenci evinde oturuyorlar
bilmem ki jes bana öyle korkunç gelmedi bu durum.evet çok küçük yaştalar falan ama güzel bir hayat kurabilirler.
ben de eskişehirde okudum ,harika bir yerdir,ev ark. da iyiyse olabilr bence..iş kocasında bitiyor neticede.
bazı kadınlar gördüm üniversitede mesela,çok da aykırı tipler aslında,evlenip aynı bu şekilde öğrenci evinde yaşadılar okula gittiler herkes gibi.burda bir de bebek var farklı olarak.yani öyle gariban cahil birileri canlanmadı gözümde konu sahibi için.

Sagolasin ya esimde bna gezdirdi zaten cogu yeri karnimda bebisim varken ama ailesinden gizli gittik yine gezmeye cunkikoye donmemizi istiyolardi eskisehirden esimde biraz gezsin diye annem izin verdi hadi gidelim dedi aksama kdar gezdik o hlaimle cok guzel yerler tek eksigi deniz iste ama temiz sehir esim orda yasicaz diyo

örf adet değişmez ,şöyle ki,düğüne gelmeli,bebek olunca yanında bulunmalı insan kızının..nasıl içi rahat etti annenin sen yalnız doğururken aklım almadı..istediğin kadar erken evlenmiş ol,değişmez.
ben olsam ben de bu kadar fedakarlık yapıp gitmeni uygun bulmazdım 4 aylık bebekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…