bebek hassasiyeti

Evlenmeden hamile kalan biri için büyük laflar değil mi senin için ? İnsan birine bisey söylerken kendi hayatina baksa keşke. Sizin yaptıklarınızı da biri annene babana soyleseydi de bu durumda Olmasaydın o zaman ? Hadsizlik..

Bu konuyu kapattim artik

Yok istemiyorum kimseyi artik
Bu kadar insan sana neler anlatmak istiyo biliyo musun. Kimseye güven olmaz, kötü niyetli insan sana veya bebeğine zarar vermek isteyen birileri çıkabilir.

Kulağın içün cihaz al, eşini adam etmeye çalış, hayatını düzene koymaya bak. Arkadaşı boşver o yanındaki yavru sana arkadaşlık edicektir zamanla. Kimseye ihtiyaç hissetmiceksin..

Kulağın için çarelere bak kimseyi umursama ve alet etme kendini. Senin yanında kalıyo sanıyolar ya o kız arkadaşının başına bişey gelirse seni suçlu yapabilirler.
Kendini alet etme kendine güven ve evden para kazanabiliceğin yollara bak..

Çok üzüldüm senin için dalga geçiyorum ama gerçek olduğunu düşünmüyodum. Çokta saf iyi niyetli bi kızcağızsın..

Kendine dikkat et lütfen kardeşim... bak 11 yaş var aramızda bizim hepimiz senden büyüğüz nerdeyse öğütleri dinle olurmu..

Tmm sagol ugrasip yazdigin icin ama esim yeterli bu para sen oglumuzla ilgilenmeye bak oglumuz ek gidaya gecince bn seni annemin yannina gonderirim diyo soylediklerinize bakinca hic bu acidan bakmamistim esime bile soyledim oda bi sorun yapmadi bu meseleyi

Sana bakacak gücü yoktuda neden yaptı çocuğu. Anasının yaına sığınmacı gibi atıp hayatına bekar öğrenci olarak devam edicek.hey Allahım kızlarımıza akıl fikir ver.
Sevişrken erkek o aileye bakmaya gelince fıydıranlardan uzak durun nolur ya. Yazık okulun bitmeden edeceğini etmiş anasına göndericekmiş.

Bnde gondermek istemem ama mecburuz diyo sni burda dha fazla tutamam onlarin senle konusmasina bile tahammul edemiyorum diyo bn senden ayri duramam sna bunlari yasattigim icin cok uzgunum oglumuz icin yapicaz bunlari mecburuz diyo onu boyle uzgun gorunce aglamak geliyo hep icimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…