- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.406
- 798
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
İcki konusunu biz acmadik ki sen actin guzel kardesimİyi içtiysen devam son gaz hayat senin bnim hayatimada karismayin o zaman bi bez meselesine 50 yuz yorum atilmaz ama dimi ne bu bez yazdim içkiyle ciktiniz isin icinden
iyi bda bişey demiyorum lafımı geri çektimİcki konusunu biz acmadik ki sen actin guzel kardesim
Evlenmeden hamile kalan biri için büyük laflar değil mi senin için ? İnsan birine bisey söylerken kendi hayatina baksa keşke. Sizin yaptıklarınızı da biri annene babana soyleseydi de bu durumda Olmasaydın o zaman ? Hadsizlik..aynen zaten biyemekte goruyoruz onlari cogu zamn disari cikiyolar zaten pek muhatabim degil esim eskisi gibi degil arkadasiyla artik cunku hep kuz arkadasiyla oturuyo yanimiza hic gelmiyo cok kilibik diyolar onun icin mesela eve misafir gelsin kiz odada olsun gidyo yanina orda bekliyo ama esim evli oldugu halde bn odadayken gelmez misafir varken bya sevmiyo yani ortak kalinca belli kurallar oluyo dus yemek kahvalti faln ne bilim sevmedim bn bunlari ya sigara iciyo bide kiz bizden fazla yatip kalkiyolar valla kizin ailesinin haberide yok yaln soyleyip duruyo bnmle kaldgni anltyo ailesine seytan diyo sene sonunda cagir babasini ne mal oldugunu gorsunler
Bu konuyu kapattim artikEvlenmeden hamile kalan biri için büyük laflar değil mi senin için ? İnsan birine bisey söylerken kendi hayatina baksa keşke. Sizin yaptıklarınızı da biri annene babana soyleseydi de bu durumda Olmasaydın o zaman ? Hadsizlik..
Konunun kapanmasını istiyorsan moderate mesaj at yoksa daha çok cevap yazılır.Bu konuyu kapattim artik
Nasil yapcam onu hic bilmiyorumki konu takipi birak diyo hala msjlar geliyo anlamadim butun konulari kapatmak istiyorumKonunun kapanmasını istiyorsan moderate mesaj at yoksa daha çok cevap yazılır.
Nasil yapcam onu hic bilmiyorumki konu takipi birak diyo hala msjlar geliyo anlamadim butun konulari kapatmak istiyorum
Yok istemiyorum kimseyi artik
Bu kadar insan sana neler anlatmak istiyo biliyo musun. Kimseye güven olmaz, kötü niyetli insan sana veya bebeğine zarar vermek isteyen birileri çıkabilir.Yok istemiyorum kimseyi artik
Nasil yapcam onu hic bilmiyorumki konu takipi birak diyo hala msjlar geliyo anlamadim butun konulari kapatmak istiyorum
Tmm sagol ugrasip yazdigin icin ama esim yeterli bu para sen oglumuzla ilgilenmeye bak oglumuz ek gidaya gecince bn seni annemin yannina gonderirim diyo soylediklerinize bakinca hic bu acidan bakmamistim esime bile soyledim oda bi sorun yapmadi bu meseleyiBu kadar insan sana neler anlatmak istiyo biliyo musun. Kimseye güven olmaz, kötü niyetli insan sana veya bebeğine zarar vermek isteyen birileri çıkabilir.
Kulağın içün cihaz al, eşini adam etmeye çalış, hayatını düzene koymaya bak. Arkadaşı boşver o yanındaki yavru sana arkadaşlık edicektir zamanla. Kimseye ihtiyaç hissetmiceksin..
Kulağın için çarelere bak kimseyi umursama ve alet etme kendini. Senin yanında kalıyo sanıyolar ya o kız arkadaşının başına bişey gelirse seni suçlu yapabilirler.
Kendini alet etme kendine güven ve evden para kazanabiliceğin yollara bak..
Çok üzüldüm senin için dalga geçiyorum ama gerçek olduğunu düşünmüyodum. Çokta saf iyi niyetli bi kızcağızsın..
Kendine dikkat et lütfen kardeşim... bak 11 yaş var aramızda bizim hepimiz senden büyüğüz nerdeyse öğütleri dinle olurmu..
Sana bakacak gücü yoktuda neden yaptı çocuğu. Anasının yaına sığınmacı gibi atıp hayatına bekar öğrenci olarak devam edicek.hey Allahım kızlarımıza akıl fikir ver.Tmm sagol ugrasip yazdigin icin ama esim yeterli bu para sen oglumuzla ilgilenmeye bak oglumuz ek gidaya gecince bn seni annemin yannina gonderirim diyo soylediklerinize bakinca hic bu acidan bakmamistim esime bile soyledim oda bi sorun yapmadi bu meseleyi
Bnde gondermek istemem ama mecburuz diyo sni burda dha fazla tutamam onlarin senle konusmasina bile tahammul edemiyorum diyo bn senden ayri duramam sna bunlari yasattigim icin cok uzgunum oglumuz icin yapicaz bunlari mecburuz diyo onu boyle uzgun gorunce aglamak geliyo hep icimdenSana bakacak gücü yoktuda neden yaptı çocuğu. Anasının yaına sığınmacı gibi atıp hayatına bekar öğrenci olarak devam edicek.hey Allahım kızlarımıza akıl fikir ver.
Sevişrken erkek o aileye bakmaya gelince fıydıranlardan uzak durun nolur ya. Yazık okulun bitmeden edeceğini etmiş anasına göndericekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?