bebek hassasiyeti

Esi
Harcar bogaza dusunmez ne olacagini annemden isteriz kafasinda

İlk bizle beraber gitmen gerek adet diye dedi sonra tek gidersin dedi

evlenmeden hamile kalıp okulu dondurup bebek yapmak da adetlerde yok

ya da evli çocuklu insanların öğrenci sevgililerle birlikte yaşaması da adetlerde yok

adetlere uygun bir yaşantınız mı var da adet sayıklıyor kv

bakın ben de evlenmeden birlikte yaşadım bunları yargılamam vs

ama bazı şeyleri yaşadıktan sonra da hala adet vs aramak bana garip geliyor

senin yaşantın bırak adeti standart yaşama bile uymuyor ki hala önce onla mı gitmiş sonra bunla mı hesabı yapıyor

madem öyle kv geçen sene neden götürmemiş seni el öpmeye

Hamileydim bilmiyorum cagirmadan gitmeyiz annen baban dedilerdi

bnde aynen oyle dedim esime cvp veremedi bile

işte resti o zaman çekecektin

kucağında 4 aylık bebek ile karda kışta yollara düşmek mantıklı değil

bak köyde baban vs de yok yolda kalsan donarsınız maazallah

bir de köy bu baban gittiğini duyunca annene de kızabilir

ben evde yokken niye eve aldın gibi

sık düşünü ve bence baban da varken git ne olacaksa olsun, bu halde de konuşmuyorsun daha kötü olamaz ama belki daha iyi olur

Anlattigin kizdan farkin ne senin ??? Sen nikahsız cocuk yaparken babanin haberi mi vardi ??? Sevgilinle sevisirken annen biliyor muydu ne oldugunu senin? catir catir sevismissin hamile kalinca paldir kuldur evlenmek zorunda kalmissin. Evlendin diye cok temiz mi oldunda millete dil uzatir oldun ? simdi elin kızına mana buluyorsun ? Ne mal olduğu filan diye ? Yorum yapmadan okuyordum sadece ama bu laf nasil laf ya hayir kendin başka birsey olsan neysede.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ay bari elalemin kizina dil uzatma Allah rizasi icin ya bir kendine bak kendi yaptiklarina bak da, yani su yorumunu okuyana kadar birsey demeyecektim de gorunce gozlerime inanamadim
Sanki sen farkli birsey yapmissin da elin kizini babasina sikayet edeceksin degil mi? Aferin hep boyle kocaya kacin, sevismeyi bilip okumayi bilmeyen yurdum kizlarindansiniz iste, bir kisi de desin ki annem babam okutmadi onun icin evden kactim simdi okuyorum desin valla ben delircem burda herkes kocaya kaciyor sonra da adet adet diye sayikliyor pess

allaha emanet ol dedi göndediler böyle olacagını bilsem bnde gelmezdim universite ortamı okadar kötuku gec anladım herkes heryerde yani
Ne alaka?
Üniversiteye her giden sevgilisiyle mi birlikte oluyor, diyelim oldu, hamile mi kalıyor?

Üniversite ortamına suç atmayın bari, sanki her şey hep o üniversite ortamı yüzünden oldu.

Bilen bilir evlilik öncesi sekse falan karşı bir insan değilim ama böyle çocuk gibi "üniversite ortamı kötü " demeyin bari. Şu forumda üniversite okuyup sevişmeyen yüzlerce kadın vardır.

Yav bn icki icenler den falan bahsettim

Hay Allahım.
İçki içebilir? Biz de içtik. İçtik de naptık yani?

Hani demeyeyim diyorum ama devamlı birileri hakkında kötüleme, yargılama modundasınız ve bunu en son yapacak insanlardan biri sizsiniz. Kendi tercihlerinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz ama bunu sağa sola kusur bularak yapmayın.

Yaşınız küçük olabilir ama artık o küçüklüğünüzü, çocuksuluğunuzu yaşama lüksünüz yok. Büyüyün biraz.

İçki içince ne oluyor ki

İçki de içtim üniversitede sevmiştim de bak 36 yaşına geldim

Ama hala düzenli ayakları yere basan mesleği olan birisiyim

Ne annem ne Kv dem adet demedi bir güne bir gün

Evlenmeden sevgilim ile birlikte de yaşadım bebeğimi de evlendikten 5 ilk sevişmemden de 10 yıldan fazla süre geçtikten sonra doğurdum

Siz bir şeyler yaşıyorsunuz diye herkesi aynı kefeye koyup üniversite ortamına çamur atmayın

Benimle aynı üniversite ortamında okuyup 30 yaşında hiç sevişmemiş olan da var

Sen seviseceksen universite ortami seni tutamaz ozgur irade diye birsey var
Ne evlilik oncesi iliskiye karsiyim ne de sevgili ile beraber yasamaya , ama hersey kosullara uyduktan sonra uygun zamanda guzeldir bunu da iyi bilmek lazim

Yaşlarınız kaç?
ailen okumaya diye gönderiyor sen çocuk yapıp evleniyorsun kayınvalidenin esiri oluyorsun.
Kocanın zaten hiçbir şekilde laf söylemeye hakkı yok çünkü son söz kaynanaya ait.
Kınamıyorum asla ama Rabbim böyle akılsız evlatlar vermesin başımıza
Daha kocam dediğin adam anasının eline bakıyor okuyor bir de çocuk yapıyorsun sendeki cesaret de maşallah yani.

İyi içtiysen devam son gaz hayat senin bnim hayatimada karismayin o zaman bi bez meselesine 50 yuz yorum atilmaz ama dimi ne bu bez yazdim içkiyle ciktiniz isin icinden

İyi içtiysen devam son gaz hayat senin bnim hayatimada karismayin o zaman bi bez meselesine 50 yuz yorum atilmaz ama dimi ne bu bez yazdim içkiyle ciktiniz isin icinden
Hayatınıza kimse karışmıyor zaten, hayat sizin istediğinizi yaparsınız, nitekim yapıyorsunuz da.
Siz yorumlarınızın nereye gideceğine bakmadan, önünü ardını düşünmeden yorum yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…