- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Harcar bogaza dusunmez ne olacagini annemden isteriz kafasindaiyi de ya bir dahaki ay daha acil ihtiyaç çıkarsa
ya bebek hasta olursa ilaç almak mama almak gerekirse
git gitme vs diyemem ama şu durumda asla eksiye düşmeyin
aman birinden isteriz olmaz
kredi kartını da sadece acil durumlarda kullanın sonra hiç toparlayamazsınız
Bilmiyorumki hayatimin en zor donemi olacak o donem simdiden dert ediyorumAntalyadayım Can'ım ben. Daha önünde uzun bi yol var. Lütfen iyi korun bidaha hamile kalma. Kocan askere gidince napmayı düşünüyorsun?
İlk bizle beraber gitmen gerek adet diye dedi sonra tek gidersin dediCanım Eskişehir Bartın dan daha soğuk memleket kV sacmalamis oraya giderken usumeyecekte aile ne gidince mi usuyecek gitme diye demiş
İlk bizle beraber gitmen gerek adet diye dedi sonra tek gidersin dedi
Hamileydim bilmiyorum cagirmadan gitmeyiz annen baban dedilerdievlenmeden hamile kalıp okulu dondurup bebek yapmak da adetlerde yok
ya da evli çocuklu insanların öğrenci sevgililerle birlikte yaşaması da adetlerde yok
adetlere uygun bir yaşantınız mı var da adet sayıklıyor kv
bakın ben de evlenmeden birlikte yaşadım bunları yargılamam vs
ama bazı şeyleri yaşadıktan sonra da hala adet vs aramak bana garip geliyor
senin yaşantın bırak adeti standart yaşama bile uymuyor ki hala önce onla mı gitmiş sonra bunla mı hesabı yapıyor
madem öyle kv geçen sene neden götürmemiş seni el öpmeye
bnde aynen oyle dedim esime cvp veremedi bileHamileydim bilmiyorum cagirmadan gitmeyiz annen baban dedilerdi
bnde aynen oyle dedim esime cvp veremedi bile
aynen zaten biyemekte goruyoruz onlari cogu zamn disari cikiyolar zaten pek muhatabim degil esim eskisi gibi degil arkadasiyla artik cunku hep kuz arkadasiyla oturuyo yanimiza hic gelmiyo cok kilibik diyolar onun icin mesela eve misafir gelsin kiz odada olsun gidyo yanina orda bekliyo ama esim evli oldugu halde bn odadayken gelmez misafir varken bya sevmiyo yani ortak kalinca belli kurallar oluyo dus yemek kahvalti faln ne bilim sevmedim bn bunlari ya sigara iciyo bide kiz bizden fazla yatip kalkiyolar valla kizin ailesinin haberide yok yaln soyleyip duruyo bnmle kaldgni anltyo ailesine seytan diyo sene sonunda cagir babasini ne mal oldugunu gorsunler
Anlattigin kizdan farkin ne senin ??? Sen nikahsız cocuk yaparken babanin haberi mi vardi ??? Sevgilinle sevisirken annen biliyor muydu ne oldugunu senin? catir catir sevismissin hamile kalinca paldir kuldur evlenmek zorunda kalmissin. Evlendin diye cok temiz mi oldunda millete dil uzatir oldun ? simdi elin kızına mana buluyorsun ? Ne mal olduğu filan diye ? Yorum yapmadan okuyordum sadece ama bu laf nasil laf ya hayir kendin başka birsey olsan neysede.
Ay bari elalemin kizina dil uzatma Allah rizasi icin ya bir kendine bak kendi yaptiklarina bak da, yani su yorumunu okuyana kadar birsey demeyecektim de gorunce gozlerime inanamadimaynen zaten biyemekte goruyoruz onlari cogu zamn disari cikiyolar zaten pek muhatabim degil esim eskisi gibi degil arkadasiyla artik cunku hep kuz arkadasiyla oturuyo yanimiza hic gelmiyo cok kilibik diyolar onun icin mesela eve misafir gelsin kiz odada olsun gidyo yanina orda bekliyo ama esim evli oldugu halde bn odadayken gelmez misafir varken bya sevmiyo yani ortak kalinca belli kurallar oluyo dus yemek kahvalti faln ne bilim sevmedim bn bunlari ya sigara iciyo bide kiz bizden fazla yatip kalkiyolar valla kizin ailesinin haberide yok yaln soyleyip duruyo bnmle kaldgni anltyo ailesine seytan diyo sene sonunda cagir babasini ne mal oldugunu gorsunler
Ne alaka?allaha emanet ol dedi göndediler böyle olacagını bilsem bnde gelmezdim universite ortamı okadar kötuku gec anladım herkes heryerde yani
Yav bn icki icenler den falan bahsettimNe alaka?
Üniversiteye her giden sevgilisiyle mi birlikte oluyor, diyelim oldu, hamile mi kalıyor?
Üniversite ortamına suç atmayın bari, sanki her şey hep o üniversite ortamı yüzünden oldu.
Bilen bilir evlilik öncesi sekse falan karşı bir insan değilim ama böyle çocuk gibi "üniversite ortamı kötü" demeyin bari. Şu forumda üniversite okuyup sevişmeyen yüzlerce kadın vardır.
Hay Allahım.Yav bn icki icenler den falan bahsettim
Yav bn icki icenler den falan bahsettim
Yok krediye donmedi okulu dondurdumKonu sahibi
yalnız bir şeye dikkat edin
sizin bursunuz krediye dönüşmüş olabilir bunu gidin öğrenin A asiriduygusal
İyi içtiysen devam son gaz hayat senin bnim hayatimada karismayin o zaman bi bez meselesine 50 yuz yorum atilmaz ama dimi ne bu bez yazdim içkiyle ciktiniz isin icindenHay Allahım.
İçki içebilir? Biz de içtik. İçtik de naptık yani?
Hani demeyeyim diyorum ama devamlı birileri hakkında kötüleme, yargılama modundasınız ve bunu en son yapacak insanlardan biri sizsiniz. Kendi tercihlerinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz ama bunu sağa sola kusur bularak yapmayın.
Yaşınız küçük olabilir ama artık o küçüklüğünüzü, çocuksuluğunuzu yaşama lüksünüz yok. Büyüyün biraz.
Hayatınıza kimse karışmıyor zaten, hayat sizin istediğinizi yaparsınız, nitekim yapıyorsunuz da.İyi içtiysen devam son gaz hayat senin bnim hayatimada karismayin o zaman bi bez meselesine 50 yuz yorum atilmaz ama dimi ne bu bez yazdim içkiyle ciktiniz isin icinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?