bebek hassasiyeti

Evet haklisiniz ama esimde bn siz olmadan yapamam deyipte getirdi bni buraya

Annem gelemez malesef

Siz gerçekten çocuksunuz ya, Allah hepinize yardımcı olsun ne diyeyim. Özellikle o küçücük bebeğe.

Konuya gelince sizin kayınvalideniz bakıyorsa dediğini de yapacaksınız.
Oda oyle bn ne diyosam onu yapacaksiniz dedi bn buraya gelince sn gittin mevlit hakkinizi kaybettiniz dedi

geçim sıkıntısı sizin için zor olan. kayınvalidenin bebek için gelmemesi iyi bir şey, karışan eden olmadan büyütür alışırsın bebeğinle

Bnde
geçim sıkıntısı sizin için zor olan. kayınvalidenin bebek için gelmemesi iyi bir şey, karışan eden olmadan büyütür alışırsın bebeğinle
hep oyle olsun istiyorum cunku ustumde bi baski olmadan buyutmek istiyorum bezine kadar karisilyo tam dolmadan alma altini sadece cis yapinca alma kakasini yapinca al falan filan

Muğla'dan bartın a köye 4 aylık bebekle tek başına gideceksin

Bartın nda her yer kardır muğla ile karşılaştırma

O kadar yol hava iyi olsa da 4 aylık bebeğe zor

Ayrıca eşin iş vs bulmuyor nasıl gideceksin yol parasını Kv den isteyip mi

Geçen sene neden gitmedin

Annen torunu görmeye gelsin Mevlüt zorunlu mu yani Mevlüt yaparsan gelirim yapmazsan gelmem

Yok hani yapsaydik kesin gelecekti bn eskisehirdeyken muglaya gelince mesafe baya iki kat artti eskisehire 5-6 saatken muglaya 15-16 saat

Yo krediden kartla alirdi bileti donus parasinida bn annemden borc alirdim

birinci donem 1027 sini verdi babası biyerden borc almıs ikinci doneme allah kerim yine babası verir gönderir heralde dha esim okul bitince kredisini odicek taksittli 10000 kadar para bide
Ya su sleppy numune bebek bezi var ucretsiz kargo demis alanlar varmi geldimi kapiniza kadar okuyan cevaplasin lutfen alanlar

Yo krediden kartla alirdi bileti donus parasinida bn annemden borc alirdim

kredi kartı nasıl ödeniyor

o da para ile ödenmiyor mu

özlemişsindir vs

ama önce eşin ailesine bakmayı öğrensin

sonra başka şeye kafa yor

bebeğe baksın biraz da sonra hasta edersin desin

oyun oynamasın, yatıp uyumasın bir işin ucundan tutsun

hiçbir şey yapamazsa tez yazsın soru çözsün vs vs para kazansın

Bnde istiyorum oyle olmasini ama bni bunaltma iyice diyo zaten okudugum okul yordu bni yeterince bari sen anlayis hoster diyo tartismaya gelincede hep bu kadinlar kulubundeki kadinlardan etkileniyosun diyo bnm esimi sorgulamaya hakkim yokmus gibi bn kendi irademle esimi yargilayamazmiyim

Kredinin limitini asabilirsin bir sonraki ay borcu kapatir az cekersin

O ah Vah tühler bundan sonra atılacak admlarn daha sağlam atılması için.oldu bitti napalm derseniz hata üstüne hata yaparsnz
Yok oyle degil iste bna pismanligimi dhada ortaya cikartip huzurumu kaciryo boyle msjlar biraz kafa dagitmak icin actim bu konuyu

kızım sen anneme gidemiyorum değilde başka bir konu açmalıydın 19 yaşında minnacık bir bebekle oralardasın ailen senin yanında olmalı eşinin aileside aynı şekilde yaşadığın hayat değil
Napalim degilse hayat oldurmaya calisiyoruz iste dua edin bnm icin

Kredinin limitini asabilirsin bir sonraki ay borcu kapatir az cekersin

iyi de ya bir dahaki ay daha acil ihtiyaç çıkarsa

ya bebek hasta olursa ilaç almak mama almak gerekirse

git gitme vs diyemem ama şu durumda asla eksiye düşmeyin

aman birinden isteriz olmaz

kredi kartını da sadece acil durumlarda kullanın sonra hiç toparlayamazsınız

Canım Eskişehir Bartın dan daha soğuk memleket kV sacmalamis oraya giderken usumeyecekte aile ne gidince mi usuyecek gitme diye demiş

Valla esim okulda derste suan esim kendi guvenmese bni buraya getirmezdi dha once cok yalniz kaldim simdide yemek yedik esim gec geldigi icin biz yiyoruz erkenden
Antalyadayım Can'ım ben. Daha önünde uzun bi yol var. Lütfen iyi korun bidaha hamile kalma. Kocan askere gidince napmayı düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…