- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Valla esim okulda derste suan esim kendi guvenmese bni buraya getirmezdi dha once cok yalniz kaldim simdide yemek yedik esim gec geldigi icin biz yiyoruz erkendenEvdeki diğer oğlanla sakın tek başına kalma bence.
Ayy eksik olmayin gercekten evdeki kizda memleketine gitti onlarda bakiyolardi arada oglusuma ama iyi olurdu siz nerelisinizkiKeşke aynı şehirde olaydık, sana Bebek konusunda yardımcı olabilsem.
Evet haklisiniz ama esimde bn siz olmadan yapamam deyipte getirdi bni burayayooo kendini bilene ortam hiç kötü değil
senin eşim dediğin çocuk da seni nasıl kandırdı diycem ama o da dünyadan bihabermiş ki ilk sevişmede hamile bırakmış kendi hayatını da zorlaştırmış seninkini de yakmış.
okula gitmediğin halde burs aldığına göre okulu dondurmadın
sadece gitmiyorsun
ama süren dolunca o burs kesilecek biliyosun di mi? ya da sınıfta kalınca.
krediye dönüşecek sana yatan para
yani geri ödemesi olacak haberin olsun
madem böyle bi olay yaşadınız evlendiniz
o zaman ikiniz de elinizi taşın altına koyun
sen çocuğunu da al kayınvalidene git yaza kadar orada kal
eşin de bi yurda çıksın masrafı azalır
yaza kadar idare edin
eşin yazın çalışsın bu sene kpss ye de hazırlansın
ancak o zaman düze çıkarsınız
Annem gelemez malesefAy git o neymiş, Eskişehir'e giderken direk ışınlanacaksın herhalde. Oraya giderken de üşütür Allah korusun. Kayınvalide sussun Bi kenarda da sen yine de az sabret bence. Ben de gurbetteyim, evdeyim Bi de şimdi çocuk için, çooook sıkıldım Ama bebeğim üşütür diye gidemiyorumannen gelsin gelebiliyorsa, hasret giderin.
Oda oyle bn ne diyosam onu yapacaksiniz dedi bn buraya gelince sn gittin mevlit hakkinizi kaybettiniz dediSiz gerçekten çocuksunuz ya, Allah hepinize yardımcı olsun ne diyeyim. Özellikle o küçücük bebeğe.
Konuya gelince sizin kayınvalideniz bakıyorsa dediğini de yapacaksınız.
hep oyle olsun istiyorum cunku ustumde bi baski olmadan buyutmek istiyorum bezine kadar karisilyo tam dolmadan alma altini sadece cis yapinca alma kakasini yapinca al falan filangeçim sıkıntısı sizin için zor olan. kayınvalidenin bebek için gelmemesi iyi bir şey, karışan eden olmadan büyütür alışırsın bebeğinle
Yok hani yapsaydik kesin gelecekti bn eskisehirdeyken muglaya gelince mesafe baya iki kat artti eskisehire 5-6 saatken muglaya 15-16 saatMuğla'dan bartın a köye 4 aylık bebekle tek başına gideceksin
Bartın nda her yer kardır muğla ile karşılaştırma
O kadar yol hava iyi olsa da 4 aylık bebeğe zor
Ayrıca eşin iş vs bulmuyor nasıl gideceksin yol parasını Kv den isteyip mi
Geçen sene neden gitmedin
Annen torunu görmeye gelsin Mevlüt zorunlu mu yani Mevlüt yaparsan gelirim yapmazsan gelmem
Yo krediden kartla alirdi bileti donus parasinida bn annemden borc alirdimMuğla'dan bartın a köye 4 aylık bebekle tek başına gideceksin
Bartın nda her yer kardır muğla ile karşılaştırma
O kadar yol hava iyi olsa da 4 aylık bebeğe zor
Ayrıca eşin iş vs bulmuyor nasıl gideceksin yol parasını Kv den isteyip mi
Geçen sene neden gitmedin
Annen torunu görmeye gelsin Mevlüt zorunlu mu yani Mevlüt yaparsan gelirim yapmazsan gelmem
Ya su sleppy numune bebek bezi var ucretsiz kargo demis alanlar varmi geldimi kapiniza kadar okuyan cevaplasin lutfen alanlarbirinci donem 1027 sini verdi babası biyerden borc almıs ikinci doneme allah kerim yine babası verir gönderir heralde dha esim okul bitince kredisini odicek taksittli 10000 kadar para bide
Yo krediden kartla alirdi bileti donus parasinida bn annemden borc alirdim
Bnde istiyorum oyle olmasini ama bni bunaltma iyice diyo zaten okudugum okul yordu bni yeterince bari sen anlayis hoster diyo tartismaya gelincede hep bu kadinlar kulubundeki kadinlardan etkileniyosun diyo bnm esimi sorgulamaya hakkim yokmus gibi bn kendi irademle esimi yargilayamazmiyimkredi kartı nasıl ödeniyor
o da para ile ödenmiyor mu
özlemişsindir vs
ama önce eşin ailesine bakmayı öğrensin
sonra başka şeye kafa yor
bebeğe baksın biraz da sonra hasta edersin desin
oyun oynamasın, yatıp uyumasın bir işin ucundan tutsun
hiçbir şey yapamazsa tez yazsın soru çözsün vs vs para kazansın
Kredinin limitini asabilirsin bir sonraki ay borcu kapatir az cekersinkredi kartı nasıl ödeniyor
o da para ile ödenmiyor mu
özlemişsindir vs
ama önce eşin ailesine bakmayı öğrensin
sonra başka şeye kafa yor
bebeğe baksın biraz da sonra hasta edersin desin
oyun oynamasın, yatıp uyumasın bir işin ucundan tutsun
hiçbir şey yapamazsa tez yazsın soru çözsün vs vs para kazansın
Yok oyle degil iste bna pismanligimi dhada ortaya cikartip huzurumu kaciryo boyle msjlar biraz kafa dagitmak icin actim bu konuyuO ah Vah tühler bundan sonra atılacak admlarn daha sağlam atılması için.oldu bitti napalm derseniz hata üstüne hata yaparsnz
Off off cocuk buyutmekte ne zor ismis arkadassen çocuksun birde çocuk doğurmuşsun onu büyütmeye bak...soğuklarda çıkarma
Napalim degilse hayat oldurmaya calisiyoruz iste dua edin bnm icinkızım sen anneme gidemiyorum değilde başka bir konu açmalıydın 19 yaşında minnacık bir bebekle oralardasın ailen senin yanında olmalı eşinin aileside aynı şekilde yaşadığın hayat değil
Kredinin limitini asabilirsin bir sonraki ay borcu kapatir az cekersin
Antalyadayım Can'ım ben. Daha önünde uzun bi yol var. Lütfen iyi korun bidaha hamile kalma. Kocan askere gidince napmayı düşünüyorsun?Valla esim okulda derste suan esim kendi guvenmese bni buraya getirmezdi dha once cok yalniz kaldim simdide yemek yedik esim gec geldigi icin biz yiyoruz erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?