Bebek hediyesi ..

istedikleri kıyafet kalmadı diye 3 gün depresyona giriyorlar. bi de bilseler istediğini alamamak çocuğuna yedirememek ne demek..

haftasonu oğlum balık istedi yarım kilo hamsi alayım dedim kalmamış balıkçıda. büyük balık gösterdi kilosu en kötü 50 liradan başlıyor. oğlumda ağladı 4buçuk yaşında yani o da. ben istiyorum diye. dedim ki çocuk için bi balığın yarısını alsam büyük çünkü hepsi amacım 10 15 lira flan tutsun adam kafasını salladı ya sabır dedi bende teşekkür edip çıktım bime gittim ne yapsam oğlumu kandırsam diye ama içim kan ağladı. şans ya bimde 15 liralık yarm kilo dondurulmuş balık varmış. oğlum bi sevindi bende tabi. aldım yaptım bi yediki sormayın ..

uzun yazdım ama bu dediğiniz gibi benim sınavım ama hepimiz de bu hayata bi sınava geldik.. herkes bunu hatırlasa ah..

Bu ucrete heryerde calısırsınız bence, baska ıs bakın . Sıze daha yakın kısılerle calısmıs olursunuz
yaklaşık 5 aydır başvurular yapıyorum ama şu ana kadar tık yok. çağırıldığım 3 yer oldu biri maaşları veremiyormuş, 2 side çocuğum var diye istemedi. bulaym çıkıcam zaten hemen

Eşiniz çalışmıyor mu? Ne kadar kazanıyorsunuz? Çok zor bu durumda 200 TL keyfe verilemez ki. Çok ayıp yani.
Ben çok üzüldüm durumunuza. Ailenizde kimse yok mu destek olabilecek? Gidip bir süre onlarda kalsanız belki kuş günü bide gaz masrafına girmeseydiniz.
hırka konusunu bilmiyorum. Ama iş arkadaşlarınız pis insanlarmış.

İste sınavı bılseler veya hatırlasalar, böyle insanlar olmazdılar kı. Empati yapan merhametli Allah korkusu olan insanlar olurdular ve siz bunları yasamazdınız zaten.

Arkadaşım, evli barklı bir insan, bir annesin. Böyle insanlara prim vermeyip, sağlam duruş sergilemeyi öğrenmelisin artık.

Konuşmalarına izin verdikçe sinrin bozulmuş ve ağlamışsın. Haklı sensin, sesin çıksın biraz niye onları dinliyorsun ki?

Bakın sizin için 200 TL az olabilir, ama benim ihtiyacım var. Yokluktan anlamıyorsunuz sanırım, böyle şeylere katılacak maddi gücüm yok. Beni bundan sonra da katmayın, he doğurursam da sizde bana bişey getirmezsiniz olur biter deyin çıkın.

Yuh yani, 200 TL nedir, bize nobel bilim ödülünü kazandıracak dahiyi mi doğurmuş?

Zamanında para toplayıp size böyle bir hediye aldılarsa ve bunu gerçekten herkese yapıyorlarsa bir nebze haklılar diyeceğim.
Onun dışında kimse katılmak mecburiyetinden değil.

eşim çalışıyor icra geldi herşeyimiz gitti çok borca girdik o yüzden ikimizin maaşıda borca gidiyor nerdeyse. zar zor fatura ödüyoruz doğlagaz açmicaz bu yıl maalesf. ailem benim başka şehirde maalesef yardım etmiyorlar. aramız kötü.
eşimin de annesi var o da beni istemiyor evinde. bi lokma yediğim gözüne geliyor. çocuğuma bakıyor işte. en azından o akşama kadar sıcak evde..
ikimiz asgari ücret alıyoruz. geçen yıl sonu battık.. bittik.. tükendik.. toplayamıyoruz. borcu borca kapatıp, faiz vermekten borcumuz 1 ken 3 oldu.. çok zordayız anlatamam. ama napalım.. sınavmış.. geçecek eminim.

son cümleniz beni gülümsetti Allah razı olsun.. haklsınız her kelimenizde..

yok bana bişe alınmadı ben buraya girdiğimde oğlum 3 yaşına geliyordu..
Arkadaşlar konu sahibi bu işe girdiğinde zaten çocuğu varmış yani öyle kadına cumhuriyet altını filan takmamışlar hani bi alacak verecek durumu yok.Daha önce de dendiği gibi empati yoksunu okumus ancak insanlıktan nasibini alamamış tipler.Sen iş yerindeki bir asgari ücretli çalışana borç al 200 tl birinden sonra ödersin diye nasıl zorlarsın!Hayret ki ne hayret!

Sayfalar ilerledikçe daha çok şaşırdım.
ne demek mühendislerle aynı parayı vermeni beklemeleri?
Ben de özelde aynı meslek grubundayım. Yanlış anlamayın ama biz asla büro görevlisi, sekreter bunlara bir şey aldırmayız. Ha bana da almalarını istemem. Yazık değil mi biri alıyor 2 bin biri 10 bin. 200tl herkes için aynı değerde mi sanki. Terbiyesizler ya asla ağlama dik dur.

geçen sene de bi arkadaşın cocuğu oldu o zaan birim 18 kişiydi 80 lira mı ne vermiştik ama bu kadar kötü durumda değildik. simdi yok iste anlamadıkları o

ne düşünceli insanlarsınız gerçekten Allah sizden razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…