- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
istedikleri kıyafet kalmadı diye 3 gün depresyona giriyorlar. bi de bilseler istediğini alamamak çocuğuna yedirememek ne demek..Belli ki siz bir sınavdan gecıyorsunuz suan maddi olarak. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda feraha cıkın ınsallah
Dua edelim de Rabbım yoktan anlamayan, hergun yemekte bıskuvı yiyene agzının tadını bilmiyorsun diyen parasızlıktan bunu yaptıgını dusunemeyen insanları bu maddi sıkıntı sınavına tabi tutmasın. Cunku gecebıleceklerını sanmıyorum, akıl saglıklarını yıtırırler.
haftasonu oğlum balık istedi yarım kilo hamsi alayım dedim kalmamış balıkçıda. büyük balık gösterdi kilosu en kötü 50 liradan başlıyor. oğlumda ağladı 4buçuk yaşında yani o da. ben istiyorum diye. dedim ki çocuk için bi balığın yarısını alsam büyük çünkü hepsi amacım 10 15 lira flan tutsun adam kafasını salladı ya sabır dedi bende teşekkür edip çıktım bime gittim ne yapsam oğlumu kandırsam diye ama içim kan ağladı. şans ya bimde 15 liralık yarm kilo dondurulmuş balık varmış. oğlum bi sevindi bende tabi. aldım yaptım bi yediki sormayın ..
uzun yazdım ama bu dediğiniz gibi benim sınavım ama hepimiz de bu hayata bi sınava geldik.. herkes bunu hatırlasa ah..