Bebek hediyesi ..

sinirimden orda beni utandırmlaraından ağladım açıkçası

insanların maddi güçleri utanmalarını gerektirecek bir durum değil. hele ki giydiğiniz kıyafetler hiç değil. onlar nerenin prens - prensesi ki sizi küçük görebiliyorlar? boş verin şu boş beleş insanları kafanıza takmayın.
arkadaşınıza gidince bende diğer gruba katılmak isterdim kusura bakma diye bir açıklama yapmak isterseniz yaparsınız istemezseniz ona da hiç gerek yok.
onlar para toplar altın götürülür onların çocuğu olunca altın getirilir. siz kıyafet götürürsünüz çocuğunuza kıyafet gelir nedir yani bu diretmeleri?

Anladım. Zor bir durum.
Kurulu düzeni -ne kadar zor şartlar içeriyor olsa da- bozmak, yeniden başlamak ayrıca zor; söylemesi kolay elbet.
Siz yine de devletin kreş yardımı şartlarını, ilçelerdeki iş imkanlarını da araştırın, bir yol daha varsa değerlendirirsiniz.
Allah kolaylık versin.

işte bu şekilde düşünseler sorunumuz kalmayacak ama bu şekilde düşünmediklerinden sorun oluyor maaesef

asla bişe istemiyorum ben onlardan zaten.. böyle ezerek zaten hiç bişelerini istemem. aslında patladım oan hayır dedikçe beni sıkıştırıp uzatmaları beni mahvettii..
Gerçekten tavrınızı koyun, mesafeli davranın. Katılmak istemiyorum ben hediyemi ayrı almak istiyorum diyin bitirin. Hediyenizi götürdüğünüz arkadaşa da ben hediyeyi ayrı almak istedim diye belirtin. Kendinizi üzmenize değmez. Sallamayın. Zira siz umursadıkça insanlar kendilerini daha önemli sanıyorlar.

ya her gün dışardan yemek yiyorlar en kötü 25 30 veriyorlar ben geçiştiriyorum hep ya bi bisküvi ya ekmek arası zeytin vs. bana gülüyorlar ağzımın tadını bilmiyormuşum..
Önce üzülmüştüm ama sizin bu yazdıklarınızı ve burda verdiğiniz cevaplari okudukça nedense size inancım gitti..Ne yaniii orda çalışan mühendislerin hepsi mi kötü hepsimi böle aşşalık tip... sizi neden sürekli eziklemeye çalışıyor bi türlü anlamadim ..bi tane hadi iki tane böle tip olsun biride çıkıp siz napiyosunuz demiyo mu yaniii

kreş yardımına başvurdum yedeklerde 30 binlerdeydi galiba sıram yani imkansız sanırım bana çıkması..

bende ek iş bakıyorum evde oğlumla yapacbileceğim şekilde bakalm bulucam inşallah

ya arkadaşım zaten ona ne alsam asla takılmaz o içlerinde ayrı.. ama bunu anlatamadım insanlara. . çok yetersizim çok.

Asgari ucretle çalışmıyor mu bu isyerindeki diger arkadaslar.Nasil olurda bir anda cikarip hepsi 200 tl vermeye razi olurlar ki.Bence iclerinde gönülsüz veren hayli insan vardir. Insanlari neden zorlarlar anlamiyorum.

bu çocuğu olan arkadaşım tekniker. bahsettiklerim mühendis bir de patron var.

tekniker olan yani iyi dediğim kişi gerçekten çok iyi. o da yokluk görmüş. beni anlıyor. almasamda takmasamda umursamaz.

inanmamak sizin takdiriniz ben içimde yaşadıklarımı bilirim.. neden insnlara olan üzüntümü sinirimi anlatayım hiç kimsenn tanımadığı bir platformda.

kendimi anlatacak kimsem yok. eşim deseniz zaten bu durumlardan ötürü bitik. bi de işyerinde olanları anlatsam iyice kafayı yer.

bana inanmayabilirsiniz ama emin olun söylediğim tek bir yalan yok aksine anlattığım az şey var.

ha bu arada hepsi birbirinin arkadaşı hep eleman lazım oldukça birbirinin arkadaşlarını aldırmışlar , eee ne demişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim..

Aglamayin bi daha lutfen guclu durun, heceleyerek is-te-mi-yor-um deyin, size uymak ISTEMIYORUM diye bagirin hatta. Musit degilim dedikten sonra israr neden? Ne garip insanlar var ya

İş arkadaşlarınız ne kadar acınası halde. Siz maddi sıkıntıları gün gelir atlatırsınız ama onlar insanlıklarını nasıl düzeltecekler bilemedim. Bu nasıl bir halden anlamazlık, nasıl bir düşünememezlik, vicdansızlık. Biraz empati kurmak bu kadar mı zor? Bir de mühendis olmuşlar. Her şeye "eğitim, eğitim" diyenler görsün, eğitimle insanlık oluyor mu? Ben sizi takdir ettim. Onlara uyum sağlamak adına çocuğunuzun rızkından kısmamışsınız. Çok değerli bir annesi var o çocuğun. Allah sizi birbirinize bağışlasın, tez zamanda refaha erin umarım. Rahata erince bugünleri unutmayın ama.

Ne il yapıyorsunuz bilmiyorum ama iş arkadaşlığı içinde herkes birbirini anlamalı ekonomik olarak. 50 TL verse herkes bi altın alınır.

Asgari ucretle çalışmıyor mu bu isyerindeki diger arkadaslar.Nasil olurda bir anda cikarip hepsi 200 tl vermeye razi olurlar ki.Bence iclerinde gönülsüz veren hayli insan vardir. Insanlari neden zorlarlar anlamiyorum.
yok canım onlar mühendisler 6 7 binlira en kötüsü .. hakları ama bişe diyemem.

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. herşeyin hayırlısı asla unutmam bu günlerimi.

Ayarlanmadan önce fikir sorsaymışlar. Nasıl herkesin cüzdanına bakıp kendi başlarına karar verdiyseler.. 200 tl az bir para değil. Siz onlara katılmadığınızdan kendi ceplerinden daha fazla çıkacak. Hiççç aldırmayın. Insanlar gerçekten insan olmayı denesin ya. Normal olan sizsiniz.

Madem öyle 200 yerine 230 versinler illa altın alacaklarsa. Kimse zorunlu tutulamaz canım ne münasebet. Altına yetmiyorsa para tl olarak verirler olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…