Bebek hediyesi ..

olur mu işyerinde düzenli olarak tatlı pasta söylerler, ne bana sorarlar ne de sana da söyledik al ye derler siparişleri gelir otutrur yerler hepsi. ben kalmadım onların pastalarına tatlılarına tabi ama yaptıklarını anlatmak istedim.

niye ağlıyorsun ki?sinir oldum.yoksa yoktur açıklamada yapmana gerek yok ben kendim alırım/aldım arkadaşlar kusura bakmayın de gitsin.

Ya cidden sunu okuyunca cok sinirlendim.
Sartlarınız maasınız eşit degıl, hıcbır durumda esit degılsınız.
Nasıl para konusunda esıtlık isterler ya???

Ya cidden sunu okuyunca cok sinirlendim.
Sartlarınız maasınız esir degıl, hıcbır durumda esir degılsınız.
Nasıl para konusunda esıtlık isterler ya???
ya her gün dışardan yemek yiyorlar en kötü 25 30 veriyorlar ben geçiştiriyorum hep ya bi bisküvi ya ekmek arası zeytin vs. bana gülüyorlar ağzımın tadını bilmiyormuşum..

ya her gün dışardan yemek yiyorlar en kötü 25 30 veriyorlar ben geçiştiriyorum hep ya bi bisküvi ya ekmek arası zeytin vs. bana gülüyorlar ağzımın tadını bilmiyormuşum..
Saka ya.
İnsanların her gun saatlerce birlikte calıstıkları gorduklerı insana bu sekilde duyarsız davranmalarına en cok onların adına uzuldum.

Fikir olarak biz böyle yapıyoruz, katılır mısın diye sorabilirler ama bu dayatma tavrı hiç hoş değil. Kaldı ki 200 lira bu devirde iş arkadaşı bebeği hediyesi için çok yüksek bir tutar. Siz kendinizi üzmeyin, terbiyesizlik ve düşüncesizlik yapanlar onlar.

Sizin katilip katilmamaniz sorun degil siz katilmayinca onlarin koyacagi miktar artacak dertleri bu
200 lira az para mi ya nasi mecbur tutabilirler ki
Yoksa yok yani borc al ne demek
Parayi cikarip vermek kolay belli ki 200 lira eksik gecinemicek durumdasiniz iste ne kadar insanliktan nasibini almamislar

teşekkür ederim

20 değil 30 değil ben kimden 200 lira borç alayım dimi ama

malesef öyle.. gözlerinin önünde neler çekiyorum ama işte.. öyle..
Belli ki siz bir sınavdan gecıyorsunuz suan maddi olarak. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda feraha cıkın ınsallah

Dua edelim de Rabbım yoktan anlamayan, hergun yemekte bıskuvı yiyene agzının tadını bilmiyorsun diyen parasızlıktan bunu yaptıgını dusunemeyen insanları bu maddi sıkıntı sınavına tabi tutmasın. Cunku gecebıleceklerını sanmıyorum, akıl saglıklarını yıtırırler.

Bu ucrete heryerde calısırsınız bence, baska ıs bakın . Sıze daha yakın kısılerle calısmıs olursunuz

Onların derdi sizin vermeyeceğiniz 200 TL'yi kendi aralarında toplamak zorunda kalmaları.

Maaşlarınız da biribirinden bu kadar farklı iken, sizin az çok ne yaşadığınızı görmelerine rağmen bu kadar duyarsız, bencil düşünmeleri çok sinir bozucu.

Ama sizde biraz daha güçlü olmalısınız. Size bu kadar ısrar etme cesaretini de sizden alıyorlar aslında.

Terbiyesizler, okumuş ama insan olamamışlar.

Son düzenleme:
O zaman bu arkadaş dediğiniz tipler tam beyinsizmiş ne diyeyim başka bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…