Bebek hediyesi ..

valla tek hatanız ağlamanız. bundan sonra daha çok üzerinize gelecekler bu sebeple. çünkü bu tip insanlar tiynetleri gereği üzüldüğünü belli edenle, ağlayanla daha çok uğraşırlar.
bu konuda ne yapın edin kendinizi geliştirmeye bakın. üniversite döneminde böyleydim ben, okulda birkaç zorluk yaşadım. kendimi zorlaya zorlaya kimsenin yanında gözlerimi bile doldurmamayı öğrendim.
ayrıca taktığınızı belli etmeyip direkt olarak kendi durumunuzu kendiniz ti'ye almalısınız. ne kadar çok ciddi açıklama moduna girerseniz o kadar üstelerler.
dün hırka, bugün bebek hediyesi, yarın başka birşey.
kendinizle ve durumlar dalga geçip güleceksiniz.
1-2 derken odakları siz olmayacaksınız artık.
ne kadar ciddiye alır bi de üzerine benim durumum kötü diye anlatmaya çalışırsanız o kadar çok yerden vurmaya deam edecekler ne yazık ki.

Herkes 200 verse 16000 eder . Her yıl doğurursun

Benim bir zamanlar çalıştığım bir yerde bir kız kendine göre kim kafasına uyuyorsa onun doğum gününü kutlamak için para toplamaya çalışıyordu kendi veriyormuydu bilmiyorum . Benim doğum günüm için böyle bir aktivite yapılmamıştı hiç ve ben zaten kimseye söylemiyordum. Zaten insanın en yakınında ki kişi bilse o yetiyor insana . Ben konuya açıklık getirdim. Ben para katmak istemiyorum kendim için de böyle bir isteğim yok benden bunkonuda istekte bulunmayın ben kendime yakın hissettiğim kişinin özel olarak kutlamasını yaparım dedim ve kurtuldum . Bu parayı toplayan tiplerinde kendinin verdiğini sanmıyorum ve bizimkisi ayrımcılık yapıyordu . 40 kişilik bi ekipti

ya her gün dışardan yemek yiyorlar en kötü 25 30 veriyorlar ben geçiştiriyorum hep ya bi bisküvi ya ekmek arası zeytin vs. bana gülüyorlar ağzımın tadını bilmiyormuşum..
Su mesajlar var ya beni mahvetti hungur hungur agliyorum sinirlerim bozuldu
Bu kadar gun gormemis bu kadar okuz bu kadar insanliktan nasibini almamis kisilerin var oldugunu biliyordum ama hepsinin bi is yerine toplanip sizin basiniza cökmelerine inanamiyorum
Baskasi icin edilen dua daha kiymetli olurmus ya dua ediyorum size bi an once bitsin butun sikintiniz gecsin bu gunleri gulumseyerek hatirlayin insallah

herkese yapılan birşeymiş.
sizede yapıldı mı?
genelde boyle şeylere katılanlara hedıye alınır ve verılır.sıra başkasına geldiğinde istenir.

İlginç bir bebek hediyesi arayışında olan birinin konusu zannederek girdim konuya ama sayfa sayfa okudukça üzüldüm, kötü oldum.

Bu konuyu, o halden anlamaz aklı gönlü kıt insanımsıları boşverin de, bu sıkıntıdan sıyrılmak için nasıl planlar yaptığınızı merak ettim; büyük bir şehirde mi yaşıyorsunuz? İstanbul, Ankara gibi şehirlerde ister istemez geçim daha zor oluyor; daha küçük, sakin il veya ilçelerde bir iş, bir hayat planına başlasanız? Asgari ücret, her yerde asgari ücret; karı koca asgari ücretle küçük bir ilçede, daha çabuk toparlarsınız.

yazdıklarınız doğru sorun bende evet ezik psikolojisinden çıkamıyorum hep ellerine koz veriyorum..

ne güzel sizi anlayışla karşılamışlar.

sizi üzdüysem özür diliyorum.. çok iyisiniz.. amin..

sizi üzdüysem özür diliyorum.. çok iyisiniz.. amin..
O kadar naifsiniz ki ben haksizliga hic gelemiyorum boyle okudum ve o insanlara bi sey diyemedim elimden bi sey gelmedi ya sinirimden catliyorum
Devir kotu kalplilerin devri oldu insan hazmedemiyor ya

ankaradayım çocuğa birinin bakması gerektiği için eşimin annesinin olduğu yerden çıkmam imkansız. kendi ailemle aramız iyi değil asla yüzüme bakmazla bu konuda.

faiz ödemekten borçtan kurtulamaz olduk sadece.. çözüm arıyoruz ek iş minimumdan bile az harcama ama daha bi süre böyle gidecek maalesef..

bana yapılmadı çünkü oğlum 3 yaşına geliyordu ben işe girdiğimde

o zaman hiiç üzülme.kımsenın haddı değil adı üstünde hediye mecbur değilsin.
zamanında ben bırı için altın kolyeye gırdım 50 tl 5 sene öncesı.ıyı para yanı. şimdi içim gıdıyor.nıye verdım dıye.ne slm ne sabah.başkasından slm gonderıyor bırebır konuşma ımkanı varken.

Yani topluca bir şey yapıldığında katılmamak olmaz ama siz durumum müsait değil imkanım yok diyorsunuz kaldı ki bahanesiz de katılmayabilirsiniz kime ne?. Saygı duyulması gerekli. Siz evlenince ya da çocuğunuz olunca size takmazlar olur biter (O zaman da lütfen herkese taktılar bana takmadılar dışlıyorlar diye konu açmayın olması gereken bu). Siz neden ağlıyorsunuz ben onu anlamadım. Katılmıyorum ben diyin geçin, münakaşaya girmeyin. Ayrıca 10 kişi katılırsa kişi bası 180, 9 olursa 200₺ düşüyor. Yani siz olmadığınızda zaten 200 toplanacak. Böyle takmanıza, insanların fikirlerini tavırlarını bu kadar önemsemenize gerek
yok bence.

asla bişe istemiyorum ben onlardan zaten.. böyle ezerek zaten hiç bişelerini istemem. aslında patladım oan hayır dedikçe beni sıkıştırıp uzatmaları beni mahvettii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…