Bebek hediyesi ..

200 tl iyi para yani herkesin tak diye hediye için verebileceği bir para değil herkes nasıl kabul etmiş anlamadım yani abartarak mı anlatıyorsunuz anlamadım hani kalabalık olsanız tamam ama az kişi bir de yani ayrıca neden cumhuriyet yarım olsun çeyrek olsun.hiç.rastlamadım bu kadarına. Bana altın tuğra kolye alınmıştı en pahalı hediye de bana yapılmıştı o da liste vermişlerdi kim ne verdi diye 1500 gibi bi para toplanmış.ki biz kalabalığız bi yüksekokulun personelleri yani az da veren var çok da ama en çok veren 150 vermiş ki o da müdür yani. Çok saçma

Siz niye agliyorsunuz ki? Hakli olan sizsiniz kaldi ki durumum yok gibi bir aciklama dahi yapmaniza gerek yok. Boyle bir sey zorunlu tutulamaz cunku. Size sormadan bu karari aldilarsa dahil olmak zorunda zaten degilsiniz.

Böyle asalakları kafana takıp ağlaman çocukluk göstergesi. Sizi ilgilendiren durum yok ister alırım ister almam ister veririm ister vermem diyip dik durmanız lazımdı. Sizde aşağılık psikolojisi var. Kendinizi boş yere üzüyor sunuz...

Aglamana hiç gerek yok sonuna
Kadar sen haklısın çünkü 200 TL az mı? Alırsın 20-40 TL arası bir takım tamam oldu bitti ne bu sürü psikolejisi, kararının arkasında dur aglama

Benim başıma da şöyle bı olay gelmişti, iş yerinde birisi için para toplanacaktı. Konuyu net hatirlamiyorum kimdi evlilikmiydi cocukmu doğmuştu.
Reklam bölümünden bı arkadaş geldi elinde kağıt herkesin verdiği parayı yazmış.
Bu durumu görünce iyice kıl oldum.
Çantamdan 5 TL çıkardım.
Şimdi o kağıda x 5 TL verdi yaz ve hediye vereceğin kişiye o kağıdıda ver dedim.
Ay bana dedi ki aaa 5 TL mı olur? Hadi ver para dedi. Valla bu kadar vermek istiyorum. Hafta sonu eğlenmeye gidicem paramı oraya ayırdım. Beğenmiyorsan 5 TL mı de ver dedim.
Kimse kimseyi zorlayamaz.
İster veririm, ister vermem. İster param olur, ister param olmaz. Ne çiğ insanlar var...

siz ne diye millete açıklama yapıyorsunuz üstelik küçük emrah gibi agliyorsunuz bakmayınız bende kızıyorum ama gucsuz görmek istemediğim için kızları hele ki böyle durumlar yüzünden.Insanlara ben almayacağım neden diye sorarlarsa öyle işte benim başka bi planım var bitti.Yok param az yok bilmem ne , ne gerek var ayol sıktır edin.Caninizi sıkmayın ne düşünürlerse dusunsunler insanların gözü önünde ağlamayin bu sizi maalesef ki öyle iğrenç bi dünyada yaşıyoruz ki gucsuzlestiriyor.Ki hırka yüzünden olay yaşadım diyonuz ben olsa ağızlarını sıçardım onların azcik dişli olun ya

ikna olmak zorunda kaldılar artık. dün hediyesini verdiler akşam. ben ayrı bi takım alicam. bu sorunda çözüldü gitti yani ama kirginliklarla tabi...

çok teşekkür ederim herkese
okuyup uzulenler çok oldu hepsini güzel yüreğinden öpüyorum

Mune Mune senden ricam bu konuyu yoruma kapatabilir misin konuyu okudukça çok uzulenler oldu..
bende aynı şekilde okudukça içim daralıyor..

mumkumse yani..

herkese teşekkür ederim ❤

200 tl gayatte yüklü bir miktar hediye için.
Siz durumunuzu izah etmişsiniz, tavırlarıyla çocukluk yapan onlar
ama keşke ağlamasaydınız
Bende sulugöz biriyimdir, ilk başlarda epey ağlıyordum işyerinde,toyluk tecrübesizliklik ne derseniz deyin. Ama keşke ağlamasaymışım,insanlara laf vermeseymişim.
Şimdide ağlayacak gibi oluyorum bazen ama toplum içinde ağlamıyorum artık, gidip derin nefes alıyorum, yüzümü yıkıyorum biraz ortamdan uzaklaşıp tekrar geliyorum
Sizin içinde tez zamanda daha düzgün ortamı olan bir iş diliyorum

Patrondami 200 tl veriyor acaba merak ettim topu patrona atabilirsiniz
Katilmak zorunda degilsiniz gun geliyor 10 liraya mecbur kaliyoruz
Cok almak istiyorlarsa 25 tlcik fazla versinler cnm
Ben yokum diyin sert bir sekilde cikin isin icinden

ikna olmak zorunda kaldılar artık. dün hediyesini verdiler akşam. ben ayrı bi takım alicam. bu sorunda çözüldü gitti yani ama kirginliklarla tabi...

çok teşekkür ederim herkese
okuyup uzulenler çok oldu hepsini güzel yüreğinden öpüyorum

Mune Mune senden ricam bu konuyu yoruma kapatabilir misin konuyu okudukça çok uzulenler oldu..
bende aynı şekilde okudukça içim daralıyor..

mumkumse yani..

herkese teşekkür ederim ❤

Hayatta her konuda dik durun.
Kimseye hiçbir şey için detay vermek zorunda değilsiniz..
Başkalarına normal gelen değil, sizin kendi normallerinizi benimseyin.
Ve bir taraftan daha iyi bir iş bakın. :KK66:

Mune Mune konu kapatılacakmış..

Sinir oldum bende. Bizim işyerinde arkadaşın evine gidecez hediye alalım diye eski olan kız tutturdu kabul ettik mecburen 80 lira verdik hepimiz. Neyse oda bize yapar dedik. Zaman sonra o kızın arkadaşı bizimde arkadaşımız ama o çok samimi oğlunun doğarken yapılan sünnetinin düğününü yaptı 5 yaşında iken. 100 er lira verip kart yapalım dedi ben tek yapacağım düğün yapacağım durumum yok dedim. Aaa o bizim arkadaşımız 100 den az olmaz dedi. Ki ben o kıza hiç Bişey yapamadım. Ailem bile yardım etmedi tek başıma düğün yaptım. Onlarda bana yapmadı hiçte takılmadım. Hatta evine hediye aldığımız arkadaşımız Bile.benim yerimede siz verin çok istiyorsanız diyin

kekse en bastan kendinizi bu kadar ezdireceginize yok borc al falan laflarini söylettireceginize hele siz benim ödenmeyen maaslarimi verin bi deseydiniz de hepsinin agzi kapansaydi

Patrondami 200 tl veriyor acaba merak ettim topu patrona atabilirsiniz
Katilmak zorunda degilsiniz gun geliyor 10 liraya mecbur kaliyoruz
Cok almak istiyorlarsa 25 tlcik fazla versinler cnm
Ben yokum diyin sert bir sekilde cikin isin icinden
patron hala vermemiş o genelde 500 lira veriyor.

personel arasında topladığını verdi patron ayrı verecek yani

Sizin iş yerinizdekiler de bi garip cidden. Hem cumhuriyet altını almak nedir ya bunlar bizimlr aynı ülkede yaşamıyorlar herhalde

Merhaba durumunuza çok üzüldüm. Konularımızı hep sessiz takip ettim. Bu patron değil miydi sizin içerdeki birikmişinizi vermeyen. Hâlâ vermediyse isteyin bence.
canım o kdar saçma durumda ki maaş yemek kartı ödemeleri vs. zaten sürekli istiyorum ben durumumu izah ederek. parça parça harçlık gibi alıyorum desem yeridir ama alacağım çok tabi..

hallolacak herşey inanıyorum teşekkür ederim yorumunuz için

Siz var ya, karı koca el ele verin, yeni ülke, devlet kurarsınız alimallah!
Maşallah size, herkesten tokat yiyip hala canla başla işinizde gücünüzde, düzlüğe çıkma derdindesiniz ya.
Yüreğim kocaman bir ‘ha gayret, her okyanusun bir ıssız kıyısı var’ diyor size.
Allah huzurunuzu bozmasın, bolca sağlık versin, zaten gerisini halledersiniz.

Bana hiç devlet kurarlar gibi gelmedi, herkesten tokat yedikleri için bu durumda degiller, baya hesapsizlik var işin içinde.

Evlenmelerini aileler istemiyor yani adamin ailesi de istemiyor ama onlarin evine yerleşiyorlar? Bu durumun sonucunu bilmek icin yaşamak gerekmiyordu. Ev kuramiyorsan evlenmemelisin zaten kaçmiyor.

Hadi maddi durum yok evlendin dugun borcu neden var??? Altinda arabasi, evi hazir olan insanlarin bile bazilari nikah kiydi gecti cevremde. Dugun+1 yine gereksiz borç
O kadar ucuz ve eski arabanin masraf cikarmadan tikir calisma olasiligi neredeyse yok bunu herkes bilir. Araba +1 yine gereksiz borc

Kaynanasi altinlari almis vermemis? Kaynananin altin kaciracagini dusunup dugun yerinde organizatorlerle iş birligi yapip altinlari kaynanadan kaçiran tanidigim da var 🤣🤣
Bir insan uzerine takilmis takilara nasil sahip cikamiyor alamiyor?

Konu sahibi ve eşinin bu noktaya gelmelerine sebep biraz da kendi kafalari ve bunu çekiyorlar şimdi Allah kolaylik versin yine de birbirlerine bagli olmalari iyi birsey şu durumda herkes yapamaz ama konu sahibinin de ailesine donme secenegi zaten az, şu durumda destek cikmayan aile cocuguyla gelse kabul etmez.

Back
X