eltim cuma günü ikinciyi doğuracak.ne güzel bende artık hamileydim.ama 22 kasıma kaybettim.offff nasıl gidecem ben şimdi oraya nasıl ayakat durcamsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Üzüldüm cnm meleğini kaybetmene
Hiç olmaması çok acı varlığını bildikten sonra kaybetmek ondan daha acıdır sanırım...
Allah sana ve eşine sabır versin cnm...
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kavuşursun meleğine:ecrin_bebek:
Merhaba kızlar,
Malesef benim bu aşılamamda tutmadı adet oldum senağlamasenağlama
sağol canım.ben ekim ayında aşılama olmuştum.tutmadı çatlamayan yumurtan var dinlen dedi.kasımda doğal hamile kaldım.ama yine kısmet değilşmiş.allah sanada sabır versin.umarım tez zamanda kavuşuruz bebişlere
canım üzüldüm keşke mutlu haberi buraya yazsaydın ama kısmet olmayınca olmuyo işte :teselli:
ben bekarım birde çok da küçüğüm ama bu yaşda aklımdan çıkmıyor bebek evlendiğimde beni bekleyen dertlerin kokusunu alıyorum sanki............
kızlar benımde aşılmam tutmadı sabah kırmızılar geldı okadar çok agladımkı anlatamam rabbım en kısa zamanda guldursun yuzumuzu elalı canım ne yapalım artık umutlarımız bır dahakı sefere canım
kızlar benımde aşılmam tutmadı sabah kırmızılar geldı okadar çok agladımkı anlatamam rabbım en kısa zamanda guldursun yuzumuzu elalı canım ne yapalım artık umutlarımız bır dahakı sefere canım
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım........ben 14 aylık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyorum ama olmuyo...:çok üzgünüm::şu an klomen le yumurta takibim yapıldı ve pregnly iğnesi yaptı doktorum ama bu ay yine sonuç negatif sanırım...haşimato hastası olduğum için dün doktorum tsh değerime baktı yüksek çıktı ve kanda gebelik testi yaptı sonuç 0.5 ama adet günüme 8 gün var sizce sonuç doğru mudur......artık o negatifleri görmekten çok yoruldum çünkü.......dualarda buluşmak ümidiyle
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım........ben 14 aylık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyorum ama olmuyo...:çok üzgünüm::şu an klomen le yumurta takibim yapıldı ve pregnly iğnesi yaptı doktorum ama bu ay yine sonuç negatif sanırım...haşimato hastası olduğum için dün doktorum tsh değerime baktı yüksek çıktı ve kanda gebelik testi yaptı sonuç 0.5 ama adet günüme 8 gün var sizce sonuç doğru mudur......artık o negatifleri görmekten çok yoruldum çünkü.......dualarda buluşmak ümidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?