Bebek Hiç Aklımdan Çıkmıyo Diyenler Buraya

eltim cuma günü ikinciyi doğuracak.ne güzel bende artık hamileydim.ama 22 kasıma kaybettim.offff nasıl gidecem ben şimdi oraya nasıl ayakat durcamsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Üzüldüm cnm meleğini kaybetmene
Hiç olmaması çok acı varlığını bildikten sonra kaybetmek ondan daha acıdır sanırım...
Allah sana ve eşine sabır versin cnm...
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kavuşursun meleğine:ecrin_bebek:

sağol canım.ben ekim ayında aşılama olmuştum.tutmadı çatlamayan yumurtan var dinlen dedi.kasımda doğal hamile kaldım.ama yine kısmet değilşmiş.allah sanada sabır versin.umarım tez zamanda kavuşuruz bebişlere

canım üzüldüm keşke mutlu haberi buraya yazsaydın ama kısmet olmayınca olmuyo işte :teselli:

Kızlar çok sağolun...
İnşallah birgün hepimiz meleklerimize kavuşacağız tüm kalbimle inanıyorum buna...
Allah hepimize güç, kuvvet, sabır versin. İnşallah sırayla burda hamiş haberlerimizi paylaşabiliriz.

kızlar bende bu ay tedavi gördüm bebek için şimdi adetimi bekliyorum inşallah hepimiz hamile kalırız da mutlu haberleri paylaşırız hep beraber.

kızlar benımde aşılmam tutmadı sabah kırmızılar geldı okadar çok agladımkı anlatamam rabbım en kısa zamanda guldursun yuzumuzu elalı canım ne yapalım artık umutlarımız bır dahakı sefere canım

canım üzüldum rabbım inş kısa zmanda versın.............aratmasın.................üzme kendını çok zordur ama dırençlı ol.bebişin bı yerlerde beklıyo senı zamanı gelınce gelecek inannnnn

Canım malesefki öle inşallah bir sonraki denemelerimizde kavuşuruz yavrularımıza...
Sen ne yapacaksın şimdi yeni bi aşılama daha mı? yoksa tüp bebek falan mı?

çok üzüldüm canım rabbim çok aratmasın inşşşşşşşşşşşşşşş

herkese merhaba üzülmeyın inş tutacak inş yenı yıl hepımıze guzel haberler getırecek........kalın sağlıcakla bu imtıhan zor ama inş sonu tatlı olacak..........dua ile kızlar........

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım........ben 14 aylık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyorum ama olmuyo...:çok üzgünüm::şu an klomen le yumurta takibim yapıldı ve pregnly iğnesi yaptı doktorum ama bu ay yine sonuç negatif sanırım...haşimato hastası olduğum için dün doktorum tsh değerime baktı yüksek çıktı ve kanda gebelik testi yaptı sonuç 0.5 ama adet günüme 8 gün var sizce sonuç doğru mudur......artık o negatifleri görmekten çok yoruldum çünkü.......dualarda buluşmak ümidiyle

merhaba arkadaşlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşanlardanım
pkos hastasıyım 4 yıllık evliyiz iki igne denememiz oldu ama sonuç negatif kesinlikle umutlu olmalıyız kafadan hiçbişekilde atılmıyor devamlı aklımızda bebeişlerimiz
er yada geç bizimle olacak hiçbirimiz umudumuzu yitirmeyelim :Saruboceq:

canım daha yeni evli sayılırsın sıkma canını zamanı gelince sende yaşarsın inş
rabbim yardımcın olsun

teşekkür ederim fake love,insanın halinden anlayan birilerinin olması çok güzel........ama ilk günden beri istememize rağmen olmayınca ister istemez insan yıpranıyor.ama şu an hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden...dilerim rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder..........:çok üzgünüm:

yine umudum başka aylara kaldı.................bugün hasta oldum.:çok üzgünüm:allahım sen hayırlısını ver hepimize........artık sağlığım için hiç bişeyi kafama takmama kararı aldım....inşallah başarırım...........................................kaydirigubbakcemile2

canım inş kavuşursun bebişine...........bence erken test için adete bır ıkıgun kala yaptır istersen inş çıkar..........çok zor tabı rabbım inş kısa zamanda tum isteyenler nasıp ets canım ..........

bende 3 yıllık evliyim 6 aydır bebiş istiyoruz olmuyo yarın adetimim 3. günü ve hormon tahlilleri vercem çok üzülüyorum ne zaman olacak.ben 29 yaşındayım daha fazla beklemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…