- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 63
- 40
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirisi
-
Ah canım sen çokk doğru söylüyorsunda alışveriş yaparken ya pembe görüyorsun ya mavi. Ara secenekler yok denecek kadar az.Kıza pembe, erkeğe mavi almayın lütfen demek için geldim. Renklerin cinsiyeti olmaz çünkü. Hayırlısı ile kucağınıza alın.
En iddialısı bu oldu sanırımKurutma makinesi.
Çok ciddiyim imkan varsa eğer, kurutma makinesi doğum öncesi alışveriş listesine girmeli, keşke doğar doğmaz alsaymışım büyük rahatlık.
Olabilir evetEn iddialısı bu oldu sanırım
Telsiz kamera alıştimda kurutma makinası şuan favorilerim arasinda ilk 3 e girdiOlabilir evetama çok büyük rahatlık, tereddüt eden herkese çok tavsiye ediyorum, hele çocuk varsa imkan da varsa düşünülmemeli bile
Büyük kolaylık gerçekten.kızım doğduktan sonra daha iyi anladım kıymetini makinemin.Kurutma makinesi.
Çok ciddiyim imkan varsa eğer, kurutma makinesi doğum öncesi alışveriş listesine girmeli, keşke doğar doğmaz alsaymışım büyük rahatlık.
Evet kesinlikle öneririm hatta telsiz yerine kamera öneririm. Çocuk bazen uykusunda bağırıyor ağlıyor ama uyumaya devam ediyor. O zamanlarda ses duyunca odasında uyanıyor. Kamerada gözü açık mı kapalı mı gördüğün için yanına gitmeden sorun çözülüyor. Çok marka var ve çoğu çok pahalı. Bebevo almıştık biz ve çok memnunum. Ama ev büyükse çekmeyebilir, mesafeye dikkat edin.Alisveris listesi icin su bebek kameralarndan oneriyormusunz kullanan varmi
Uzulmeyin ben de bi zamanlar sizin gibiydim canim cok yanardi cok tedavi gordum. Ruyamda hep bebek gorur sabah kalktigimda aglardim. Umidimi yitirip tedaviyi biraktiktan sonra rabbim dunyalar guzeli bi kiz evlat nasip etti bana. Sizde dua edin insaallah rabbim size de nasip eder yetrki umidiniz yitirmeyin. Msjinizi gorunce yazmak istedim hakkinizi helal edinanne olamayan bir insanim Rabbim henuz nasip etmedi. bildirim geldigi zaman üzüldüm ve incindim. size saglikli dogum dilerim. Allah hayirli evlat nasip etsin.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ne hakkı.. inanıyorum Rabbim bana da evlat nasip edecek.Uzulmeyin ben de bi zamanlar sizin gibiydim canim cok yanardi cok tedavi gordum. Ruyamda hep bebek gorur sabah kalktigimda aglardim. Umidimi yitirip tedaviyi biraktiktan sonra rabbim dunyalar guzeli bi kiz evlat nasip etti bana. Sizde dua edin insaallah rabbim size de nasip eder yetrki umidiniz yitirmeyin. Msjinizi gorunce yazmak istedim hakkinizi helal edin
Bizim Aralık annelerinden birisi aldı bu model henüz kullanmadı ama görüntüsü kalitesi vs memnun oldugunu söylüyordu bunlarda sallanma özelliği falan varKızlar bu nasıl sizceKiwi Zoody 3 in 1 Bebek Beşiği, Oyun Parkı ve Park Yatak Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kiwi Zoody 3 in 1 Bebek Beşiği, Oyun Parkı ve Park Yatak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Normal park yataklarla bunun arasında kaldım bende araştırma içindeyim genelde diğeri daha çok tercih edilmiş ama bakalım az daha, sağolun yanıtınız içinBizim Aralık annelerinden birisi aldı bu model henüz kullanmadı ama görüntüsü kalitesi vs memnun oldugunu söylüyordu bunlarda sallanma özelliği falan var
Anne yanı olsun istedigin için hem beşik hem park yatak almayı düşünüyorsan eger anne yanı olma özelliği olan park yataklar varNormal park yataklarla bunun arasında kaldım bende araştırma içindeyim genelde diğeri daha çok tercih edilmiş ama bakalım az daha, sağolun yanıtınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?