- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.632
- 108
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirisi
-
anne olamayan bir insanim Rabbim henuz nasip etmedi. bildirim geldigi zaman üzüldüm ve incindim. size saglikli dogum dilerim. Allah hayirli evlat nasip etsin.Kazen konuyu dogru yere açmışımdır umarım bide rica etsem daha çok cevap almam için konuyu bildirim olarak gönderirmisin üyelere
canim kış bebeği olacak sanirim hayırlı olsun şimdiden.4-5 zıbın takımı 4-5 te tulum al tulum çok kullanışlı oluyo 5tane uzun kollu çıt-çıtli badi al evin soguksa kilotlu çorap öneririm ben kullandim soguk olmazsa normal çorap.agzini silmek için pamuklu ağız temizleme mendili 2 adet müslin battaniye ,2adet kalin battaniye,2 adette pamuklu orta kalinljkta battaniye ben bide hazir kundak almıştım çok işime yaradi tavsiye ederim.Selam kızlar bebegim için henüz hiçbir şey almadım sadece el işi bikaç parça bişeyler yaptım o kadar. Neler Almalıyım ve aldıklarımda nelere dikkat etmeliyim mesela kıyafet alırken kaç parça almalıyım bunlarda hangisinden kaç adet olmalı ay aralığı ne olmalı yardımcı olurmusunuz
Rabbim sizede en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsinanne olamayan bir insanim Rabbim henuz nasip etmedi. bildirim geldigi zaman üzüldüm ve incindim. size saglikli dogum dilerim. Allah hayirli evlat nasip etsin.
Iste budurKıza pembe, erkeğe mavi almayın lütfen demek için geldim. Renklerin cinsiyeti olmaz çünkü. Hayırlısı ile kucağınıza alın.
amin. isteyen, hak eden, layik olan herkesle beraber nasip etsin. iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.Rabbim sizede en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin
Allah tez zamanda sana da nasip etsin üzülme ve incinecek bişi değil kianne olamayan bir insanim Rabbim henuz nasip etmedi. bildirim geldigi zaman üzüldüm ve incindim. size saglikli dogum dilerim. Allah hayirli evlat nasip etsin.
Fermuarli kundakimi hic kullanamadimAlmayın almayın dediniz 0-3 ay kıyafetleri 6 ay giydi benimki.
Ve de reflüsü olduğundan 6 ay kustu her gün 5 posta üst baş değiştirdim.
Kendisi 21 aylık ama hala çıtçıtlı bodyleri 9-12 aylık bile oluyor
Aldığıma dua ettiklerim: esnek sling, fermuarlı kundak
5 ay onunla uyudu kış bebeğiydi içine sadece ip askılı body giyiyordu. :)Fermuarli kundakimi hic kullanamadimçoook bayilarak almistim sicaktan kullanilmiyor
sizin icin olmayabilir ama biz anne olamayanlar icin, kafa dagitmak icin kahve icelim dedigin insanin, iki dk evine girdigin komsunun, baska bir sey sormak icin aradigin arkadasin dusuncesizce saatlerce cocugundan bahsetmesi, bezi kakasi, kusmasi.. gercekten ilgileniyor musun.. gercekten senin mama onlugun bebek bezin benim yuregimde bam teline dokunuyor mu dusunmeden.. kafa dagitmak icin girdigin sitede bebek alisverisi konusuna davet edilmen.. incinecek seyler..Allah tez zamanda sana da nasip etsin üzülme ve incinecek bişi değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?