uydurup uydurup yazmış arkadaş ya tutarsa diye ama tutmuşta valla.ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde hoppppp yakalanır bunu unutmuş..
Hanımlar yanılmıyorsam üyeliği silinen kişiler bu isim altında toplanıyor.
Mesajlar birleştiriliyor yerimseniben
canım yakalanmış ama maaşallah baksana üç yıl götürmüş işi böyle
ama bütün bilgiler aynı canım dikkat edersen puanlar gönderdiği mesajl sayısı filan heralde bunlar herkesinki farklıdır ama inşallah yanılıyozdur diyim bu kadarını aklım almadı çünkü:uhm:
Yok canım içi o kişi benim ark. listemde eski nickini biliyorum onun bildiğin üye bana mesaj falan atmıştıııııııakannehirakannehir
evet ya meslek nick hepsi aynı:uhm:fisfisfis
benim arkadaş listemde kayıtlı sanmam üyelikleri silinip aynı başlık altında toplandığını..
kızlar ben eminim...
çünkü daha önce biz bunu farkettik ve çözdük...
doğrudur canım.ama kadınlar kulübü nickli üye kim?
Merhaba Hanımlar,
KadınlarKulübü niki hakkında bilgi almak istemişsiniz.
Bu nik bir üyelik değildir,KadınlarKulübü niki üyeliğini tümüyle sildirip sitemizden ayrılmış veya nik değişikliği yapmış üyelerin ortak kullanıcı adıdır.
Üyelik iptali/değişikliği sonrası ortada kalan mesaj ve konular KadınlarKulübü adı altında toplanmıştır.
Bu kullanıcı adını arasıra online görebilirsiniz çünkü Adminlerimiz iptal edilen kullanıcıların konu ve mesajlarını KadınlarKulübü nikine aktarmaktadır.
Arkadaş listenizde de görebilirsiniz,nik değiştiren kişi değişim öncesi arkadaş listenizdeyse değişim sonrası otomatikman listenizde KadınlarKulübü nikiyle gözükür,nik değiştiren arkadaşınız yeni nikiyle tekrar arkadaş listenizde yer almak için davette bulunmalıdır,isterseniz KadınlarKulübü kullanıcı adını arkadaş listenizden çıkarabilirsiniz.
Saygılarımla...
Merhaba Hanımlar,
Bu nik bir üyelik değildir,KadınlarKulübü niki üyeliğini tümüyle sildirip sitemizden ayrılmış veya nik değişikliği yapmış üyelerin ortak kullanıcı adıdır.
Üyelik iptali/değişikliği sonrası ortada kalan mesaj ve konular KadınlarKulübü adı altında toplanmıştır.
Bu kullanıcı adını arasıra online görebilirsiniz çünkü Adminlerimiz iptal edilen kullanıcıların konu ve mesajlarını KadınlarKulübü nikine aktarmaktadır.
Arkadaş listenizde de görebilirsiniz,nik değiştiren kişi değişim öncesi arkadaş listenizdeyse değişim sonrası otomatikman listenizde KadınlarKulübü nikiyle gözükür,nik değiştiren arkadaşınız yeni nikiyle tekrar arkadaş listenizde yer almak için davette bulunmalıdır,isterseniz KadınlarKulübü kullanıcı adını arkadaş listenizden çıkarabilirsiniz.
Saygılarımla...
Merhaba Hanımlar,
Saygılarımla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?