- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
İyide canim hadi ilk cocuhu hadi ikinci cocuguda 20 li yasalarrda dogurdun 3. Cu illaki 30 dan sonraya denk gelecekMerhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Keşke 20li yaşlarımda bebeğim olsaydı. Belki şu an gibi yorgun olmazdım.
Böyle mi devam edecek. Düzelmez mi
Ben de 32 yasindayim. Benim de bebegim kolikti. 3,5 aylikken ciddi anlamda sakinlesti. Simdi 5 aylik ve masallah cok rahat bir cocuk oldu. Cok az kaldi, sadece biraz sabir:)Merhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Canım bu yaşlılık değil lohusalık.geçecek ve bitecek hiç endişelenmeMerhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Aynen bende 33lük ben 3.ye inşallah :)
Canım dikkat et dogum sendromuna girme bukadar kafana takma herseyı bunlar hep gelir gecer bebegine alışma devresindesin tabi oda sana bu güzel günlerin tadını çıkar bebegini bol bol öp kokla birbirinize daha cabuk alışırsınız .Merhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Profil resminiz dikkatimi çekti sonra yazdıklarınıza baktım dördüz bebeğiniz varmış aman AllahımBebek konusu görünce dayanamıyorum yazasim geliyor28 yasindayim
Benim.sikintim yok şükür olmadi da:)) hayret verici olsa da evimi temizleyip pasta börek yapip isime gucume bakiyorum kocamla da kanki degilim:)) 2 ay kuvezde kaldilar simdi 6 aylik oldular kayinvalidemle bakiyoruz
Allah yardımcınız olsun cok guzel dediginiz gibi Allahın bir lutfu maşallah.Allah isteyen herkeze nasib etsin.Bebek konusu görünce dayanamıyorum yazasim geliyor28 yasindayim
Benim.sikintim yok şükür olmadi da:)) hayret verici olsa da evimi temizleyip pasta börek yapip isime gucume bakiyorum kocamla da kanki degilim:)) 2 ay kuvezde kaldilar simdi 6 aylik oldular kayinvalidemle bakiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?