Bebek için çok yaşlıymışım

Pisi yerim seni. Çıtırsın canım sen neyaşlılığı ?

18 de olsan 20de olsan bebişin durumu buysa senin durumun şimdikinden farksız olmazdı.

20'li yaşlarda bence başka şeyler yaşanmalı.
Bence yaşınızla ilgili değil durum, her annenin yaşadığı şeyler.

Yok cnm yaşla ne alakası var.Kolik bebek çok zor çok gerçekten.Benim oğlumda kolik 3. Ayı bitti 4 e girdi biraz hafifledi sayılır ama yine var mesela bugün uyandığından beri huzursuz ağlıyor.Ama alıştım ben sakinim.Bende 35 yaşındayım hiç öyle düşünmeyin.Kolaylıklar diliyorum sağlıkla büyütün bebeğinizi ve sakin olmaya çalışın.Çünki siz stresli olduğunuzda bebişin ağlama krizleride daha zor oluyor.

İyide canim hadi ilk cocuhu hadi ikinci cocuguda 20 li yasalarrda dogurdun 3. Cu illaki 30 dan sonraya denk gelecek

Bebek icin yasli mi.. Ben daha evlenemedim bile.bence sukredin allah size anne olmayi yasatti.estim icin doktora gidin.iyi aksamlar.

Bende hep ikilemde kalırdım erken anne olmak mı geç olmak mı diye ama kesinlikle doğru yaştasınız bence. Psikolojik olarak bir kadın kendi olgunlaşmadan bir bebeği eğitmeye girmemeli. Sadece bunalmışsınız biraz bunu yaşa bağlamayın derim

Yok daha neler pisi :))
38 yasinda ilkini dogurdum.
Iyiki bu yaşlar çünkü daha olgun,bilinçli ve sabirliyim.
20 li yaşlarımda hayatta yapamazdım çünkü cok planim vardı çocuktan önce.
Simdi cogunu yaptım ve 5 aylik kizimla hayatın tadına varıyorum ve yalniz bakıyorum hic yardimcim yok.
Gececek az sabır..

Bunun yasla alakasi yok bende 21 yaşındayım 9 aylik bi oglum var gecen gun sabaha kadar 5 dkda bi uyandi otrdm agladm kac saat sinirimden bagirsan ne anlicak kucuck cocuk tek cocukla ilgilensem bu kadar yorulmam heralfr evin isi yemek camasir utu ee kendime dr bakmam lazm her gun makyajimi yapyrm sacimi banyodan banyoya yapyrm toplyrm tabi sonra aksama kollarim kopuyo aksam uyku saatini 9a aldm 9da uyums oluyo bende dinlenms olyrm ilerki zaman icin tavsite edeblrm smdi daha kucum

Ben de 32 yasindayim. Benim de bebegim kolikti. 3,5 aylikken ciddi anlamda sakinlesti. Simdi 5 aylik ve masallah cok rahat bir cocuk oldu. Cok az kaldi, sadece biraz sabir:)

Canım bu yaşlılık değil lohusalık.geçecek ve bitecek hiç endişelenme

Bebek konusu görünce dayanamıyorum yazasim geliyor 28 yasindayim
Benim.sikintim yok şükür olmadi da:)) hayret verici olsa da evimi temizleyip pasta börek yapip isime gucume bakiyorum kocamla da kanki degilim:)) 2 ay kuvezde kaldilar simdi 6 aylik oldular kayinvalidemle bakiyoruz

Yok öyle birsey. 20 de de zor 30 da da zor bu bebekler. Ben 23 yasimda kucagima aldim seninle ayni seyleri hatta daha agirlarini yasamisimdir, yanimda kimsem yoktu.
Simdi bana kizim bir olgunluk bir sabir verdi ikinci yolda. Nedense bu sefer aglamalarla yipranmam cok diyorum.
O dönemden illa geciyor insan. Ben de ilerde cekemem diyorum hemen yapayim ikinciyi diyordum ama bunun yasla pek alakasi yok gibi hissediyorum. Zor sadece ama geciyor cok sükür

Ben 31 yaşında anne oldum. Kızım 1 yaşında. Hiç pişman değilim erken olsaydı diye hiç düşünmedim. Herşeyin bir zamanı vardır.
Zaten günümüz koşullarda okul, iş hayatı vb derken 30dan önce bebek zor.
Annelik yaşı gitgide ileri gidiyor.

Canım dikkat et dogum sendromuna girme bukadar kafana takma herseyı bunlar hep gelir gecer bebegine alışma devresindesin tabi oda sana bu güzel günlerin tadını çıkar bebegini bol bol öp kokla birbirinize daha cabuk alışırsınız .

27 yaşımdayım 2 çocuğum var,bazen acaba çok mu erken yaptım ondan mı bu kadar sabırsızım diye düşünüyorum Her lohusalığımda oturup ağlamıştım ben ne halt yiyecem diye,sizin durumunuz da geçici içinizi ferah tutun. 32 yaş hele ki bizim zamanımız için çok da genç sayılıyor ki zaten öyle.

Profil resminiz dikkatimi çekti sonra yazdıklarınıza baktım dördüz bebeğiniz varmış aman Allahım MaşaAllah size ne güzel bir defa da 4 çocuk,Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin cidden çok büyük bir lütuf çok şanslısınız benim de hayalim 3-4 tane çocuk darısı başıma diyeyim ozaman

Allah yardımcınız olsun cok guzel dediginiz gibi Allahın bir lutfu maşallah.Allah isteyen herkeze nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…