Merhaba;erkek infertilitesiden her turlu tedaviyi deneyen hamile kalamayan arkadaslarim buyurun derdleselim kzlar.
Merhaba;
Hosgeldiniz.sizin sorununuz nedir?neler yaptiniz tedavi olarak.
hos bulduk canim bizde erkek infertitesi.son olaraq tub bebek yapdim.
Anladim cnm degerlerinimizmi dusuk infertilite derken?
Benim esimin degerleri dusuktu varikoselden dolayi dediler ameliyat oldu.Allah herkesin yardimcisi olsun
slm sevvacığım topiğin hayırlı olsunn inşallah bizimde hayırlısıyla bebişlerimiz olur birgün yaaa böyle çocuğu olmayanların topiğinde değilde hamileler doğuranlar topiğine doğru kayarız inşallah birgünn Rabbim yakarışlarımızı duysun inşallahh
evet benim esde 3 milyon.sen kac yildir evlisin canim esin emaliyatdan sonra duzeldimi.
Canim 2 yillik evliyim duzelme oldu evet ama daha bebek yok beklemedeyiz.sizde varikosel cikmadimi kullandiginiz takviye varmi?
canim bende 2 yilik evliyim.esimde hic sorun ckmiyo yani varikasel yok,harmonlar iyi.ama sperm dusuk sebebsiz yani.
Takviye kullandinimizmi fayda goren cok var. Varikosel olmamasi iyi canim aman olmasin
kızlar ümitsiz olmayın inşallah biraz sabırla istediğiniz her şey olur.
7 haftalık bir düşük ve ardından eşimdeki sperm sayısı ve hızı azlığını öğrendik.
şimdi ise 32+3 haftalık hamileyim. inşallah 2 aydan daha az kaldı, bir oğlumuz olacak.
ismi eymen kadir olacak inşalah.
2 yıllık mücadelemiz ve sabrımız sonunda Allah bize evlat nasip edecek inşallah, çok az kaldı...
merhabalar arkadaşlar bende 5,5 yıllık evliyim 4 tüp bebek denemesinden sonuç alamadık bizde de erkek infertilitesi eşimde sperm sayısı 50 milyon ile 20 milyon arası değişiyor ama hareket sayımız çok düşük %5 ile 10 arası değişiyor morfoloji %1 hiç değişmedi varikosel ameliyatı oldu 4 yıl önce ama hiçbir şey değişmedi sayıda zaman zaman değişiklik oluyor o kadar bizde şu anda beklemedeyiz hem maddi hem manevi yıprandık etmediğim dua yapmadığım kür kalmadı hem eşim için hem kendim için artık yoruldum usandım bıktım yaş 30 ama ben kendimi 70 lik ninelere benzetiyorum hayat beni özellikle evlatsızlık beni mafetti allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun...................((((
erkek infertilitesiden her turlu tedaviyi deneyen hamile kalamayan arkadaslarim buyurun derdleselim kzlar.
Topiğin hayırlı olsun canım.inş topiğin hepimize uğur getirir. ben 4.5 yıllık evliyim 2.5 yıllık yıldır erkek infertiletisi ile mücadele ediyorduk şükür artık yendik varikosel ameliyatı sayesinde. şuan beklemedeyiz inş en yakın zamanda hamile kalmak nasip olur...yaşım 26 ne aşılama ne de tüp deneyimim var ayağım hiç çekmiyor hastane yollarına
SAQOL CANIM.hos geldin.artik diger topikdeki arkadaslarimiz hamis.insallah bizede nasib olur.bizde burdan hamile KALIRIZ INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?