inş canım allah nasip eder de hep birlikte kalırız. çok kişi var infertilite ile mücadele edip hamile kalan inş bizler de bu güzel duyguları tadarız. kullandığınız ilaç ya da kür var mı? son değerlerinizi paylaşır mısın canım
INSALLAH CANIM.kur olarak incir kulaniyorum.son deqER AYNI 3 MILYON.ESIME SEBEBSIZ INFERITITE DIYOR DOKTOR.
3 milyon sayıya mı sebepsiz infertilite diyor alala canım normal değerler 40 milyon olması gerekiyor ama canım sayıya proxeed plus iyi geliyor.bizim ilk testimizde sayımız 40 milyondu doktor değerleri beğenmemişti mesela.
YOK OYLE DEYILDE.yani erkek infertetitesine sebeb olacak hic bi sey bulunamyor.her sey iyi ckyOR bi sperm dusuk Bende anlamiyorum ya.
olur mu tatlım sayınız düşük işte belki de o yüzden hamile kalamıyorsun kaç doktora gittiniz infertilite ile ilgili? Tatlım sayı ne kadar az ise şaşın o kadar az demektir. Hani diğer değerler iyi diyormuş ya doktorunuz nasıl bi doktor o anlamadım ya diyelim ileri hızlınız %25 olsun iyi bi değer yani düşün 3 milyon spermde 750 bin kalıyor geriye normalde 5 milyon ileri hızlı olması gerekirken sen diğer değerleriniz yazarsan daha iyi yardımcı olurum sana.siz bence doktorunuzu mutlaka değişin tatlım.
evet canım bılıyorum az ıste.zaten ılerı hızda 1% falan ckyo.ama yanı varıkosel yok ,harmonlar ıyı,testısde ıyı.ama sperm az ıste.boyle olubda duzelen olurmu ya.
ya tatlım sizin doktorunuz nasıl bir doktor şuan şok oldum ve ben bile sinir oldum ve bu nedenden hamile kalamıyorsun belli işte. Hangi doktor 3 milyon sayı ile ileri hızlısı %1 olan bi hastaya sebepsiz infertilite teşhisi koyar ya allah aşkına ben bile doktor değilim belli şekil bozukluğu var işte değerlerde. Siz iyi bir üroloğa gidin tatlım sakın ihmal etmeyin o doktorla boşa vakit geçirmiş olursunuz.değerleriniz iyi takviye ilaçları ile yükselebilir tatlım proxeed plus ya da argınmax alabilirsiniz
ah canım zaten bu gune kadar hep doktor deyısdım.bakalım hayırlısyla.
valla bilmiyorum ama canım ama durumunuz kesinlikle sebepsiz infertilite değil sebepsiz infertiliti de teşhisi koymak demek herhangi bi tedavi ya da ilaç kullanmanıza gerek yok demek yani doktorunuz size bunu demiş ama belki de tedavi ile düzelecek değerleriniz.
slmerkek infertilitesiden her turlu tedaviyi deneyen hamile kalamayan arkadaslarim buyurun derdleselim kzlar.
slmBende varım
bizde 7 yıldan beri her
türlü tedaviyi denedik ama maalesef hiç birinde pozitif sonuç alamadık
5 kez tüp bebek denedik olmadı...alahın ıznı ıle bızde anne oluruz canım.hagı tedavılerı denedınız paylasırmısın.
herkeze merhaba bendr yedi haftalik bebeğimi aldirdim iki ay ara verdiler benimde tüp beb ve daha8gün oldu
canim hos geldin. hayirlisyla kucaqna al bebisini.bizede umut oldun saol canim
malesef on gün önce kürtaj oldum ben ama aliştim desem yalan olur çok zor rabbim hepimize sabirlar versin hayirli evlatlar nasip etsin :-(
evet tüp bebekti ilk bebeğimdi ama gelişmemiş bu yüzden yedi haftalikken aldilar on gün öncesorun yoktu bizimki bilinmeyen infertilite herşey normal am doktorum koyulduktan sonra içini bilemiyoruz dedi rahim sorunlu gebelikleri kabül etmiyo dedi canim şimdi iki ay ara verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?