bebek ile birlikte uyumak

Yuh bu adam kim ya ne kadar cahilim Allahım yanlız ne kadar sapkın dusunceleri var ciddi bu sekildemi söyledi yoksa sizin yorumunuzmu merak ettim dogrusu
Yok ya ben cikarim yaptim, soylediklerini birlestirince olay bu noktaya geliyor bence. Kadinin calismayip evde oturup cocuk bakmasini tavsiye eden degisik bir adam. Bir okuyun ne zirvaliklari var

Anne babanın pervasızlığı. Ayrı odalarda da olsalar duymayacaklarının garantisi var mı? Sizin fikriniz saygı duyarım. Benim oğlum henüz 21 aylık. İlerde tecrübelerimi paylaşırım.

emiupsa sana zaten baglıdır yine baglıdırda baglamak için cokca oyun oynat ve hep gülümse öpcük at sevgi sözcükleri söyle anlar zatn bendw 7 alıkken bıraktım zor oluyor ama hayat sartları

Ya niye öyle diyosunuz mesela uykuda gelişti sevismenin vakti zamanimi var fakat bebek olunca olmuyor mesela eşiniz size sarılarak uyumak istedi yada siz ona fakat bebek buna izin vermiyor bunları yaşadığım için söylüyorum benim oğlumda sürekli benimle uyuma taraftarı ama uyutup yatağına yatiyorum tekrar uyaniyo yine aynı şekilde bı kaç kere beraber uyumayi denedim ama gerçekten karı koca hayatı oldukça sinirlaniyo tamam anneyiz icgudulerimiz var ama aynı zamanda kadiniz ve bizimde ihtiyaclarimiz var

Yani evde oda oda sevisecek yer aramaktansa cocugu yataginda ve odasinda uyumaya alistirmak cok daha mantikli

Yuh bu adam kim ya ne kadar cahilim Allahım yanlız ne kadar sapkın dusunceleri var ciddi bu sekildemi söyledi yoksa sizin yorumunuzmu merak ettim dogrusu
Sizce bu şekilde mi söylemiştir? Tabi ki üye konuyu saptırıyor. Adem Güneş dava açsa ne yapar bilmiyorum

Çocuğunuzu hep yatağına yatırmaya çalıştığınız için , sizden yeterli doyumu almadığı için sizinle uyumaya çalışıyor . 10 yaşında bile aynı sorunla karşılaşabilirsiniz .
Oğlum 25 aylık , yatağına yatıyor ve beni kendi odama gönderiyor. Bu şekilde çevremde de çok örnek var .

Biz tek kişilik baza alıp yatağımız ile birleştirdik , 3 kişilik yatak oldu . Oğlum hem benim yanımda uyumuş oldu hemde kendi yatağında . Eşimden de ayrı yatmamış oldum. Sevişmek istediğinde kolundan tutup yan odaya götürmek zor değil

bunları biliyorum ama çok büyüdü artık sığmaz ki. 1-2 ay için de o kdr para vermek istemiyorum. 1 yaşından sonra da kullanılabiliyor mu acaba?

zaten 2 yıldan sonra ayrılır, ayrıca cinsellik eşlerin birbirini önemsemesi ile doğru orantılı. anne eşini unutursa veya eş de karısını anneden ziyade eş olarak görmeyi bırakırsa sorun. yoksa sırf oda değişti diye karı kocalık etkilenmez, tabiki eskiden daha rahat oluyordu zaman sınırın yok şimdi bebek uyusun onu bekle bunu bekle öbür odaya git. hiç olmamasından iyidir tabiki:)

Anne babanın pervasızlığı. Ayrı odalarda da olsalar duymayacaklarının garantisi var mı? Sizin fikriniz saygı duyarım. Benim oğlum henüz 21 aylık. İlerde tecrübelerimi paylaşırım.

büyüyünce çok dikkat etmek gerekiyor sanırım bide pat diye odaya dalmaları falan oluyor, ben ypardım küçükken

2-3 sene fedakarlık edebiliriz diye düşündük. İlk bir yıl da mesela gece hiç dışarı çıkmadık uyku düzeni yüzünden. Bunlar bizi mutsuz etseydi daha farklı bir düzen oluşturmaya çalışırdık belki.
Aslında önemli olan anne baba çocuk hangi şartlarda mutlu ve huzurlu olabiliyor, ona göre davranmak. İhtiyaçları ve karşılıklarını optimum düzeyde belirleyebilmek.

Davayi once Eksi sozluktekilere acmasini tavsiye ederim tabii ki en ufak bir hakaretim yok adama cikarim da mi yapamayacagiz?
Bilmiyorum çocuk pedagojisinde kendisini geliştirmiş birisine "okuyun bi ne zırvalıkları var" demeniz hiç uygun değil . Fikirlerini desteklemeseniz bile saygı duymanızı öneririm .
Kaldı ki amaçlı sadece kendisini sosyal manada tatmin etmek olup , ihtiyacı olmadığı halde çalışan çocuğunu sürükleye sürükleye kreşe götüren annelere bunu söylüyor . Kreşte bi köşeye çekilip anne diye ağlayan çocuk gördünüz mü siz hiç ? Ben çok gördüm .
Çalışmamayı savunmuyorum . Ama anne öncelikle çocuğunu anlamalı , onun psikolojisine uygun davranmalı.
Bende çalışıyorum ama tercihlerimi hep çocuklarımdan yana yapıyorum , onların benden uzaklaşacağı çalışma ortamlarını tercih etmiyorum .
Bir anne kendisini yetiştirebilir kariyer yapabilir . Ama bu çocuğundan vazgeçmesini gerektirecekse önce çocuğunu tercih etmeli . Eğer tercih etmeyecekse hiç çocuk düşünmemeli

Yazdigi seylerin buyuk cogunlugu bana gore zirvadan ibaret. Bu da benim fikrim,benim fikirlerim de size zirva olarak gelebilir,siz bunu belirtebilirsiniz,napayim dava mi acayim size? Elbette hayir.
Elbette kreste,okulda aglayan cocuk gordum, annem babam 35er sene ogretmenlik yapti.

Son olarak farkli goruslerimiz olabilir,burada zaten bunlari konusmak amaciyla bulunuyoruz.

Bende besigin bi kenarini cikarip yatakla birlestirip yatirdim. Hem guvenli hem yanyanayiz. 3 yasinda Hala daha oyle yatiyoruz. Gelecegin oglundan kopamama sendromlu kaynanasiyim.

Yanımda hiç yatırmadım. Birkaç kez yatmak zorunda kaldıysak da ben hiç uyuyamadım.
Zira yatağında Mevlana misali dört dönen bir yavru var bende. Cidden hiç durmaz, birlikte yattığımızda da sağa sola döner, tekmeler, mememi cimdirir vs..
7. Ayında odaları ayırdık. Hemen adapte oldu, hatta benden daha kolay alıştı ayrı odaya :)
Birlikte uyuyanlara arada özeniyorum.
Ama biz ayrı ayrı mutluyuz.
Her anne bebek farklıdır elbette ama çiftlerin cinsel hayatından ziyade, bebeğin cinsel kimliğine nasıl bir etkisi olur bilmiyorum, iyi olacağını da düşünmüyorum..

Anne babaya karşı yeterli doyumu almayan çocuklarda ilerde ciddi kişilik problemleri oluyor . Ama şu da bi gerçek ki, annem çalışmıyordu ama bana yeterli doyumu vermedi . Kişiliğimi çok zor tamir ettim ben . Hala da bozukluklar olabilir .

kızım 3 yaşına girdi, artık odasında uyusun istiyoruz malum sıcaklar ama o gitmiyo alıştı iyice hoş erken uyuduğunda yatağına yatırıyorum bu sefer de bi özlüyoruz arası yok sanırım. ama 2. bebiş için bize hiç fırsat bırakmıyo orası da ayrı

Elbette ki buyudukten sonra çocuklar cahil değil ve çok akillilar kendi odaları kendi yataklarini oldugunun hazzına vardıktan sonra kendi odalarına geçerler yanlız siz benim demek istedigimi yanlis anladiniz galiba ben anneye bağımlı olur yatağına odasına yatmaz benimsemesi demek istemedimki yani diyorumki anne olunca sadece anne gibi davraniyoruz sonra kocam beni aldattı diye dovunuyoruz biz adamları çok yanlız birakiyoruz çocuk olunca oysaki erkeklerde bı nevi cocuktur hani diyorum sadece anne degilde bı eş bi kadin oldugumuzunda farkına varalim ve buda aynı yatakta çocukla olmuyor diyorum yoksa benim oğlumla diyologumdaki doyum noktasini aynı yatakta yatmaya baglamissiniz ya dusuncenize katilmiyorum oğlumla gün içindeki bağım olması gerektiği gibi yoksa bende anneyim çok fazla fedakarliklar yaptım yapmayada devam ediyorum ama aynı yatakta yatirmadığım için duygusal yönden aç bı çocuk olduğunu asla düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…