Erkekler düğün zamanı yaklaştıkça değişik bir psikolojiye girip her dediğini farklı yere çekebiliyorlar , üstüne gitme derim. Ama şunu söyleyebilirsin hani zamanı gelince olur diyorsan anlarım hemen bende istemiyorum önce evliliğimizi bir anlayalım de. Ama tamamen istemiyorum diyorsan söyle bileyim de , kavga eder gibi konuşmadan sor. Çünkü tamamen istemiyorsa şimdiden bilip ona göre davranman lazım, ilerde ben sana demiştim seni kandırmadım çocuk istemediğimi biliyordun diyebilir, o zaman da siz haksız olursunuz. Yani bile bile evlenip onu değiştirmeye çalıştığınız için.
Mesela bazı konularda erkekler düğün öncesi asla deyip sonradan fikir değişebiliyor ama çocuk konusu biraz değişik bir konu. Eşimle sevgiliyken evde sigara içirmem derdim ben içerim falan derdi, uzun süre çene yapardım yok olmaz falan diye. Evlendik ve evde sigara içmiyor mesela , o zamanlar boşuna konuşmuşum zaten hallolacak bir şeymiş. Ama bebek konusu özel bir konu. Kimisi gerçekten istemiyorsa sonra da istemeyebiliyor.