Bebek istemeyen adam

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Arkadaşlar düğünüme 2 ay var ama nişanlımla Bebek konusunu her konuştuğumda düşünürüz bakarız istemiyorum falan diyor çıldırttı beni. Hayal kurmak da parayla sanki? Hayal kuruyorum diyorum yok. İstemem de istemem sanki gel şimdi yapalım dedim? Nolur bana bir akıl verin ne yapayım korkutuyor muyum adamı nedir yani ?

Arkadaşlar düğünüme 2 ay var ama nişanlımla Bebek konusunu her konuştuğumda düşünürüz bakarız istemiyorum falan diyor çıldırttı beni. Hayal kurmak da parayla sanki? Hayal kuruyorum diyorum yok. İstemem de istemem sanki gel şimdi yapalım dedim? Nolur bana bir akıl verin ne yapayım korkutuyor muyum adamı nedir yani ?
Sizde konusunu açmayın. Zamanla yeri geldiginde konusursunuz

Canım bunu yaşayan bu topikte bir arkadaş var ve eşi kesinlikle ıstemıyor kız nerdeyse boşanma derecesine geldı eger ilerde cocuk sahibi olmak istiyorsan ve nişanlın hiç bir sekilde istemiyorsa ikna et derim evlenmeden önce yoksa evlendıgın zaman cok sorun yaşarsınız

Canım bunu yaşayan bu topikte bir arkadaş var ve eşi kesinlikle ıstemıyor kız nerdeyse boşanma derecesine geldı eger ilerde cocuk sahibi olmak istiyorsan ve nişanlın hiç bir sekilde istemiyorsa ikna et derim evlenmeden önce yoksa evlendıgın zaman cok sorun yaşarsınız
Ben de öyle düşünüyorum ya şimdi böylesine tepki veren adam ileride hiç istemezse ben naparım?

Yahu şu an bebek konusunu açıp da ortamı sıkınyıya sokmaya, canını sıkmaya gerek yok ki. Dur bir evlenin. Yuvanıza girin. Zaten ister istemez babalığa özenecektir. Ne onu üz ne de kendini.

Ben de öyle düşünüyorum ya şimdi böylesine tepki veren adam ileride hiç istemezse ben naparım?
Canım umarım fikri degısır eger hıc baba olma gibi bir düşüncesi yoksa ve sen anne olmak istiyorsan ilerde büyük sorunlar yasarsınız

Çıldıracak bir şey yok herkes çocuk yapmak istemek zorunda değil ki ama bu konuda çiftlerin aynı görüşte olması çok önemli ona göre netleştiren ve kararınızı verin iki ayda kalsa dönebilirsiniz hala
Yok Ben onu hayatta bırakmam ki seviyorum ve bebiş istiyorum bu çok normal değil mi

Adam hiç mi istemiyor?
Şimdiden niyetini belli etmiş gibi.
İleride çocuk düşünmeyebilir, illa çocuk olsun diye direteceksen evlenmeden önce bir düşün derim.

Erkekler düğün zamanı yaklaştıkça değişik bir psikolojiye girip her dediğini farklı yere çekebiliyorlar , üstüne gitme derim. Ama şunu söyleyebilirsin hani zamanı gelince olur diyorsan anlarım hemen bende istemiyorum önce evliliğimizi bir anlayalım de. Ama tamamen istemiyorum diyorsan söyle bileyim de , kavga eder gibi konuşmadan sor. Çünkü tamamen istemiyorsa şimdiden bilip ona göre davranman lazım, ilerde ben sana demiştim seni kandırmadım çocuk istemediğimi biliyordun diyebilir, o zaman da siz haksız olursunuz. Yani bile bile evlenip onu değiştirmeye çalıştığınız için.

Mesela bazı konularda erkekler düğün öncesi asla deyip sonradan fikir değişebiliyor ama çocuk konusu biraz değişik bir konu. Eşimle sevgiliyken evde sigara içirmem derdim ben içerim falan derdi, uzun süre çene yapardım yok olmaz falan diye. Evlendik ve evde sigara içmiyor mesela , o zamanlar boşuna konuşmuşum zaten hallolacak bir şeymiş. Ama bebek konusu özel bir konu. Kimisi gerçekten istemiyorsa sonra da istemeyebiliyor.

Adam hiç mi istemiyor?
Şimdiden niyetini belli etmiş gibi.
İleride çocuk düşünmeyebilir, illa çocuk olsun diye direteceksen evlenmeden önce bir düşün derim.
Valla ben de anlamadım bi diyor istemiyorum bi diyor bakarız bi diyor sen düşünme bunları vs vs

Valla ben de anlamadım bi diyor istemiyorum bi diyor bakarız bi diyor sen düşünme bunları vs vs
Önce tam bir niyetini öğren ondan sonra evlen.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama "o isteyene kadar beklerim" tarzı bir yazını gördüm, çok pembe hayaller içindesin kuzum.
Biraz yaş alıp olgunlaşınca öyle olmuyor, bu sefer "neden anne olamıyorum, neden bebek yapmıyoruz?" diye isyan edersen o bu sözlerini hatırlatır sana.

O zaman ben de o isteyene kadar beklerim sanırım en mantıklısı bu
Hic istememe ihtimalini de goz onunde bulundurup oyle bi durum olursa ne yapacagini simdiden dusunmen lazim.. Ikna ederim, nasilsa baba olmak ister diye dusunme.. En olumsuz durumu ve bunu kabullenip kabullenemeyecegini tart, ona göre ver kararini..

Zamanla sizden daha çok ister hale gelir :) bu konulara biraz mola verin bakalım :KK12:

Erkekler bir anda o kadar sorumluluğun altına girmezler bir yerde korkarlar diyelim senle alakali birsey degil hepimiz yasadik yasiyoruz

Back
X