Bebek istemeyen adam

acaba Benden bahsediyor olabilir misiniz😊
bu topiğe bu konu ile ilgili en çok konu açan benim herhalde
Evet çok defa boşanma aşamasına geldim ama Ama tek sorun çocuk değildi fakat En önemli sorun çocuktu eşim uzun bir süre çocuk istemedi ve ben çocuk istiyordum en son konuşmamızda bir hiç bir daha affı yok geri dönüşü yok çok defa seni bekledim Hatta yıllarca seni bekledim ama artık Çocuk yapmanın zamanı geldi çocuk istemiyorsan boşanırım dedim şimdi Geldiğimiz noktada şu
çocuk planı yapıyoruz şöyleki doktor kontrolü ile hamile kalmayı planlıyorum aramızda düzeldi gerçekten çok sabrettim ama her sabreden muradına edebiliyor mu Benimki biraz da eşimle alakalı oldu Yani gerçekten çok olumlu yönde değiştiğini gördüm hem evliliğimizde hem çocukla ilgili
yalnız senden de şöyle bir ricam var Bana bunları bile yaşatan Adam çocuğu Çok isteyen taraftı evlenmeden önce çok istiyordu
yani evlenmeden önce bunu diyen adamın evlendikten sonra istememe ihtimali yüksek ve çok üzülüyorsun ben çok defa evlenmeden önce Bilseydim Evlenmezdim dedim ki sen bunu bile bile evlenme bence Ben de çok aşıktım çok seviyordum ama geldiğim noktada o kadar acı çektim ki keşke evlenmeseydim dediğim oldu atlattım çok şükür fakat atlatmış olmam bu çocuk meselesinde eşimi ikna etmekte zorlanmadım anlamına gelmiyor dikkat et Senden ricam, önce bu önemli konularda uzlaşın.
Canım ben başka bir arkadaştan bahsetmiştim ayrıca ben konu sahıbı degılım 🙂benım eşim cok cocuk sahibi olmak istiyor zaten 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım

Canım ben başka bir arkadaştan bahsetmiştim ayrıca ben konu sahıbı degılım 🙂benım eşim cok cocuk sahibi olmak istiyor zaten 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım
Konu sahibi senin olmadığının farkındayım cümleyi sen kurunca senden alıntı yapıp cevapladım😊 Allah hayırlı şekilde kucağımza bebiş almayı nasip edee inşallah

Arkadaşlar düğünüme 2 ay var ama nişanlımla Bebek konusunu her konuştuğumda düşünürüz bakarız istemiyorum falan diyor çıldırttı beni. Hayal kurmak da parayla sanki? Hayal kuruyorum diyorum yok. İstemem de istemem sanki gel şimdi yapalım dedim? Nolur bana bir akıl verin ne yapayım korkutuyor muyum adamı nedir yani ?
Dugun evlilik nisan bunlar xaten basli basina bi yenilik insan hayatinda bide adama cocuk deyinxe bi agir gelmistir az biraz teker teker soyle bacim

Konu sahibi senin olmadığının farkındayım cümleyi sen kurunca senden alıntı yapıp cevapladım😊 Allah hayırlı şekilde kucağımza bebiş almayı nasip edee inşallah
Amin canım inşallah 🙏

• Beğen
Reactions: Eva
Arkadaşlar düğünüme 2 ay var ama nişanlımla Bebek konusunu her konuştuğumda düşünürüz bakarız istemiyorum falan diyor çıldırttı beni. Hayal kurmak da parayla sanki? Hayal kuruyorum diyorum yok. İstemem de istemem sanki gel şimdi yapalım dedim? Nolur bana bir akıl verin ne yapayım korkutuyor muyum adamı nedir yani ?
Bu konu üstünde durun bence daha sonra yine sen istersin o istemez aranız bozulur.

Söyleyebileceğim tek birşey var. Eğer bu konuda fikir Ayrılığı yasıyorsan kesinlikle evlenme.

Eşimle nişanlıyken ben enaz 6 sene çocuk istemiyorum diyordu.. Daha senemiz dolmadan bebegimiz olsun baba olmak istiyoruma başladı. :) suan 6 yıllık evli ve 2 cocuk sahibiyiz.

Yahu adam istemiyorsa siz de bu konuda hayallerinizi onun paylaşmayın.

Ha, hem çocuk hayalleri kuruyor hem de çocuk istemeyen birisi ile evleniyorsunuz bu da sizin çelişkiniz.

Şimdi siz '' ya evlenince ister, ben onu değiştiririm'' diye düşünüyorsunuz ama ya adam değişmezse. Sonuçta daha evlenmeden size tercihini belirtmiş ve siz de kabul etmişsiniz.

O zaman ne olacak?

Son çıkıştasınız hayattan beklentileriniz farklıysa girmeyin bu yola çok ciddiyim bazıları sevmez istemez bunu zamanla değiştiremezsiniz

O zaman ben de o isteyene kadar beklerim sanırım en mantıklısı bu
Kuzenim boyle diye diye 13 senesini yedi. Enişte ha bu gün ha yarın şu borc bu borç diye diye kandırdı. Simdi kuzenim rest cekti yeter artik o zaman bosanalim diye. Simdi istiyor yeni yeni ama bu sefer de olmuyor. Yaşları 35 enişte de 40 oldu.

Erkekler aşık olduğu kadınla evlenirken bile ay özgürlüğüm bitecek, of o kadar sorumluluk beni bekliyor diyen canlılar.Biz kadınlar sevdiğimiz erkekten bir çocuğumuz olsun isteriz hemen ama erkeklerde bu işler zamanla oturur.Ben çocuk hayali kurmayan kadınlardanım.Çünkü ne olacağı ne olmayacağı belli değil.Erkek denen canlıları az çok tanıdım.Onlar bizim gibi hayallerde yaşamak istemiyor.Yanlış anlamayın onlar bir çocuğumuz olsa bir evimiz olsa sana sarılsam kafasında değiller.Sıkmayın derim onu bu konularla.İlerde evli bir erkek olmaya alıştığında illa ki ister.

Son düzenleme:
Çocuk sahibi olmak istiyorsun sanırım,bu adamla evlenme. Ilerde sorun yaşarsın. Bosanmak daha zor. Bu işler önceden konuşulur. Ve seffaf olması gerekir. Net fikirini söylesin istiyor mu istemiyor mu

Back
X