acaba Benden bahsediyor olabilir misiniz

bu topiğe bu konu ile ilgili en çok konu açan benim herhalde
Evet çok defa boşanma aşamasına geldim ama Ama tek sorun çocuk değildi fakat En önemli sorun çocuktu eşim uzun bir süre çocuk istemedi ve ben çocuk istiyordum en son konuşmamızda bir hiç bir daha affı yok geri dönüşü yok çok defa seni bekledim Hatta yıllarca seni bekledim ama artık Çocuk yapmanın zamanı geldi çocuk istemiyorsan boşanırım dedim şimdi Geldiğimiz noktada şu
çocuk planı yapıyoruz şöyleki doktor kontrolü ile hamile kalmayı planlıyorum aramızda düzeldi gerçekten çok sabrettim ama her sabreden muradına edebiliyor mu Benimki biraz da eşimle alakalı oldu Yani gerçekten çok olumlu yönde değiştiğini gördüm hem evliliğimizde hem çocukla ilgili
yalnız senden de şöyle bir ricam var Bana bunları bile yaşatan Adam çocuğu Çok isteyen taraftı evlenmeden önce çok istiyordu
yani evlenmeden önce bunu diyen adamın evlendikten sonra istememe ihtimali yüksek ve çok üzülüyorsun ben çok defa evlenmeden önce Bilseydim Evlenmezdim dedim ki sen bunu bile bile evlenme bence Ben de çok aşıktım çok seviyordum ama geldiğim noktada o kadar acı çektim ki keşke evlenmeseydim dediğim oldu atlattım çok şükür fakat atlatmış olmam bu çocuk meselesinde eşimi ikna etmekte zorlanmadım anlamına gelmiyor dikkat et Senden ricam, önce bu önemli konularda uzlaşın.