Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım gene patlatırız kiiii

senden mutlusu yok dimi moonum pisim,kıvrılıver aralarına işte.. allah bozmasın maşallahhh

Yav büyük harf olmuş yanlışlıkla,pardommm

kız ekle sennn..
görmedi nevreste sorunu,çıktı galiba görmeden..
dedi ya,beklerim yemeklerinizi,paylaşımlarınızı diye..
inanın dünya tatlısı bir kızdır..
ekledimmmm bebeğimmm ekledimmm .Bende ekledimmmm benimde bir tarifim varr artıkkkk

Omuzlarım tutuldu uykum geldiii çok fena hayırlııı geceler diliyorum ve gidip uyuyorum.Bir fena oldum ki sormayınnnn

ekledimmmm bebeğimmm ekledimmm .Bende ekledimmmm benimde bir tarifim varr artıkkkk

gördüm de biğendim bilem

ben de ısrarla uyumamaya çalışıyorum..
uzun süre sesim çıkmazsa,sızdığımı anlarsınız e mi :2:

gördüm de biğendim bilem

ben de ısrarla uyumamaya çalışıyorum..
uzun süre sesim çıkmazsa,sızdığımı anlarsınız e mi :2:
Tşk ederim megimmm.Cümleleri toparlayamıyorum hadi kalk gidip yatalım artık kalk kalkkkkkk
Ztar tüttürmeyi bırak uyu sende yada bişeyler yapp bizde uyku vakti

Tşk ederim megimmm.Cümleleri toparlayamıyorum hadi kalk gidip yatalım artık kalk kalkkkkkk
Ztar tüttürmeyi bırak uyu sende yada bişeyler yapp bizde uyku vakti

tamam hadi uyumaya o zamannn
görüşürüz canlar
gelmemezlik yapmayın he gittimmmm

tamammdırr megim ben yarın pek uğrayamayabilirim kocişim evde olcek şıbbık şıbbık yapıcammmm...

Herkese hayırlı gecelerr diliyorumm hepinizi çok seviyorum.Öpüldünüz çoookkkk

tamammdırr megim ben yarın pek uğrayamayabilirim kocişim evde olcek şıbbık şıbbık yapıcammmm...

bak şimmmdiiii:26: o ne acaba? şıbbık şıbbık:44:
yaw yokk annem biz uyuyamayacaz anlaşıldı

bak şimmmdiiii:26: o ne acaba? şıbbık şıbbık:44:
yaw yokk annem biz uyuyamayacaz anlaşıldı
Yaa sormaaa ağzımdan birden çıktııı geçen günnn şarkı söyleyip şıbbık yapalıımmı dedimmm bön bön baktııııKafayımı yedin sen dedi evet yedim hadi şıbbık şıbbık yapalım dedimm baktıkça güldüm gülme krizine girdim birde o ara gülcem diye sandalyeden düştüm amaa yinedeee şıbbık şıbbık yaptım.Şıbbık şıbbık neee bildiğimiz ALKIŞŞŞŞŞYedim kafayı yedim bildiğin yedimm

Başlık bebek isteyen.. ile başladığı için ben de yazmak istedim :) Ben de her kadın gibi bebeğim olsun isterim tabi :) Ama önce evlenmem gerek eheheh :) Allah tüm isteyenlere isteğini tez zamanla versinn :)
Ama sanırım bu sohbete pek uygun değilim :) haydi iyi geceler sizlere :)

sen hep mutlu ol tamam mı

hadi ee eeeee yapıyoruz artıkın iyi geceler dadlu rüyalar bebekimm

:) Canımm aşkı mutluluğu yakalaman dileğiyle.Bekarımız yok hiç ama neden olmasın her zaman buyur gelll bebelerimiz olcekk hatta birçok yakışıklı oğlan anası var yana döne gelin aramayız hiç olmazsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…