kıskandım ayol bensiz fişek patlatmışsınız...............nice binli sayfalara inşallahhhh
maşallah allah bozmasın cnm
sol yanımda pisim
sağ yanımda oğlum
bende yatayım orta yere gariiiiiiiiiiiii:
öptüm hepinizi ii geceler
ekledimmmm bebeğimmm ekledimmm .Bende ekledimmmm benimde bir tarifim varr artıkkkkkız ekle sennn..
görmedi nevreste sorunu,çıktı galiba görmeden..
dedi ya,beklerim yemeklerinizi,paylaşımlarınızı diye..
inanın dünya tatlısı bir kızdır..
ekledimmmm bebeğimmm ekledimmm .Bende ekledimmmm benimde bir tarifim varr artıkkkk
gördüm de biğendim bilem
ben de ısrarla uyumamaya çalışıyorum..
uzun süre sesim çıkmazsa,sızdığımı anlarsınız e mi :2:
Tşk ederim megimmm.Cümleleri toparlayamıyorum hadi kalk gidip yatalım artık kalk kalkkkkkk
Ztar tüttürmeyi bırak uyu sende yada bişeyler yapp bizde uyku vakti
tamammdırr megim ben yarın pek uğrayamayabilirim kocişim evde olcek şıbbık şıbbık yapıcammmm...
bak şimmmdiiii:26: o ne acaba? şıbbık şıbbık:44:
yaw yokk annem biz uyuyamayacaz anlaşıldı
Yaa sormaaa ağzımdan birden çıktııı geçen günnn şarkı söyleyip şıbbık yapalıımmı dedimmm bön bön baktıııı Kafayımı yedin sen dedi evet yedim hadi şıbbık şıbbık yapalım dedimm baktıkça güldüm gülme krizine girdim birde o ara gülcem diye sandalyeden düştüm amaa yinedeee şıbbık şıbbık yaptım.Şıbbık şıbbık neee bildiğimiz ALKIŞŞŞŞŞ Yedim kafayı yedim bildiğin yedimm
:) Canımm aşkı mutluluğu yakalaman dileğiyle.Bekarımız yok hiç ama neden olmasın her zaman buyur gelll bebelerimiz olcekk hatta birçok yakışıklı oğlan anası var yana döne gelin aramayız hiç olmazsaaBaşlık bebek isteyen.. ile başladığı için ben de yazmak istedim :) Ben de her kadın gibi bebeğim olsun isterim tabi :) Ama önce evlenmem gerek eheheh :) Allah tüm isteyenlere isteğini tez zamanla versinn :)
Ama sanırım bu sohbete pek uygun değilim :) haydi iyi geceler sizlere :)
:) Canımm aşkı mutluluğu yakalaman dileğiyle.Bekarımız yok hiç ama neden olmasın her zaman buyur gelll bebelerimiz olcekk hatta birçok yakışıklı oğlan anası var yana döne gelin aramayız hiç olmazsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?