Saat 02.08 şu an ama benim yazdığım yazının uzerinde 00.08 yazıyor.. Aaa niye öyle ki ben anlamadım
Küçücük şeylerden mutlu olabilmek bir insan için çok güzel bir olay.Mutlu olduğuna sevindim..Samimiyetin için teşekkür ederim, mutlu oldum gece gece :)
canım
kontrol paneli sayfası-soldaki sütunda 'seçenekleri düzenle' den,saat ayarına bakar mısın..
Baktım şimdi, Türkiye yok yani ben anlamadım açıkçası :)
tarih ve saat ayarları
zaman aralığı: (GMT+2.00) kaliningrad,south africa,cairc
yaz-kış ayarı:yaz-kış sezonunu otomatik olarak tanı
başlangıç günü: pazartesi
bu şekilde düzeltir misin
meg abla saygılar, editörmüşsün sen :) iyi geceler efendimm :) :) teşekkürler ilgi için :)
Rica ederim
Saat ayarının düzeldiğine sevindim..
Ben gidiyorum şimdi,görüşürüz..
Tekrar iyi geceler kızlar
Kızlar moralim 0 hastanedeyim burdaki drda %99 kanser dedi kardeşim geliyo yola çıkktı babam delirmiş eve gelecek ben baktırcam tedavisine diyo kocam eline geçerse öldürcek o derece offf bu 3. Dr kızlar
Kızlar moralim 0 hastanedeyim burdaki drda %99 kanser dedi kardeşim geliyo yola çıkktı babam delirmiş eve gelecek ben baktırcam tedavisine diyo kocam eline geçerse öldürcek o derece offf bu 3. Dr kızlar
Canım moralini yüksek tutmaya çalış güçlü ol rüzgar paşayı düşün henüz daha başındadır anneminde rahim ağzındaydı ameliyat oldu şuan çok şükür çok sağlıklı sende ameliyatını olacaksın ve atlatacaksın adı kötü bir hastalık olduğundan moral olarak çökertiyor insanı ama sen güçlü br kadınsın üstesinden geleceksin.
Canlar sağolun bugünkü dr daha netti görüntüyle bile net derim dedi araştırma hastanesi dru yarın smear aldırıcam ama kanamam başladı yinede gİdicem bakalım ne dicek dr herşey allahtan vardır bi bildiği hem rahimde bişey yok rahim ağzı ama kötü taraf geçen ay sadece ağızdaydı yara bu ay rahmin çevresini komple sarmış içerde yok şükür gebeliğimde hep kanamalı geçti dedim kızdı dr gebelikte olmuş bence dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?