Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Saat 02.08 şu an ama benim yazdığım yazının uzerinde 00.08 yazıyor.. Aaa niye öyle ki ben anlamadım

canım

kontrol paneli sayfası-soldaki sütunda 'seçenekleri düzenle' den,saat ayarına bakar mısın..

Son düzenleme:
mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Baktım şimdi, Türkiye yok yani ben anlamadım açıkçası :)

tarih ve saat ayarları

zaman aralığı: (GMT+2.00) kaliningrad,south africa,cairc
yaz-kış ayarı:yaz-kış sezonunu otomatik olarak tanı
başlangıç günü: pazartesi

bu şekilde düzeltir misin

Son düzenleme:
tarih ve saat ayarları

zaman aralığı: (GMT+2.00) kaliningrad,south africa,cairc
yaz-kış ayarı:yaz-kış sezonunu otomatik olarak tanı
başlangıç günü: pazartesi

bu şekilde düzeltir misin

Vallahi de sen söylemeden yapmıştım ha, biraz zekiyim galiba ehehehh :) çok teşekkür ederim :)

slm kızlar ben size birşey sorucam benim oğlan kakasını yapamıyor katı kabız değil normal ama çıkarmakta zorluk çekiyo fitil yada sabun vermediğimiz sürece çıakramıyo ıkınıyo zorlanıyo ama yok birşey alttan veriyosak anında püskürderek çıakrıyo yoksa yok ne yaomak lazım bilgiiz varmı acaba:26::26:

moonum nasılsın cnaım bana bir yarıdme diversen üste yazdım kuzum ne yapmam alzım sence bilgin varmı

Kızlar moralim 0 hastanedeyim burdaki drda %99 kanser dedi kardeşim geliyo yola çıkktı babam delirmiş eve gelecek ben baktırcam tedavisine diyo kocam eline geçerse öldürcek o derece offf bu 3. Dr kızlar

Kızlar moralim 0 hastanedeyim burdaki drda %99 kanser dedi kardeşim geliyo yola çıkktı babam delirmiş eve gelecek ben baktırcam tedavisine diyo kocam eline geçerse öldürcek o derece offf bu 3. Dr kızlar

gamze 3. dr ve 3 ude ayni seyi mi soyledi ?

canim eger oyle birsey varsa bile daha cok basindasindir. tedavini olursun . sen daha yeni bebek sahibi oldun, saglikli bir kadinsin.

ayrica da cok guclu bir insansin. insaallah en kisa zamanda sagligina kavusursun

ne oldu gamzem ne diyorsun sen ne kanseri nasıl yani neyin var canım anlamdım ben:26::26::26:

Canım moralini yüksek tutmaya çalış güçlü ol rüzgar paşayı düşün henüz daha başındadır anneminde rahim ağzındaydı ameliyat oldu şuan çok şükür çok sağlıklı sende ameliyatını olacaksın ve atlatacaksın adı kötü bir hastalık olduğundan moral olarak çökertiyor insanı ama sen güçlü br kadınsın üstesinden geleceksin.

meganım gamzenin neyi var anlayamadım rahimdkei yara mı kanser dediği naısl oluyoki anlamdım ben yaaa

Canlar sağolun bugünkü dr daha netti görüntüyle bile net derim dedi araştırma hastanesi dru yarın smear aldırıcam ama kanamam başladı yinede gİdicem bakalım ne dicek dr herşey allahtan vardır bi bildiği hem rahimde bişey yok rahim ağzı ama kötü taraf geçen ay sadece ağızdaydı yara bu ay rahmin çevresini komple sarmış içerde yok şükür gebeliğimde hep kanamalı geçti dedim kızdı dr gebelikte olmuş bence dedi

gamze kızlar haklı sen hep güçlü bi kadındın şimdi ailen tamamen arkanda çok çok daha güçlü bi kadınsın ailenle brlkte herşeyin üsütesnden gelecksn o kistli kısmı temizlicekler ve eski saglıgına kavuşçaksn tmm ? moralini çok yuksek tutman lazm biz ailen oglun herkes yannda herşey ii olacak bi tanem

canım allah şifa versin inşallah korktuğunuz gibi değildir.allah yar ve yardımcın olsun:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…