Kızlar moralim 0 hastanedeyim burdaki drda %99 kanser dedi kardeşim geliyo yola çıkktı babam delirmiş eve gelecek ben baktırcam tedavisine diyo kocam eline geçerse öldürcek o derece offf bu 3. Dr kızlar
Canlar sağolun bugünkü dr daha netti görüntüyle bile net derim dedi araştırma hastanesi dru yarın smear aldırıcam ama kanamam başladı yinede gİdicem bakalım ne dicek dr herşey allahtan vardır bi bildiği hem rahimde bişey yok rahim ağzı ama kötü taraf geçen ay sadece ağızdaydı yara bu ay rahmin çevresini komple sarmış içerde yok şükür gebeliğimde hep kanamalı geçti dedim kızdı dr gebelikte olmuş bence dedi
Kızlar moralim 0 hastanedeyim burdaki drda %99 kanser dedi kardeşim geliyo yola çıkktı babam delirmiş eve gelecek ben baktırcam tedavisine diyo kocam eline geçerse öldürcek o derece offf bu 3. Dr kızlar
Canlar sağolun bugünkü dr daha netti görüntüyle bile net derim dedi araştırma hastanesi dru yarın smear aldırıcam ama kanamam başladı yinede gİdicem bakalım ne dicek dr herşey allahtan vardır bi bildiği hem rahimde bişey yok rahim ağzı ama kötü taraf geçen ay sadece ağızdaydı yara bu ay rahmin çevresini komple sarmış içerde yok şükür gebeliğimde hep kanamalı geçti dedim kızdı dr gebelikte olmuş bence dedi
Gamzemmmmmmmmm ailenle barıştığına göre ikinci baharı şimdi yaşıyorsunnnnn ve ağlanacak hiçbir şey yokkkkgünaydın kahvaltı edip smear vermeye gidicez gece kanamam vardı ama şimdi iyiyim
hepinizi çok seviyorum sizler benim ailemsiniz biliyorsunuz her zaman yanımda olan beni böyle güçlü kılan sizin desteklerinizdi hep.
kızlar kesin tanı konursa bile üzülmem yıkılmam ben arkamda dağ gibi kk kadınları var ailem var anam babam kardeşim var ve hayatımın en önemli varlığı rüzgarım var. bana bişey olmaz kızlar biliyosunuz 2 yılda neleri atlattım gripte neymiş
gülbebekkkkk hep ağlarım o şarkıda ben amaaaaaa
günaydın kahvaltı edip smear vermeye gidicez gece kanamam vardı ama şimdi iyiyim
hepinizi çok seviyorum sizler benim ailemsiniz biliyorsunuz her zaman yanımda olan beni böyle güçlü kılan sizin desteklerinizdi hep.
kızlar kesin tanı konursa bile üzülmem yıkılmam ben arkamda dağ gibi kk kadınları var ailem var anam babam kardeşim var ve hayatımın en önemli varlığı rüzgarım var. bana bişey olmaz kızlar biliyosunuz 2 yılda neleri atlattım gripte neymiş
İşte bu gamzem sanada bu yakışır biz seni hep güçlü tanıdık heleki bundan sonra ailende yanında biz zaten hep yanındayızgünaydın kahvaltı edip smear vermeye gidicez gece kanamam vardı ama şimdi iyiyim
Canım bence tam gün izin alsan iyi olur rahim filmi sonrası azda olsa kanama olabiliyor eve gidip dinlensen daha rahat edersin birde rahim filminden çıkınca içeri gönderilen ilaçlar geri geliyor yavaş yavaş ben bunu düşünemediğimden ayağa kalkar kalkmaz bacağımdan süzülmüştü öylece üstümü güyündüm ama rahatsız oldum yinede her ihtimali düşünerek sen tam gün izin al bence.benim rahim filmi yarına kaldı:26:
iş yerinden yarın tüm gün izin alsammı almasammı kafam karışık:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?