Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar moralim 0 hastanedeyim burdaki drda %99 kanser dedi kardeşim geliyo yola çıkktı babam delirmiş eve gelecek ben baktırcam tedavisine diyo kocam eline geçerse öldürcek o derece offf bu 3. Dr kızlar

Hastalığını yeni duyuyorum bennn Gamzemmmmmmmmmmmmmmm

Amaa napıyoruzz herşeyden umutlu oluyoruz herşey geçecek neyi düşünürsek onu yaşarız o yüzden bu süreci umutla sevgiyle mutlulukla aşacağız inşallah.Gamzem sen herşeyin en iyisine en güzeline layıksın yüreği kocaman bir insansın.Yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın.Yüce Rabbim şafi adıyla şifalar versin sanaaa.:109:..Seni çoook seviyorum ve acil şifalar diliyorumm.Herşey geçecekkk sağlığına tez zamanda kavuşacaksın inşallah.:109:

gamze çok geçmiş olsun canım benim..
erken teşhis oldu sanırım inşallah çabucak atlatacaksın hastalığını.
Allah yar ve yardımcın olsun cnm..

gamzem cnm arkadaşım allah tez zamanda şifa versin
yapabilceğim bişey olursa lütfen söyle
hangi hastaneye gidiyorsun bu arada egeye mi?

[video=youtube;LQ5ah9gv3sY]http://www.youtube.com/watch?v=LQ5ah9gv3sY[/video]

Gamze gamze bir gülüver şimdi
Beni göğsüne alıver şimdi
Mevsimi geldi susadım aşka
Benimle bir bütün oluver şimdi
İkinci bahar yaşıyor ömrüm
Gel benim yarim oluver şimdi
Seni gül gibi öpe koklaya
Gözümden, dilimden, sakınır saklar
Bugünki aklımla severim şimdi

Gamzemmm sen hep gül tamam mı bak sakın moral bozmak yokk.Aşacaksınnn sen çoook güçlüsün arkadaşım hemde çok çok güçlü...

Kızlar moralim 0 hastanedeyim burdaki drda %99 kanser dedi kardeşim geliyo yola çıkktı babam delirmiş eve gelecek ben baktırcam tedavisine diyo kocam eline geçerse öldürcek o derece offf bu 3. Dr kızlar

Canım benıim sen cok ama cok güclü birisin inan yaşın benden küçük ama ben seni hep takdir ediyorum hiç üzülmek yok malesef bu hastalık grip gibi oldu ama sen hemencik atlatıcaksın rabbimin izniyle duam seninle daha ağzında yakalanmış cok şükür hic korkma kük bi operasyonla atlatıcaksın yaşın daha cok genc ve hemen toparlıcsksın inş canım benim duam herzaman seninle

Gamzem dr smerar yapmadan biyopsi almadan nasıl bu kadar emin konuşabilir belkide birşey yoktur sadece yarada olabilir Ben o dr apek güvenmedim bence başka bir dr a görünmelisin.

şiiiii güzellik gecenin bu saatinde sana yazmak için mi uyandım şimdi ben
imzanda ne diyor

Bu çekicilik, bu asalet hele o büyülü gözler.
Allah bütün güzellikleri bir arada vermiş.
Benden çok bahsettik. Sizler nasılsınız?

benim yaşım çok sayılmaz (32) ama iş icabı edirneden kars'a-ankara'dan şırnağa gezmediğimiz yer kalmadı okadar çok insan tanıdımki her duruma bir hikayem vardır yani
daha babam geçen sene 6 ay ömür biçilen kolon kanserini atlattı (rabbime şükürler olsun ) komşumun kızı ikinci doğumda öğrendi senin gribin aynısını 6 ay tedavi gördü geçen pazarda rastladım maşallahı vardı günden geliyormuş ayak üstü konuştuk geçti gitti iki yavrusuyla sağlıkla yaşayıp gidiyor elbetteki kontrollere devam
en başta biz inandık sonra onları inandırdık
şimdi,biz inanıyoruz sende inanacaksın yok öyle hemen buymuş 3 doktormuş falan alayı gelse kk kadınlarıyla baş edemez gripte neymiş
sen ailenle sevdiklerinle ve biz sevenlerinle dualarımızla yeni bir başlığa daha yazmaya başlayacaksın senin başlığın olacak bu ''ben başardım sizde başarabilirsiniz''

günaydın kahvaltı edip smear vermeye gidicez gece kanamam vardı ama şimdi iyiyim

hepinizi çok seviyorum sizler benim ailemsiniz biliyorsunuz her zaman yanımda olan beni böyle güçlü kılan sizin desteklerinizdi hep.

kızlar kesin tanı konursa bile üzülmem yıkılmam ben arkamda dağ gibi kk kadınları var ailem var anam babam kardeşim var ve hayatımın en önemli varlığı rüzgarım var. bana bişey olmaz kızlar biliyosunuz 2 yılda neleri atlattım gripte neymiş

gülbebekkkkk hep ağlarım o şarkıda ben amaaaaaa

işte bu gamzem işte bu senn gibi arslan burcu arslan yürekli kadına da bu yakşr kuzum bnm arkandayız yanndayız sennle her yerdeyiz sonuna kadarrr

canım gamzem tabiki her zaman yanında olucaz daha çok gençsin çok güçlüsün herşeyin üstesinden geleceksn..
kendin için minik yakışıklı rüzgarın için

bu arada ailenle barışmana ne kadarsevindim bilemezsin..

Gamzemmmmmmmmm ailenle barıştığına göre ikinci baharı şimdi yaşıyorsunnnnn ve ağlanacak hiçbir şey yokkkk
Güzel haberlerini bekliyoruuum kuzum benimm....

Sabah bir uyandım kırmıızılarla karşılaştım

Çok şükür Yüce Rabbime çok şükürrrrrr..İlaçsız kendi kendine oluverdim sanırım düzene giriyor hemde kendiliğinden .Rabbim çok büyük.Binlerce kez hamd olsun.35.günde geldiiii adetimmm

Slm kızlar
gamzecim bende megan gibi düsünüyorum smear ve biyopsi olmadan bu kadar net konuşulmamalı allah büyük inş.sonuçların güzel cıkar ,bnm medicaldeki eski gittigim dr doç ama b konularda cok deneyimli ben netten arastırırken okumuştum,dedigin gibi arkanda ve yanında kocaman bir aile var evelallah herşeyin üstesinden geliriz hep birlikte

gülbebegim demek baya düzene girdi bu durumda gebelikte artık daha kolay:)

gamzem canım öncelikle geçmiş olsun
burdaki arkadaşlarında söylediği gibi sen güçlüsün ve bunuda atlatacaksın inşallah
ve sen herşeyden önce bir annesin rüzgar sana o kaplan gücünü ve dayanıklılığını verecek
bak ailende yanında artık ALLAH IN izniyle bunuda atlatırsın sen

benim rahim filmi yarına kaldı:26:
iş yerinden yarın tüm gün izin alsammı almasammı kafam karışık:44:

Bir kaç gündür yazdıklarını okuyorum ama cevap vermeye cesaret edemedimCanım rabbim yardımcın olsun eminim sen bu sıkıntıyı da atlatacaksınO güzelim yavru senin iyileşmen için en güzel umut olsun inşaallahBiz kk ailesi olarak herzaman yanındayız

gamzerm balım canım arkadaşım gelmiş geçmiş olsun allah seni önce çocuğuna sonra ilene ve bize bağışlasın..ben inanıyorum bu günlerin hepsi geçicek biticek..kalbim ve dualarım seninle melek yüzlü arkadaşım

gamze canım geçmiş olsun, sen çok güçlüsün, nelerin üstesinden geldin,bunu da atlatacaksın en kısa zamanda. Rabbim şifa versin inş. iyi yürekli arkadaşım benim

kızlar ben uzun zamandr öyle yoğunum ki
malum okullar açıldı 2. dönem çalışmaya başladım
3 gün okulda 2 gün evdeyim annemler bakıyor bebeğe
ama zaman hızlı geçiyor bir şeye yetişemiyorum
eş durumundan tayin istedim il içi
bugün belli olacak inş. hayırlısı olsun
arada girip son sayfa yazılanlara bakıp çıkıyorum hemencik
gamzenin rahatsızlandığını duyunca yazmadan edemedim
arada gelmeye çalışırım görüşürüz

İşte bu gamzem sanada bu yakışır biz seni hep güçlü tanıdık heleki bundan sonra ailende yanında biz zaten hep yanındayız
benim rahim filmi yarına kaldı:26:
iş yerinden yarın tüm gün izin alsammı almasammı kafam karışık:44:
Canım bence tam gün izin alsan iyi olur rahim filmi sonrası azda olsa kanama olabiliyor eve gidip dinlensen daha rahat edersin birde rahim filminden çıkınca içeri gönderilen ilaçlar geri geliyor yavaş yavaş ben bunu düşünemediğimden ayağa kalkar kalkmaz bacağımdan süzülmüştü öylece üstümü güyündüm ama rahatsız oldum yinede her ihtimali düşünerek sen tam gün izin al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…