Kızlar ben bu sabah uyandım nevresimleri değiştirirken eğil kalk yapmak gerekiyorya birden bir ıslaklık hissettim çamaşırıma bir miktar su geldi kendiliğinden ama çok değil acaba normal bir akıntımı yoksa suyumdanmı sızıntı oldu çok kafama takıldı
hastaneyi aradım dr um yoktu yarın kontrole gidicem ama korkuyorum eğer böyle arada su sızıp farketmeyip bebeğim susuz kalırmı ALlah korusun.
Şuan hareketleri çok iyi suyumda azalma olsa hareketlerde azalma olurmu nasıl anlarım acil başka dr agitmem gerekirmiki acaba
Gelen su miktarı azdı sadece çamaşırın ortasını dolduracak kadar
Hakkınız da hayırlısı olsun canım umarım olabileceğinden daha iyi çıkar sonuçlar çabucak iyileşirsinkızlar smear aldırdım cuma çıkacak sonucum dr bugün çok iyi konuştu geçen aya göre çok iyi durumda dedi senden çok umutluyum smearin temiz gelecek dedi sana %100 temiz diyemem ama ben iyi düşünüyorum dedi bakalım kısmet ama moralman çok iyiyim
hepinizi çok ama çok seviyorum
kızlar smear aldırdım cuma çıkacak sonucum dr bugün çok iyi konuştu geçen aya göre çok iyi durumda dedi senden çok umutluyum smearin temiz gelecek dedi sana %100 temiz diyemem ama ben iyi düşünüyorum dedi bakalım kısmet ama moralman çok iyiyim
günaydın kahvaltı edip smear vermeye gidicez gece kanamam vardı ama şimdi iyiyim
hepinizi çok seviyorum sizler benim ailemsiniz biliyorsunuz her zaman yanımda olan beni böyle güçlü kılan sizin desteklerinizdi hep.
kızlar kesin tanı konursa bile üzülmem yıkılmam ben arkamda dağ gibi kk kadınları var ailem var anam babam kardeşim var ve hayatımın en önemli varlığı rüzgarım var. bana bişey olmaz kızlar biliyosunuz 2 yılda neleri atlattım gripte neymiş
gülbebekkkkk hep ağlarım o şarkıda ben amaaaaaa
Canım çok sağol çok azdı yarım çaybardağı bile yoktur yani o kadar azdı ama nevresimleri değiştirirken eğildim yere kirlileri alayım diye çömelince geldi korktum bende.cnm korkma bebegin başı artık iyice inmiştir o yüzden baskı yapıyodur akıntı veya ıdrar olabilir
su dediğin öyle az değil nerdeyse geldi mi 1 kova cıkar yani
hem sonuna geldin sayılır cok normal artık bunlar
Hareketleri iyi çok şükür kıpır kıpır hamurişini bende oda çok seviyoruz bugünde annem sevdiğim bir böreği yaptı mahşallah yedikten sonra kıpır kıpırmeganm idrar kaçrma olma olasılıgı yuksek onn cunku
su bi geldi mi baya bi gelrmş oyle az gelmezmş cnm
hareketleri de iise bi sorun yok bence yarın da gtceksn dra hiç panik ypma kuzucm ....
Canım çok sevindim rapor almana.Sezeryan için dr la aynı fikirde olmanızada çok sevindim artık stres yok dediğin gibi rahat ol tadını çıkar baby shower fotolarını bekliyoruz.kızzlar ben geldm sonnda ...
drum verdi raporu tatlı tatlı takldı hiçbşeycik demedi ben saydım baya içime fenalık gelıo çarpntım var falan
kız ne nazlı çıktın sen olcak o kadar anne olmak kolay mı dedi
sonra dedm ben çalşamıorm e nye aldın madem 37ye kadar çalşrm die o zaman dedi hem dıo hem guluo goz kırpıo
hadi gt gel nstye de verelm raporu dedi
nstde kaslmalar çıktı haff haff
37de gel bi hafta sonra gun verelm dedi drek
yani doğum şeklini konşmaya gerek yok artık dr da aynı dusnuomş yanii
ben 11 martta gtcem 18 mart pazartesi belki o gune gun vereblr bakıcaz
ayy artık rahat edeblrm rapor işi de hallolduu
bu cumartesi baby shower yapcak kızlar bana
boyle pasta kek tarifi varsa guzel bldgnz çok sevnrm
nevrestenin mutfagna da bakcam
keyfli şeylerle ugraçcam artıkk
bu arada bugun oraya bi kadın geldi tek başna 39. haftada olmş açlma 4 cm
ne eşya var ne çanta yannda bi telaşla aradı onu bunu getrsnler die eşyaları
onu gornce oyle ben heyecanlandm valla ...
Gamzem inşlalah temiz çıkar smearın cuma günü hayırlı haberlerle gel inşallah.kızlar smear aldırdım cuma çıkacak sonucum dr bugün çok iyi konuştu geçen aya göre çok iyi durumda dedi senden çok umutluyum smearin temiz gelecek dedi sana %100 temiz diyemem ama ben iyi düşünüyorum dedi bakalım kısmet ama moralman çok iyiyim
Canım geçmiş olsun çok şükür birşeyi yokmuş belki hafif bir ağrısı yada ateşi vardı ondan huysuzlandı sonrada geçti demekki.rabbim seni sevdiklerine bağışlasın cnm.güzel haberlerini alıcaz inşallah
dün ve bugün benim için kötüydü.cumartesi oğluşu hastaneye götürdük aylık kontrol için iyiydi.dün akşam hep bir yöne yatmak istedi gündüzde aynısını yaptı elimle kafasını çeviriyom ağlıyo kucağıma alıyorum ağlyor dr götürdük röntgrn çekildi kan alındı temiz ağrı kesici verdi onu kullandık maşallah i yi gibi ne oldu anlamadık boymuş kilomus önemli değil evlatlarımız iyi olsun yeter
Canım bacağımdan süzecek kadar çok değildi ama su gibiydi miktarı sadece çamaşırı nemlendirecek kadar azdı ama kokusu gerçekten çok değişikti.lovelym syu evde gelmiş biri olaraktan şunu söyleyim sızıntı gibi bacağından süzer engel olamasın kokusu çiş gibi olmaz
lovelym sızıntıda olabilir az sa bişi olmaz takip et cnm
lovelym sen bilmem hatırlarmısın burayada yazmıştım ben de 32 yada 33 haftamada gece yatağa kaçırmışım suyum geldi deyip oturdum ağladım çok korktum eşim dedi işemişsin içimize sinmedi dr gittik çişmiş:) eşimin üstüne kadar gelmiş kim olsa korkar demi:)su diye.
ozaman dr bana dedi korkma suyun bitse bile bebek 2 gün yaşayabilirmiş anne karnında ki sızıntı olabilir bende sürekli o dediğn gini akıntı oldu belli aydan sonra ultrasonda su hep normal çıkıyordu bolbol su iç sen genede bişi olmaz allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?