Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar ben bu sabah uyandım nevresimleri değiştirirken eğil kalk yapmak gerekiyorya birden bir ıslaklık hissettim çamaşırıma bir miktar su geldi kendiliğinden ama çok değil acaba normal bir akıntımı yoksa suyumdanmı sızıntı oldu çok kafama takıldı
hastaneyi aradım dr um yoktu yarın kontrole gidicem ama korkuyorum eğer böyle arada su sızıp farketmeyip bebeğim susuz kalırmı ALlah korusun.
Şuan hareketleri çok iyi suyumda azalma olsa hareketlerde azalma olurmu nasıl anlarım acil başka dr agitmem gerekirmiki acaba
Gelen su miktarı azdı sadece çamaşırın ortasını dolduracak kadar

Kızlar bişey diyin bana nolur kontrolüm yarın yarını bekleyimmi yoksa bir aciliyet varmı suyum bile sızmış olsa o kadar azken bir tehlike oluştururmu

Biliyorum benden bıktınız artık şu bir ayda geçseydi bende bi doğuraydım iyiydi
Neyse internetten biraz araştırdım sanırım idrar kaçırma oluyor son aylarda normalmiş ama yinede yarın dr uma söylerim
Şimdi yemek yedim kızımda hareketli mahşalah içim rahatladı.

cnm korkma bebegin başı artık iyice inmiştir o yüzden baskı yapıyodur akıntı veya ıdrar olabilir
su dediğin öyle az değil nerdeyse geldi mi 1 kova cıkar yani
hem sonuna geldin sayılır cok normal artık bunlar

meganm idrar kaçrma olma olasılıgı yuksek onn cunku
su bi geldi mi baya bi gelrmş oyle az gelmezmş cnm
hareketleri de iise bi sorun yok bence yarın da gtceksn dra hiç panik ypma kuzucm ....

kızzlar ben geldm sonnda ...
drum verdi raporu tatlı tatlı takldı hiçbşeycik demedi ben saydım baya içime fenalık gelıo çarpntım var falan
kız ne nazlı çıktın sen olcak o kadar anne olmak kolay mı dedi
sonra dedm ben çalşamıorm e nye aldın madem 37ye kadar çalşrm die o zaman dedi hem dıo hem guluo goz kırpıo
hadi gt gel nstye de verelm raporu dedi
nstde kaslmalar çıktı haff haff
37de gel bi hafta sonra gun verelm dedi drek
yani doğum şeklini konşmaya gerek yok artık dr da aynı dusnuomş yanii
ben 11 martta gtcem 18 mart pazartesi belki o gune gun vereblr bakıcaz
ayy artık rahat edeblrm rapor işi de hallolduu
bu cumartesi baby shower yapcak kızlar bana
boyle pasta kek tarifi varsa guzel bldgnz çok sevnrm
nevrestenin mutfagna da bakcam
keyfli şeylerle ugraçcam artıkk
bu arada bugun oraya bi kadın geldi tek başna 39. haftada olmş açlma 4 cm
ne eşya var ne çanta yannda bi telaşla aradı onu bunu getrsnler die eşyaları
onu gornce oyle ben heyecanlandm valla ...

Son düzenleme:
kızlar smear aldırdım cuma çıkacak sonucum dr bugün çok iyi konuştu geçen aya göre çok iyi durumda dedi senden çok umutluyum smearin temiz gelecek dedi sana %100 temiz diyemem ama ben iyi düşünüyorum dedi bakalım kısmet ama moralman çok iyiyim

hepinizi çok ama çok seviyorum

gamze şimdi okudum ya
çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin
ama daha teşhis koyuldu sayılmaz biyopsi olmadan anlaşılmaz
inşallah yanılıyordur doktorlar

ben hala ankaradayım gelemiyorum günler yoğun burda

Hakkınız da hayırlısı olsun canım umarım olabileceğinden daha iyi çıkar sonuçlar çabucak iyileşirsin

ayy çok sevndm cnm oyle dıosa oyledr bence buyuk ihtmal anlıolar durumdan cunku onlar hadi Rabbim büyük inşşşşşşşşşşşş

aranızda benim gibi sat 8 gün geçmiş idrar testi negatif çıkmış birileri var mııı? doktora gidicem en son çare ama aylar sonra ilk kez umud ışığı gördüm belki bende anne adayıyımdır die ama idrar negatif 2 gün daha gelen giden olmassa dr a gideceğim bebek iştahım yokken birden heveslendim :)

rabbim seni sevdiklerine bağışlasın cnm.güzel haberlerini alıcaz inşallah

dün ve bugün benim için kötüydü.cumartesi oğluşu hastaneye götürdük aylık kontrol için iyiydi.dün akşam hep bir yöne yatmak istedi gündüzde aynısını yaptı elimle kafasını çeviriyom ağlıyo kucağıma alıyorum ağlyor dr götürdük röntgrn çekildi kan alındı temiz ağrı kesici verdi onu kullandık maşallah i yi gibi ne oldu anlamadık boymuş kilomus önemli değil evlatlarımız iyi olsun yeter

geçmiş olsn moonum bşey çıkmamş sevndm cnm şimdi nasıl huzuru yok demi bi sıkntı
ketenhelvam açtgn konuyu şimdi okdm yazcak bşey bulamadm üzüldmmmm :26::26::26:dilerm Rabbimden senn ve meleklerinin hakknda ne ise en hayırlı o olsn tatlım

lovelym syu evde gelmiş biri olaraktan şunu söyleyim sızıntı gibi bacağından süzer engel olamasın kokusu çiş gibi olmaz

duygum sağol şimdilik iyi boynunu oynatmaya başladı bakalım heralde boynu tutulmustu

Canım çok sağol çok azdı yarım çaybardağı bile yoktur yani o kadar azdı ama nevresimleri değiştirirken eğildim yere kirlileri alayım diye çömelince geldi korktum bende.
meganm idrar kaçrma olma olasılıgı yuksek onn cunku
su bi geldi mi baya bi gelrmş oyle az gelmezmş cnm
hareketleri de iise bi sorun yok bence yarın da gtceksn dra hiç panik ypma kuzucm ....
Hareketleri iyi çok şükür kıpır kıpır hamurişini bende oda çok seviyoruz bugünde annem sevdiğim bir böreği yaptı mahşallah yedikten sonra kıpır kıpır
Canım çok sevindim rapor almana.Sezeryan için dr la aynı fikirde olmanızada çok sevindim artık stres yok dediğin gibi rahat ol tadını çıkar baby shower fotolarını bekliyoruz.

Canım çok üzüldüm o kadaına öyle doğumda tek başına olanlara çok üzülüyorum ben her kontrole eşim ve annemle birlikte gidiyorum ilk haftadan beri heleki bundan sonra hiç tek gitmem her ihtimale karşı.
Gamzem inşlalah temiz çıkar smearın cuma günü hayırlı haberlerle gel inşallah.
Canım geçmiş olsun çok şükür birşeyi yokmuş belki hafif bir ağrısı yada ateşi vardı ondan huysuzlandı sonrada geçti demekki.
lovelym syu evde gelmiş biri olaraktan şunu söyleyim sızıntı gibi bacağından süzer engel olamasın kokusu çiş gibi olmaz
Canım bacağımdan süzecek kadar çok değildi ama su gibiydi miktarı sadece çamaşırı nemlendirecek kadar azdı ama kokusu gerçekten çok değişikti.
Yarın kontrole gidecektik eşim izin alamamış iş yerinde iki kişiler eşi hamile olan diğer kişi geçen gün izin almış 5 saat sonra gelmiş o yüzden eşim izin alamadı ben annemle gideyim diyorum oda olmaz bende görücem kızımı diyor.perşembe nöbetçiymiş dr artık ancak o zaman gidicez.

lovelym sızıntıda olabilir az sa bişi olmaz takip et cnm

lovelym sızıntıda olabilir az sa bişi olmaz takip et cnm

Moonum çamarışmda ıslaklık olursa onu takip ediyorum bebeişimin hareketleride iyi çok şükür.
Ama idrara çıktığımda o sırada farketmeden araya karışıp gitmez dimi suyum çünkü idrarımda kokusu çok değişik bu günlerde ama yanma yada renginde tuhaflık yok sadece kokusu çok farklı.

lovelym sen bilmem hatırlarmısın burayada yazmıştım ben de 32 yada 33 haftamada gece yatağa kaçırmışım suyum geldi deyip oturdum ağladım çok korktum eşim dedi işemişsin içimize sinmedi dr gittik çişmiş:) eşimin üstüne kadar gelmiş kim olsa korkar demi:)su diye.
ozaman dr bana dedi korkma suyun bitse bile bebek 2 gün yaşayabilirmiş anne karnında ki sızıntı olabilir bende sürekli o dediğn gini akıntı oldu belli aydan sonra ultrasonda su hep normal çıkıyordu bolbol su iç sen genede bişi olmaz allahın izniyle

Canım çok sağol ben o zaman bolbol su içeyim perşembede kontrolüme gideyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…