kızlar smear aldırdım cuma çıkacak sonucum dr bugün çok iyi konuştu geçen aya göre çok iyi durumda dedi senden çok umutluyum smearin temiz gelecek dedi sana %100 temiz diyemem ama ben iyi düşünüyorum dedi bakalım kısmet ama moralman çok iyiyim
hepinizi çok ama çok seviyorum
Canım çok sağol çok azdı yarım çaybardağı bile yoktur yani o kadar azdı ama nevresimleri değiştirirken eğildim yere kirlileri alayım diye çömelince geldi korktum bende.
Hareketleri iyi çok şükür kıpır kıpır hamurişini bende oda çok seviyoruz bugünde annem sevdiğim bir böreği yaptı mahşallah yedikten sonra kıpır kıpır
Canım çok sevindim rapor almana.Sezeryan için dr la aynı fikirde olmanızada çok sevindim artık stres yok dediğin gibi rahat ol tadını çıkar baby shower fotolarını bekliyoruz.
Canım çok üzüldüm o kadaına öyle doğumda tek başına olanlara çok üzülüyorum ben her kontrole eşim ve annemle birlikte gidiyorum ilk haftadan beri heleki bundan sonra hiç tek gitmem her ihtimale karşı.
Gamzem inşlalah temiz çıkar smearın cuma günü hayırlı haberlerle gel inşallah.
Canım geçmiş olsun çok şükür birşeyi yokmuş belki hafif bir ağrısı yada ateşi vardı ondan huysuzlandı sonrada geçti demekki.
Canım bacağımdan süzecek kadar çok değildi ama su gibiydi miktarı sadece çamaşırı nemlendirecek kadar azdı ama kokusu gerçekten çok değişikti.
Yarın kontrole gidecektik eşim izin alamamış iş yerinde iki kişiler eşi hamile olan diğer kişi geçen gün izin almış 5 saat sonra gelmiş o yüzden eşim izin alamadı ben annemle gideyim diyorum oda olmaz bende görücem kızımı diyor.perşembe nöbetçiymiş dr artık ancak o zaman gidicez.
ben de çok sevndm ve kuşş gibi rahatladm meganm evt sezeryana da o kadar sevndm ki cunku blıomsn bugun kafam karştı nst odasında bi ara ya arkdasım oyle bi anlatıolar ki normal dogumu insan ozenıo kadın anlatıo ilk dogumn aa bi gtmş 5 cm açık yarım saat sonra dogrmş ya var boyle hikayeler de her gordgm de boyle mi olur yani mesela var bzm topkte de boyle hikayeler ama az yanii ben her nstye grdgmde boyle bi hikaye anlatıo yanmda yatan kadın nasl işseya acaba dedm ben mi çok tırsıorm bak mllet nasıl dogumlar yapıo falann derken tamm dr gel 37de 38de gun vercem deynce ohh dedm ya hay Allah razı olsn kafa karşklgm son buldu
cnm yok 32den sonra ozellkle yalnz gdlmez kii ben de hiç yalnz gtmedm dra senn gibi 37de annemle gtcz eşime tembhledm şimdiden bak dedm yeri belli çantaların bşey olursa hemen atlar getrrsn die bugun onnlar gttk cunku e doguma da izin alcak 37de mecbur tek gidicem
bu arada perşmbe gt kuzum sen dra bol bol su iç evt belki basınçla biraz olmştr bazen bende su gibi akntı oluo oyle bşey de olablr cnm ...
şu uykum bi daha kaçmasın lütfen kaçarsa da birileriyle birlikte kaçsın gecenin bu saatinde birileriyle konuşma ihtiyacım var ve kmseler yok:26::26::26:
kaşntı çok yok e rapor da aldım sorun ne o zaman bi anlasam yne gram uyku yok otruorm
Sorun heyecan bence.
İçiniz içinize sığmıyordur az bi zamanınız kalmış inşallah hayırlısıyla kucagınıza alırsınız.
Alışkanlıkta olabilir ama benim gibi gece uyuyamayıp gündüzde akşama kadar uyuyorum.
Alışkanlıklar kötü.
Bence uyusanız güzel olur bebek doğduunda biraz hasret kalabilirsiniz uykuya.
hevuk ii ki sen varsın cnm
orda birileriyle tartışmayım die burda kendi kendime konşuodm ben de
sinirlerim bozuldu ya üzldm gece gece
bence de kesnlkle heyecan bunn adı
yok ben gunduz de uyuyamıorm pek
arıcam bu gunleri blıorm da şu wcye kalkma da bozuo işi ondan sonra bi kaçıo uykum tam kaçıo hele bu gece iice tavan yaptı açldı şoktan da
Canım hasta bezi tak
Kalkmadan rahat rahat
Bende bir ara idrar yolumu üşütmüştüm ne zor oluyodu ikidebir tuvalete gitmek
Aklıma gelmişti almak eşime söyledim alalım diye hatta tabi sadece güldü.
hevukçum ii geceler sanki uyku kırpıntısı gibi bşey geldi
yoldaşlıgın için de ayrıca teşekkürler
arada gel topgmze ozletme kendini opuldunn cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?