Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızçeler
cuma işe başlıyorum
bir yandan üzülüyorum
ki ayrılacağımı çok düşünmemeye çalışıyorum
gözlerim doluyor hemen
bir yandan son hazırlıkları yapıyorum
of nasıl olacak bilemiyorum
herkes ii dir umarım
biraz okuyayım geçmişi
bebem uyanmadan

Gamze her ne ise rahatsızlığın
çok çabuk geçecek
artık ailenle barıştın
her şey düşüncede bitiyor
bu dönem bu pozitiflik seni iyileştirecek
cuma foruma girmeye çalışacağım

ben de çok sevndm ve kuşş gibi rahatladm meganm evt sezeryana da o kadar sevndm ki cunku blıomsn bugun kafam karştı nst odasında bi ara ya arkdasım oyle bi anlatıolar ki normal dogumu insan ozenıo kadın anlatıo ilk dogumn aa bi gtmş 5 cm açık yarım saat sonra dogrmş ya var boyle hikayeler de her gordgm de boyle mi olur yani mesela var bzm topkte de boyle hikayeler ama az yanii ben her nstye grdgmde boyle bi hikaye anlatıo yanmda yatan kadın nasl işse ya acaba dedm ben mi çok tırsıorm bak mllet nasıl dogumlar yapıo falann derken tamm dr gel 37de 38de gun vercem deynce ohh dedm ya hay Allah razı olsn kafa karşklgm son buldu
cnm yok 32den sonra ozellkle yalnz gdlmez kii ben de hiç yalnz gtmedm dra senn gibi 37de annemle gtcz eşime tembhledm şimdiden bak dedm yeri belli çantaların bşey olursa hemen atlar getrrsn die bugun onnlar gttk cunku e doguma da izin alcak 37de mecbur tek gidicem
bu arada perşmbe gt kuzum sen dra bol bol su iç evt belki basınçla biraz olmştr bazen bende su gibi akntı oluo oyle bşey de olablr cnm ...

Evet belirsizlik kötü bende belli olsun istiyorum ama sanırım bu kontrolede azçok bişiler belli olur bebeğin pozisyonundan.
Perşembe gidicez dr a su içiyorum bolbol zaten bu ara çok susuyorum.Dediğin gibi belkide normal bir akıntıdır akşam üzeri görümcemlede konuştuk onunda oluyormuş hamileliğin son aylarında normal dedi.
Bende gösteriyorum eşime bak bu benim bu kızımızın çantası burada duruyor vs diye ama eminim aniden sacılansam ne nerdeydi bulamaz

şu uykum bi daha kaçmasın lütfen kaçarsa da birileriyle birlikte kaçsın gecenin bu saatinde birileriyle konuşma ihtiyacım var ve kmseler yok:26::26::26:
kaşntı çok yok e rapor da aldım sorun ne o zaman bi anlasam yne gram uyku yok otruorm

Sorun heyecan bence.
İçiniz içinize sığmıyordur az bi zamanınız kalmış inşallah hayırlısıyla kucagınıza alırsınız.
Alışkanlıkta olabilir ama benim gibi gece uyuyamayıp gündüzde akşama kadar uyuyorum.
Alışkanlıklar kötü.
Bence uyusanız güzel olur bebek doğduunda biraz hasret kalabilirsiniz uykuya.

hevuk ii ki sen varsın cnm
orda birileriyle tartışmayım die burda kendi kendime konşuodm ben de
sinirlerim bozuldu ya üzldm gece gece

bence de kesnlkle heyecan bunn adı
yok ben gunduz de uyuyamıorm pek
arıcam bu gunleri blıorm da şu wcye kalkma da bozuo işi ondan sonra bi kaçıo uykum tam kaçıo hele bu gece iice tavan yaptı açldı şoktan da

hevuk ii ki sen varsın cnm
orda birileriyle tartışmayım die burda kendi kendime konşuodm ben de
sinirlerim bozuldu ya üzldm gece gece

Canım bende çok üzüldüm
Yuva kurmak zor bazı kadınları anlayamıyorum cidden başkalarının mutsuzlukları resmen mutlulukk kaynagı oluyor kimine.
Burda ki konular fake bile olsa yardım edilmeli 1,2 güzel yapıcı yorum yapılsa incilerimi dökülür bayanların.
Çok kızıyorum ben
Çünki hepsi gayet yaşanan şeyler konularda anlatılanlar
Bellki kendileri sıkıntı görmemişler kolay geliyordur atıp tutmak.
Dua etmekten başka yapılabilecek bişey yok sanırım ama yanında olmayı isterdim ketenhelvanın
Uff yanlız tek başına üzüntüyle kaldı.

Canım hasta bezi tak
Kalkmadan rahat rahat
Bende bir ara idrar yolumu üşütmüştüm ne zor oluyodu ikidebir tuvalete gitmek
Aklıma gelmişti almak eşime söyledim alalım diye hatta tabi sadece güldü.

ben de çok üzüldm cnm bi anlık ofke patlaması işte
inşş yoluna girer bi an once benm de butunn dualarmm onnla ....

Benim eşiminde msde bi kızla görüşmesini tavafuk yakaladım kız facesine mesaj atmış gece tuttum kolundan uyandırdım bu kim diye
Tükürüğünü yuttu önce gırık diye sonra tanımıyorum dedi.
Ama konuşmuş sorsakta doğruyu söylemiyolar sonrada gelde güven duy işte.
Keşke eşine sorsaydı önce yalanrsada sonra araştırsaydı.
Ben öyle yaptım konuşmuş gün boyunca kızla konuştum eşim diye
Öttü tabi.
Ayrıldım o dönem eşimden sonra barıştık ama sıkıntılarından bahsetmiş dostani bir konuşmaydı.
Sonra daha yapmadı dedektiflerin hepsi kadın olmalı bence bizden korkulur.

cnm oyle sakat konular ki insan o an şoka grıo heralde sorsam mı ne yapsam ne etsem die gerçekten zor durumlar bunlar ya yaşanmadan gerçekten bşeyler soylemek güçç
insan yaşamadan anlayamaz ....
senn adına ayrıca sevndm cnm tatlıya bağlanmş bi daha da göstermesn rabbim ....

hevukçum ii geceler sanki uyku kırpıntısı gibi bşey geldi
yoldaşlıgın için de ayrıca teşekkürler
arada gel topgmze ozletme kendini opuldunn cnmmm

hevukçum ii geceler sanki uyku kırpıntısı gibi bşey geldi
yoldaşlıgın için de ayrıca teşekkürler
arada gel topgmze ozletme kendini opuldunn cnmmm

İyi geceler sue yada Hayırlı sabahlar
Allah'a emanet ol.
Ben teşekkür ederim.
Ben gelip okuyorum arada burayı ama gelip kimseyi sıkmak istemiyorum çünki 5 yıldır olmuyor bebeğim.
Gelipte bişey yazamıyorum.
Sizin mutluluklarınızı okuyorum.
İnşallah mutluluğunuza hergeçengün yenileri eklenir çoooook mutlu olursunuz.

ketoşun konusu silindi.. şükürler olsun..

günaydın kızlar...

sabah sabah sinirim oynadı neyse konu gitti şükür...

kızlar rüzgara dün süt verdim annem ver yararlı kızım siz öyle büyüdünüz dedi gece 2de ses geldi bi baktım heryere kusmuş 5e kadar kustu 5te acile gittik inek sütü alerjisi ishalde başladı ben iğrenç bir anneyim çünkü bebelac mama ve yoğurtta kısmen oluyordu şüpheleniyordum kızkardeşim takside sorunca jeton düştü. kendi hastalığıma düştüm çocuğıumu ihmal ettim alerjisi olan inek sütü içirdim şimdi ishal kafasına kadar çıkıyo o derece yakışıklıma dua edin rabbim onun derdini alsın bana versin ben dayanırım o çok küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…