geçmiş olsun gamzecim ne demek o öyle ben iğrenç bir anneyim falan olur mu hiç öyle şey bizde inek sütüyle büyüdük ama şimdiki çocuklar kaldırmıyor işte yapacak bişey yok.Olur böyle şeyler geçer Allahın izniyle sen merak etme...sabah sabah sinirim oynadı neyse konu gitti şükür...
kızlar rüzgara dün süt verdim annem ver yararlı kızım siz öyle büyüdünüz dedi gece 2de ses geldi bi baktım heryere kusmuş 5e kadar kustu 5te acile gittik inek sütü alerjisi ishalde başladı ben iğrenç bir anneyim çünkü bebelac mama ve yoğurtta kısmen oluyordu şüpheleniyordum kızkardeşim takside sorunca jeton düştü. kendi hastalığıma düştüm çocuğıumu ihmal ettim alerjisi olan inek sütü içirdim şimdi ishal kafasına kadar çıkıyo o derece yakışıklıma dua edin rabbim onun derdini alsın bana versin ben dayanırım o çok küçük
İyi geceler sue yada Hayırlı sabahlar
Allah'a emanet ol.
Ben teşekkür ederim.
Ben gelip okuyorum arada burayı ama gelip kimseyi sıkmak istemiyorum çünki 5 yıldır olmuyor bebeğim.
Gelipte bişey yazamıyorum.
Sizin mutluluklarınızı okuyorum.
İnşallah mutluluğunuza hergeçengün yenileri eklenir çoooook mutlu olursunuz.
KETENHELVA MECBURİYETTEN BANLANDI GEÇİCİ OLARAK..
Eşi şifresini biliyor olduğu için.. Tedbiren..
Yeni bir üyelik alacak ya da kullanıcı ismini değiştirecek ve sorun hallolacak..
Kafasını toplasın hele de bir..
KETENHELVA MECBURİYETTEN BANLANDI GEÇİCİ OLARAK..
Eşi şifresini biliyor olduğu için.. Tedbiren..
Yeni bir üyelik alacak ya da kullanıcı ismini değiştirecek ve sorun hallolacak..
Kafasını toplasın hele de bir..
ztarrrrr
doğurdun mu kızzz :26:
Yok bacim ya
Bugun annemler geliyor insaallah onun heyecani var . Dua edin hayirlisiyla kavusalim ..
geç olsun güç olmasın
hadi gözün aydın doğurmadan yetişiyolar heinş.
annenin tadını cıkar bol bol
Duygum aslında uykumuz beraber kaçmış yaaaaşu uykum bi daha kaçmasın lütfen kaçarsa da birileriyle birlikte kaçsın gecenin bu saatinde birileriyle konuşma ihtiyacım var ve kmseler yok:26::26::26:
kaşntı çok yok e rapor da aldım sorun ne o zaman bi anlasam yne gram uyku yok otruorm
Ayyy mahşlalah bu ne tatlı bir bebeiş böleeeegünaydınlaaaaaaaaaaar
Eki Görüntüle 642087
Canım geçmiş olsun.Kendini suçlama nereden bilecektin öyle olacağını.İnşlalah çabucak toparlanır paşa.sabah sabah sinirim oynadı neyse konu gitti şükür...
kızlar rüzgara dün süt verdim annem ver yararlı kızım siz öyle büyüdünüz dedi gece 2de ses geldi bi baktım heryere kusmuş 5e kadar kustu 5te acile gittik inek sütü alerjisi ishalde başladı ben iğrenç bir anneyim çünkü bebelac mama ve yoğurtta kısmen oluyordu şüpheleniyordum kızkardeşim takside sorunca jeton düştü. kendi hastalığıma düştüm çocuğıumu ihmal ettim alerjisi olan inek sütü içirdim şimdi ishal kafasına kadar çıkıyo o derece yakışıklıma dua edin rabbim onun derdini alsın bana versin ben dayanırım o çok küçük
Ayy çok sevindim annenler yetişti doğuma sen artık bu gece doğurursunYok bacim ya
Bugun annemler geliyor insaallah onun heyecani var . Dua edin hayirlisiyla kavusalim ..
Hilalim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?