Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun gamzecim ne demek o öyle ben iğrenç bir anneyim falan olur mu hiç öyle şey bizde inek sütüyle büyüdük ama şimdiki çocuklar kaldırmıyor işte yapacak bişey yok.Olur böyle şeyler geçer Allahın izniyle sen merak etme...

Hevuk gel be ne olacak sanki benimde 6 yıl olacak nerdeysee destek oluruz birbirimize sıkmazsın merak etme:)

Niye silindi meg ne olmuş ordaa ben bakamadım

bende bilmiyorum ne oldu keten helva neden banlandı ya

gamzecim geçmiş olsun rüzgara hemencik düzelsin inş..

KETENHELVA MECBURİYETTEN BANLANDI GEÇİCİ OLARAK..
Eşi şifresini biliyor olduğu için.. Tedbiren..
Yeni bir üyelik alacak ya da kullanıcı ismini değiştirecek ve sorun hallolacak..
Kafasını toplasın hele de bir..

en dogrusu olmş megim

bende yeni bir üyelik alması gerektiğini düşünüyordum iyi olmuş böyle yeni ismi ve hayatıyla gelsin aramıza tekrar

Bende ketenhelvanin konusuna bakmistim gece uykum kacmisti.. Cok uzucu hakikaten.. Ne diyecegimi bilemiyorum.

Yine sabir ve zamana kaliyor is..

geç olsun güç olmasın
hadi gözün aydın doğurmadan yetişiyolar he inş.
annenin tadını cıkar bol bol

Amin canim bencede.. Onun da saati belli elbet Hak katinda. Hayirla, saglikla gelsin kuzu insaallah.

Annemler inene kadar dogurmazsam evet yetisiyorlar

Merhaba arkadaşlar nerdeyse 1 senedir bebek bekliyoruz istiyoruz ama gelmiyo, olmuyo :26:
Beklemedeyiz, rabbim inşallah en kısa zamanda bizim bu özlemimizi dindirir

ztraım gözün aydın annenler geliyomuş peki bu bebe ne zmn geliyor yaw
hergün dogurdun mu die merak ediyorummm

hoşgeldin merve-uk
cnm doktora gittiniz mi senin yumurtlama testlerin fln yapıldımı herhangibir rahatsızlıkgın varmı tedavisi süren
yada eşin hiç doktora gittimi,genelde 1 yıl korunmasız ilşkide olmuyorsa doktorlar bazı testler istiyorlar araştırıyorlar

Duygum aslında uykumuz beraber kaçmış yaaaa
dün gece yattım dön dön uyuyamadım geleyim kk da birini bulurum sohbet etçek diye girdim 3 e kadar bekledim kimsecikler yoktu Doğum hikayelerini okudum duygulandım ağladım kimseyide bulamayınca bende oturdum tv izledim sabahın 5 ine kadar aynı saatte uyumuşuz aslında ama denk gelememişiz.Benimde konuşmaya çok ihtiyacım vardı ama denk gelemedik.
Hatta düşündüm acaba topikmi açsam doğumu yaklaşıpta uyuku tutmayan hamişler diye

Ayyy mahşlalah bu ne tatlı bir bebeiş böleeee
Canım geçmiş olsun.Kendini suçlama nereden bilecektin öyle olacağını.İnşlalah çabucak toparlanır paşa.
Yok bacim ya

Bugun annemler geliyor insaallah onun heyecani var . Dua edin hayirlisiyla kavusalim ..
Ayy çok sevindim annenler yetişti doğuma sen artık bu gece doğurursun

Son düzenleme:
Kızlar ben ketenhelvamın konusunu görmedim ne oldu sorunmu var neden eşinin şifresini bilmesi sorun olduki?:44:inşallah herşey yolundadır

Hilalim nasılsın

iyiyim tatlumbende evi temizledim bugün temizlik günüydü heralde

sizlerle mutlu oluyoz bu ara ztara taktım dogurtcam kızı zorla
sonra sıra duydu sana ve aksuma gelcek çok heyecanlı oluyorum ben son zamanlara gelince
umarım hepiniz çok kolay bir dogum geçirir,alıverirsiniz kucagınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…