Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evet bugün temizlik günüymüş bende annemle evi temizledik bir haftadır süpürülmemişti uçuyordu ev
Ama temizlik yapılınca insan yorulsada ayağını uzatıp mis gibi görünce evi çok güzel oluyor.
Benimde aklım hep ztarda doğurdumu acaba diye
Elbirlik doğurtucaz inşallah
İnşallah yakında bizde sizin için heyecanlanıcaz

napıonuz bacılar
kızım grip oldu şimdide burnundan sümük baloncukları çıkıyo :2:
uyku filan hakgetire sersemledim iyice

ketenhelvanın konusuna bi kaç sayfa bakmıştım ben
bileniniz özelden de olsa bi özet geçebilirmi ne oldu merak ettim çok:26:

Teyzesi onu varyaaaaaa ham yapar
nasıl yakışmış renklerde maşallah yavruna cok tatlu
sanki 2de numaradan aglıyo dimi

dido gecmiş olsun kuzuna dün bizde yemege gittik yanımıza kücük bebekli cift geldi kız hastaymış ilaç fln verdiler gözleri kızarmıştı böyle icim gitti onlar hsta olmasın yaaaa
ama bizde böyle büyüdük

kızlar ben de bugun hem gezdm hem nevresmleri degştrdm çamaşır yıkadm bnm de kısmen temzlk gunuydu
arkdasıma gttm bebşi oyle şeker ki dört aylık oldu ble gülückler agular çok sevmliler yaa
cumartesi evde tam üçtane bebş olcak bnmkini de sayarsak dörtt biri bi yaşnda biri dört aylık birnn kırkı çıktı bi de ececik
dördmz de atynı oklda ogretmnz çocklarmz da kardes kardes büyüycek hayırlısyla inşşş
cumartesi baby shower yapcz bnm evde fotoları eklicem albume

aynenn cok numaracıyız

dido faceten yazıorm kuzum ...
geçmiş olsn kuzucugna bu arada

merveeeeeeee oğlun herif olmuş maşallah
benden de bi kaç bestoş fotosu gelsin

bu arada ketoşa ne olmuş:44::26: eşiyle olan konuyu biliyorum telden görüşmüştük ama kk da ne oldu:26:

Son düzenleme:
mervem ve özüm bayıllllldımmmm bebelerinize
Allah kem gözlerden saklasın,Allah bağışlasın kuzucukları inşallahhh

kizlar saolun ya ozellikle de hilal ve meganim

merak ediyorsunuz Allah razi olsun :) henuz bende birsey yok ve her ne kadar boyle desemde her an bekliyorum aslinda.

ama iki gundur feci yoruluyorum annemler gelecek diye bir kosusturma ki sormayin gitsin.

sabahtan beri de yemekler yaptim simdi oturdum totomun ustune.. ayaklarim aciyor cok da zamanim kalmadi aslinda. havalimanina gidecez insaallah bir iki saate.

dogurmadan yazmaya calisicam

lutfen dua edin banaa

özlemmmm sonuncu fotoya özellikle hasta oldummm masallah

ztraım ne güzel kavusuyorsun annenlere allahın izniyle valla aklımız sende ben cok merak ediyorum ne zmn gelcek nasıl gelcek kuzu

ztarım allah kavuştursun ailene inşaallah,ne güzel ya hiç doyulmuyor onlara

Kızlar selam 2gündür arkadaşım bendeydi bugünde restoran için tatlılar yaptım günlerim çok yoğun geçti
tatlı yapmayı daha yeni yeni öğrenen biri olarak sanırım hobimi buldum çok zevki varsa bildiğiniz kolay tarifler denemek isterim ama çok zorları yapabilirmiyim bilmem
Ketenhelvayı merak ettim umarım o ve bebekleri iyidirler bize arada haber versin yada hemen üye olsun insan topik arkadaşını merak etmeden edemiyor

master senin oğluşun ne kadar yakışıklı öyle :98:
Bestoşummm seni fındık niyetine yerim maşallah :86:

Ztarcım az kaldı sanırım geldi geliyor minik meleğin zamanlama süperoldu annenlerde geliyor ne tatlı telaşın var maşallah heycanla güzel kızınında haberini bekliyorum

Gamze Rüzgarımıza geçmişolsunöperim onu
Denizede geçmişolsun nazar değiyor bebelerinize okutun valla

Kızlar c.tesi ve p.tesi dr.daydım c.tesi yumoşlar büyümüştü pazar iğnemiyaptık p.tesi duvarları incelmeye başlamış bu kşamdan itibaren 4 gününüzü iyi değerlendirin dedi 5 yumoş var allahım izin versin olsun inşallah bu sefer c.tesi yine kontrole gidicem yumoşlar yok olmuş mu diye bakıcak dr. bu kez işi sıkı tuttu şu andada biz sıkı tutuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…