Canım geçmiş olsun cimcimeyeenapıonuz bacılar
kızım grip oldu şimdide burnundan sümük baloncukları çıkıyo :2:
uyku filan hakgetire sersemledim iyice
ketenhelvanın konusuna bi kaç sayfa bakmıştım ben
bileniniz özelden de olsa bi özet geçebilirmi ne oldu merak ettim çok:26:
Msterim kocaman olmuş yakışıklı paşaaa mahşallahhhhilal teyzesi
Eki Görüntüle 642761
bunu da sıcak sıcak cekiyim dedim ama izin vermedi paşa
Eki Görüntüle 642762
Duygum iyi yapmışsın bugün herkeste temizlik varmışkızlar ben de bugun hem gezdm hem nevresmleri degştrdm çamaşır yıkadm bnm de kısmen temzlk gunuydu
arkdasıma gttm bebşi oyle şeker ki dört aylık oldu blegülückler agular çok sevmliler yaa
cumartesi evde tam üçtane bebş olcak bnmkini de sayarsak dörtt biri bi yaşnda biri dört aylık birnn kırkı çıktı bi de ececik
dördmz de atynı oklda ogretmnz çocklarmz da kardes kardes büyüycek hayırlısyla inşşş
cumartesi baby shower yapcz bnm evde fotoları eklicem albume
Özlemimmm mahşlalah çok tatlı olmuş sen neden bizi mahrum bırakıyorsun bu prensestennnn bu güzelliktennnmerveeeeeeee oğlun herif olmuş maşallah
benden de bi kaç bestoş fotosu gelsin
Eki Görüntüle 642818
Eki Görüntüle 642820
Eki Görüntüle 642821
bu arada ketoşa ne olmuş:44::26: eşiyle olan konuyu biliyorum telden görüşmüştük ama kk da ne oldu:26:
kizlar saolun ya ozellikle de hilal ve meganim
merak ediyorsunuz Allah razi olsun :) henuz bende birsey yok ve her ne kadar boyle desemde her an bekliyorum aslinda.
ama iki gundur feci yoruluyorum annemler gelecek diye bir kosusturma ki sormayin gitsin.
sabahtan beri de yemekler yaptim simdi oturdum totomun ustune.. ayaklarim aciyor cok da zamanim kalmadi aslinda. havalimanina gidecez insaallah bir iki saate.
dogurmadan yazmaya calisicam
lutfen dua edin banaa
Bizde eşimle akşam yemeğinden sonra yürüyüşe çıktık biraz çok yürüdük sanırım ayaklarım şişti
Saatlerce yürüdük dönüştede yağmura yakalandık sırılsıklam olduk ama hava güzeldi hiç üşümedim.
Ama güzel oldu uzun zamandır beraber dıaarı çıkmamıştık bu bile güzel geldii
iyi akşamlar
ben rahim filmini çektirdim ve hiçte kolay olmadı
kendimi inanılmaz bir şekilde kastım
gelim geleli yatıyorum önce sadece kasıklarım ağrıyodu ama şimdi karın bölgem ağrıyo
benim için geçekten zor geçiyo sanki ameliyat olmuşum gibi poponun üstüne oturamıyorum
ve afedersiniz gaz çıkarmada sorun yaşıyorum
Ay kıyamam emoşumaaa benn
Geçmiş olsun kuzum..
Sonuç ne zaman belli olacakmış?
meg sende rahim filmi çektirmişmiydin?
senin bebek çalışmaları ne durumda?
pardon megim sonucu yazmayı unutmuşum
herşey normal kanallar açık antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon olmasın die doktor filmden sonra gebe kalma şansı artıyo dedi
bakalım herşeyin hayırlısı ama bukadar kötü olacağımı tahmin etmiyodum kasıldım kaldım kadın aleti sokacam die uğraştı durdu benide sinir etti 3 ayrı alet denedi bu olmadı bu küçük oldu felan dio ne yapıyosa altta canımı çıkardı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?