Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ztarcımm canımmm şimdidennn yazayım doğurduğunda ben olamayabilirimmm....Allah bebeğinin bahtını açık etsin inşallahh...Şansı bol olsun güzel yavrunun.Gamzecim inşallah güzel haberlerini görür duyarımmm.15 gün falan yokum memlekete gidiyorum hayırlısıyla döndüğümde görüşürüz.Muhtemelen perşembe yola çıkarım eşim evde olacağı için şimdiden yazayım dedim.Hepiniz Allaha emanet olun.Kendinize çok iyi bakın hepinizi kocaman öpüyorum.Geldiğimde umarım hepinizin güzel güzel haberlerini alırım....

Özlemm besteye maşallah pek tatlıı annesi en son fotosuuuna bende bayıldım

Canım geçmiş olsun cimcimeyee
hilal teyzesi
Eki Görüntüle 642761

bunu da sıcak sıcak cekiyim dedim ama izin vermedi paşa

Eki Görüntüle 642762
Msterim kocaman olmuş yakışıklı paşaaa mahşallahhhMavilerde çok yakışmış annesii
Duygum iyi yapmışsın bugün herkeste temizlik varmışBende değiştirdim nevresimleri annemde halıları sildi evi sildi süpürdü ben toz aldım.Yarından itibarende tülleri yıkayıp ütüleyecek camlar silinecek doğuma yakın heryer tertemiz olacak kocişte mutfak dolaplarını silmiş
Baby shower fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum
Özlemimmm mahşlalah çok tatlı olmuş sen neden bizi mahrum bırakıyorsun bu prensestennnn bu güzelliktennn

Canım bugün yorulmuşsun gece gelebilir prensesinnnAnnenlerde geliyor artık bekleyecek birşey yok o anneannesini beklemiştir gelmek için.

Bizde eşimle akşam yemeğinden sonra yürüyüşe çıktık biraz çok yürüdük sanırım ayaklarım şişti
Saatlerce yürüdük dönüştede yağmura yakalandık sırılsıklam olduk ama hava güzeldi hiç üşümedim.
Ama güzel oldu uzun zamandır beraber dıaarı çıkmamıştık bu bile güzel geldii

ztarmm butun dualarm sennle kuzucm annenler bi gelsn nefes alsn die beklıo senn düşünceli kuzucn sonra da gelivercek saglıkla bi avazda inşşş...
meganm cnm bnm naslsn baby shower cumartesi olcak gunduz bebşler odlgu için akşam zor mama düşnuorm ben de baya bi çeşt yapmam lazm aklnza gelen bi tarf olursa paylşın bnmlee
ozlemim ben yerm bu fındıkk guzel gülüşlü kokoş bestoşuuu
gülümm sular gibi gitt gel hayırlı yolculuklar olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
perimmm ohhh sonnda sanrm başardık seni boyle umut dolu poztf gordum ya olsem de gam yemem artıkk şaka bi yana herşeyy çok ii olacak inşşş
buyukaksummm kuzucum nber sık gel ya son gunler bunlar paylşlm brlkte sonra bu kadar sık gelemicez naslsa bi dee bebşn oda fotolarını beklıormmm

üşümedim demee havalar çok aldatıcı sen yinede dikkat et kendine sıcak sıcak şeyler iç sırılsıklam olmuşsun bak...

Perimmm ne güzel bnmde yogun geçiyor günler haftaya bnmde arkadaşım gelcek bu arada kaynayıp birde bebeler gelse:)

gülbebegim iyi tatiller hayırlı yolculuklar cnm

aksum iyiyim cnm sen? kurabiyeye karar verdin mi?

iyi akşamlar

ben rahim filmini çektirdim ve hiçte kolay olmadı

kendimi inanılmaz bir şekilde kastım

gelim geleli yatıyorum önce sadece kasıklarım ağrıyodu ama şimdi karın bölgem ağrıyo

benim için geçekten zor geçiyo sanki ameliyat olmuşum gibi poponun üstüne oturamıyorum

ve afedersiniz gaz çıkarmada sorun yaşıyorum

Ay kıyamam emoşumaaa benn
Geçmiş olsun kuzum..
Sonuç ne zaman belli olacakmış?

Gülbebekim ö.m kutusu dolu senin

Güle güle git dön bebekimmm

meg sende rahim filmi çektirmişmiydin?
senin bebek çalışmaları ne durumda?

Ay kıyamam emoşumaaa benn
Geçmiş olsun kuzum..
Sonuç ne zaman belli olacakmış?

pardon megim sonucu yazmayı unutmuşum

herşey normal kanallar açık antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon olmasın die doktor filmden sonra gebe kalma şansı artıyo dedi

bakalım herşeyin hayırlısı ama bukadar kötü olacağımı tahmin etmiyodum kasıldım kaldım kadın aleti sokacam die uğraştı durdu benide sinir etti 3 ayrı alet denedi bu olmadı bu küçük oldu felan dio ne yapıyosa altta canımı çıkardı resmen

meg sende rahim filmi çektirmişmiydin?
senin bebek çalışmaları ne durumda?

elibesesim ben rahim filmi çektirmedim..
çektirmiycem de sanırım..:26:
benim açımdan bir sıkıntı yok gibi duruyor.. tabii tüpleri bilemeyiz..
bebek çalışmaları yarım yamalak korunma usulüyle halvet şeklinde geçmekte..
benim bebek çalışması startım verilmedi henüz göğüs hastalıkları doktorum tarafından malum; astım

ama zerre kadar takmıyorum.. bu aralar yeni devraldığım petshopgilimle meşgulüm çünküm

Sen nasılsın,bebek nasıl elibesesim

Açık olduğunu tahmin etmiştik dimi emoşum..
Ama bak şöyle düşün; şu an kanallar çok müsait.. ve halvet bu ay fazlasıyla önemli..
inşallah gelir meleğin canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…