Açık olduğunu tahmin etmiştik dimi emoşum..
Ama bak şöyle düşün; şu an kanallar çok müsait.. ve halvet bu ay fazlasıyla önemli..
inşallah gelir meleğin canım ya
elibesesim ben rahim filmi çektirmedim..
çektirmiycem de sanırım..:26:
benim açımdan bir sıkıntı yok gibi duruyor.. tabii tüpleri bilemeyiz..
bebek çalışmaları yarım yamalak korunma usulüyle halvet şeklinde geçmekte..
benim bebek çalışması startım verilmedi henüz göğüs hastalıkları doktorum tarafından malum; astım
ama zerre kadar takmıyorum.. bu aralar yeni devraldığım petshopgilimle meşgulüm çünküm
Sen nasılsın,bebek nasıl elibesesim
maşallah sana sebilemm
zaten sana hayranım biz dünyayı başımıza yıkarken sen kendine yeni dünya yarattın ne güzel:)))
umarım canını sıkmadım merakımdan sordum takip edemiyordum ne zamandır cünkü ...
insan arkadaşlarını merak ediyor işte
dükkanına bayıldım cok güzel ama ya sanırım ben pek hayvan sever değilim cok nadir bazı hayvalara o da uzaktan ayy canım diyip kaçıyorum içimde bi korku var nedense
sanki hepsi işi gücü yok bana saldırcak gibi geliyo töbe töbe
ama bizi köpekler kovalamıştı ondan sonra kaldı bendee yoksa bizimde köpüşümüz vardı adı da TOntiş tii az sevmedik onu :) kulube yapıp bide tahtadan ismini yazıp boyamıştık az ugraşmıyoduk yaa ama malesef artık yok
ama bizimde kocaman akvaryumumuz var :))
sadece balık bakabiliyorum :=) gerci akvuryumu kocam yaptı ben ancak fanus balıgı yapabiliyordum:)))
bizim bebek biraz beni zorluyo canım ya
sag böbreğim büyüme yapmış ara ara feci sancılar giriyo
15 dk dan fazla yol yürüyüp ayakta kalamıyorum onun dışında iyiyiz :)
öyle iştee
merveeeeeeee oğlun herif olmuş maşallah
benden de bi kaç bestoş fotosu gelsin
Eki Görüntüle 642818
Eki Görüntüle 642820
Eki Görüntüle 642821
bu arada ketoşa ne olmuş:44::26: eşiyle olan konuyu biliyorum telden görüşmüştük ama kk da ne oldu:26:
sagol canım
hadi seninde bu aydan sonra inşallah bebişin gelir ve göbüşün şişerde kardeş de gelir inşallahhh
rahim filmi cektirmişsin
zaten genelde zor geciyormuş yaa Allah ım cektiğin acılara karşı inşallah yüzünüzü güldürür canım
eee o değil bu değil peki neden olmuyor bu bebekler anlayamıyorum yaa
zamanını mı bekliyor acaba....
canımmm
napalım kuzum,olmuşla ölmüşe çare yok denir..
zamanı var demek.. ama bu zaman ilerlerken de kendimi kahretmek istemiyorum.. bunu yapmışlığım da var 8 ay boyunca vaktiyle..biliyosun..
maşallah bebişine de sana da canım elisesim
tükanda canlı satışı yok.. sadece mama+malzeme var..
oy oy maşallah kızlar bu bebiş oyuncak bebek gibi yaaa:))))
hele ilk foto sanki porselen bebek maşallahhh diyorum analar neler doğuruyo:)))))))
inşallah sebilem
neden olmuyor bir anlasam hormonlar normal rahim filmi normal anormal olan benmiyim acaba
Canım benim çook geçmiş olsun....Neyseki atlattın ama niye böyle olmuş anlam veremedim ben filmi çektirdim üstüNEde deli gibi gezmiştim..:44:iyi akşamlar
ben rahim filmini çektirdim ve hiçte kolay olmadı
kendimi inanılmaz bir şekilde kastım
gelim geleli yatıyorum önce sadece kasıklarım ağrıyodu ama şimdi karın bölgem ağrıyo
benim için geçekten zor geçiyo sanki ameliyat olmuşum gibi poponun üstüne oturamıyorum
ve afedersiniz gaz çıkarmada sorun yaşıyorum
Canım benimmmm çok teşekkür ederimmm.Duyguşumm sanada teşekkür ederimmmPerimmm ne güzel bnmde yogun geçiyor günler haftaya bnmde arkadaşım gelcek bu arada kaynayıp birde bebeler gelse:)
gülbebegim iyi tatiller hayırlı yolculuklar cnm
aksum iyiyim cnm sen? kurabiyeye karar verdin mi?
Megim teşekkür ederim kuzuum msjlara bakıyorum şimdiiiiGülbebekim ö.m kutusu dolu senin
Güle güle git dön bebekimmm
Şimdi anlaşıldı neden olduğu doktor tecrübesizmiş canını yakmış sinir oluyorum böylelerine ne diye bilmedikleri işe burunlarını sokarlarki tecrübesizsen çekil başkalarında çare arasın insanlar.pardon megim sonucu yazmayı unutmuşum
herşey normal kanallar açık antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon olmasın die doktor filmden sonra gebe kalma şansı artıyo dedi
bakalım herşeyin hayırlısı ama bukadar kötü olacağımı tahmin etmiyodum kasıldım kaldım kadın aleti sokacam die uğraştı durdu benide sinir etti 3 ayrı alet denedi bu olmadı bu küçük oldu felan dio ne yapıyosa altta canımı çıkardı resmen
Evet havalar aldatıyor doğru söylüyorsun gülbebekim.Ama gelince hemen üzerimi değiştirdim kalında giyindim üşütmem inşallah.Donumuza kadar ıslandıküşümedim demee havalar çok aldatıcı sen yinede dikkat et kendine sıcak sıcak şeyler iç sırılsıklam olmuşsun bak...
iyi akşamlar
ben rahim filmini çektirdim ve hiçte kolay olmadı
kendimi inanılmaz bir şekilde kastım
gelim geleli yatıyorum önce sadece kasıklarım ağrıyodu ama şimdi karın bölgem ağrıyo
benim için geçekten zor geçiyo sanki ameliyat olmuşum gibi poponun üstüne oturamıyorum
ve afedersiniz gaz çıkarmada sorun yaşıyorum
Canım geçmiş olsun bu kadar kötü geçmesi sanırım filmi çeken kişiye bağlı çünkü o aletler takılırken o kadar acı olmuyor ilaç verilirken oluyor adet ağrısından biraz fazla bir ağrı oluyor ilaç verilirken sadece ama sanırım biraz tecrübesiz biri yapmış uygulamayı kıyamam sana çok geçmiş olsun çok şükür açık çıkmış tüpler.İnşallah sende rahim filmi sonrası kendiliğinden hamiş kalanlardan olursun.pardon megim sonucu yazmayı unutmuşum
herşey normal kanallar açık antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon olmasın die doktor filmden sonra gebe kalma şansı artıyo dedi
bakalım herşeyin hayırlısı ama bukadar kötü olacağımı tahmin etmiyodum kasıldım kaldım kadın aleti sokacam die uğraştı durdu benide sinir etti 3 ayrı alet denedi bu olmadı bu küçük oldu felan dio ne yapıyosa altta canımı çıkardı resmen
Ay sağol canım benim Allah sanada nasip etsin sağlıkla kucağına almayı.
Eminecim sanada çok geçmiş olsun canım bişey çıkmamasına çok sevindim
amin özlemcimm :))) halen hayal edemiyorum gerci o günleri....
Evet havalar aldatıyor doğru söylüyorsun gülbebekim.Ama gelince hemen üzerimi değiştirdim kalında giyindim üşütmem inşallah.Donumuza kadar ıslandık
Canım geçmiş olsun bu kadar kötü geçmesi sanırım filmi çeken kişiye bağlı çünkü o aletler takılırken o kadar acı olmuyor ilaç verilirken oluyor adet ağrısından biraz fazla bir ağrı oluyor ilaç verilirken sadece ama sanırım biraz tecrübesiz biri yapmış uygulamayı kıyamam sana çok geçmiş olsun çok şükür açık çıkmış tüpler.İnşallah sende rahim filmi sonrası kendiliğinden hamiş kalanlardan olursun.
Gerçeği hayalinden daha güzel olan tek şey :)))
özlemim canımm çok sağollAy sağol canım benim Allah sanada nasip etsin sağlıkla kucağına almayı.
Eminecim sanada çok geçmiş olsun canım bişey çıkmamasına çok sevindim
Canım benim çook geçmiş olsun....Neyseki atlattın ama niye böyle olmuş anlam veremedim ben filmi çektirdim üstüNEde deli gibi gezmiştim..:44:
Canım benimmmm çok teşekkür ederimmm.Duyguşumm sanada teşekkür ederimmm
Megim teşekkür ederim kuzuum msjlara bakıyorum şimdiiii
Şimdi anlaşıldı neden olduğu doktor tecrübesizmiş canını yakmış sinir oluyorum böylelerine ne diye bilmedikleri işe burunlarını sokarlarki tecrübesizsen çekil başkalarında çare arasın insanlar.
Canım mahşlalah göbüşünede bebeişinede sanadaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?