vaaauuuuuuuuvvvvvvvvvvv süper
bi
sözzzz bunu yazmam lazım bi yere
bilmiyorum ama tahminimce güzeldirrr
yegenimi görmüyordum ne zamandır o beni özlemiş sanırım bugün bi sarılıyoruz birbirimizee ayy cok tatlı oluyo bebekler cocuklar yaaa
hayatın neşesiiii
donuna kadar ıslandın demekkOlsun bee en güzeliii b ende ıslanmaya bayılırımmmm ...Ama benimki şekermiş gibi davranır sanki kafamıza yağmur damlası düşse eriyecekmişiz gibiii. ..O yüzden tek başıma ıslanmaya devammm
Bu arada çoook üzüldüm kızlar bennn müge anlıdaki kayıp SİNEM YURDANUR ölü olarak bulundu emrah kaya boynunu kırıp uçurumdan aşağı atmışZaten kendide en son intihar etmişti çoook üzüldüm çokk O anneciği o ekranlarda kendini paraladııı içim sızlıyor
sagol lovelyy cim içimden paylaşmak geldi sizinleee :)))
yagmurda ne işin var senin valla hasta olursun son günler son günlerrr
o yagmur sogugu feci bişi insanın içine işliyooo nerde buldun yagmuru bizim buralarda pek cok kac gündür( izmit)
Çok yorucu ama çok güzel ondan başka kimse 2 saatlik uykuyla uyandıramadı beni bugüne kadar:)))
Evet öyle oldu bizde özellikle çıkmadık ama yürüyüşe çıkmıştık yağmura yakalandık yoksa benimkide çıkmaz oda eriyicem sanır
Canım bende gördüm o kızı akşam haberlerde müge anlıyı hiç izlemedim ama kız kayıpmış sanırım ölü bulunmuş nasılda güzel bir kızmış Allah ailesine sabır versin.
Ne zamandır dışarı çıkmamıştım 7-24 evdeyim çok bunaldım havayıda güzel görünce birazcık yürüyelim dedim ama eve dönene kadar yağmura yakalandık.
Neyseki üşümedim yağmur ılık ılıktı sankiİstanbuldayım ben
İyi geceler canım tekrar geçmiş olsun dinlen inşallah yarına çok iyi olursun.ben daha fazla duramıcam herkese iyi geceler
birde sabah işe gitmek zorunda olmasam neyse inşalah sabah daha iyi hissederim kendimi:26:
Evet erkekler hep aynı .Bende kıza çok üzüldüm gerçekten çokta güzel bir kızmış Alllah ailesine sabırlar versin.bizimkiler aynıymış o konuda desene...Mügeyi 3 yıldır takip ediyordumm sinem yurdanurun tüm haberlerini izledim ama son gelen haber insanın içini yakmaya yetiyor..
ben uyuklamaya başladım kızlar hayırlı gecelerrrrr
Bazen hava soğuk oluyor ben çıkmak istemiyorum hasta olurum diye:))) yürüyemiyormusun neden cıkmıyorsun dışarıya?
ben güneşli havaları hi kacırmam :))
gerci son günler nasıl olcak bilmiyorumdaa
suanda bile 15 dk dan fazla yürüyemiyorum :26:
yürümeyi o kadar seviyorum kiii napıcaz bilmiyorum en cok zoruma giden de yürüyememek .....
Merhaba arkadaşlar nerdeyse 1 senedir bebek bekliyoruz istiyoruz ama gelmiyo, olmuyo :26:
Beklemedeyiz, rabbim inşallah en kısa zamanda bizim bu özlemimizi dindirir
iyi akşamlar
ben rahim filmini çektirdim ve hiçte kolay olmadı
kendimi inanılmaz bir şekilde kastım
gelim geleli yatıyorum önce sadece kasıklarım ağrıyodu ama şimdi karın bölgem ağrıyo
benim için geçekten zor geçiyo sanki ameliyat olmuşum gibi poponun üstüne oturamıyorum
ve afedersiniz gaz çıkarmada sorun yaşıyorum
Perimmm ne güzel bnmde yogun geçiyor günler haftaya bnmde arkadaşım gelcek bu arada kaynayıp birde bebeler gelse:)
gülbebegim iyi tatiller hayırlı yolculuklar cnm
aksum iyiyim cnm sen? kurabiyeye karar verdin mi?
1))avniye
2)sifaa
3)gobeklim
4)ztar
5)SueSue
6)umutege16
7)lovely17
8)everythingwillbegreat
9)melisakaktus
10)rosess
11)ozim84
zaman nasıl da cabuk gecıoRabbim hepimize saglıkla bebişlerimizi kucagmıza almayı nasip etsinn ....
isteyen herkese de hayırlısyla nasip etsin Rabbimmm
Ben beden yokum bu duada acaba????((duygucum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?