Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Çok yorucu ama çok güzel ondan başka kimse 2 saatlik uykuyla uyandıramadı beni bugüne kadar:)))

Evet öyle oldu bizde özellikle çıkmadık ama yürüyüşe çıkmıştık yağmura yakalandık yoksa benimkide çıkmaz oda eriyicem sanır

Canım bende gördüm o kızı akşam haberlerde müge anlıyı hiç izlemedim ama kız kayıpmış sanırım ölü bulunmuş nasılda güzel bir kızmış Allah ailesine sabır versin.

Ne zamandır dışarı çıkmamıştım 7-24 evdeyim çok bunaldım havayıda güzel görünce birazcık yürüyelim dedim ama eve dönene kadar yağmura yakalandık.
Neyseki üşümedim yağmur ılık ılıktı sankiİstanbuldayım ben

Çok yorucu ama çok güzel ondan başka kimse 2 saatlik uykuyla uyandıramadı beni bugüne kadar:)))

ay işte benim en büyük sorunum uyku....
suanda zor duruyorum
yani algılama güclüğü cekiyorum diyebilirim :))))

bakalım napıcaz bilmiyorum da allahtan eşim günde 4 saat uykuyla gecirebilin insan :)) ona güveniyorum
gerci onunda şartları kısıtlıdır dimi:)) illa anne ister bebek... neyseki 6 aya cıktı dogum izni 6 ay sonrası Allah kerim:))

ben daha fazla duramıcam herkese iyi geceler
birde sabah işe gitmek zorunda olmasam neyse inşalah sabah daha iyi hissederim kendimi:26:

bizimkiler aynıymış o konuda desene...Mügeyi 3 yıldır takip ediyordumm sinem yurdanurun tüm haberlerini izledim ama son gelen haber insanın içini yakmaya yetiyor..

ben uyuklamaya başladım kızlar hayırlı gecelerrrrr

:))) yürüyemiyormusun neden cıkmıyorsun dışarıya?
ben güneşli havaları hi kacırmam :))
gerci son günler nasıl olcak bilmiyorumdaa
suanda bile 15 dk dan fazla yürüyemiyorum :26:

yürümeyi o kadar seviyorum kiii napıcaz bilmiyorum en cok zoruma giden de yürüyememek .....

ben daha fazla duramıcam herkese iyi geceler
birde sabah işe gitmek zorunda olmasam neyse inşalah sabah daha iyi hissederim kendimi:26:
İyi geceler canım tekrar geçmiş olsun dinlen inşallah yarına çok iyi olursun.
Evet erkekler hep aynı .Bende kıza çok üzüldüm gerçekten çokta güzel bir kızmış Alllah ailesine sabırlar versin.
İyi geceler canımm
Bazen hava soğuk oluyor ben çıkmak istemiyorum hasta olurum diye
Bazende ben çıkalım diyorum yanımda gelen olmuyor.Bende fazla ayakta kalamıyorum ve ilk haftalardan beri böyle en fazla yarım saat yürüyorum evdede ayakta duramıyorum genelde uzanıyorum benim hamileliğim böyle geçti çabuk yoruluyorum.Şu aralar iştahımda yok azar azar yiyorum o enerjiyide harcamak istemiyorum sanırım.

Son düzenleme:
Kızalr bende çıkmam gerek biraz uzanayım bugün hem temizlik hem yürüyüş yordu beni sanırım kızım hareket ettikçe alt tarafa baskı oluyor sanki çıkacak aşağıdan gibi
Herkese iyi geceler

Beni bu gecede uyku tutmadı artık doğuma kadar böyle olacak sanırım.
Duygum belki senide uyku tutmamıştır diye geldim ama yoksun neyse biraz dolanayımda kimseyi bulamazsam film izlerim bende

Günüm geceli 9 gün oldu..cok kasık agrım var belim agrıyo gögüslrim patlıcak merdeyse bide garip ama acayip kaşınıyo heryerim . Test yapmaya korkuyorum

Merhaba arkadaşlar nerdeyse 1 senedir bebek bekliyoruz istiyoruz ama gelmiyo, olmuyo :26:
Beklemedeyiz, rabbim inşallah en kısa zamanda bizim bu özlemimizi dindirir

ins canim olur bakalim, doktora gidin testler yapilsin, olmadi ilac tedavisiyle baslarsiniz.
ozellikle gunumuzde bebk sahibi olmakta zorlanan baya bi kisi var, yalniz degilsin yani merak etme..
ins Rabbim bize de nasib eder bir gun..

Allah Allah cok gecmis olsun Emine cim, ins hemen gecer agrilarin.
benim rahim filmi pap smear asilama bunlarin hic birinde cok fazla agrim olmadi.
kendimi boyle rahat biraktim.
gecen asilamayi yaparken doktor da diyor, oo cok kolay bir asilama bu.
belki biraz kendini kastgndan biraz da arkadaslarin dedgi gibi cok tecrubesi olmayan biri denk geldigndendir.
ama bu radyoloji uzmanligi gerektiren bu konu, oyle her onune gelen yapamaz.

tekrar gecmis olsun, ben de gecen sene rahim filminden sonra hemen hamile kalmistim ama dustu.
ins sen de hemen bu ay kalirsin canim :)

gamze cim ruzgar a gecmis olsun, kiyamam ya..hemen gecer merak etme sen..
Elibeses cim gobusune de sana da masallah canim.. evet biraz unutmak lazim iste ben onu hic yapamiyorum..
Ztar cim Rabbim kolay bi dogum nasib etsin ins.. sanci cekerken bana dua eden cok oldu, ama bi de sen et belki senin duan kabul olur canim.. gurbetdasim gamzeye diye et.. :)
ozlemin kizi besteyi gordum cok tatli masallah.
bi de oglan vardi mavili o da cok yakisikliydi, masterin oglu sanirim.
hepicigini Allah bagislasin...
lovely cim ve sue cum siz de uyumaya calisin canlarim ya, papatya cayi icin uyku icin faydaliymis.
hilal cim sen nasilsin? pericim senin de 5 yumos olmus bizim 1 tane oldu bakalim nolcak, haftaya cars belli olcak, dua edin, bat 6 mart.

çok geçmiş olsun canımmmm...
benim de rahim filmi çekilirken canım biraz yanmıştı..
ilaç verilirken zor oluyo biraz ama seninki sanırım doktordan dolayı çok zor geçmiş geçmiş olsun tatlım..
herşeyin iyi olmasına sevindim filmden sonraki aylar hamilelik olasığılın artıyor inş.gelsin bebeğin eminem:16
:

Perimmm ne güzel bnmde yogun geçiyor günler haftaya bnmde arkadaşım gelcek bu arada kaynayıp birde bebeler gelse:)

gülbebegim iyi tatiller hayırlı yolculuklar cnm

aksum iyiyim cnm sen? kurabiyeye karar verdin mi?

Sagol hilalcim iyiyim canım. Evet hastane icin uc boyutlulardan Çubuklu isimli falan olanlardan bizim kursta hoca yapacak 2tl .mevlut icinde halası yapacak öğrenmiş cok heveslerin sürpriz yapacaktım ama sen yaptırırsın falan diye söyleyim dedi.mevlutte gelecek İst yaşıyor o getirecek dogum icinde ben yaptiricam.

Günaydınnn sevilmekte olan dostlar

Son düzenleme:

Ben beden yokum bu duada acaba????((duygucum????

1)avniye
2)gobeklim
3)ztar
4)buyukaksu
5)SueSue
6)umutege16
7)lovely17
8)everythingwillbegreat
9)melisakaktus
10)rosess
11)ozim84

aysunummmm
napayım kuzum,petshop beklemece ben..
sen nasılsın napıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…