aysunummmm
napayım kuzum,petshop beklemece ben..
sen nasılsın napıyosun?
napayım bebeğimmm
aynen okullar açıldı gidip geliyoruz işte bizde.
ameliyat için gün sayırıyorum beklemedeyim
diyet yapıyorum zaman geçsin diye
hayırlı işler bol müşteriler canıımmm
iyi akşamlar
ben rahim filmini çektirdim ve hiçte kolay olmadı
kendimi inanılmaz bir şekilde kastım
gelim geleli yatıyorum önce sadece kasıklarım ağrıyodu ama şimdi karın bölgem ağrıyo
benim için geçekten zor geçiyo sanki ameliyat olmuşum gibi poponun üstüne oturamıyorum
ve afedersiniz gaz çıkarmada sorun yaşıyorum
Naparmış şaşkın gibem
çok şükür iim kusum ya uykumu da aldım ütü yapcam şu anda daha ne kadar erteleyeblrm hesabıyla nette taklıorm iştehem şaşkın hem tembel bi gebeym benn
megim nasl gdıo petshop başladı mı satşlar falan açılış yapıcakmsn ?
ama koca göbekle ütü nasıl yapıcaksın duygum ya.. yapma sen bence.. bir yakınından rica etsen:26:
petshop 3 yıldır aynı yerde faal bir petshoptu zaten.. Aynen devam..
açılışa gerek var mı ki sence?
sağol kelebekimins canim olur bakalim, doktora gidin testler yapilsin, olmadi ilac tedavisiyle baslarsiniz.
ozellikle gunumuzde bebk sahibi olmakta zorlanan baya bi kisi var, yalniz degilsin yani merak etme..
ins Rabbim bize de nasib eder bir gun..
Allah Allah cok gecmis olsun Emine cim, ins hemen gecer agrilarin.
benim rahim filmi pap smear asilama bunlarin hic birinde cok fazla agrim olmadi.
kendimi boyle rahat biraktim.
gecen asilamayi yaparken doktor da diyor, oo cok kolay bir asilama bu.
belki biraz kendini kastgndan biraz da arkadaslarin dedgi gibi cok tecrubesi olmayan biri denk geldigndendir.
ama bu radyoloji uzmanligi gerektiren bu konu, oyle her onune gelen yapamaz.
tekrar gecmis olsun, ben de gecen sene rahim filminden sonra hemen hamile kalmistim ama dustu.
ins sen de hemen bu ay kalirsin canim :)
gamze cim ruzgar a gecmis olsun, kiyamam ya..hemen gecer merak etme sen..
Elibeses cim gobusune de sana da masallah canim.. evet biraz unutmak lazim iste ben onu hic yapamiyorum..
Ztar cim Rabbim kolay bi dogum nasib etsin ins.. sanci cekerken bana dua eden cok oldu, ama bi de sen et belki senin duan kabul olur canim.. gurbetdasim gamzeye diye et.. :)
ozlemin kizi besteyi gordum cok tatli masallah.
bi de oglan vardi mavili o da cok yakisikliydi, masterin oglu sanirim.
hepicigini Allah bagislasin...
lovely cim ve sue cum siz de uyumaya calisin canlarim ya, papatya cayi icin uyku icin faydaliymis.
hilal cim sen nasilsin? pericim senin de 5 yumos olmusbizim 1 tane oldu bakalim nolcak, haftaya cars belli olcak, dua edin, bat 6 mart.
aysunum canım çok sağol ben ilaç verilirken değilde o alet olayında daha çok canım yandı belki kendimi okadar kasmasam oda olmayacaktı bilmiyorum ama bana kim rahim filmi kolaymı die sorarsa sorsun benden alacağı cevap hayır olacakçok geçmiş olsun canımmmm...
benim de rahim filmi çekilirken canım biraz yanmıştı..
ilaç verilirken zor oluyo biraz ama seninki sanırım doktordan dolayı çok zor geçmiş geçmiş olsun tatlım..
herşeyin iyi olmasına sevindim filmden sonraki aylar hamilelik olasığılın artıyor inş.gelsin bebeğin eminem:16:
eminemm cnm oncelkle gelmş geçmiş olsn en azından kafandan bi soru işareti kalktı cnmcm
eline sonç verdler demi yani film elnde demi ? cnm onu bi dra daha goster yok ben emnm bşey olmadgna da şu rahm filmi işi aysun ve birsumdan sonra paranoya etti beni bi dr daha gorse çok da içimz rahat edecek gibime gelıo bnm
ama koca göbekle ütü nasıl yapıcaksın duygum ya.. yapma sen bence.. bir yakınından rica etsen:26:
petshop 3 yıldır aynı yerde faal bir petshoptu zaten.. Aynen devam..
açılışa gerek var mı ki sence?
sağolun teyzeleri baya büyüdük değill mi
huzur napıyosun kuşum karşılaşamıyoruz
iyi akşamlar
ben rahim filmini çektirdim ve hiçte kolay olmadı
kendimi inanılmaz bir şekilde kastım
gelim geleli yatıyorum önce sadece kasıklarım ağrıyodu ama şimdi karın bölgem ağrıyo
benim için geçekten zor geçiyo sanki ameliyat olmuşum gibi poponun üstüne oturamıyorum
ve afedersiniz gaz çıkarmada sorun yaşıyorum
eminem geçmiş olsun
ben de o gün küçük bir operasyon yaşadım
aynı senin gibi oldum
çok hassas bünyem böyle şeylere gelemiyor
bir tanıdık şöyle dedi o gün
bu kadınların çilesi bitmiyor
valla doğru
bir daha erkek geleceğim dünyaya
neyse atlattık bitti
umarım güzel haberlerini alırız
huzurum canım sağol inan hala ben kendimde değilim karın bölgem ne alakaysa fazlaıyla ağrıyo
bugünde izin alsam çok iyi olur ama patron bayrağı çeker
evet kadınların çilesi bitmiyor malesef
dün filmi çektirirkende ben aynı şeyi düşündüm bu kaçıncı artık doktorlardanda afedersin cinsel organımdanda nefret eder oldum
inşallah canım ya çektiğim şu acılara değer inşallah ben dayanamadım bilmiyorum çektirecek olanların gözünü korkutmayayım en iyisiEminecim hadi gecmiş olsun için rahatladı en azından kıyamambiliyorum o acıyı benımde cok acımıstı rahım fılmınde ve dedıgın gıbı ıkı gun agrıdı anestezılı histereskopi cekildim uyandım agrıdan kıvrandım kıyamam işte bunyeden bunyeye degısıyo ama gecer bugun allahın izniyle inş sonrasında sana hemen mutluluklar getirsinde hemencık unut acılarını nededi doktor sonuc için
selammmm
eminem zor olmuş üzüldüm ama bu ay korunman gerekiyor dr.söyledimi?bir sonraki ayda itibaren başlanıyor çalışmalara
çünkü yumoşlar radyasyon almış oluyor sakıncalı diyorlar:26:
essue cnm çok güzel gözüküyorsunuz
kelebeğim valla aklıma geldin bu kız nerde die demek haftaya çarşamba inş. herşey güzel çıkar
aksum ne güzel halletmişsin kurabiye işini sevindim
ozimmmm nbr?10 haftalık oldun bile zmn ne çabuk geçiyor yaaa bide sana sormak lazım tabi
bende de bir şaşkınlık ki gidiyor bu ay 28 çekiyor ya ondan ne zmn adet olacam bilmiyorum kafa işte aç takvimi hesapla ama yok bi yandan da hesaplamaktan kaçıyorum
hülyamm evet çektirdimeminem canım çektirmişsin filmi anladığım kadarıyla birşey çıkmamış çok sevindim bu aydan sonra sıkı çalışman gerekrahim filminden sonraki aylarda hamile kalma şansın daha çok oluyor.inşallah seninde öyle olur
meg canım hayırlı olsun yeni işin inşalllah şans getirir sana yeni işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?