Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aysunummmm
napayım kuzum,petshop beklemece ben..
sen nasılsın napıyosun?

napayım bebeğimmm
aynen okullar açıldı gidip geliyoruz işte bizde.
ameliyat için gün sayırıyorum beklemedeyim
diyet yapıyorum zaman geçsin diye

hayırlı işler bol müşteriler canıımmm

napayım bebeğimmm
aynen okullar açıldı gidip geliyoruz işte bizde.
ameliyat için gün sayırıyorum beklemedeyim
diyet yapıyorum zaman geçsin diye

hayırlı işler bol müşteriler canıımmm

sağol canımmm

inşallah herşey yoluna girecek aysunumm

eminemm cnm oncelkle gelmş geçmiş olsn en azından kafandan bi soru işareti kalktı cnmcm
eline sonç verdler demi yani film elnde demi ? cnm onu bi dra daha goster yok ben emnm bşey olmadgna da şu rahm filmi işi aysun ve birsumdan sonra paranoya etti beni bi dr daha gorse çok da içimz rahat edecek gibime gelıo bnm

duygum günaydın

bir önceki sayfaya bakar mısın kuzum

megim sana katlıorm aslnda zamanı gelnce gelıo bu yawrukuşlar bazen ilgli alanını degştrmek başka seylere yonelmek de enn ii terapi , cunku rabbim en hayırlı zamanı ayarlıo herkes için hepmz için en hayırlısı ne ise o olsn ve oluo da cnm dogru

ahh kıyamam büyükaksumu benn
saol megimm eklemşsn kuzumu da ayy hemen hemen aynı zamanlara denk gelcek dogumlarmz bizim buyukaksumla

Naparmış şaşkın gibem

çok şükür iim kusum ya uykumu da aldım ütü yapcam şu anda daha ne kadar erteleyeblrm hesabıyla nette taklıorm işte hem şaşkın hem tembel bi gebeym benn

megim nasl gdıo petshop başladı mı satşlar falan açılış yapıcakmsn ?

ama koca göbekle ütü nasıl yapıcaksın duygum ya.. yapma sen bence.. bir yakınından rica etsen:26:

petshop 3 yıldır aynı yerde faal bir petshoptu zaten.. Aynen devam..
açılışa gerek var mı ki sence?

ama koca göbekle ütü nasıl yapıcaksın duygum ya.. yapma sen bence.. bir yakınından rica etsen:26:

aslnda annem de gelcek o da yardım eder biraz eşime ayarlattm otrma mesafesnde masa oyle dnlene dnlene yapıorm cnm ya ay bıktım zaten ütüden çok ütü çıkıo bizde

yok o zaman gerek yok cnm ya açlşa kemik bi müştersi vardır onn zaten aynen dvm o zaman

sağol kelebekim
benim ağrılar hala devam ediyo kasıltan çok karın bölgem taşla ezilmiş gibi sanki
dedim ya kendimi çok kastım ve çok korktum tirtir titriyodum çekilirken ilaç verirken acı oluyo evet ama oalet daha çok acıttı canımı birde kadının tecrübesizliği öyle sinir oldumki yapacağı işi ben hatırlatıyorum
bu 2. rahim filimimdi ilkide zordu 2. side belki benim acı eşiğim düşüktr bilmiyorum ama vajinusmus olanların halini daha iyi anladım kendini istemsiz bir şekilde kasıp kilitliyosun resmen

aysunum canım çok sağol ben ilaç verilirken değilde o alet olayında daha çok canım yandı belki kendimi okadar kasmasam oda olmayacaktı bilmiyorum ama bana kim rahim filmi kolaymı die sorarsa sorsun benden alacağı cevap hayır olacak

duygum evet kafamdaki soru işareti kalmadı en azından :26:aklıma sezeryanda kanalların bağlanmış olabileceği bile geldi malum burası türkiye herşey olabiliyo şimdi kafam daha rahat inşallah kendimi biran önce toparlayabilirim:44:

meg öncelikle hayırlı olsun
daha önce de yazmıştım ama takip edemedim pek
bence açılış yap
kendi çevren arasında bile olur
en azından hoş bir anı olur
o kadar emek verdin
fotolar filan çekersiniz

eminem geçmiş olsun
ben de o gün küçük bir operasyon yaşadım
aynı senin gibi oldum
çok hassas bünyem böyle şeylere gelemiyor
bir tanıdık şöyle dedi o gün
bu kadınların çilesi bitmiyor
valla doğru
bir daha erkek geleceğim dünyaya
neyse atlattık bitti
umarım güzel haberlerini alırız

huzurum canım sağol inan hala ben kendimde değilim karın bölgem ne alakaysa fazlaıyla ağrıyo

bugünde izin alsam çok iyi olur ama patron bayrağı çeker

evet kadınların çilesi bitmiyor malesef

dün filmi çektirirkende ben aynı şeyi düşündüm bu kaçıncı artık doktorlardanda afedersin cinsel organımdanda nefret eder oldum

Eminecim hadi gecmiş olsun için rahatladı en azından kıyamambiliyorum o acıyı benımde cok acımıstı rahım fılmınde ve dedıgın gıbı ıkı gun agrıdı anestezılı histereskopi cekildim uyandım agrıdan kıvrandım kıyamam işte bunyeden bunyeye degısıyo ama gecer bugun allahın izniyle inş sonrasında sana hemen mutluluklar getirsinde hemencık unut acılarını nededi doktor sonuc için

selammmm

eminem zor olmuş üzüldüm ama bu ay korunman gerekiyor dr.söyledimi?bir sonraki ayda itibaren başlanıyor çalışmalara
çünkü yumoşlar radyasyon almış oluyor sakıncalı diyorlar:26:

essue cnm çok güzel gözüküyorsunuz

kelebeğim valla aklıma geldin bu kız nerde die demek haftaya çarşamba inş. herşey güzel çıkar

aksum ne güzel halletmişsin kurabiye işini sevindim

ozimmmm nbr?10 haftalık oldun bile zmn ne çabuk geçiyor yaaa bide sana sormak lazım tabi

bende de bir şaşkınlık ki gidiyor bu ay 28 çekiyor ya ondan ne zmn adet olacam bilmiyorum kafa işte aç takvimi hesapla ama yok bi yandan da hesaplamaktan kaçıyorum

eminem canım çektirmişsin filmi anladığım kadarıyla birşey çıkmamış çok sevindim bu aydan sonra sıkı çalışman gerek rahim filminden sonraki aylarda hamile kalma şansın daha çok oluyor.inşallah seninde öyle olur

meg canım hayırlı olsun yeni işin inşalllah şans getirir sana yeni işin

inşallah canım ya çektiğim şu acılara değer inşallah ben dayanamadım bilmiyorum çektirecek olanların gözünü korkutmayayım en iyisi

hilalim doktor korun felan demedi zaten korunmayıda düşünmüyorum :44:
keşke çektirmesseydim bukadar zor olacağını düşünmemiştim filmden sonrası dah zor geçiyo şimdi karın bölgem fena öksüremiyorum bile

hülyamm evet çektirdim şuan sadece biran önce toparlanmak istiyorum benmi çok nazlıyım anlamadım 8-9 yıl önce çektirmiştim ozamnda çok acı çektim ama sonrasını hatırlamıyorum bukadar acı vermişmiydi die sonuç çok şükür iyi çıktı tüpler açık ama neden olmuyo anlamış değilim hormonlarda normal
hatta prolaktin bile benim sağ göğsümden sıvı geliyo şimdide onu takmış durumdayım prolaktin hormonu normalse neden gelir bu sıvı göğüsten:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…