eminem hiç kıyamıyorum sana..İnşallah ağrıların çarçabuk geçsin kuzum ya
megim canımsınsağol ama daha fazla dayanamıcam galiba eve erken gidicem işte yok zaten pinekledim kaldım burda
Ağrı kesiciye rağmen bu şekildesin hem de dimi :26:
canım emoşum,git eve hadi,çekme şu işkenceyi..
evet megim aağrı kesiciye rağmen
neden bukadar kötü oldum anlamadım sezeryandan sonraki hallerim gibiyim sadece dikiş ağrısı yok
DOKTORU ARADIM AMA CEVAP VERMEDİ :26:Kıyamam yaa bi dra sor istersen benimde çatı muayenesinden sonra karnım çok ağrımıştı ne alakaysa
eminem geçmiş olsun cnm
hoş geldin ferdamselam yavru ceylanlar
gelemedim göremedim okuyamadım ama kalbin sizinleydi
ben hala ankaradayım eşim hsınu geliyor bizi alıp ptesi döncez klasik ısparta hayatıma dönüyorum
burda günler dolu dolu eğlenceli geçiyordu ankarayı özlemişşm bee
ama eşimi ve evimi de özledim artık dönme zamanı
sizlerde keyifler iyidir inşallah
doğumlar yaklaştı heralde iyice stres arttı
haberlerinizi dört gözle bekliyorum
kuzey oğlanın da bir adet dişi var artık
itina ile mememi ısırıyor
eminem kastgn için olablr o agrı bnm histeroskopiden sonra baya bi agrım olmştu kasık agrısıydı bnm ama senn aneztezisiz oldugu için ister istemez sıkmşsndr acıdan lendini ondan olmştr cnm bi minoset al istersen
ferdacm ohh ne guzel bi tatl oldu sana yerm ben kuzey paşanın incilerini
ahh gamzem yaa kıyamam ben ona üstüste geldi bazı şeyler hepsnden tezz zamanda kurtulur inşş :26:
Eminem ya cok üzüldümevet megim aağrı kesiciye rağmen
neden bukadar kötü oldum anlamadım sezeryandan sonraki hallerim gibiyim sadece dikiş ağrısı yok
Eminem ya cok üzüldüm
git dinlen
iyilesince yaz merak ederiz
Eminem o kadar ağrı olması bana normal gelmedi istersen bir dr unu ara benim rahim filminde ilaç verilirken adet ağrısından azcık fazla bir ağrım oldu ama o masadan kalktıktan sonra sanki hiçbirşey yokmuş gibiydi ne ağrı ne sızı olmadı sonrasında.
Ferdam mahşlalah kuzeyeeeeYerim ben onu kuzey paşa annenin canını acıtma totonu ısırırım seninnnnnn
Gamzemmm geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?