Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eminem hiç kıyamıyorum sana..İnşallah ağrıların çarçabuk geçsin kuzum ya

megim canımsın sağol ama daha fazla dayanamıcam galiba eve erken gidicem işte yok zaten pinekledim kaldım burda

Ağrı kesiciye rağmen bu şekildesin hem de dimi :26:
canım emoşum,git eve hadi,çekme şu işkenceyi..

Ağrı kesiciye rağmen bu şekildesin hem de dimi :26:
canım emoşum,git eve hadi,çekme şu işkenceyi..

evet megim aağrı kesiciye rağmen
neden bukadar kötü oldum anlamadım sezeryandan sonraki hallerim gibiyim sadece dikiş ağrısı yok

Kıyamam yaa bi dra sor istersen benimde çatı muayenesinden sonra karnım çok ağrımıştı ne alakaysa
DOKTORU ARADIM AMA CEVAP VERMEDİ :26:
EVET BENDE DİYORUM AĞRIRSA KASIK AĞRIR DEĞİLMİ KARIN NE ALAKA ANLAMADIM
eminem geçmiş olsun cnm

KEDİCİK ÇOK SAĞOL CANIM

KIZLAR GAMZENİN SELAMI VAR HASTANEDEYMİŞ BÜTÜN SIKINTI STRES MİDEYE VURMUŞ SESİ ÇOK KÖTÜ GELİYODU :26:

İNŞALLAH BU SIKINTILARI BİRAN EVVEL ATLATIR GAMZEMİZ YA

selam yavru ceylanlar
gelemedim göremedim okuyamadım ama kalbin sizinleydi
ben hala ankaradayım eşim hsınu geliyor bizi alıp ptesi döncez klasik ısparta hayatıma dönüyorum
burda günler dolu dolu eğlenceli geçiyordu ankarayı özlemişşm bee
ama eşimi ve evimi de özledim artık dönme zamanı

sizlerde keyifler iyidir inşallah
doğumlar yaklaştı heralde iyice stres arttı
haberlerinizi dört gözle bekliyorum

hoş geldin ferdam
ne gzel tatilinin tadını çıkar
kuzey oğlanın da bir adet dişi var artık
itina ile mememi ısırıyor

dişiniz hayırlı olsun ferdam

eminem kastgn için olablr o agrı bnm histeroskopiden sonra baya bi agrım olmştu kasık agrısıydı bnm ama senn aneztezisiz oldugu için ister istemez sıkmşsndr acıdan lendini ondan olmştr cnm bi minoset al istersen
ferdacm ohh ne guzel bi tatl oldu sana yerm ben kuzey paşanın incilerini
ahh gamzem yaa kıyamam ben ona üstüste geldi bazı şeyler hepsnden tezz zamanda kurtulur inşş :26:

belki ondandır duygu ağrı kesici aldım ama ne fayda

şu yarım saatin dolmasını bekliyorum kaçacam eve

Eminem o kadar ağrı olması bana normal gelmedi istersen bir dr unu ara benim rahim filminde ilaç verilirken adet ağrısından azcık fazla bir ağrım oldu ama o masadan kalktıktan sonra sanki hiçbirşey yokmuş gibiydi ne ağrı ne sızı olmadı sonrasında.

Ferdam mahşlalah kuzeyeeeeYerim ben onu kuzey paşa annenin canını acıtma totonu ısırırım seninnnnnn

Gamzemmm geçmiş olsun

doktorumu aradım canım içeri verilen ilacın basıncından olabiliyo dedi eğer giderek artarsa gel dedi bu geceyide atlatayım bakalım inşallah yarın dah iyi olurum:44:

meganımmm ailesi gelcekti ondan heralde gelmedi ama bnmde aklım onda
ztraımmmm ses ver

eminem işte eğer bünyen hassassa daha şiddetli ağrın olur bende ztn bundan korktugumdan bayıltılarak
istedim bnmde bazı şeylerde çok tepki veriyor bünyem,korunma olayını nasıl söylemedi dr şaşırdım
bize sıkı sıkı tembihlemişti bu ay olursa düşük ihtimali yüksek olur çünkü yumurtalar radyasyon aldı fln demişti
bende korkmuştum ztn cinsel ilişkiye de 10 gün ara vermişti:26:
artık birlikte bekliycem rahim filminden sonra gebelik bekleyenler die topikmi açak

bende sorumlu bir vatandaş olaraktan gittim belediyeye dilekçe verdim
kocam dalga geçiyo fişlemesinler seni diyo
sokakta yüriyecek yer yok resmen bütün dükkanlar flamalar kasalar vs vs
hem kaldırıma hem sokaga koyuyorlar resmen yürümeye yer yok ve pazar dahil böyle herkesde şikayetççi ama dile
getiren yok üşenmedim gittim görüştüm sadece 1 metre hakları varmış ama nerdeeeeee
bigün ezilcem sokakta yürümekten hadi ben yürüyorum yanı başımızda okul var çocuklar ne yapsın allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…