Şuan sorun yok sadece muzu abartırsam oluyor.Ben kayısıdan çok fayda göremedim duygum aç karına portakal suyu daha etkili oluyor.Aklında bulunsun.dogru cnm haklsn sabahları kuru kayısı ye o işe yarıo bak
cnm hulyada da aynı sıkntı var dr bakacak duruma ona gore karr vercek normal ya da sezeryan ...
eminem faceine bi bak
bende 55 olsam yeter şimdi 61 kkiloyum
neyse ben kaçayım kızlar malum yarın iş var öpüldünüz kocaman kocamannnn
Duygum ecenin bezini açtınmı ben çantaya koymak için açtım gözüme çok küçücük göründü minicik 1 no aldım birde 0 no vardı acaba o nasıldıBen 15 tane koydum çantaya bizimkiler çok olur dedi ama ne olur ne olmaz diye 15 koydum.Birde ilk giyeceği iki takımı penye battaniyesinin içine hazırladım içiyle dışıyla eldivenleri çorabı şapkası birerde bez koyarak battaniyesine sardım paket gibi yaptım ilk giyeceği iki takımı böyle hazırladım
ii yapmşsn kuzum ben de on falan koydm çok küçük hakkaten ya ince bi de ama ii dıolar ya iidr heralde
ben de koydm kıyafetleri aynı çantaya bnm eldvnli takmlar ondan eldven yok
penye battnye de farklı bnm hastane çıkışnı buyuk aldgm içn onn gyslerini sonra gydrcem inşş ...
meganm senn bebşn adı neolcak kuzucum
Aşk olsun teyzesi sen benim kızımın adını bilmiyormusun kübra olacak
ya senden hiç duymadm meganm başka bi arkdas soyledi bi ara kubra sanrm die ordan aklmda kalmş ama emn olmak istedm yerm ben kubracıgı
Ay ne guzel heycandan uykular kacarmıs doğum cantaları hazırlanırmıs maşallah bende nöbetteyim ama kusma nöbetlerinde gece bide sabah mahfoluyorum gunduz ıyıyım olsun bu bıle cok tatlı rabbim istıyen herkezin bulandırsın midesini
Ay ne guzel heycandan uykular kacarmıs doğum cantaları hazırlanırmıs maşallah bende nöbetteyim ama kusma nöbetlerinde gece bide sabah mahfoluyorum gunduz ıyıyım olsun bu bıle cok tatlı rabbim istıyen herkezin bulandırsın midesini
Ozim canım arkadaşımmmmm hoşgeldin.Evet çok şükür her sıkıntısı güzel bulantısıda ağrısıda uykusuzluğuda Allah herkese nasip etsin.Çokmu bulantıların ilaç kullanıyormusun.
Suan ilaç kullanmıyorum gece bir kere istifra ediyorum sabah bos öğürme dısında ssdece kuru kuru bulanıyo guzel yıyıyorum zaten ama gece boyu sureklı bulanıyo bilmiyorum ayın 13.de randevum bi sorarım olmadı dayanamazsamda gıderım olmadı tel acarım ama okadar cok ilaç aldımkı artık şlaç içmek istemiyorum
Duygum saat 12 yi geçti sana bir sorum olacak
Ön bölgenin epilasyonunu nasıl yapıyorsun
ben çok zorlanıyorum ayna kullanıyorum ama yinede çok zor oluyor şekilden şekile giriyorum varmı bir yöntemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?