Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dogru cnm haklsn sabahları kuru kayısı ye o işe yarıo bak
cnm hulyada da aynı sıkntı var dr bakacak duruma ona gore karr vercek normal ya da sezeryan ...

eminem faceine bi bak
Şuan sorun yok sadece muzu abartırsam oluyor.Ben kayısıdan çok fayda göremedim duygum aç karına portakal suyu daha etkili oluyor.Aklında bulunsun.

Aaa hemoreid olmasıda normal doğuma engelmi yani ben dr asöylemedim bunu ama benim sadece küçük bir tane var yani başlangıcı sanırım bu engel olmaz ben galiba hazırladım kendimi iki durumada.
bende 55 olsam yeter şimdi 61 kkiloyum

neyse ben kaçayım kızlar malum yarın iş var öpüldünüz kocaman kocamannnn

6 kilocuk fazlan var verirsin ama fotolarda boyun çok daha uzun duruyor ben 1.70 e yakın tahmin etmiştim.Kilonda sıkıntı yapacak gibi durmuyor yakışıyor sana bence
İyi geceler canımm

Duygum ecenin bezini açtınmı ben çantaya koymak için açtım gözüme çok küçücük göründü minicik 1 no aldım birde 0 no vardı acaba o nasıldıBen 15 tane koydum çantaya bizimkiler çok olur dedi ama ne olur ne olmaz diye 15 koydum.Birde ilk giyeceği iki takımı penye battaniyesinin içine hazırladım içiyle dışıyla eldivenleri çorabı şapkası birerde bez koyarak battaniyesine sardım paket gibi yaptım ilk giyeceği iki takımı böyle hazırladım

ii yapmşsn kuzum ben de on falan koydm çok küçük hakkaten ya ince bi de ama ii dıolar ya iidr heralde
ben de koydm kıyafetleri aynı çantaya bnm eldvnli takmlar ondan eldven yok
penye battnye de farklı bnm hastane çıkışnı buyuk aldgm içn onn gyslerini sonra gydrcem inşş ...

Benimde hastane çıkışı biraz büyük gibi birde küçücük pembe takımımız var ama olucağı biraz şüpheli çok minik olursa onu giydirmek istiyorum hastane çıkışı büyük olursa onu giydiririm.

Duygum ben hastane çantasına kendim için iki takım pijama koymuştum geceliği rahat kullanamm diye ama birçok kişi mutlaka gecelikte olsun dedi bende birde gecelik koymaya karar verdim.Ne olur ne olmaz yanımda bulunsun dedim hastanenin önlüğü ile kalmıyım sonra.Koymadıysan sende koy bence gerekli olabiliyormuş.

Ay ne guzel heycandan uykular kacarmıs doğum cantaları hazırlanırmıs maşallah bende nöbetteyim ama kusma nöbetlerinde gece bide sabah mahfoluyorum gunduz ıyıyım olsun bu bıle cok tatlı rabbim istıyen herkezin bulandırsın midesini

ya senden hiç duymadm meganm başka bi arkdas soyledi bi ara kubra sanrm die ordan aklmda kalmş ama emn olmak istedm yerm ben kubracıgı

Olsun duygum gözden kaçmıştır yazmıştım birkaç kez. 5. ayında karar verdik bir ara değiştirsekmi diye düşünmüştük ama çok alışmışız değiştirmedik.
Allah hayırlısıyla sağlıcakla gelmelerini nasip etsin inşallah.

Ozim canım arkadaşımmmmm hoşgeldin.Evet çok şükür her sıkıntısı güzel bulantısıda ağrısıda uykusuzluğuda Allah herkese nasip etsin.Çokmu bulantıların ilaç kullanıyormusun.

oyyyy kıyamammm ozimee bennn
çok ii bilrlm o nöbetleriiii
sabah çok tutardı bnm de gece de oluodu bazen hiç belli olmuodu
20sinden sonra 32ye kadar çok rahattm ben olsn şimdide iim o ii ya kıprdıo ya buna da çokk şükrr
bulanmayınca da insan korkuo demi nie bulanmıo midem die
sonra da kıprdamaynca korkuosn işte

Ozim canım arkadaşımmmmm hoşgeldin.Evet çok şükür her sıkıntısı güzel bulantısıda ağrısıda uykusuzluğuda Allah herkese nasip etsin.Çokmu bulantıların ilaç kullanıyormusun.

Suan ilaç kullanmıyorum gece bir kere istifra ediyorum sabah bos öğürme dısında ssdece kuru kuru bulanıyo guzel yıyıyorum zaten ama gece boyu sureklı bulanıyo bilmiyorum ayın 13.de randevum bi sorarım olmadı dayanamazsamda gıderım olmadı tel acarım ama okadar cok ilaç aldımkı artık şlaç içmek istemiyorum

ozim çin takvkmne baktn mı bi de eşinle sizin dogum tarhlerini versene ozel msjdan
bakalm rus takvmnden de

Yemende sıkıntı yoksa idare edebiliyorsan içme tabi benim çok şiddetliydi hiçyiyemiyordum mecbur 5. aya kadar kullandım bulantı hapını.Ama gerçekten insan ilaç içmek istemiyor.
Bende mecbur kalmadıkça ilaç kullanmamaktan yanayım ama bulantıların çok olur yiyemezsen yada kusman fazlalaşırsa kullan mutlaka dr unada danışarak.

Duygum saat 12 yi geçti sana bir sorum olacak
Ön bölgenin epilasyonunu nasıl yapıyorsun
ben çok zorlanıyorum ayna kullanıyorum ama yinede çok zor oluyor şekilden şekile giriyorum varmı bir yöntemi?

şu tüp tedavilernde o kadar çok ilaca bogdular ki bizi ozimle çok benzer ilaçlar kullandk bi de o zaman korkudan hepsi tıkr tıkır içıosn hamilelkte gerçekten de gına gelıo
bnm demir hapı ble içesm gelmıodı demr eksikliği çıktı 32. haftada şu anda çok duzenli içıorm onu magnezyumu da kaslmalardan korkuma içıorm her gun bi dikşte off çok fena tadı tatlı mı tuzlu mu belli degl

Duygum saat 12 yi geçti sana bir sorum olacak
Ön bölgenin epilasyonunu nasıl yapıyorsun
ben çok zorlanıyorum ayna kullanıyorum ama yinede çok zor oluyor şekilden şekile giriyorum varmı bir yöntemi?

aynayla yapıorm ben de yoksa göremıorm ki başka türlü oldgu kadar artık dogumdan once daha da detaylı yaparm tmmdır işte
ben agdaya falan gdemıorm cnm takntılarm oldugu için arkdaslar hep kuaföre gttler dogumdan once hem bnm canm tatlıdr hem de yok bana göre degl oralara gtmeler kendmce idare edıorm işte
eskden eplasyon aletini de kullanıodm şimdi sadece jilet kullanıorm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…