Ben bıraktım duygum artık kasılmalr olmuyor çok şükür.Birde ben normal doğum olacak ya engel olmasın artık kasılmlara diye biraz erken bırakmak istedim.Bende nefret ediyordum tadından gerçekten tatlımı tuzlumu belli değil berbat bir tat.Başka bir topikte dr un bırak demesine rağmen tadını çok sevdiği için bırakmak istremeyen birinin yazdığını okumuştum sevenlerde var demekki.:44:şu tüp tedavilernde o kadar çok ilaca bogdular ki bizi ozimle çok benzer ilaçlar kullandk bi de o zaman korkudan hepsi tıkr tıkır içıosn hamilelkte gerçekten de gına gelıo
bnm demir hapı ble içesm gelmıodı demr eksikliği çıktı 32. haftada şu anda çok duzenli içıorm onu magnezyumu da kaslmalardan korkuma içıorm her gun bi dikşte off çok fena tadı tatlı mı tuzlu mu belli degl
aynayla yapıorm ben de yoksa göremıorm ki başka türlü oldgu kadar artık dogumdan once daha da detaylı yaparm tmmdır işte
ben agdaya falan gdemıorm cnm takntılarm oldugu için arkdaslar hep kuaföre gttler dogumdan once hem bnm canm tatlıdr hem de yok bana göre degl oralara gtmeler kendmce idare edıorm işte
eskden eplasyon aletini de kullanıodm şimdi sadece jilet kullanıorm ...
Ben bıraktım duygum artık kasılmalr olmuyor çok şükür.Birde ben normal doğum olacak ya engel olmasın artık kasılmlara diye biraz erken bırakmak istedim.Bende nefret ediyordum tadından gerçekten tatlımı tuzlumu belli değil berbat bir tat.Başka bir topikte dr un bırak demesine rağmen tadını çok sevdiği için bırakmak istremeyen birinin yazdığını okumuştum sevenlerde var demekki.:44:
Bende hiç gitmedim kuaföre çekinirim hemde zaten şuan acısına dayanamam.Hamile kalamdan önce sir ağda bantı kullnıyordum ama şuan jiletle bile zorlanıyorum.Senin tarihin belli olacak hazırlıklı gidebilirsin.Ben şimdi çok zorlanmama rağmen sıksık yapmam gerekiyor ama zor oluyor.
vayy be tadı çok guzel die bırakamamş heedamak zevki işte beli olmuo cnm bnm kaslmalar oluo çıktı nstde zaten
kramp da oluo ya ayagmda bazen o kadar da düzenli içıorm yani
drum bana duzenli kullan mutlaka dedi bak sezeryan olcam ya ben ondan belki soyluo tkrar tkrar sakn bırakma die
evt cnm gormeden gerçekten de zor oluo ama işte agda falan da acı verici şu donemde gerçekten de tüy dokucu krem de zararlıymş
ondan mecbur jilete talim edıcez
oldgu kadar meganm ya banyoya grdkçe yapabldgn kadar yap senn 39da gelcek bebşn oyle dogyo içme
yatayım ben de meganm sanrm kaşntı durdu ve çokk uykm geldi ohh tek kalmamak ne guzel oldu saol kuzucummm evt evt üştme kendini gtm yat sıcack sıcack yarın görşrzzzzzz
Günaydın kızçeler
ise gidiyorum
kizcemi bırakıyorum
cok zor cok
günaydınnnnnnnn kızlarrr...
tatlı gibeler gece uyuyamamışlar yirin sizi
günaydın huzurum ücretsiz iznin bitti mi..kaçta geliyosun peki işten
Ozim ultrason fotosu varsa eklesene cinsiyet tahmini yapalım belli olursa.
oyyyy kıyamammm ozimee bennn
çok ii bilrlm o nöbetleriiii
sabah çok tutardı bnm de gece de oluodu bazen hiç belli olmuodu
20sinden sonra 32ye kadar çok rahattm ben olsn şimdide iim o ii ya kıprdıo ya buna da çokk şükrr
bulanmayınca da insan korkuo demi nie bulanmıo midem die
sonra da kıprdamaynca korkuosn işte
Kızlar nasılsınız
evimi özledim kocamı değil evimi
boşanma davasını hemen açmıycam önce iyice düşün dedi ailemde eğer barışırsanda yakına taşınacaksınız diyolar kocam hala aramadı
hayırlısı iyiyim tek dişli canavardda çok iyi :)
Kızlar nasılsınız
evimi özledim kocamı değil evimi
boşanma davasını hemen açmıycam önce iyice düşün dedi ailemde eğer barışırsanda yakına taşınacaksınız diyolar kocam hala aramadı
hayırlısı iyiyim tek dişli canavardda çok iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?