Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben bıraktım duygum artık kasılmalr olmuyor çok şükür.Birde ben normal doğum olacak ya engel olmasın artık kasılmlara diye biraz erken bırakmak istedim.Bende nefret ediyordum tadından gerçekten tatlımı tuzlumu belli değil berbat bir tat.Başka bir topikte dr un bırak demesine rağmen tadını çok sevdiği için bırakmak istremeyen birinin yazdığını okumuştum sevenlerde var demekki.:44:

Bende hiç gitmedim kuaföre çekinirim hemde zaten şuan acısına dayanamam.Hamile kalamdan önce sir ağda bantı kullnıyordum ama şuan jiletle bile zorlanıyorum.Senin tarihin belli olacak hazırlıklı gidebilirsin.Ben şimdi çok zorlanmama rağmen sıksık yapmam gerekiyor ama zor oluyor.

vayy be tadı çok guzel die bırakamamş hee damak zevki işte beli olmuo cnm bnm kaslmalar oluo çıktı nstde zaten
kramp da oluo ya ayagmda bazen o kadar da düzenli içıorm yani
drum bana duzenli kullan mutlaka dedi bak sezeryan olcam ya ben ondan belki soyluo tkrar tkrar sakn bırakma die

evt cnm gormeden gerçekten de zor oluo ama işte agda falan da acı verici şu donemde gerçekten de tüy dokucu krem de zararlıymş
ondan mecbur jilete talim edıcez
oldgu kadar meganm ya banyoya grdkçe yapabldgn kadar yap senn 39da gelcek bebşn oyle dogyo içme

Duygum seni tek bırakmak istemezdim ama ben çok üşüdüm biraz uzanıcam.Karnım belim buz gibi olmuş.
Öpüyorum seni iyi geceelr duygum sende biraz uzan istersen film izlersin tv de uzandığın yerden

yatayım ben de meganm sanrm kaşntı durdu ve çokk uykm geldi ohh tek kalmamak ne guzel oldu saol kuzucummm evt evt üştme kendini gtm yat sıcack sıcack yarın görşrzzzzzz

O zamn sen iç mutlaka gerekli ise bana dr um çoktan demişti bırak yada çok mecbur kalırsan iç diye ben ağrılardan kasılmalardan korktuğumdan bırakamıyordum ama artık o kadar midemi bulandırdıki dedim ağrıya kasılmaya razıyım bıraktım ama şükür ağrı yok.Kasılmada karnımın sertleşmesi şeklinde oluyor yani acı veren yanlardan giren kasılmalar yok ne zamandır.

Benim bu ara sırt ağrılarım arttı ve birde dizlerim kitleniyor oturduğum yerden zor kalkıyorum çok acıyor dizlerim kıtır kıtır ediyor bazende.Ama neden bilmiyorum eskiden böyle birşey yoktu bu son ayda başladı.

Banada öyle geliyor duygum sanki 40 haftayı doldurmayacak gibi geliyor 37 den sonra 38 39 gibi gelecek gibi geliyor banada.Hiç nisanda doğacak gibi gelmiyor yani mart sonu gelecek diyorum kim sorsa

yatayım ben de meganm sanrm kaşntı durdu ve çokk uykm geldi ohh tek kalmamak ne guzel oldu saol kuzucummm evt evt üştme kendini gtm yat sıcack sıcack yarın görşrzzzzzz

Ohh kaşıntı yokken uykuda gelmişken yat duygum kaçırma uykuyu.Bende henüz uyku kırıntısı bile yok ama çekyata uzanayım üzarimide örterim sıcacık tv izlerim uyku bastırıncada girerim kocişin yanına.İyi geceler

günaydınnnnnnnn kızlarrr...

tatlı gibeler gece uyuyamamışlar yirin sizi
günaydın huzurum ücretsiz iznin bitti mi..kaçta geliyosun peki işten

Günaydın kızçeler
ise gidiyorum
kizcemi bırakıyorum
cok zor cok

kıyamam huzuruma ben
ama annesi,sen kızın için çalışıyosun.. çalışıp ona ciciler alıcaksın dimi..
akşamları koklaşırsınız bol bol canım ya

günaydınnnnnnnn kızlarrr...

tatlı gibeler gece uyuyamamışlar yirin sizi
günaydın huzurum ücretsiz iznin bitti mi..kaçta geliyosun peki işten

günaydın aysunumm
niyeyse ayılamıyorum bir türlü :2:

Kızlar nasılsınız
evimi özledim kocamı değil evimi
boşanma davasını hemen açmıycam önce iyice düşün dedi ailemde eğer barışırsanda yakına taşınacaksınız diyolar kocam hala aramadı

hayırlısı iyiyim tek dişli canavardda çok iyi :)

Ozim ultrason fotosu varsa eklesene cinsiyet tahmini yapalım belli olursa.

Kızlar gece fena olunca anıden topukladım sabahı da atlattım şükür meganım ultrason varda hiç net degil zaten en son 8 hafta 5 gunluktu kuzum çin takvimi sanırım kız dıyo dogru hesapladıysam rus bakmadım telden yazıyorumda sonra atarım duygum saglıklı olsunda ınan hiç onemi yok doğru dıyosun midem bulanınca yuzum guluyo

evini özlersin tabii..
o evin içindeki adamı da özlersin..
helede bucada olursa ev,tadından yenmez..
ananların burnunun dibine gidersen şayet,bugün olmasa öbür gün sorun yaşarsın..
demedi deme..
gitme dedim sana ben gamze
adam sana elini kaldırmıyordu artık biliyorsun..
offffff....

Sen kocanın,yuvanın savunucusu olmazsan,ananların zaten gıcık olduğu bu evlilik devam edebilir mi Gamze???
Kızıyom sana ben galiba :26:
muhtemelen sen de kızıyosundur şimdi bana..
Fevrilik,tezcanlılık hata yaptırır insana..

tek dişli canavarı bennnnnnnnnnnnnnn

az önce benimkini tükanımdan kovaladım ben ya :26::26:
git kendi tükanında otur dedimmm
sinirlerim bozuk regl tarihim yaklaştı da....

yorumsuz :26: hakkından hayırlı ne ise o olsun :26:

Gamze seni seviyorum..
Bu sebeple önemsiyorum..

Karar vermeden ve uygulamadan önce lütfen düşün!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…