yorumsuz :26: hakkından hayırlı ne ise o olsun :26:
valla takılmaya çalışıyorum buralarda megim yaa şu gıcık patron gelip gelip gidiyo bir gün elimde kalacak o olacaknabıyonuz kızlar :26:
az önce benimkini tükanımdan kovaladım ben ya :26::26:
git kendi tükanında otur dedimmm
sinirlerim bozukregl tarihim yaklaştı da....
valla takılmaya çalışıyorum buralarda megim yaa şu gıcık patron gelip gelip gidiyo bir gün elimde kalacak o olacak
bıraksada şurada iki lafın belini kırsak değilmi
yaa tükkanlar yanyana olunca kendi tükanını unutur sana gelir işte
ama ne yapsın adam senin gibi güzel karısı olunca her an gözünün önünde olsun itiyo işte
Ben yorumu ziyadesiyle yaptım emoşum..
şu anda saydırıyor olma ihtimali yüksek gamzenin bana :86:
Ama susamam ben işte..huyum kurusun..
gamzede biliyodur senin onu düşündüğün için söylediğini megim
megim sana ketenhelvayı sorucam ne yaptın ulaşabildinmi çok üzüldüm onun adına ben ya
sen hep gülümsee
ketoşla o gün 2 kez uzun uzun konuştuk..
ona; onun ''sanal bir ortamda,kimsenin kendisini ve dolayısıyla eşini tanımadığı bir ortamda'', aldatılmış olma acısını paylaşmak için yazıştığını(zararsız bir şey bu paylaşımı diye düşündüğümü anlatmak istedim)
ve ancak buna karşılık eşinin kendisi hakkındaki o sözleri yazmaya hakkı olmadığını ki kendisinin üyeliğiyle foruma gelmesinin de ketoşun hakkına tecavüz demek olduğunu.. dolayısıyla da mağdurun eşi değil,kendisi olduğunu düşündüğümü söyledim..
sakın alttan alma dedim..ama boşanma da dedim..
karışık oldu anlatımım galiba..
anladım megim peki eşinin kendisine olan tutumu ne olmuş onu merak ediyorum nasıl bir eşki bu eşini bukadar rencide edebilmiş
akşam eve geleceğini,evi terketmeyeceğini söylemişti adamın..
inan sonrasını bilmiyorum emoşum..
Keten helva saf davranmış madem senin şifreni biliyo ya ayrı bir üyelikle açsaydı derdini yada şifresini değiştirseydi
valla çok sinir oldum ya eşi zaten yapmış bir halt haklı olacağı yerde haksız çıkartmaya çalışıyo kızı ALLAH ıslah eylesin ne diyeyim
ben kültüre eğitime bakmam.. Adam adam olacak.. karısını sahiplenecek,koruyacak..
elaleme karşı,namusuz demeyecek karısı için.. aksine namusum benim diyecek..o namusa uzatılan dili kesiverecek.. her ne olursa olsun..
ketenhelva diye biri.. kim biliyor başka bir bilgisini.. kadınların olduğu ortamda kızmış kocasına çekiştirmiş..
e be densiz adam sana noluyor da girip şöyle böyle diyorsunnn
okudum da okudum geldim
gamzeye ne diyim bilemedim :26:
Ztar ım doğurmamış daha
yeni gebe haberi istiyom ben
Zaten hastayım totom delik deşik oldu kızdırmayın beni hemen bi gebe çıksın bu topicten
ya kızma tamm ben bu ay san gebelik haberi verecemm
şaka bbir yana geçmiş olsun didemim neyin var
Heyyyytttt açılın ulen taze dul geldiiiii
meg kızlar biliyorumne olursa olsun en azından kaybetme korkusu yaşasın benimkisi
Heyyyytttt açılın ulen taze dul geldiiiii
meg kızlar biliyorumne olursa olsun en azından kaybetme korkusu yaşasın benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?